Sziasztok, Lányok!
Ma egész nap nem volt áram, így csak most tudok csatlakozni. Hogy bírjátok a hirtelen jött meleget? Mikor eső jött, sokkal aktívabb voltam, meg a bébik is, most meg egyfolytában csak aludnék, pedig a ház és a terasz hűvös... Szóval, Mamy, nekem is jobban mocorogtak a bébik a hidegfront előtt.
Mozart: megpróbálom megvenni én is a CD-t, nagyon jó lenne, ha a bébik hallgathatnák (meg én is). Apjuk szokott nekik gitározni, azt nagyon szeretik, finoman mocorognak közben
Gigi,
fórumtalira nem tudnál mégis jönni vhogy? Olyan jó lenne találkozni veled... Én a következőn már nem biztos, hogy részt tudok venni, előrehaladott pocakom miatt
Manka,
vehérvérsejt általában magas szokott lenni terhességnél, nekem is az kezdettől fogva. Pedig tudtommal nincs semmi szervi oka, doki is megnyugtatott ezen a téren. Szívhanghoz gratula
Dorka,
festéssel vigyázz, tudod, a vegyianyagok nem mindig tesznek jót... Én már elhatároztam, hogy a közelébe se nagyon megyek, ha a férjem a kerítést festi - pedig én szeretek pingálni, csak tartok az oldószerek hatásától. Én egyébként nem veszem észre a pocak jótékony hatását, eddig nem volt az a kilométeres sor - például a patikában -, ahol előreengedtek volna, a helyet is csak az ötven feletti férfiak adják át, fiatalabbak és nők soha. Asszem, írtam is ezt a múltkor. Ja, meg amikor húsz percet kellett állni és várni a csempére az Obiban, és még az eladónak állt feljebb, mikor szóltam, hogy nemigen bírok már állni. El is mentünk csempe nélkül.
Iza,
döbbenet, milyen intelligens dögök ezek a dalmaták, persze csak akkor, ha nem engedelmességről van szó. Nálunk mindig kifigyelik a kerítés gyenge pontjait, és a fiú addig nem nyugszik, míg át nem verexi magát a szomszédba. Úgyhogy az életünk folytonos kerítéserősítésből áll. Nekünk a kan nagyon sértődékeny, persze nem ránk... Meg ő a főmakacs. Mikor jártunk velük suliba tavaly télen, a két oktató meg a férjem nem tudta lefektetni a kankutyát - hideg volt neki a talaj, és úgy döntött, nem engedelmeskedik. Erre az oktató valahogy "lerogyasztotta" és ráült, ráállt vagy a fejére lépett, már nem tudom, csak arra emléxem, hogy Krokett nyüszített a megaláztatástól, én meg majdnem elbőgtem magam, úgy sajnáltam. A kutya teljesen odáig volt, otthon rettentő sokat foglalkoztam vele, és jutalomfalattal sikerült lefektetnem. De utasításra soha nem fexik, nincs az a pénz. Tuti megtörte a lelkét a csaj... Ezt egy dalmatánál soha nem szabad
A nőstény egyszerűbb, viszont ő lábnál nem hajlandó jönni. Sajna, a suli így nem sokat ért...
Topictali: nektek hány óra volna jó? Úgy 3 felé? Viszont: abban kéne gondolkozni, hogyha rossz idő van, be tudjunk ülni vhová. Illetve: aki autóval jön, le tudja tenni (Margitszigetre tudtommal nem lehet behajtani). Ti mit tudtok erről?