Sziasztok Csajok!
Látom nem volt uncsi a hétvége! Már többször visszaolvastam az írásokat, de még lehet, hogy valaki kimarad (bocs)
Vio
Aggaszt ez a barnás akármi nálad. Vigyázz magadra nagyon, mert nagyon alamuszi tud lenni ez a "foltszerűség". Egyszer megjelenik, megijeszti az embert, aztán el is múlik. De gondol egyet, és több napra rá újra feltűnik. Ekkor van baj.
Jobb , ha tényleg segítséget kérsz, és ne titkolj semmi apró jelet, mert én azt csináltam, ugyanis féltem. De mikorra már szóltam a családban is, és a dokinak is, már késő volt!!!! Ilyen korai szakaszban meg különösen fontos, hogy megkapd a szükséges gyógyszert, hormonokat, stb. ha veszélyben van a bébi. Szurkolok neked!
Gyugyi, Cirk, Őzi .....Gyugyi, Vio...... akik rosszul vannak, vagy kezdenek
Csak sajnálni tudlak benneteket, és erőt, KITARTÁST kívánni hozzá, biztos nagyon kellemetlen, már-már idegesítő is lehet.
Némelyikőtöknél ez a korai rosszullét elég rémisztő! Ezek a babák nagyon érzékenyek, ha már ilyen korán nem tetszésüket fejezik ki egyes szagok, kaják iránt.
Anita
Hát a te híredet olvasva, elszorult a szívem. Ugyanezt éltem át nemrég, annyi különbséggel, hogy nekem 2 napra rá "beviharzott". Pedig már a 38. napon tartottam!!!
Remélem, mire ezt olvasod, még mindig "száraz" vagy, és a köv. teszt kimutatja az okát. Ezer drukk! Ne félj.
Köszönöm nektek a drukkokat. Az én hétvégém elcsorbult, beleszólt egy torokgyulladás magas lázzal.
Sajna, de ma azért ráhajtok még, hátha belefér!!!!!!!!!!!!!!!
Rem. jól soroltam be a neveket, ha nem, bocsánat, a héten már naprakész leszek.
Benita (cn: 16)