Hello Csajok,
doki bácsi azt mondta, hogy még mindig zárt a belső méhszáj, a külső van kicsit nyitva, befér az ujja (néztem, nem valami vastag
), de még mindig nagy köztük a távolság. Ha nem történik semmi, akkor valszeg jövő kedden beindítja, ha addig minden oké.
Holnap még lesz, megnézi a lepény keringését, beszélünk az opciókról. Csüt reggel utazik, szombaton jön vissza...akkor nem kéne szülnöm.
Hát, nagyjából ennyi.
Tegnap volt pár keményedés (hasraestem a heverőn, valszeg azért
), de abbamaradt.
Breni,
várom a frontot holnap .
Nagy nap ez a mai, mától férjem jár a boltba!
Egy darabig...
Angyal,
az 1. tampon nekem is húzós volt... Aztán a 2. barátom...
Az ő párjának biztos nem kell tartania holmi babafejtől.
És sztem a külső méhszáj már terhesség előtt eltűnik.
Vagy ez már ama másik topik témája?
Keditke,
örülök, hogy megint rákattantál...hátha meghozod a többiek kedvét!
Móni,
csütörtökön hamar írjál! Nagyon izgulok!
Ancsa,
mi van veletek:?: Magadról alig írsz.
Betti,
érzel valami jelet már? A boka eltűnése még nem az.
Nolina,
írd meg mi volt. Az, hogy vastag a nyálkahártya biztos látszik. Nekem a baba a 6. hét elején látszott csak. Petezsák már lehet, hogy lesz. Babaszámot biztos nem tud még mondani szerintem. Bár hamarosan megtudod.
A 2szarvú méhnek 3 fajtája is van...nemtom neked melyik van: 1. a méhnyak is kettőzött, a méh teljes egészében 2 üregű 2. egy méhnyak van, és csak a méh felsőbb része van kettéosztva. 3.ha a méhnyak közös, és az egyik szarv erősen csökevényes...ez tul. képpen az 1. variációja. Sztem beszéld meg a dokiddal megint, biztos szívesen lerajzolja neked, mert így elég bonyolultan hangzik, ahogy leírtam...meg nem is tom, neked melyik van.
Csanita,
szorgosak vagytok a cuccokkal.
Pusz.
Ági
40+