Új privát üzeneted érkezett!

Lois :)
EGYSÉGFRONT???? Ez nagyon jó!!!!! Kép
Már miért ne sikerülne szép nagy tüsziket növeszteni, mikor ennyien küldjük a tüszőnövesztőket???!!!!NAgyon drukkolok, hogy kedden mindketten jóhírekkel gyertek!!!
Én jól vagyok, semmi tünet. Bár ma reggel arra ébredtem, hogy fáj a cicim. Dehát ez a hormonoktól is lehet, nem jelent semmit. Sajnos.
De már letelt a várakozás fele! Már kifelé tartok belőle!!!! :)

Borsi
borsókás

Tiko!
Kb. Veled egyszerre fogok kezdeni, most úgy tűnik, inkább szeptemberben lesz maga az ET, mert sikerült egy 37 napos ciklust produkálnom. (Kedden megyek 3. napi vérvételre, a hormonok miatt), s úgy, mint Neked, nekem is a 3. lesz :roll:

Borsi!
Köszönöm :)
Ha Te már most eljutottál odáig, hogy nem érzed magadban a sürgetést, akkor Te most sikerrel fogsz járni, szerintem... Drukkolok!

Puszi mindenkinek,
Fanni
fanni73

Fanni :)
Ha tényleg ezen múlna.... :) Az a baj ezzel az egésszel, hogy nincsenek benne törvényszerűségek. Illetve biztos vannak, csak én nem fedeztem fel eddig.

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Tiko! Minden elismerésem a tiéd! Csak így tovább, előre!!! :)
Tegnap elég ramaty napom volt! Szédelegtem egész nap és folyamatosan szurkált a méhem, ami mára megszűnt. A melleim is rettentően fájnak!
Ami aggaszt, hogy a petefészkem nem akar szűnni, azaz fájdogál még mindig, főleg, ha tele a hólyagom, akkor szinte elviselhetetlen.
Pedig kedden volt a punkció, már szűnhetene egy kicsit.
Pedig iszom, lemegy a napi 3 l szénsavmentes ásványvíz + tea, tej gyümölcslé, leves...

Fanni! :) Látom, te is készülsz a következőre! Puszi! :)

Krisz
crys74

Sziasztok!

Crys! Jaj nekem is volt ilyen. Annyira tud fájni. Remélem elmúlik pár nap múlva. Egyébként nekem is fáj mindenem.

A hisztero olyan huszonakárhányezer a Kaáliban, már nem emlékszem pedig nekem kettőt is csináltak.

Én vagyok a köv. tesztelő??? :lol:

Lois! Ez az egységfront tényleg nagyon jó!!! ügyesek legyetek!
alinkat

Alinkat!
Te kaptad az infuziót a Kaáliba most nem? Már nem kell menned? Az csak jó mert akkor normalizálódott a helyzet. :)
Igen te vagy a köv. tesztelő. Nagyon igzulunk érted!

Crys!
Valóban rossz ha fáj az ember pocija nekem az első lombiknál volt így az et-től másfél hétig kitartott a pocakfjás eszméletlen volt.
A folyadékon kívül a sok sok fehérje is segítehet.

Borsi!
Akkor most mikor mész vérvételre mit írjak a táblába vagy marad a 28? A 28 gyönyörű nap gyereknap.

:lol:

Megyek mert kész az ebéd és már éhesek vagyunk. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi, Alinkat!

Köszi a bíztatást, már meg is nyugodtam!!:)

Alinkat! Szorítok! Mikor tesztelsz??
crys74

Kép Kép Kép Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok Lányok! :D

Köszi a drukkokat!

Alinkat!
Rajtad a topik szeme, küldjük Neked a két csíkos varázslatot! Gondolom mész vérvételre is, mikor?

Tiko! Neked már aznap meg is mondták az eredményt?

Az Inszemes Egységfrontnak mennek a petinövesztők a jövő hétre, csak ügyesen Lányok!

Crys! Neked jobbulást! Biztos sz@r lehet, nekem csak a pungi napján fájt, de az is elég volt. Viszont, ha sokat pisilsz is a sok ivászat mellé, akkor nem lehet baj.

Borsi! Tetszik a hozzáállásod! Mindegy, mikor jön a bébi, a lényeg, hogy itt lesz egyszer. Persze Te még fiatal vagy. Én azért szeretnék 35 előtt szülni, de ha nem így lesz, hát akkor majd megint kicsit toljuk a határidőt, korábban 30 volt. Sőt gyerekkoromban úgy képzeltem, hogy majd 25 évesen, szóval nem először lesz megtolva +5 évvel. :)

Nekem képzeljétek elmúlt az összes tünetem. Semmi ciciérzékenység, semmi szurkálás, esetleg egy kis szédülés, de ez a nyomi idő miatt is lehet. Az egyetlen "tünet", hogy hiperérzékeny vagyok, tegnap végigbőgtem a Megasztár döntő érzelmes számait. :lol:
Már várom nagyon a végeredményt, szerdán vagy csütörtökön megyek vérvételre. Ugye nem kell bejelentkezni, elég, ha egyszercsak betoppanok?

Andi
bandika

Sziasztok, megjöttem. Jó sokat írtatok. :)

Bandika!

Nem kell szólni, csak bemész. ET után hányadik napon leszel akkor?
Én szombaton reggel fél 9-re mentem és fél 10-kor már volt eredmény.

Borsi!

Szerintem a siker nem a hozzáállástól, vagy a fekvéstől, vagy a nem fekvéstől sikerül. Én is úgy gondolom,mint te.

Alinkat!

Mikor tesztelsz? Vérvétel?

Zsebi!

Megnéztem a táblázatot, mit mondjak elég rossz az elejéről visszalépni. :(
Nem válaszoltál a tegnapi kérdésemre, vagy én nem láttam. Marad a júniusi kezdés? A táblázatból nem derül ki....

FAnni!

Én örülnék neki, ha együtt kezdenénk és együtt csinálnánk végig.:)
Nézd meg a táblázatot, egymás alatt vagyunk és kísérteties a hasonlóság. Még az orvosok neve is, ha nem azt nézzük, hogy hogy írjuk, csak azt, hogy hogy ejtük. :lol:

tiko

Sziasztok, megjöttem. Jó sokat írtatok. :)

Bandika!

Nem kell szólni, csak bemész. ET után hányadik napon leszel akkor?
Én szombaton reggel fél 9-re mentem és fél 10-kor már volt eredmény.

Borsi!

Szerintem a siker nem a hozzáállástól, vagy a fekvéstől, vagy a nem fekvéstől sikerül. Én is úgy gondolom,mint te.

Alinkat!

Mikor tesztelsz? Vérvétel?

Zsebi!

Megnéztem a táblázatot, mit mondjak elég rossz az elejéről visszalépni. :(
Nem válaszoltál a tegnapi kérdésemre, vagy én nem láttam. Marad a júniusi kezdés? A táblázatból nem derül ki....

FAnni!

Én örülnék neki, ha együtt kezdenénk és együtt csinálnánk végig.:)
Nézd meg a táblázatot, egymás alatt vagyunk és kísérteties a hasonlóság. Még az orvosok neve is, ha nem azt nézzük, hogy hogy írjuk, csak azt, hogy hogy ejtük. :lol:

tiko

Nem tom miért ment el 2x, bocsi.

Néha olyan furákat csinál az oldal. :(

tiko

Bandika!
Gondolom majd megyek vérvételre is(szerdán, vagy csütörtökön), de mivel az én dokim nem egészen Kaális előtte megbeszélem vele.
És ami a jóhír vérzésnek eddig semmi nyoma. Jaj, csak továbbra is így maradjon.

Tiko! Nagyon jó, hogy nemsokára kezdhetsz is. Nekem eddig mindig úgy alakult, hogy fél éveket hagytam ki a lombikok között. Na az úgy sok volt.
alinkat

AlLinkat!

Hát azért mindjárt nem, hiszen augusztus még messze van, de ha úgy nézem, hogy mindjárt, ahogy lehet, akkor igen. :)
De értem ám mire gondolsz és egyet is értek. :lol:

Mikor volt pontosan az ET-d?

tiko

AlLinkat!

Hát azért mindjárt nem, hiszen augusztus még messze van, de ha úgy nézem, hogy mindjárt, ahogy lehet, akkor igen. :)
De értem ám mire gondolsz és egyet is értek. :lol:

Mikor volt pontosan az ET-d?

tiko

Pénteken volt az ET, asszem 12. volt.
alinkat

Alinkat!

És akkor már mehetsz vérvételre? Mert nekem a nő, aki a vért vette majdnem leharapta a fejem, hogy miért mentem a 12. napon.

tiko

Tiko!
Talán marad a júniusi kezdés, de én még mindig töszmörgök. :(

Az hogy leharapják a fejedet hogy a 12. napon bementél vérvételre ne aggaszon mert amikor én a múltkor a 13. napon mentem akkor is ki voltak akadva hogy miért nem tesztelek. (Recepcióna) aztán aki vette a vért mondta hogy nem bztos hogy megtudom mert ha későn ágyazódott be erre mondta mis a lánynak akkor mindek kellene tesztelni. Nem kell ezekkel foglalkozni.

Bár én megmondom őszintén hogy nem is értem hogy miért nem természetes az hogy az ember lánya besétál és leveszik a vért. :roll:
A Budaiba alapból 12. napon nézik szóval ki érti ezt, de a Dévainál meg három hét az már durva.

Alinkat!
Reméljük el is kerül a miku vagy nyolc hónapig. :) Drukkolunk. Nekem is ez a mumusom, mióta egyszer úgy jártam hogy megjött. :twisted:

Borsi!
Hogy vagy?

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Annyira nem érdekel, hogy beszóltak, csak azt utálom, hogy az egyik azt mondja menjek be, a másik meg leszúr. Na mind1, ez legyen a legkisebb bajom.

Persze te tudod, akkor kell elkezdeni, ha te felkészülve érzed magad, ne haragudj, nem piszkálni akarlak ezzel. Csak nagyon-nagyon drukkolok neked!!! :)

Borsi!

Sikerült az aláírás, köszike. :D

tiko

Tiko!
Tudom hogy nem piszkálni akarsz nem is veszem annak, és minden energiára szükségem lesz ehhez a projekthez.

Tök jó az aláírásod és a vonalzód is ennyi lóherények már szerencsét kell hoznia nem igaz?

A te eseteden gondolkodtam ma egész nap és azért az elég rossz hogy a XXI. században nem tudtok magyarázatot kapni arra hogy miért is nem siekrül a baba nem?

Úgy látom mostanában Borsi, Tiko és én vagyok itt a legtöbbet tőlünk zeng a topik. :lol:

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZSebi :)
Azt hiszem, jól vagyok. Sajnos egy picit labilis a hangulatom, biztos a hormonok miatt. Hullámzik a kedvem, egyik pillanatban hull a könnyem a nevetéstől, máskor meg ok nélkül sírni tudnék.
Most épp úgy érzem, hogy ez a lombik sem lesz sikeres. Persze ez az eső sem túl kedvező most nekem. :( Szegény páromat is teljesen kikészítem, de még bírja a drága!

BAndika :)
Én 22 évesen akartam szülni, legalábbis kislánykoromban így terveztem. Úgy tetszett ez a szám. Hát, kicsit már megcsúsztunk ehhez képest, de sebaj. Jobb későn, mint soha.

Tiko :)
Látom sikerült megoldani a problémát. Tetszik ez a "ciklus-egyenesed" is. (Mi a becsületes magyar neve?)
Az első lombikkor én is a 11. napon mentem be vérvételre tesztelés helyett, de a kutya se kérdezett tőlem semmit. Nem morogtak, csak levették a vért és kész.

Borsi
borsókás

Lányok!
Nektek is ilyen soká tart, mire elmegy egy hozzászólás?
VAgy csak engem nem kedvel a rendszer?
Kép

Borsi
borsókás

Borsi!
Igen nekem is soká megy el az üzi, ha csatolok képet ha nem. Ez meg az nem tetszik benne hogy a régiben olyan könnyű volt az archív részben keresni ebben meg most itt bogarászak ki tudja melyik oldal melyik nap kb. :twisted:

Nem csodálom hogy hullámzik a hangulatod főleg ilyen időben.
Én továbbra is jó érzéseket táplálok irányodba és úgy gondolom zebra lesz a vége. Kérlek kérlek higgyél benne, ábr már mindegy mit csinálsz ő már ott csücsül a pocidban ha hiszel benne ha nem. Én hiszek.

Kép 1148228851.56.gif

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Megértem, hogy minden energiádra szükséged van hozzá, kell is.

Hát ezen én is sokat gondolkodom. Mert szerintem valami probléma biztos van,csak a tudomány mai állása szerint nincs. Mondjuk a vérvétel és a hiszteron még derülhetnek ki dolgok. Erről jut eszembe, a genetikai vérvétel eredménye mennyi idő múlva lett meg? És abból egyáltlalán mi derülhet ki?

Igen, szerintem is mi vagyunk a legtöbbet. De ez sztem nem baj, bár lehetnénk többen is. :)

Akarsz olyan vonalzót? Elméletileg most már naponta magától fog frissülni. :)
Aláírást meg BOrsitól kaptam. :D

A te aláírásod is nagyon jóóóó. :)

tiko

Zsebi :)
NAgyon drága vagy, köszi a bíztatást. Jó lenne most elaludni, és csak 1 hét múlva felébredni. Én gyorsan feldolgozok mindenféle eseményt, csak a bizonytalanság és a várakozás esik nehezemre.

Borsi
borsókás

Tiko!
A genetikai eredmény elvileg három hét de nekünk megvolt 2 hét alatt, de mi a Szabolcs utcában csináltattuk kettőnknek volt 10 ezer forint nem tudom a Kaáliban mennyibe kerül.

Igazából itt azt nézik hogy mindkettőtöknek megvan e a teljes genetikai állománya (46 koromoszóma) és ha esetleg a családban volt valamilyen ilyen örökletes genetikai betegség akkor arra külön rákeresnek amúgy meg nem mert nem lehet mindnet végignézni. Az én dokim azt mondja sok értelme nincs ennek a vizsgálatnak de azért nézzük meg.

Köszi most még nem szeretnék ilyen vonalzót. Nézz át a BMC-s lapra ott van egy lány aki pocakos baromi jót válaszott magának nekem is olyan kelllllllllllllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sima betüket kerestem a neten amikor is az egyik készletnél minden betűhöz volt egy állatka és a Z-hez a zebra hát nem tudtam kihagyni. :)

Borsi!
Hát azt hiszem ezzel mindannyian így vagyunk hogy a bizonytalanság és a várakozás a legnehezebb és az ember nem is mer még gondolatban sem belemélyedni hogy mi lesz ha pozitív.

Most hiretlen nem is tudom ki írta hogy benézett arra a honlapra ahol a Kaáli is lejelenti a tb felé a dolgokat aki tudja megmondaná hol keresem kíváncsi vagyok rá én is. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi :)
Azt hiszem, tudom milyen vonalzót láttál a BMC-s topikon. Ma már ezt én is kinéztem magamnak, sőt megtaláltam azt a honlapot is, ahol csinálta!!! Én is ilyenre vágyom!!!! :P
De örülök, ha sok-sok ilyen lesz majd a topikon!

Igen, azt hiszem, azt is nehéz lesz majd elhinni, ha pozitív lesz az eredmény.De lesz rá 9 hónapunk, és valahogy majd csak feldolgozzuk!!!! :lol:

Borsi
borsókás

Zsebi!

Köszi az infókat.
Nem tudnád azt a betűs linket elküldeni nekem? Megnézegetném szívesen. :)

Borsi!

Pontosan így vagyok vele én is. Idegbeteg voltam, amíg nem volt meg a vérvétel, utána megnyugodtam.
MIt csináltál ma?

Láttad milyen jó az aláírásom? :lol:

tiko

Nagyon tuti az aláírásod, ügyesek vagytok, hogy sikerült beállítani.
Délelőtt Kép volt a program, délután meg benéztünk az Ikeába kicsit. Jó sok pocakos is volt, talán ez is betett a hangulatomnak!
És ti?

Borsi
borsókás

Szia Borsi!

Neked fáj a melled?
Nekem nagyon!!!

Mára már csak a bal petefészkem fáj, de elég rendesen, néha görcsösen.
De a jobb már egyáltalán ! :)

Neked milyen tüneteid vannak???

Krisz
crys74

Crys :)
A petefészkeim már nem fájnak folyamatosan, de időnként még most is úgy szúrkálnak, vagy összeszorulnak, mintha meg akarna jönni. A cicifájás még mindig megvan.
Én nem hinném, hogy ezek tünetek, sajnos. Még nem lehetnek. Ez csak a hormonoktól vannak úgy gondolom. Sajnálom, ha lelomboztalak!

Tiko!
Tényleg! MA már nem ijesztgetett napközben a hasfájás?

Borsi
borsókás

Borsi!

Akkor gyorsan telt a napod, gondolom. :)

Képzeld, ez most lehet, hogy nagyon csúnyán hangzik, de zavarnak a terhes nők és a babakocsit tologató anyukák. Minidg az jut eszembe, hogy nekik miért adatik meg, nekem meg miért nem. Igazságtalan az élet. :( Lehet, hogy mégsem vagyok még túl rajta teljesen....

Crys!

Ezek nagyon jó jelek ám. :D Drukkolok nagyon!!!!

tiko

Én nem hiszem, hogy ez azért lenne, mert még nem vagy túl ezen teljesen!
Nekem ugyanúgy elszorul a szívem, ha meglátok egy kismamát! NAgyon irígylem őket, és bánt, hogy másnak ez megadatik, míg nekünk évekig kell kűzdeni érte. Főként akkor zavartak igazán, mikor kiderült, nekünk segítség nélkül nem megy. MA már talán kicsit jobb! :)
De fel a fejjel!!!! Lesz idő, mikor minket fognak így irígyelni mások :!:

Borsi
borsókás

Tiko!
http://kiscsilli.try.hu/ ezen a lapontaláltam a betükénl de ha van kedved bogarásszal mert sok jó van rajta. :)

Amit ma találtam a kedvencem annyira durva hogy már édi Kép

Borsi!
Azért valahogy valóban feldolgoznánk a jó hírt előbb mint a rosszat, csak néha belegondolok hogy biztos visszakérdeznék ha mondanák a jó hírt a telefonban. :) Bár kíváncsi vagyok hogy mondják meg a rosszat már háromszor hallottam. :(

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZSebi!!!
Ez állati jóóóóóó!!!!
Kép

Borsi
borsókás

ZSebi!!!
Ez állati jóóóóóó!!!!
Kép

Borsi
borsókás

Mért jelent ez meg kétszer?????
Hogyan kell módosítani az utolsót?Nem lehet?

Borsi
borsókás

Zsebi!

Köszi. :)

Naggyon csini. :lol:

Borsi!

Nagyon hasonlóan gondolkozunk. :)

NEKTEK NEM ISZONYAT LASSÚ A BABANET??? Hülyét kapok már tőle. :(

tiko

Tiko !

Miért zavarnak a terhes nők? Irigykedsz? Nem szabadna. Nem segít. Sőt.
Szerintem nem véletlen ha valakinek nem lehet gyereke. A természet tudja mit csinál => szelektál. Az ember is csak egy emlős állat , és hát köztudott, hogy a legéletrevalóbb utódok maradnak, és születnek meg. Két abszolút egészséges embernek sem biztos, hogy lehet egymástól gyereke (genetikai összeférhetetlenség miatt), hiába próbálkoznak évekig, viszont más partnertől meg simán lehetséges.
Nem tudom, hogy a művi "rásegítés" és "erőltetés" teherbeesésre mennyire célravezető, de én hiszek a természet erejében és bölcsességében.
Bocsánat az őszinteségért, gondolom nem az ilyenfajta hozzászólásokat szeretitek egymástól hallani, hanem pont az ellenkezőjét.

Arabella
arabella

Tiko !

Miért zavarnak a terhes nők? Irigykedsz? Nem szabadna. Nem segít. Sőt.
Szerintem nem véletlen ha valakinek nem lehet gyereke. A természet tudja mit csinál => szelektál. Az ember is csak egy emlős állat , és hát köztudott, hogy a legéletrevalóbb utódok maradnak, és születnek meg. Két abszolút egészséges embernek sem biztos, hogy lehet egymástól gyereke (genetikai összeférhetetlenség miatt), hiába próbálkoznak évekig, viszont más partnertől meg simán lehetséges.
Nem tudom, hogy a művi "rásegítés" és "erőltetés" teherbeesésre mennyire célravezető, de én hiszek a természet erejében és bölcsességében.
Bocsánat az őszinteségért, gondolom nem az ilyenfajta hozzászólásokat szeretitek egymástól hallani, hanem pont az ellenkezőjét.

Arabella
arabella

Arabella!
Látszik, hogy nem vagy érintett ebben a témában!Csak az tud így nyilatkozni róla!
Azt hiszem, nem is érdemes leállni vitázni a kérdésről!

Borsi
borsókás

Arabella!

Köszi, ez jól esett. Sokat segítettél most a romokban lévő lelkemen.

Amúgy nem értem ezzel a felfogással mit keresel itt, talán te is a kaáliba jársz? Vagy csak szeretsz mások lelkébe taposni? Ettől érzed jól magad???

Akkor ma lesz egy szép estéd, sikerült elérni a célodat.

Amúgy kívánom neked, hogy az életben érezd azt, amit mi a sikertelenségek után, persze nem gyerek témában gondolom. És nem irigy vagyok, csak vágyakozom több éve egy gyerek után.

Lányok,mit szóltok Arabella kedves szavaihoz?????????????

tiko

Szép álmokat minden topiklakónak!
Kép

Borsi
borsókás

Tiko !

Nem, nem vagyok érintett - de ez egy nyilvános fórum, és nem tudtam véka alá rejteni, amit gondolok.
Semmilyen célom nincs, de ha Te felháborodhatsz az én véleményemen, akkor én miért nem háborodhatok fel azon, te savanyúan nézed a boldog babavárókat? (incl. engem??)
Sajnálom a küzdelmeiteket, és az erőfeszítéseiteket (már amennyire ezt egy kívülálló át tudja érezni), de ugyanakkor azt vélem, hogy az irigység, és "a dögöljön meg a szomszéd tehene is" mentalitás miatt (is) tarthatsz itt.
Szerintem más utódnemzési adottsága (és boldogsága) nem jogosít fel egy sikertelen próbálkozót arra, hogy közben negatív energiákkal bombázza azt, akinek ez természetes, és élete legnagyobb öröme elé néz.

Már bocs, de egymásról is ezt fogjátok gondolni, ha közben a másik párnak mégis összejön a művi terhesség? Külditek a babatapikat, közben a háta mögött őt is elátkozzátok, hogy neki miért sikerült előbb?

Arabella
arabella

Tiko!
Ne hagyd magad lelombozni! Akinek még csak fel sem vetődik a fejében az, hogy ezen gondolatait nem egy meddőségi központ honlapján kellene hírdetnie, nem érdemli meg, hogy foglalkozzunk vele.
Ez a topik a Kaáliba járó párokért van! Aki a mi céljainkkal nem ért egyet, nem kell, hogy olvasson minket.

Tiko!Ne is foglalkozzunk tovább vele!Én ezért is köszöntem el!
Jó éjt!

Borsi
borsókás

Tiko!
Én nem gondolom, hogy érdemes lenne lealacsonyodni egy ilyen vitához, ki miért tart ott, ahol tart!!!!

Én ezért köszöntem el!
Ez a fórum a meddő párok segítéséért működik.Ez a vita nem építő, tehát szerintem felesleges!!!!!

Jó éjt mégegyszer a topiklakóknak!

Borsi
borsókás

Borsókás !

Fején találtad a szöget, pont ez az, hogy ez nem egy "meddőségi központ honlapja", hanem egy nyilvános fórum.

És mivel megszólítva éreztem magam a "zavarnak a terhes nők és a babakocsit tologató anyukák" és a "bánt, hogy másnak ez megadatik, míg nekünk évekig kell küzdeni érte" frázisok által, jogom van / volt hozzászólni. Sőt, kikérem magamnak, hogy így gondolkozz rólam !
Inkább NE dugd homokba a fejed, hanem gondolkozz el azon, hogy Te / Ti miért tartotok itt.

Neked is jó éjszakát !

Arabella
arabella

Borsi!

Jó éjt, igazad van teljesen!!!!! Nem alacsonyodom le!

Köszi, hogy észhez térítettél!!!!!!!!!!!!

Pusssssssssssssz

Jó éjt mindenkinek!!!!

tiko

Arabella!

A hozzászólásodból ítélve nagyon korlátolt lehetsz. Annyit még egy "kívülállónak" is éreznie kéne, ha olvassa ezt a topikot, hogy szó nincs arról, amit te belemagyarázol Tiko őszinte hozzászólásába... És nem elég, hogy nulla információval rendelkezel a meddőség problémájáról, úgy tűnik, hogy örömed leled abban, hogy mások lelkébe gázolj.

Javaslom, hogy tartsd inkább magad távol ettől a topiktól. Olvasni is felesleges, úgysem érted... Ha meg nem érted azt, amiről itt szó van, akkor minek is írnál ide, ugye?

További boldog babavárást kívánok!

Almodo
23+0
almodo

Sziasztok!

Ne haragudjatok ha beleszólok, de őszintén szólva nagyon felháborított amit olvastam "kedves" Arabella!

Zsu barátnője vagyok, és kicsit az ő nevében (kórházban van, és így nem reagálhat) és kicsit a sajátomban írok.

Tudod Arabella én most várom a 2. gyermekemet, és mégsem olvasom úgy ezt a topikot ahogy TE! Maximálisan megértem azt ahogy a lányok éreznek! A legjobb barátnőmet végig kísérem/tem ezen a rögös úton, és van fogalmam róla, hogy miken mennek keresztül, mit megnem tesznek azért a csodáért ami másoknak hipp-hopp megadatik, ha akarja ha nem.
Amit pedig a szelekcióról írsz, arra csak azt tudom mondani hogy mindenki magából indul ki!
Nem tudom Te milyen családban nevelekedtél, de ha egy olyanban amilyet ezek a lányok fognak nyújtani majd a gyermeküknek akkor tuti hogy most nem lett volna miért írnom!!!

Kicsit gondolkozz el azon, hogy mire volt ez jó!? Megnyugodtál tőle? Ha igen akkor gratulálok! "itt" a helyed!

Tikó!
sajnálom, Zsu nevében is! :(

Üdv mindenkinek! Ági
rozsagi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?