Új privát üzeneted érkezett!

Orsi :)
örulök, h sikerul az altatás, légy kitartó, meglesz az eredménye :)

Bori :)
köszi, egész jól, ahhoz képest h segítségem nincs, csak a férjem :D De Martin jó gyerek ha a hisztijeit nem számoljuk :D, Domi meg aztán tényleg álombaba, szóval nem panaszkodom, sokkal nehezebbre számítottam.
Ildivel perszehogy tartjuk :) Jól vannak.
Az ido itt még inkább tavaszi, mint nyári :) de majd eljön az is.
Szemem még rendben, tudod ez nekem egy autoimmun betegség egy velejárója, terhesen semmi bajom, de nem úszom meg mostantól a szemgyulladásokat ha jól sejtem :(

Nanda :)
köszi :)

Kriszta
soraya

Lányok Ti alkalmaztatok már babysittert?
Az a """gondom""",hogy teljesen egyedül vagyunk.A napközbeni bölcsitől eltekintve semmilyen segítségem nincs. A szüleim dolgoznak a párom szülei nem élnek.A hugom szintén dolgozik.Ráadásul Ő fordított életet él mert délután 2 -re jár dolgozni.
Van egy 86 éves dédi...
Arra gondoltunk a párommal,hogy a szomszédunkban van egy aranyos lány.Máté nagyon jól kijön vele.Havonta egyszer megkérnénk,hogy jöjjön át este.Én Mátét megvacsoráztatom,lefürdetem és elaltatom.Neki csak őrizni kellenne az álmát.Nem gondoltam hosszú időre ( max.havonta egy alkalom) csak amíg elmennénk egy moziba vagy színházba.
Elvihetnénk anyuékhoz is de Én nem szeretem már rángatni ha elaludt.Azért gondoltam erre,hogy helyben orvosolnánk a problémát.A lánynak is jó mert nem kell sokat utazni míg hazaér.Ha lusta legyalogolni a kapuig akár a kerítésen is átmászhat.Csak a virágaimat le ne tapossa! :D

Mit gondoltok?
Persze nem gondolom ingyen!Mennyit szoktak ilyenkor fizetni?

málna2162

Sziasztok:)

A nagy hírem, hogy Gergő ma 5 perc alatt elaludt ebéd után!:) Elénekeltem Neki a kedvenc báránykás dalocskáját és már aludt is. És lassan 2 órája nyomja!:) Úgy látszik a "tegyük próbára Anyu idegeit" akció befejeződött lehet, hogy kiálltam a próbát? :lol:

Soraya
Köszi, úgy látszik magától rendezi a dolgot Gergő és én ennek hihetetlenül örülök!:)
Szemed :( És van erre valami csepp? Nekem az allergiától szokott viszketni, de már az is iszonyatos. :?

Kriszta
Kert: nekünk is ilyen nagy.:) De a fűnyírást az én párom is szereti, így nagy gond nem lesz.:)
Bébiőrző: a barátnőméknek van és azt hiszem 500Ft/óra? Ha akarod megkérdezem.

Most befejezem, amíg Mókuskám fel nem ébred, aztán megyünk kicsit csatangolni, nézek Neki szandit, meg cipőt.

Puszi mindenkinek :wink:

Orsi
avocado

sziasztok,
micsoda új stíl :lol: :lol: :lol:

Vakondprobléma: mi is nagy kertészek vagyunk, és mivel a kertépítéskor kihagytuk a vakondhálót, így hamar összefutottunk ezzel az amúgy mesékben igen kedvesnek megismert kis jószággal :? a gazdaboltokban kapható vakondpatronokból párszázat elhasználtunk, de kifüstölni nem tudtuk őket, aztán rátaláltunk arra a bizonyos, Kriszti által is említett szeizmográfikus rezgéseket kibocsátó földbedugattyúra 8) a miénk 4 góliátelemmel működik, ez jó elemből kisebb vagyon, de kitart egy szezon idejére, és 99%-ban eltűntek a kertünkből a hívatlan vendégek. Mi a Conradnál rendeltük, ott többféle is van, van napelemes is, én abban nem bíztam, így maradt az elemes változat.

Málna-Kriszti,
szerintem próbáljátok ki a szomszéd kislányt, mihamarabb! az nagyon jó, hogy ismeri őt a kisfiad, és talán előbb-utóbb azt is kipróbálhatjátok, hogy ő teszi le aludni...nekünk anyu szokott Dorkára és Danira vigyázni, nem gyakrabban havi egy alkalomnál - én az első alkalommal azt gondoltam, biztosan nem tudja majd elaltatni a kicsit, erre negyed 9-kor ránkküldött egy sms-t, hogy már Dani is (!) alszik :wink: fél estét azzal töltöttük a férjemmel, hogy megpróbáltuk kitalálni, milyen módszert alkalmazott a nagyi az altatásnál...

Orsi,
szépen alakul az alvásotok, ez szuper!
500 Ft / óra?!?! nekem ez gyanúsan kevés...

Linó,
Kata annyira jó kis nőci :lol: :lol: :lol:
ma Dorka is üldögélt a bilin 3-4 percig, de aztán a gyerekszobában pisilt... :wink:

Rita,
hogy bírod ezt az össze-vissza időjárást?! izgulok már érted nagyon :P

minden jót,
mennem kell

puszi

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Elfelejtettem a jelszavam, újra kellett regisztrálnom. Mindig így járok. :)

Én is Conrad-féle vakondriasztót akartam ajánlani, nekünk macskariasztónk van tőlük. Van honlapjuk is: www.conrad.hu és üzletük is van a belvárosban.

Nekem két bébiszitterem is volt, mindkettőt a Micimackónál találtam, tavaly 500-900 Ft között volt az óradíj. Én 900 Ft-ot fizettem, de ő egy óvónő volt aki napi 4 órában foglalkozott Balázzsal.

Anita, Manó, köszönöm az infót H&M-ről, Dávidnak szeretnék ruhát venni, nem tudom merre induljak.

Rita, mi van Veled? Rég jelentkeztél! Remélem minden rendben van.

Anita, én is nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz hétfőn a nev. tanácsadáson. Bár mióta hosszasabban beszéltem mind a két óvónővel (előtte is kérdezgettem őket Balázsról), a gyerek megtáltosodott. Már mindent csinál amit előtte nem (mondják). Szeretem ha hülyének néznek.

Egcsi, kipróbáltam az epret, Dávidnak is nagyon ízlik.

Anikó, hogy vagytok?

Sziasztok
Andrea
Vendég

Sziasztok!

Elfelejtettem a jelszavam, újra kellett regisztrálnom. Mindig így járok. :)

Én is Conrad-féle vakondriasztót akartam ajánlani, nekünk macskariasztónk van tőlük. Van honlapjuk is: www.conrad.hu és üzletük is van a belvárosban.

Nekem két bébiszitterem is volt, mindkettőt a Micimackónál találtam, tavaly 500-900 Ft között volt az óradíj. Én 900 Ft-ot fizettem, de ő egy óvónő volt aki napi 4 órában foglalkozott Balázzsal.

Anita, Manó, köszönöm az infót H&M-ről, Dávidnak szeretnék ruhát venni, nem tudom merre induljak.

Rita, mi van Veled? Rég jelentkeztél! Remélem minden rendben van.

Anita, én is nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz hétfőn a nev. tanácsadáson. Bár mióta hosszasabban beszéltem mind a két óvónővel (előtte is kérdezgettem őket Balázsról), a gyerek megtáltosodott. Már mindent csinál amit előtte nem (mondják). Szeretem ha hülyének néznek.

Egcsi, kipróbáltam az epret, Dávidnak is nagyon ízlik.

Anikó, hogy vagytok?

Sziasztok
Andrea
Vendég

Bocsánat a duplázásért :roll:
Vendég

Sziasztok! :)

Nézném a Megasztárt, de annyira sz@r az internetes minőség, hogy nem nagyon érdemes. 5 másodperc adás után megszakad a kapcsolat, vagy ha folyamatos, akkor az egész fejtetőn van és neonzöld. :shock:

Egcsi
egcsi

Sziasztok!

Hat tenyleg jol megvaltoztattak ezt az oldalt. Ha megnezitek az izgi honlapjat, ugyanilyen es mintha az otlet is onnan jonne, vagy csak a prgramozok ugyanazok. :lol:
Szoval voltunk dokinal. Nos, megvizsgalt, a mehszaj teljesen zart, a fajasok ellenere is, es teljesen fent van a baba, igy majus 29-ere, hetfore irt ki csaszarra. :( Hacsak addig magatol meg nem indul. CTG-n meghallgattuk, minden rendben, a feje meg fent van. Picike esely van meg, hogy megfordulhasson. Bar a doki szerint minden lehetseges. A csaszar elott meg lesz egy UH a biztonsag kedveert. Jovo heten kedden kell mennem ujbol ctg-re, belgyogyaszhoz es altatoorvoshoz. Majd penteken utoljara ujbol egy ctg-re, vizelet, vernyomasmeresre. Es vasanap este kell befekudnom, majd hetfon delben csaszaroznak spinal erzestelenitessel. Papa bent lehet. :) Utana 6 ora megfigyeles, majd lehetek a babaval, de ejszaka intenziven kell lenni. :( Majd 5 napot kell bent lennem es penteken mehetek haza. :( Ez a szabaly, meg ha jol vagy akkor is. Nagyon rossz erzes ez nekem, de azzal biztatom magam, hogy majd tulleszek ezen, es ha annyian vegigcsinaltak ezt, akkor en is vegig fogom. :)
Rakerdeztem, hogy mivel nem eloszor szulo vagyok, nem lehetne-e farosan megszulni, de szokasos szoveg, hogy ok ezt nem tamogatjak, es ha egy ici-pici esely is van, hogy serules tortenjen, akkor mit valasztanek. Szoval, maradunk a csaszarnal, foleg, hogy bizok a dokimban. De meg remenykedek, hogy magatol indul be a szules, vagy esetleg ami a legjobb lenne, hogy Kitty megfordulna.
Szoval ennyi. Nem tul rozsas a kedvem, de tul leszek rajta.

Nanda: Orulok, hogy minden rendben veletek koltozes teren. Jo lehet az uj hazban. :)

Anita: Nagyon edes Dorka az autoban. :) Olyan elegedetten alszik. :)
Engem tenyleg megvisel ez a frontvaltozas. rengeteget fajok, kemenyedek. Penteken meg ugy is ereztem, hogy szulni fogunk, de masnapra elmult. :) Most is rettentoen eleven Kitty, nagyon mozogna, ha lenne annyi helye. Ezem a koldokom folott az idonkent kidugott fejet, es a mehszajam rugdosasat. :) Mintha probalkozna megfordulni, de meg sikeretlenul.

Nanda: Minden nap mindent megteszek azert, hogy megforduljon Kitty. Akar lelki akar termeszetes pozicios elhelyezkedesrol van szo, de meg semmi. Azert nem adom fel. :)

Orsi: Alvashoz gratulalok! :)

Moni: Van egy noveny amit el kell ultetni a vakondturas kozelebe es annak a novenynek a gyokere vakonduzo. Nalunk van a kertben es amiota elultettem azota egy darab vakond nyincsen. :) Nagyon hatasos. A nevet nem tudom pontosan, de megkerdezem mamamat. Tole kaptam. :) Az elemes vakondriasztok semmit se ertek. de ennek a novenynek a gyokere csodakra kepes a vakondok ellen. :)

Funyiras: Csak en csinalom. :lol: Imadom. :)

Lino: Koszi a drukkot. :) Csakhogy Kitty a 37-ik heten fordult meg farosra. Tehat nem ugyanaz az eset mint Katanal. :) Nagyon edes Kata a kepen. Megy a bilizes?

Andrea: Koszi, hogy aggodsz. :) Eper: Lili imadja. Sose volt semmi baja tole. Ha eper van, rengeteget tud belole enni. Ha meglatja, hogy piros szinu joghurtot kap maris uvolt, hogy eper puding! :lol:

Nem is meseltem nektek, hogy edesanyemktol nevnapomra kaptam egy bebiorzot, melynek a kezre rakhato, karoraszeru figyeloje van es ha sir a baba, akkor rezeg es hangban is jelez a karora. :) Nagyon kiraly. Lilinel mar ezt hasznalom. Neki mar nem kell a kamera. A kamera Kitty-e lesz. :) Nem semmi lesz, a kezemen a rezgo karora es mellettem a monitor. :)
Szombaton meg voltam itt Godon babaorzen. Hat ne tudjatok meg mekkora mazlim volt. Reggel 8-ra mentem, elso voltam es volt egy asztal, ahol egy ferfi arusitott jo H&M, GAP, George, Disney, Next es egyeb gyerekcuccokat. Biztos ismeros nektek. Odajott a ferfi hozzam es mondta, hogy minden 400 Ft. Mindegy mit veszel, kabatot, nadragot, szoknyat, polot, vagy pulovert, darabja 400 Ft. Nem birtam abbahagyni. :) annyi mindent vettem a Lilinek es Kitty-nek, hogy csak na. :) Kerdeztem a fickot miert ilyen olcso most, es mondta, hogy nagyon sok zsak megmaradt es tul akarnak rajta adni. Altalaban ezek a cuccok dragabbak. pl. egy szep ruhacska 1200-1400 Ft. De az most 400 Ft volt. Ezt onnan tudom, hogy volt egy masik asztalnal egy holgy, aki ugyanezeket a termekeket arulta es naluk mosolyogva tapasztaltam, hogy mennyire draga. Mikor kerestem a cuccokat, oda is jott a fickohoz es megkerdzete tole, hogy valojaban minden 400 Ft? :O Mindenki csodalkozott itthon, hogy milyen jo minosegu cuccokat vettem olcson. :) Vettem nadragokat, ruhacskakat, polokat, egy tok jo esokabatot, harisnyakat, body-kat Kitty-nek, szoknyakat. :)

Puszi nektek Rita
trita

Egcsi
Kár, hogy nem láttad, nekem nagyon tetszett, jól énekeltek mind a ketten a döntősök.

Rita
Sajnálom, hogy rossz a kedved, de klassz a hozzáállásod és hidd el minden rendben lesz! Sajnos ez bárkivel megeshet, de az a lényeg, hogy a baba is és Te is jól legyetek! És hátha addig még megfordul!
A frontot mi is nagyon érezzük, picurkám is nagyon mocorog, pedig amúgy nem nagyon szokott, tök nyugis egyelőre. De most 5x annyit érzem, hogy rugdos és a pocim is keményedett, főleg ma. Nem volt vészes, de éreztem párszor.
Mi kedden megyünk a dokihoz, remélem addigra kiderül, ki is lakik odabent?:)

Puszi mindenkinek:)

Orsi
avocado

Egcsi
Kár, hogy nem láttad, nekem nagyon tetszett, jól énekeltek mind a ketten a döntősök.

Rita
Sajnálom, hogy rossz a kedved, de klassz a hozzáállásod és hidd el minden rendben lesz! Sajnos ez bárkivel megeshet, de az a lényeg, hogy a baba is és Te is jól legyetek! És hátha addig még megfordul!
A frontot mi is nagyon érezzük, picurkám is nagyon mocorog, pedig amúgy nem nagyon szokott, tök nyugis egyelőre. De most 5x annyit érzem, hogy rugdos és a pocim is keményedett, főleg ma. Nem volt vészes, de éreztem párszor.
Mi kedden megyünk a dokihoz, remélem addigra kiderül, ki is lakik odabent?:)

Puszi mindenkinek:)

Orsi
avocado

Lányok

Bocsi a duplázásért, de azt hittem nem ment el.

Orsi
avocado

Lányok

Bocsi a duplázásért, de azt hittem nem ment el. :oops:

Orsi
avocado

Rita :)

Szorítok, hogy Kitty menetirányba forduljon!:) Ha mégsem, akkor komplikációmentes császárt, (legalább olyat mint amilyen nekem volt!).
Klassz az a kütyü amit kaptál. :) Miket ki nem találnak! Bezzeg nagyanyáink idejében... :lol:
Ruhák :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Nem is a mostaniak miatt sajnáltam leginkább a döntőt, hanem az előző két szériában voltak kifejezett kedvenceim, szívesen megnéztem volna őket újra. Nem tudom lehet-e javítani az internetes verzión, de a következőben igazán csinálhatnának vele valamit. Kíváncsi vagyok a Megatáncra.... :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Megjöttünk az esküvőről ami nagyon jó volt,Míra mint egy kis tündér olyan volt :D A mennyasszonyért teljesen odavolt egyfolytában rajta lógott volna ha hagytuk volna :) De megtaláltuk a játszótért és ott a csúzdát :)
Szerencsére az idő is jó volt nem esett az eső,viszont rengeteg szúnyog volt :(
Pár kép :)
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 366.96.jpg
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 109.66.jpg
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 145.48.jpg
Pusz Vera

[/img]
viranka

Sziasztok!

Újra próbálkozom a képekkel :oops:
Vera Kép
Ez a nagy kedvenc most:)
Kép
Kép

viranka

Sziasztok!

Vera, nagyon szépek vagytok! A ruhák gyönyörűek!

Egcsi, ne sajnáld hogy nem láttad a Megasztárt, elég vacak volt (szerintem). A két döntős kivételével elég hamisan énekeltek. Szerencsére nem Varga "Görény" Ferenc nyert (bocsánat).

Rita, meglátod rendben lesz minden, nagyon jól fogod fel a dolgot. Én nem tudtam ilyen jól.
Nagyon olcsón vásároltál!

Anita: voltunk ma a nevelési tanácsadóban, szerencsére nyomait sem találták szorongásnak, ill. semmi olyannak amit az óvóda leírt. Balázs nagyon klasszul viselkedett, felszabadult volt, vidám. A pszichológus szerint nem igényel kezelést, ha továbbra is szorongó lenne az oviban, akkor vissza kell mennünk, de ez már úgyis szeptember után lenne.

Sziasztok
Andrea
Vendég

Sziasztok!

:(
Elveszett a pénteki kisregényem.

Rita!
Drukk!
Jógán egyszer hallottam olyasmit, hogy ha "fordított pozícióban vagy", azaz a feneked feljebb van mint a fejed, akkor az esetleg segíthet megfordulni a babának. Mondtak valami tuti tippet is, de mivel nem ajánlották, hogy azt képzetlenül, saját szakállra gyakorolják, el sem mondták.
Ha meg mégis császár, akkor is túléled, és ne legyen rossz érzésed miatta. Kitty máris edzésbe kezdett veled! :)
Drukk azért is, hogy aztán Lili jól viselje a változást!

Bocsi! Most tovább nem "személyeskedek", de ha végre valahára felvesszük a ritmust, talán többször idejutok!

Helyzet nálunk:
Olivér még mindig szereti és szeretgeti Marcit, olykor már túlzottan is, így figyelni kell meg ne nyomja a kicsit.
Lassan kezdenek formát ölteni az estéink, így talán újra lesz esti pihiidőm az első szopiig.
Kezdetben katasztrófa volt.
nem fordult ki magából Olivér, de az alvási szokásai drasztikusan megváltoztak.
Eleinte a mi szobánkban volt Marci ágya, de csak másfél hétig, mert Olivért nem lehetett a saját szobájában tartani. Marci itthon töltött második napján gyorsan elsajátította, hogy kell a kilinscet használni, így reménytelen volt a beviszem és kijön harc. Ugrált az ágyunkon, rohangált, bepiszkált a kicsihez, így a végén szelíd erőszakkal kellett elaltatnom jóval 10 után, úgy hogy még nappal sem aludt szinte semmit. Fogtam hát, szorosan magamhoz öleltem, hogy lehetőleg ne ficánkoljon nagyon és befeküdtem vele az ágyába. Némi bömbi után, kb 2,5 perc, és már aludt is.
Egyszerűen annyira túlpörgette magát, hogy nem bírt aludni.
Marci, hogy nehogy elfelejtsük, hogy megérkezett, egy, másfél max két óránként cicit kért, egyébként egy hangja sem volt.
Én lassan de biztosan merültem le, így jött az ötlet, hogy MArci költözik.
Ugyan nem azonnali volt a hatás, de működik.
Lassan újra helyre áll a rend és nem kell egy csomó ideig strázsálnom az ajtó előtt, hogy ki ne jöjjön Olivér.
Az éjszakák azonban mozgalmasak maradtak. Ha MArci épp három órát is hagyna aludni, valami biztosan történik Olivérrel. Volt már ágyról leesés, fülfájás ( fel is szúrták a fülét, még most is folyik neki) vagy egyéb, pl éhes és tejet kér. Nem szándékosak ezek, de olyan igazi tesós szolidaritásnak tűnik. Munkamegosztásban edzik anyát.
Szopizni nem akar Olivér, nem is érdekli különösebben, bár a fejés, azért érdekelte, főleg, ha kütyüt is előszedtem, és nem csak manuálisan gyötörtem magam. Bár azt hiszem a cumisüveg érdekelte jobban, mármint, hogy mit művelek vele.
Bölcsiben voltunk kétszre azóta, de megvallom, hogy még elég kényelmetlen a hordozókendős-babakocsis túra, jobb lenne, ha már MArci tartaná a fejét. Idővel.
nagyi újra képbe került. Emberem kedvéért megelégelve a bohóckodást átcaplattam hozzá, hogy akkor most mi is vagyon, és kisebb-nagyobb megelégedésre kiegyeztünk. KIcsit még bizalmatlan vagyok, de remélem csak jobb lehet és sosem többet ilyet.
Hű, még rengeteg minden van, de mégsem jut eszembe, mit írjak még...
Képek lesznek!

Kérdés!!!
Mikortól számítanak a gyerekek évvesztesnek?
Olivér 06. 18-val az, vagy nem?

Sziasztok!

Eszter és a haramiák!

remélem ez az üzi elmegy!
ironram

Sziasztok!

Jöttem egy rövidre,ha Bence nem ébred fel.
Elég szokatlan nekem ez az új "dizájn". :? Jó régen voltam,úgyhogy bocsi,de csak pár dolog van az eszemben. :oops:

Rita:itt is nagyon boldog névnapot kívánok! :D Ne aggódj a császár miatt,lényeg,hogy mind a ketten rendben legyetek.Vigyázz Magadra!
Micsoda kütyüket fel nem találnak???

Orsi:helló volt pocaktárs! :lol: Ari vagy,hogy hívtál!!!!

Manó:én szültem a MÁV-ban.

Vera:nagyon szépek voltatok!!! :lol: Ruhák szupik!

Lino:micsoda nagylány lett Katából??? Gyönyörűűűű!

Soraya:örömmel láttalak újra!!! :D
altatás ügyben én szépen befogom a számat. :oops:

Hú,most ennyi jutott eszembe,bocsi a többiektől.

Ja,Kata lába nagyon szépen gyógyul!!!Köszi az érdeklődést.

Pussz:Anikó
vakili

Eszter:június 1-től számítanak évvesztesnek.Nekem mind a három gyerkőc az.
Nagyon örülök,hogy anyóssal normalizálódik a helyzet.Hidd el,nem jó a harag,én már csak tudom.Mióta anyuka lettem,különösen nagyon rosszul viselem a háborúskodást.Még filmben is csak a csöpögős,meg röhögős ami jöhet. :lol:
Akkor most Marci külön szobában van,vagy Olivérrel?Nem sírt,amikor otthagytad a bölcsiben?
Fülszúrás. :cry: Jaj,szegény! Hol voltatok?
Nekem Bence szopik megint két óránként éjszaka. :?

Andrea:gondolom nem lepődtél meg az eredményen.Óvó néniknek valszeg egyszerűbb a gyerekre fogni,ha nem stimmel valami,mint hogy esetleg magában keresse a hibát.Nekem is van ismerősöm,akinek a gyerekét küldték nevelési tanácsadóba,ott meg csak néztek,hogy mit keresnek ott.
H&M-től én többet vártam,nekem a C&A tetszik.Ott már voltál?Állítólag most a Fenomén se túl jó. :cry:

Egcsi:szerintem jó volt a Megasztár,bár én meg a szokásos éjszakai balhék miatt nem tudtam rendesen nézni.Ez a Rúzsa fantasztikus szerintem!!!Én a Vargát is szerettem egyébként,a magánélete más lapra tartozik.
Örülök,hogy már Te is tudsz képeket rakni. :D

Nanda:költözés :lol: Gyerekek élvezik?
De jó,hogy nincs komoly bajod!!!!!!

Orsi:hogy álltok a szopival??????Teljesen abbamaradt?

Bori:De édes ez a kép! :D

Vera:most volt itt a fotó börze,de nem volt lóvé,úgyhogy nem mentünk. :cry:

Rita:ügyesen vásároltál!

Én mostanában eléggé el vagyok úszva,anyu kezelésekre jár a gerincével,úgyhogy nincs semmi segítségem.Eléggé kivagyok,gyerekek is kissé szemtelenek,apjuk fáradt,rengeteget dolgozik,és úgy érzem,erőm végén járok.Már nagyon várom a nyaralást,és a suli végét.
Geri és Kata most színházban van a sulival,Attila elment értük,Bence elaludt,ezért most van egy pici időm írni.

Ennyi jutott eszembe,de puszilom a meg nem említetteket is.

Anikó
vakili

Sziasztok :D

Eszter
De jó, hogy jöttél! :) Édes, ahogy írsz magatokról és kicsit bele is tudom magam élni, hisz nemsokára nekem is hasonló "problémáim" lesznek. :wink: De jó, hogy már alakuk a helyzet! Azért kell pár hét mindenre, de szerintem minden ok lesz felétek! :)

Egcsi
Nekem ez a Megasztár tetszett a legjobban! A Pierót is szerettem, de a Novák Péter szerintem színvonalasabb és színesebb műsort csinált belőle, sokkal jobb számokat énekeltek, legalábbis az én zenei ízlésemhez közelebb állókat és igazán érdekes egyéniségek kerültek felszínre ebben. Nekem 1 kakukktojás volt, a szőke Petike, aki szegénykém bűn hamisan tudott néha alakítani, de a többiek igazán jók voltak! Az az érdekes, hogy magmaradtak bennem dalok, pl. Póka Angélától a Szomorú vasárnap és a Rúzsa Magditól a United szám, nem tudom a pontos címét, de azt úgy énekelte a csajszi, hogy elbőgtem magam. Azt szeretném is megszerezni felvételen, olyan jó volt! :)

Anikó
Örülök, hogy Kata lába jobban van! Akkor minden ok lesz a nyaralással? Mikor is indultok? Hihetetlen rövid mostanában az agyam! :cry: Az előbb, mikor Gergőt lefektettem, eszembe jutott, hogy ma reggel el kellett volna mennem valahová, amit teljesen elfelejtettem. :? Mindegy, ez van. Most rá lehet fogni a pocakosságra. :lol:

Vera
Annyira szépek vagytok! :) Irígykedem Míra ruhájára!!! Gyönyörű benne a kisasszony! És igazi kis nő, hát persze, hogy a menyasszony tetszett Neki! :D DE tuti Gergőnek is Ő tetszett volna! :lol:

Mi jól vagyunk, Gergő ma sem aludt délután, mert reggel fél 8-ig szunyált, így du.már nem akart én meg nem erőltettem. 2-től estig kint volt, közben jött a szomszéd kislány, így kicsit le bírtam ülni, meg ki is takarítottam. 8)
Megjött a homok is, így már van homokozó, nagyon élvezte! :)
Pocika is jól van, holnap megyünk dokibácsihoz, majd beszámolok este. Jön velünk Mókuska is! :wink:

Na, most ennyi jutott eszembe. :lol:

Orsi
21+6
avocado

Anikó
Majdnem egyszerre írtunk. :D
Szopi teljesen abbamaradt, múlt kedd óta semmi. :( De jó volt így, biztos a természet tudja, hogy már nem kéne a baba miatt, igaz én nem éreztem semmit, nem volt gond. AZ összebújás megmaradt. :) És sokáig nem kell várnom, újra szoptathatok egy kis manót szeptembertől! :)
Lemerülés :( Sajnállak! Három gyerekkel elhiszem, hogy le tudsz merülni, nekem 1 is elég! Ráadásul Te nem is alszol rendesen! :cry: A nyaralást használd ki! Gyerekeket be a medencébe az apjukkal, Te meg pihizd ki magad! :D

Most már megyek, ennyi ülést már nem szeret a hátam. :(

Puszika :)

Orsi
avocado

Vera :)

Tényleg szépek vagytok! mostantól Míra majd mindig menyasszony akar lenni. :lol:
Én nagyon szerettem az otthoni lagzikat gyerekkoromban, az igazi falusi sátorosakat. Még most is összefut a számban a nyál, ha a sütikre és a tortákra gondolok.... :)

Andrea :)

Botfülem van :lol: Éppen ezért nem nagyon zavar, ha valaki hamisan énekel. A férjem direkt megkért, hogy ne énekeljek a gyereknek, mert elrontom a hallását. Azért egy-egy Kis kacsa fürdik és Mókuska elhangzik a számból. :wink: Persze őurasága zenész, könnyen cikiz....
Szerintem az elejétől nyilvánvaló volt, hogy Magdi fog nyerni...
Nevelési Tanácsadó:lehet, hogy az óvónéniknek kellene egy kis továbképzés.

Eszter :)

Kitartás! Nagyon ügyes vagy! :)
Olivér füle: :( Én is mindig ettől rettegek, ha Berci náthás, egyből azon parázok, nehogy rámenjen a fülére.
Szerintem a szeptemberiek az évvesztesek. :) Most látom, hogy Anikónak pontosabb infói vannak. Akkor az én Bercim is az....

Anikó :)
Szia! Kitartás!Teljesen veled érzek, ha napokig 3 gyerekem van én is kivagyok. Hát ha még nem csak napokról van szó... :roll:

És most hírek Timiről. Ma volt AFP-n. Van még néhány vizsgája a héten és utána állítólag jobban ráér. :)
Ahhoz képest, hogy feküdnie kéne, elég mozgalmas életet él, de jól vannak. :) Többet sajna én sem tudok, remélem hamarosan személyesen is beszámol. :)

Mi jól vagyunk, a lányok nincsenek itt, tegnapelőtt Berci leamortizálta őket rendesen. A nagyobbnak beleharapott az arcába, mert elvette a labdáját, a kisebb hátán meg lovagolni akart. Még jó, hogy időben észrevettem. :shock:
Ma nincs olyan meleg, az eső is csepereg, de nem is baj, legalább nem kell bekapcsolnom az öntözőberendezést. :)

Mindenkinek üdv!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt!

Köszönöm Kata dicséretét mindenkinek :lol:

Rita: nagyon drukkolok neked!!! Biztos minden rendben lesz veled is meg a babával is! Új bébiörző :lol:

Anikó: sajnálom az éjszakákat, meg hogy ennyire ki vagy merülve. :cry: Ismerős a helyzet... :wink: , nagyon megértelek! Örülök, hogy Kata lába gyógyul! Várják már a suli végét?

Orsi: hát mégiscsak sikerült megbántanom téged :roll: , sajnálom...

Egcsi: szóval kisfiad tisztázta az erőviszonyokat a lányokkal :lol: . Mi is szeretjük a Megasztárt :)

Málna: szerintem is próbáld ki a szomszéd kislányt, az lenne a legegyszerűbb megoldás.

Andrea : óvónők :evil:

Eszter: örülök, hogy jól vagytok :)

Vera: jók a képek :)

Soraya: szemed :( én a májammal vagyok így... terhesen semmi bajom :shock:

Szilvi
lino

Sziasztok!
Benézek ide is ,már amennyidiőm van.Látom mindenki küzd az alvással,mi a drasztikusabb módot választottuk,de 3 nap alatt egyedül aludt el a manóm,délben meg mellébújok és a mi ágyunkon alszik.Lassan de biztosan haladunk aszobatisztaság felé:) TEgnap este kétszer is szólt hogy pisilnie kell,persze utánna 3 gatya is a mosásban került:) De most nem erőltetem ,hiszen jövő héten megyünk Erdélybe nyaralni,nem lenne jó ha most jutna eszébe hogy ő szobatsizta lesz.Kellemes lenne 5 percenként megállni :D
Na ennyi sikeedett azt hiszem ébredezik a lelkem.
Szép napot!
Anita+ Nimród
(9+5)
anita23

Sziasztok!

Koszonom mindenkinek a biztatast. Mar teljesen beleeltem magam. De azert meg probalkozom, hatha megfordul. :) Tegnap is probalkoztam es ereztem, hogy Kitty rendkivul felelenkult, kuszott jobbra-balra, mintha probalkozna megfordulni, de nem tudott. Ugyhogy inkabb nem eroltetem. Rabizom a termeszetre. Azert iszom a kakukkfu teat, hatha a szules beindul magatol, es akkor legalabb egy kis elmenyem legyen. :)

Bebiorzo: nagyon jooo. :) Es egyaltalan nem kenyelmetlen olyan szinten, hogy a kamerasnal a monitort kell mindenhova magammal vinnem a kertbe es raadasul annak a kepernyoet napfenyen nem is latom. Viszont jol meg tudok ijedni, akarhanyszor rezeg a karomon a kutyu. :lol:

Megasztar: Nekem egyaltalan nem tetszett. :( El is aludtam a vegen. :)

Vera: Gyonyoruek vagytok. :) Mira-nak nagyon szep a ruhacskaja. :)

Andrea: nevelesei tanacsado: jo hir. :) Az ovoda meg mehet a fenebe. :)

Eszter: nem semmi amit ateltek. :) nem csodalom, hogy nincs idod jonni. En is izgulok mi lesz velunk itthon. Valoszinuleg nekem is kevesebb idom lesz jonni. Bar most valéojaban en se ertem. Marci es Oliver is kulon szobaban alszik? Es semmelyik se veletek?
Fulfajas. :( nem lehetett jo. Volt laza is? Kepeket varom! :)

Evvesztes: En is ugy tudom, hogy 06.01-tol, de most megint van valami ujabb rendelet. Majd utananezek.

Aniko: Nagyon koszonom a jokivansagot. :) Kuldtem tegnap sms-t is ahol megkoszontem, remelem megkaptad. :)
Kata gyogyulasanak nagyon orulok. :) De a szopi 2 orankent meg ilyenkor is, az nem semmi. :(
Ne keseredj el, nemsokara itt a nyar. :)

Orsi: Nalunk is keszen van a homokozo Szombat ota. Lilit nem lehet kicsalogatni onnan. Imadja. :) De legalabb olyankor akar orakig is elvan es en tudok kerteszkedni, vagy barmi mast csinalni. :)
Szopi: Gratulalok. :) Majd nemsokara ujbol fogsz szoptatni. :)
Irjal mindenkeppen a doki utan. :)

Lino: Koszi. :)

Anita: drukkolok az alvashoz. :) Ugyesek vagytok! :)

Es akkor par kep a ma reggelrol.
Egy fulig ero mosoly:
Kép
Elbambulva:
Kép
Elbambulva 2:
Kép
Mosoly a kameraba:
Kép
Eppen mondja: "Jon az Agi nagyi" :)
Kép

Puszi nektek Rita
trita

Sziasztok!

Rita!
Boldog névnapot!

Az ígért képek, de már itt sem vagyok, mert ifiúr nemtetszést nyílvánít. Úgy látom nem lehet egy kis tejjwel korrumpálni!

Eszter

Kép Kép

ui.: Külön szobájuk van a legényeknek! :)
És köszi az évvesztes infot mindenkinek!
ironram

Sziasztok!

tudom, hogy már megint régen voltam, de olvasni mindig olvastalak benneteket, csak az íráshoz több idő kell.

Most is csak egy mondatra jöttem alapjában véve:

Rita: amikor terhes voltam, hallottam egy olyan trükköt, hogy a babának a fejéhez, a has felső részére tett fülhallgatón valami kellemetlen zenét (metal, kemény rock) kell játszani a babának odabent. És ezt annyira nem szeretik, hogy állítólag megfordulnak. Bár én azt hiszem, hagynám a babát úgy ahogy van, mivel nincs már túl sok helye, szerintem jobb ha már nem kavarog, nehogy beleakadjon a köldökzsinórba.
Nagyon drukkolok Nektek :)

Puszi Mindenkinek, sajnos most ígérni sem tudom, hogy jövök majd, mert lassan leköltözünk a tanyára

Jerry
jerry

Sziasztok,

Megjöttünk mi is a hosszú hétvégés balatoni leruccanásból. Hát pihenni nem sikerült és az idő sem volt túl kegyes, de azért jó volt. Persze voltak kisebb malörök, kedvenc lánykám rögtön az első du belehajította a lapátját a Balatonba, persze olyan helyen ahol nem tudtam kiszedni és utána fél órát üvöltött h neki kell a lapát. A legújabb dilije h nem engedi fogni a kezét én meg frászt kapok h kiszalad az útra. Viszont egyik altatásnál olyan édes volt, betakart a hálópólómmal és mondta h a kicsi anyucikámat betakarom :D Képeket majd teszek fel csak anyunál maradt a letöltő kábel.

Rita,
Hogy bírod ezt a nagy meleget? Drukkolok hátha még megfordul Kitty. Utólag én is boldog névnapot kívánok.

Eszter,
Édesek a képen a fiúk. Én is úgy tudom h jún 1-től már évvesztesek, de te kérheted h menjen majd iskolába v maradjon még egy évet.

Vera,
Nagyon szép ruhátok volt. Varsz majd nekem is esküvői ruhát? :)

Most mennem kell, megígértem h megyünk a játszóra, mindenkinek puszi

Andi
kostyika

Sziasztok,

Kicsit kimaradtam itt a pörgésből, és ennyit írtatok:):)
Alíg győztem visszaolvasni, nem is tudtam mindent rendesen, mert manókám már fönt van, és kiabálja, hogy anya kikapcsol gép!!!!!:)Szóval csak gyorsba!

Mindenkinek köszi a Vakond 5leteket!Az az igazság, hogy én is azt hallottam mindenhonnan, hogy igazán semmi nem ér sokat egyedül, ha megvárod amíg mozog, és egy ásót levágsz sréhen a túrásába!Na, most se én se a férjem nem igazán bírunk ilyet megcsinálni, így nemtom mi lesz!De kivagyok már tőle, mert olyan szépen nől a fű, lassan nyírni lehetne, de ott égtelenkednek a foltok amikbe persze újra fűmagot kellett szórni:(Hát meglássuk mi lesz!

Rita, ne szomorkodj,ha csaszi lesz a lényeg, hogy egészségesek legyetek, és már a karodban tartsad:)
De azért szorítok, hátha megtörténik a csoda:)
Fűnyíráés, dettó nálunk is!Általában én nyírom, és nálunk se olyan kicsi a klert.Mostmár szeretem, mert Eszti tök jól elvan, eljátszik, de amíg kissebb volt azért elég roham volt addig amíg aludt végeznem kellett, és nem igazán sikerült csak 2 napi melóval!Azért most már könnyebb:)
Utólag is BOLDOG NÉVNAPOT Neked:)

Orsi, alvásnak nagyon örülök:)

Eszter, örülök, hogy jól vagytok, és nagyon szépek a fiúkák:):)

Megasztár, hát igen néztük mi is, és mi az elejétől a R. Magdinak szurkoltunk, szóval nagyon örültünk az eredménynek!Viszont szerintem is a 3 közül ez volt a legjobb megasztár!

Nézzük az RTL-en is a Szombat Esti táncos műsort is, szerintem az is tök jó.Ott a Zsédáéknak szurkolok!

Egcsi,:):)nevettem magamban a sorozataidon, mert magamat láttam!Én is szeretem őket.Ma, kedd és lesz Vészhelyzet, meg utána a Grace Klinika!Tök jó mindkettő:)Szerdánként meg a Dr. House, na az is nagyon jó!Barátok közt meg minden este:)Már meghülyültem:):):)
Utazással akkor melléfogtam, én azt hittem, hogy ti is csak pár évig melózni vagytok kint, de ezek szerint ti maradtok is macsik:)

No, most tényleg lépek, mert már szomjas is, csóri,pussz
manóci

Lino
??? Biztos totál hülye vagyok, de fogalmam sincs miért írod, hogy megbántottál. :cry: Igazándiból láttam, hogy a lányok írnak Katádról, de én nem láttam üzenetet (szoktam néha idétlen lenni, vlszleg megint lemaradtam valamiről :cry: ), így nem akartam hülyeségeket írni, főleg nem valótlant.
Légysz írd meg, hogy miről maradtam le (dátum szerinti hsz) és bocsi, ha valami olyannak tűnt a részemről, ami miatt ezt írod! Én most tényleg nem tudom miről van szó! :(

Rita
Boldog névnapot!
Homokozó :) Gergő is nagyon szereti!
Fordulás: én sem bolygatnám már manócskát odabent, ha eddig nem fordult meg, nehogy gond legyen!
Liliről a képek szuperek! :)

Andi, Mónika, Jerry
Puszi nektek! :)

Eszter
Édesek a fiaid! :)

Egcsi
Timit nagyon puszilom!:)

Most mennem kell.

Puszi mindenkinek :D

Orsi
22
avocado

Lino
Visszakerestem és most már értem! :D
Dehogy bántottál meg!!! Csak nem láttam az üzenetet! :( Szerintem nem én vagyok hülye :? , hanem néha nem mutat mindent. :?

Köszi a tanácsot, bőszen próbálkozom, de a délutáni sajna nem működik, mert ma is 8-ig aludt reggel és ilyenkor nem álmos du. és nem akar aludni. Sebaj, mivel nem álmos, nem is hisztizik, így kibírható.

Most rohanunk a dokihoz, utána jövök.

Puszi :D

Orsi
avocado

Sziasztok,
csak most tudtam végre ide írni.Majd este visszajövök,most csak jelt adok....

puszi Szilva :wink:
nanda

Sziasztok!

Én a 2005 nyári babásoktól vagyok. Nézegettem nálatok, hol tartunk majd 1 év múlva :D .
Lenne egy kérdésem: van közöttetek olyan, akinek 11 hónaposan többször szopizott a babája éjszaka, átlag másfél óránkánt ébredt, sose aludt többet 2-3 óránál egyfolytában, és egyszercsak átaludta az éjszakát? És az mikor történt? Vagy mindenképpen valami sírni hagyós módszert kell bevetni?

üdv:mariann
kmarian

Anita :)
Jó nyaralást nektek! Nimród igazán ügyes bili ügyben. Bár mi tartanánk itt...
Hogy vagy? Vannak rosszulléteid?

Lino :)
Nem kérdéses ki a főnök! :) Az a baj, hogy néha túlzásba viszi a dolgot. :(

Én is gondolkoztam a homokozón, de szerintem több kerülne a bendőbe mint a vödörbe, úgyhogy egyenlőre kihagyom. Talán jövőre....

Eszter :)
Gyönyörűek a fiúk. :)

Jerry :)
Szia! :)

Mónika :)
Sorozatok :wink: Mindenkinek megvan a maga dilije. :) Otthon hol tart a Vészhelyzet?

Nanda :)
Hali :)

Megyek ablakot pucolni amíg a nép alszik. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Szoval rendben vagyok. :) Tegnap voltam dokinal. Minden rendben. Nagyon sokat voltam bent, keso delutan ertem haza, mert csak az nst-re is 2 orat kellett varnom, utana doki, belgyogyasz es altatoorvos...
A baba jol van. Szepeket produkalt az nst-n, jol erzi magat, de meg fejjel felfele van. A belgyogyasz kikerezett egeszsegi allapotomrol, EKG-zott. Az altataoorvos egy nagyon kedves holgy. Elmondott mindent, kikerdezett o is az egeszsegi allapotomrol. Elmondta hogyan mukodnek a dolgok. Gerinbe szuri, utana magamnal vagyok, csak alul nem erzem, majd mutet. Kiveszik a babat, odaadjak nekem, majd elviszik. Apa mehet utana fenykepezgetni stb. Engem meg osszevarnak es bevisznek a megfigyelobe. Ott kell ejszakzni is. De elmondta a doki, hogy ha 6 oras megfigyeles utan fel tudok kelni es jol vagyok, akkor megkaphatom a babat, de ez nem gyakori, mert altalaban az a baj, hogy nincsen hely a gyermekagyas osztalyon. De ha van hely, es minden ok, akkor mehetek Kitty-hez. :)
Mar csak penteken kell bemennem reggel. Szinten nst-re, a dokihoz es betegfelvetelre. :)

Koszonom a koszonteseket.

Eszter: Sok Boldog Nevnapot kivanok! Nagyon jok a kepek es ugy latom Marci nem is hasonlit Oliverre. :)

Moni: Kis Esztinek is sok Boldog nevnapot kivanok! :)

Jerry: nagyon orultem, hogy irtal. tegnap elott ugy dontottem, hogy abbahagyok mindenfele kiserletezest a baba megfordulasara. Ha igy erzi jol magat, akkor legyen igy. :)

Andi: Koszi, en jol viselem a meleget, csak a pocakom reagal sokat ezekre a fronthatasokra. Sokat kemenyedik, sokat faj.

Egcsi: Hogy hogy a bendobe? :) Lili tiszta homok lesz mindig, de nem eszi meg. :)

Na, mennem kell.
Puszi nektek Rita
trita

A 9 hónapos akire vigyázok, állandóan a virágföldet eszi, ha nem figyelek oda.(Van egy nagy fikuszom a nappaliban). Most gondold el, mi lenne a homkozóban. Mondjuk spórolnék egy csomót a babakaján... :lol:
Egyébként tuti, hogy a két nagy is megkóstolná, de talán nem ennék folyamatosan. Remélem. :shock:

Az én császáromnál az tartott a legtovább, amíg összeférceltek. Vagy 2O percig dolgoztak rajtam, már kezdett uncsi lenni. Tényleg nem érzel semmit, fura, hogy nem tudod mozgatni a lábad. Engem este 6-kor császároztak, éjfélig kellett feküdnöm és sokat innom. Igyál amennyit csak tudsz, nehogy megfájduljon a fejed, állítólag az nagyon kegyetlen. :( Vigyál szívószálas üdítőket. Másnap reggel már ki is ugrasztottak az ágyból... A varrat fájt, nem tudtam kiegyenesedni előszőr, de ahogy múlt az idő egyre jobb lett. Két nap múlva már babás szobában voltam és kisírtam magamnak, hogy a 4. napon hazaengedjenek. :)
Szóval HAJRÁ! Megúszod a gátmetszést és Kitty is gyönyörű lesz, mert nem kell átnyomakodnia a szűk alagúton. :P
Szorítok!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Köszi jól vagyunk,rosszullétek szinte csak este vannak.
Csak benéztem,nem valószínű hogy jövök még nyaralás előtt,igaz csak 1-én indulunk de annyi dolgom van még addig.
Szép napot !
Anita
anita23

Sziasztok,

EszterNagyon Boldog Névnapot kívánunk :)

Rita,igazad van a babával kapcsolatban, ha neki így jó akkor nem kell már bolygatni.Főleg így a célegyenesben!
Ha jól értettem akkor pénteken, azaz holnap már mész is be, és meglesz Kitty???Vagy ez még nem a nagy nap lesz?
Köszönjük Eszti nevében is a köszöntést, aranyos vagy :)

Vera,Most volt egy kis időm és a fotókat is átböngésztem.Naggyon szépek lettek a ruhák, ügyes vagy :) :)

Anikó,azért kérdeztem, mert vasárnap lesz a várban Mávos gyereknap.Mi megyünk a Mávos topikos csajokkal.Ha ráértek, és szívesen jönnétek összefuthatnánk :)

Orsi, puszi nektek is :)

Csajok, ma viszem Esztit cirkuszba!Nagy nap lesz a mai :lol: Már olyan régóta mondogatja, hogy ma du. barátnőmékkel elmegyünk+ az ő 2 gyerekével!Kicsit hosszú lesz, de kiváncsi leszek leköti-e!
manóci

Ezt most muszáj vagyok :D Így aludt tegnap este, csak most töltöm fel a képeket :)
Maci őrület van :)

Kép
manóci

Mariann,Szia!

Szerintem nincs semmi gond, csak türelem, és nyugi!Nekem Eszti 10 hónapos koráig nem aludta át az éjszakát, és 2-3-4 óránként,kiszámíthatatlanul kelt szopizni!Aztán valóban egyik napról a másikra átaludta!Számolgattam, hogy már 2 napja nem kelt, már 3, és így tovább. Én sem akartam elhinni, hogy végre alhatok! :D Aztán az 5.-ik nap után elhittem!Szuper érzés volt :lol:
Ez minden gyereknél más, türelem előbb-utóbb azért mindegyik átalussza :)
manóci

Sziasztok :)

Rita
Nagyon szorítok!!! Biztos minden rendben lesz és Egcsi olyan jól leírta, hogy a kedved is megjön hozzá! :D
Ha tudsz majd, írj nekem egy sms-t és én továbbítom a nagy hírt a többieknek! :)

Egcsi
Földevés :wink: Szerencsére Gergő sem eszi, de tetőtől talpig homokos szokott lenni. :lol:

Manó
Eszterkédnek utólag is boldog névnapot! :)
Tündéri ez a kép! :) Gergő is egyre jobban szereti a maciját. De ölelgetni leginkább engem szeret. :D
Cirkusz :) Majd mesélj! Kíváncsi vagyok! :)

Eszter
Neked is, sajna csak utólag, de boldog névnapot! :)

Tegnap nem jutottam ide, este már olyan fáradt voltam, hogy fél 11-kor elaludtam, pedig az nálam tényleg korán van! Gergő is aludt este 9-től reggel 7-ig a saját ágyában, így tök kipihenten ébredtünk mindannyian! :D Igaz nekem most már kezd fájdogálni a derekam és a hátam, így hajnalban már nem alszom jól, sokat forgolódok, de sebaj! 8)
Hétfőn a dokinál minden rendben volt, baba jól van, minden ok Vele, de nagyon eldugja, amije van, így még mindig meglepi, ki is lakik odabent. :D A vérképem sokat javult, így mondta a doki, hogy az Elevitet már nem kell szednem, így van 90 szem, ami még megvan a nemrég vett 100 szemes dobozból :? , de majd jó lesz a szoptatásnál. :wink: .

Most megyek, kicsit pihenek, mert Gergő nemrég aludt el és ki tudja meddig fog? :D

Orsi
22+2
avocado

Azért a következő gyerkőcnél kipróbálnám a természetes módszert is, de nekem tényleg pozitív élményem maradt a császár. :) Örülök, hogy ez a soraimból is átjön. :wink:

Tegnap Berci vetetett velem egy Safarira való állatot. :) Meglátta a polcon a boltban, levette és el se engedte a pénztárig. Ott kiderült, hogy a kocsiban hagytam a pénztárcámat. Játék letesz, sziréna beindul, hiába magyaráztam, hogy mindjárt megkapja, végigordította az utat a kocsiig és vissza. Azóta az állatok a sláger. :) Egy oroszlán és egy zsiráf társaságát is élvezhettem éjszaka az ágyban, velük akart akudni. :D

Megyek, mert ma megint 3 gyerekem van. :roll: Írjatok sokat! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Rita!
Utólag boldog névnapot kívánok!
Én is szorítok nektek hétfőn,biztos minden rendben lesz veletek :D
Csak pozítívan állj a dolgokhoz,császárhoz :D :D

Eszterek!
nektek is boldogot :D !

Eszter!
NAgyon aranyosak együtt a kishapsik :D

Andrea!
Ez nagyon jó hír Balázsról :D

Kostyika!

Esküvőre ruhát esetleg,esküvői ruhát nem.Osztálytársam varrt és elrettentő példa volt,rengeteget szenvedett vele :twisted:

Akartam sokat írni,de nem vagyok ma grafomán :twisted:

A dícséreteket köszi :)

pusz mindenkinek vera

viranka

Topik első babájának Annának boldog 2.szülinapot kívánunk :D

Vera Míra

viranka

Kedves Vera!

Nagyon szépen köszönjük, hogy eszedbe jutottunk!

Olvaslak Titeket , gratula minden kistesóshoz és a pocakosoknak is!
Mi jól vagyunk. Anna nagy lány, mindent beszél, szobatisztasággal is jól állunk, már elég régóta bugyikázunk. Rosszcsont nagyon eleven. NAgyon várja a bölcsit, ősztől megy, de mindennap sir a bölcsi ajtóban, hogy miért nem mehet be. Szerencsére nincs miért panaszkodnom, Anna mindenevő, az éjszakát is átalussza már 2 hónapos kora óta.
Amúgy a mindennapi hétköznapokat éljük. Lassan mehetünk a nyaralóba, Anna nagyon várja. Igaz a Tisza mindent elvitt a két emeletes házból, csak a tető volt ki, igy mindent ki kellett dobni, de a jövő héten már költözünk kifele.
Akartam képet feltenni, de nem tudok egyenlőre, majd próbálkozom.
Mindenkinek nagyon szép napokat kivánunk!
MucskaAndi és Anna[/img]

Andi
Kép
mucska

Kép
Kép

Andi
Kép
mucska

Sziasztok,

Mucska,nagyon szép a kislányod, és Isten Éltesse soká a második szülinapján! :)

Orsi,A cirkusz naggyon szupi volt!Eszti annyira élvezte, hogy én is rosszabbra számítottam!Sokat tapsoltunk, az tetszett a legjobban, meg a fények váltakozása :D
A nagy zaj kevésbé, akkor mindíg odabújt, és mondta, hogy semmi baj :)
Meg volt egy jópofa dolog is. A karikás zsonglőr leejtette egyszer a karikát, erre Eszti:Hoppá :lol: :lol:
A mellettünk ülő is tökre nevetett!
Szóval nagyon jó volt, kicsit a szünetbe rendetlenkedett, futkosott mindenfelé, de amúgy élvezte :)

Egcsi, Vészhelyzet :)itthon most ott vagyunk amikor a Galant már visszautazott a háborúba, Aeby meg összejött azzal a medikusával!Ja, és a Carter megkapta az engedélyt arra a gyógyító centrumra amibe beleöli a pénzét :)
És a Susant leváltották, mert Carter lett a vezető!
No, és kint?Már sokkal előrébb jártok?Vagy csak egy részsorozattal?
Az állatkás story édes lehetett az üzletben :P :P Ez ismerős, mert nálunk is ha meglát valamit akkorát tud hisztizni érte, hogy mindenki minket néz olyankor :oops: de hát ez van!

Anikó,tudsz jönni vasárnap a várba?Tudod a gyereknapos talira?
manóci

Jajjj, elfelejtettem!

Nem tudna valaki segíteni, hogy mért nem tudok a profilomba képet rakni?????Már megőrülök, mert akkora bolha.....ira kicsinyítettem, hogy szinte alíg látszik belőle vmi, de mégis azt írja ki, hogy 6 kbt-nál nagyobbat nem fogad el az Avatar!!!!! :evil:
A képfölrakás ide a topikba az megy, nálam!

köszike,pusszancs
manóci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?