Sziasztok!
Mi meg Gorogorszagban tespedunk, es eleg jol erezzuk magunkat. Eddig tartott, mig rajottem, hogy potyogjem be a gorog billentyuzetbe az ó-t hogy irhassak nektek, aztan kikopiztam egy feljebbi hozzaszolasbol. Eljen a talalekonysag!
Az utunk nagyon remek volt, bar Mircsi nem aludt egy percet sem a repulon, jol birta a gyurodest, gyumolcslet kortyolgatott fel- es leszallas kozben, igy nem dugult be a fule.
Itt rogton az elso napon valami 28 fok volt, utana kicsit melegebb, aztan normalizalodott a helyzet, de meg most is rendes nyari ido van. A gorogok egesz mas ritmusban elnek mint mi, az itteni baratnom kisfia "reggel" 10 utan kelt es ejfel korul fekudt le. Ugyhogy az elso napokban nem sok kozos programunk volt, mert felvaltva aludtak a gyerekek. Most, hogy egy hete itt vagyunk, osszehangolodott a ritmus, ugyhogy mar jobban tudunk egyutt mozogni.
Nem akarom nagyon fajditani a sziveteket, de pentektol hetfoig egy nagyon klassz helyen voltunk, Kalamosz telepulesen egy kozeli szigeten, ami olcso, nyugis es bababarat hely volt. Miranak tobbszaz meter homokozo meg tengerpart. Furdesre kisse huvos volt a viz, en is csak egyszer usztam, de pancsolasra tokeletes.
Andi, merlegre nem alltam es centit sem fogtam, de tobb mint valoszinu hogy par kilo lement, mert alig van etvagyam ebben a melegben, viszont folyamatosan izzadok es eleg sokat mozgunk ossze-vissza. A nadragjaim esnek le rolam. Ha ezt meglatja Agoston, valoszinu surubben fog majd idekuldeni a jovoben. Legalabb is remelem.
Most nem irok tovabb, mert epp 2 gyerekre vigyazok. Ja, ezt a mufajt is ki tudom igy probalni (a 2 gyerekeset), egesz elviselheto.
Puszi nektek, majd irok meg, ha lesz mit, es persze ti is irjatok!
Zsuzsi + Mircsi