Fanny,
megértem, hogy lúdbőrzik a hátad és ez valahol nagyon is érthető.
Ha úgy érzed - és szavaidbúl én ezt érzem - , akkor most inkább egy kis kikapcsolódásra lenne szükséged! Tedd ezt!!
Ha nem vagy 100%os vagy nem érzed azt, hogy fel vagy készülve, akkor inkább pihenjetek!!:) Senki nem sürget! Ti tudjátok, hoy mikor vagytok készek a következőre.
Igen, a doki egyből belement. Csak az embriológustól függött. (Talán a borítékos sorsjegy megoldotta vagy pénteken tényleg sokan voltak, nem tudom.) Aztán mikor megmutatta őket mondta, ha gondoljuk akkor 4et adnak vissza. Éltünk a lehetőséggel.
A doki az UHnál mondta is mikor kérdeztem, hogy ideálisabb a 3. nap. Gondolom fejlettebb és talán fejlődőképesebb így.
Zsebi,
köszönöm az oldalt. Megnézem, hátha találok rajta magamnak vmit.
Persze bízom én is abban, hogy talán most sikerül. Vmi ezt súgja, de .... nem kiabálom el.
Most más gyógyszert kell szednem, mint eddig. Régi: Duphaston, Új: Estrofem. (Ösztrogén) Biztos tutibbra megy mostmár a doki és azért írta fel ezt.
Csak a fekvéssel vannak gondok.
A párom már nem győz rámszólni
, mert nem bírok
csak feküdni, hanem ülök és mászkálok a lakásban. Pedig a doki azt mondta szigorú fekvés 4-5 napig!!
Ki kell bírnom!! Jó cél érdeke!!!
Igen az emotionok jobban kivehetők, ha más színűek. Talán jelezni kellene Apának vagy a szrekesztőknek!
Monyo,
nekem most kétnaponta (eddig is minden lombiknál - ez a 3. ) kell szurizni Choragon incit. Nekem nem voltak 'rossz" tapasztalataim, meg úgy lett megállapodva a dokival, hogy szerdán - vagy ha fáj a hasunk, akkor egyből - telefon.
Tegnap a visszaültetéskor 12es nyálkahártyám volt, 35ös cervix mellett és mégis kell szurizni magam. Szerintem csak egy kicsit biztosabbra akarna menni a dokid! De ....
lehet, hogy ezzel sem
, vagy e nélkül is sikerrel jártok.
Bocs. Nem kiábrándítani szerettelek volna, de látod nekem nem hozott eredményt a múltkorinál. Szóval ettől sem biztosabb, hogy nem sikerülne.
Ha akar úgyis veletek marad!!!