Új privát üzeneted érkezett!

Azt hiszem ez lesz a vonalzóm :) Visszaszámláló. Ha valakit érdekel a: http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php
vannak ilyen kis finomságok. Én mondjuk photoshopban kicsit magyarra, és magamra formáltam :)

Kép 1148197058.98.jpg
chesti

Kép 1148197951.26.jpg
Kép 1148197976.28.jpg
chesti

Chesti!

Édes a vonalzód! :lol:

További szép pocakosodást!
Vendég

Kriszti köszi :)

Ha még valakit érdekelnek vonalzók adok még web cimet :)
http://image.lafemmebonita.com/cgi-bin/ ... ickers.cgi

Kép 1148199388.91.jpg
chesti

Sziasztok!

Gratulálok mindenkinek a terhességhez! Ez igazán nagyszerű hír. Remélem egyszer én is eljutok majd idáig.

Nekem szerdán volt a fagyibabás transzfer, 1 embriót ültettek be. 30-án kell mennünk vérvételre. Addig próbálok pozitívan gondolkodni és bízni benne, hogy sikerül.

További kellemes vasárnapot nektek!

Nika
nika31

Bocsámat hogy ennyit irogatok (floodolom a topikot :) ) remélem ez lesz az utolsó azt hiszem ez lesz a jó vonalzóm, nem rak bele annyi fehéret :)

Kép 1148199920.72.jpg
chesti

Kriszti:
Örülök, hogy neked sincs nagyon rossz kedved. Csak így lehet, mert különben már begolyóztunk volna. Bízom a sikerben, remélem összejön a 3. inszem. :)
esperanza

Ja elfelejtettem még valamit megkérdezni:
iwiw oldalon fent van valamelyikőtök? :roll:
esperanza

Esperanza!

Talán azért nincs rossz kedvem, mert én még nagyon az elején járok....

Egy kis kedvcsinálónak pár érdekes animáció, most olvastam vmelyik fórumon. Nagyon aranyosak:http://kiscsilli.try.hu/
Vendég

Csak nem tudom, hogyan kellene lementeni a gépemre, hogy tudjak belőle küldözgetni.....
Vendég

Lehet hülye kérdés, de az is egy beszélgetős oldal??
Vendég

Esperanza iwiw-en megtalálsz:
Stark (Kun) Eszter név alatt :D

Kriszti amelyik gif tetszik neked arra jobb klikk cél mentése más néven.

Ha iwiwre gondolsz az nem chatelős oldal, ismerősöket találhatsz meg rajta, és csak meghívásos alapon lehet bekerülni oda :) Sajna nekem most nincs meghívóm.

Kép 1148204004.04.jpg
chesti

Chesti, mostmár ismerős, már hallottam róla.
Hasonló mint a "skype"; nekünk az van fenet, oda nem kell meghívó, és szerintem hasonló elven működik.
Vendég

----Fent-----
Mindig elütök vmit
Vendég

Kriszti kevered, az az msn, ami hasonló a skypehoz :)
Az iwiw egy honlap, amin több tizezer ember van már fent, képeket tölthetsz fel magadról, adatokat adhatsz meg (melyik suliba jártál, hol dolgozol, érdeklődési köröd emil cimet stb ) és rákereshetsz régi ismerősőskre. Az msn, és a skype egy program amit használunk, ott a barátaiddal chatelhetsz, de ahhoz tudnod kell az emil cimét, vagy azonositóját, hogy fel ved partnernak. Itt iwiw-en csak beirod a nevet és kidobja a találatokat. :) Csomó régi osztálytársamat, ismerősőmöt itt találtam meg, és jó volt velük újra levelezgetni :)

Kép 1148207100.55.jpg
chesti

Chesti!
Akkor bocsika.
Nem vagyok a számítógép programokban egy zseni! Pedig igyekszem.....

Tök jó lehet ez a progi, de amint írtad csak meghívásos módszerrel működik.
Vendég

csak próbálkozom a szines aláírással.....
Vendég

Kriszti ha van ismerősöd iwiwen, kérj tőle meghívót hátha neki van. Időközönként adnak, sajna 2 hete kapott mindenki 1et, én meg már fel is használtam. Ez nem egy progi amugy hanem egy honlap, csak zártkörű :)

Kép 1148214591.36.jpg
chesti

Chesti!

Köszönöm a széles körű információt! :lol:

Legalább ezt is tudom, hogy ez honlap. :lol: :oops:

MIvel csak most tudtam meg, hogy meghívóval működik, így nem tudom van e fönt vkim.... De majd szétnézek barátaim listájában, hátha tényleg valaki fönt van.

Mégegyszer köszike
Vendég

Sziasztok!

Csak megszeretném mutatni az új aláírásomat! :):):):)

NAGYON KÖSZÖNÖM CHESTI DRÁGA!!! :):):):):)

Kép

Kép
zsókuci

Chesti:
Felvettelek ismerősnek az iwiwen :D
esperanza

Esperanza,

én is fent vagyok iwiw-en: Szeghő Zoltánné :)

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok lányok, főleg Chesti!

Mit sikerült csináljak:

Kép

Hú, szerintem jó lett :):):)

Kép

Kép
zsókuci

Jó éjt csajok!
Látom azért találtatok magatoknak elfoglaltságot! :D
Szép színes lett az oldal.Én még mindig tanulok ,így már aludni sincs kedvem.De azért mindig megnézem mi újság"nálunk".
Esperanza!Jó a képed! :lol: Apa hova tünt mellőled?:lol: a hétvégén te nem dolgozol?
Ma is kerestelek, de nem láttalak így be sem mentem.
Na mostmár tényleg jó éjszakát mindenkinek! :shock: :shock: :shock: :shock: Ilyenek a szemeim.
Üdv:Brigi
brigii

Brigi:
Apa nem igazán fotogén, meg nem nagyon szeretné ha felraknám a képünket, elég az a kis pici ami a táblázatban van. Meg hát úgyis mindig én írok, így gondoltam felteszem magamat, ez az egyik kedvenc képem. :D
Zsókuci:
Felvettelek téged is ismerősnek az iwiwen. :D
Mindenkinek jó napot, hetet kívánok!
esperanza

Sziasztok Lányok!

Mot:)
Írjál majd, hogy mi volt az UH-n?

Nika:)
Drukkok mennek 30-ra!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Jó reggelt Mindenkinek!

Ma 2-re megyünk UH-ra, nagyon izgulok!!!!!
mot

Jó reggelt :)

Mot drága veled leszünk :) Minden rendben :) Rakd majd fel te is a babaszemedet :D

Puszi mindenkinek: mennek a drukkok akiknek kell :D
chesti

Sziasztok!

Kati vagyok, új belépő. 2005 novemberében kezdtünk el kivizsgálásokra járni a BMC-be. Most volt az első beültetésem, és eléggé letargikus állapotban vagyok. :?

Brigi!

Május 15-én találkoztunk, és Te mondtad, hogy nézzem meg ezt az oldalt. Mi újság van veled?
macika68

Macika :)

Mikor lesz eredményhírdetés? Hány petike lett? Fagyasztás?

Mesélj! És bízni kell!!!!! Sikerülni fog!!! :)
mot

Macika:
Üdv. a csapatban!
Írj pár dolgot magadról!
esperanza

Lányok segítséget szeretnék kérni, ma kaptam először orgalutran inekciót comba, bedagadt és kő kemény lett ez normális és elmúlik vagy allergiás vagyok rá. Köszönöm
Holnap megyek tüsző nézőbe, szurkál rendesen mindkét oldalon már 4 napja szúrom magam puregonnal ,és ma belépett az orgalutran és luveris injekció.
Használt valaki progesteron injekciót ( beültetés után kell használni?)50 db-ot kaptam belőle egy kicsit soknak találom lassan kezdek egy tűpárnához hasonlítani :lol:

Barbi
zbarbi

Macika miért vagy letargikus állapotban. Eljutotottatok a beültetésig, túl vagy a nehezén, most csak otthon kell feküdnöd, és arra gondolnod azoknak a kis Picurok most nagy feladatot teljesitenek ott bent. :D Segitsd őket a pozitiv gondolkodással, egyél sok túrót, fehérjét, és igyál sok folyadékot. Süt a nap, csiripelnek a madarak, :) ne legyél depis. Ird ki magadból mi bánt, itt vagyunk segitünk, de sajnos nem segitesz a babukáknak ha elhagyod magad.
Kicsit mesélj magatokról :)

Barbi én sajna ebben nem tudok segiteni orgalutrant én nem kaptam, de szerintem próbáld felhivni a központot, kérdezd meg normális e. :)

Kép
chesti

Zbarbi :)
Ezeket én sem kaptam, kivéve a progesteront.
Igen, a leszívás napjától kezdve kellett adni napi 2 ampullát, majd pedig, ha sikerült, akkor utána is kettesével míg el nem fogy.
Combba bőr alá adod vagy izomba?
Lehet, hogy azért dagadt be a szuri után a combod, mert olajos a cucc, nyomkodd szét miután beadtad, felváltva szúrkáld a combod.

Sok sikert!
Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki!

Köszönöm szépen a segítséget, progesteront comba vagy hasba kell szúrni?
Nem merrek oda nézni mikor szúrják :lol: de comba szúrják, jó ötlet váltogatni fogom a combomat!

Barbi
zbarbi

Zbarbi :P
A progi szurit izomba kell adni, tehát vagy comb vagy farizom, én az utóbbiba kapom. Jelzem ez sem túl kellemes, egyik nap jobb másik nap bal oldal. Ez is egy remek jó olajos szuri.
Gyógyszertárban lehet kapni egy "Árnika" nevezetű kenőcsöt, azzal kenegesd a helyét, ha nagyon fáj.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki neked melyik típusú lombik sikerült és hányadik ha lehet ilyet kérdezni!
Gondolom már nagyon várod az első uh.-t, nagyon nagy örömbe lesz részed mikor először látni fogod őt ( őket).

Barbi
zbarbi

Zbarbi,
Összesen 4 beültetésem volt, mert volt egy fagyi közte, de végül is a 3. lombik lett sikeres. Ja, és long protokoll.
Remélem is, hogy látni fogom!

Neked az első lombik lesz?
nviki
Budapest III. kerület

Igen nekem ez az első, hat inszemet végig csináltuk, mert nincs nagy baj nálunk csak nekem nincs peteérésem. Hat inszemből kettő sikerült , de sajnos nem maradt meg. :( ( egy méhen kívüli ,a másik babának 9 hetes korábba leállta szíve) :(
Nagyon bízom az első lombikba, szeretném ha ikreim lennének :D

Barbii
zbarbi

Zbarbi,

Becsüllek a kitartásodért, azok után amin átmentél.
Kívánom neked, hogy mielőbb sikerüljön a focicsapat! :P

Hali
Viki
nviki
Budapest III. kerület

Mot?????????????

Azé, kiváncsi vagyok ám, hogy mi vót! :shock:

Bent lehetett a párod? Mit mondott a doki?
Meg ilyenek......

Hallóóóóóóóóóó :)
nviki
Budapest III. kerület

Esperanza:)
Annyira hasonlítasz egy volt osztálytársamra, hogy nagyon.

Keresztneved?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Nviki:
Kriszta vagyok :D
esperanza

Sziasztok!

Nagyon rendesek vagytok, hogy érdeklődtök és hogy vigasztaltok. :P

Pár dolog rólam: 37 éves vagyok és van egy 14 éves fiunk. A második baba nem akar összejönni. A Szabolcs uti centrumba kezdtem el a kezeléseket, ott volt két sikertelen inszeminációnk. Ez után jöttünk a BMC-be.

Januárban volt leszívásom, de mivel túl stimuláltak, a beültetésre nem került sor. Ezután ki kellett hagyni egy ciklust, a következő meg spontánnak indult, de a méhnyálkahártyám nem akart megvastagodni. A következő április második felében kezdődött kellett megint szurizni, meg gyógyszerezni, de így sem akart 8mm-nél vastagabb lenni. Azt mondta az orvosom (dr. Zeke), hogy most már nem várunk tovább, így lett meg a beültetés a múlthéten csütörtökön. 3 fagyibabát ültettek be. Nagyon örültem, de már másnap elkezdett fájni a mellem, meg most már a derekam is, úgy mint mielőtt megbetegszem. Emiatt vagyok letörve!

Majd a jövőhéten hétfőn kell mennem vérvételre!

Puszika
macika68

macika te vagy a második akinek túl stimu miatt nem ültették be...úgy látszik akkor nálam merészek voltak, de már nem bánom :) Ne legyél letörve és mintahogy egymásnak is mondogatjuk ne keresd a tüneteket a testeden mert mindenkinél más. De ha megnyugtat a mellfeszülés, derékfájás, sőt mensi szerű görcsök nálam mind jelentkeztek. Akkor én is azt hittem tuti nem sikerült, de lássunk csodát mégis. :) Te most csak maradj nyugiba, és csak pozitivan, ezzel segited a legjobban a Picurokat. Élvezd az otthon létet nézd a bugyutábbnál butyutább műsorokat :)

Mot drága merre vagy? :)

Kép
chesti

Zbarbi:
Miért van az, hogy az inszem senkinek se sikerül? Tudom, hogy ez is mesterséges dolog, de akkor is az ember azt hinné, hogy így sokkal könnyebb teherbe esni. Nekem is sikerült egy inszem, de a 8. hétnél nem volt szívhang(mondjuk beteg is voltam). De annyi mindenkitől hallom, hogy nem tapad meg, elhal, vérzik, méhenkívüli, nincs szívhang...stb. én ezt nem értem. Elég lesújtóak az inszem eredmények. Több embertől is hallottam, hogy nagyon sok esetben nem fejlődik ki a baba rendesen. Ti mit hallottatok erről?
esperanza

Sziasztok!
Adri vagyok!
Szerintetek lehetséges, hogy azért nem esem teherbe, mert elkaptam valami hüvelyi fertőzést?
Már egy hete elmúlt a menses, de még mindig görcsöl a hasam, és csináltam egy hüvelyi váladék tesztet, ami kimutatta, hogy valami fertőzésem van!
Nincs egy jó nőgyógyász ismerősötök, akihez a héten el tudnék menni?
Légyszi írjatok, úgy aggódom!
Puszi: Adri
adri23

Adri23:
Most így hirtelen doki, hááát nem is tudom. Itt mindannyian a Budai Meddőségi Centrumba járunk, azért, hogy babánk legyen, ilyen jellegű dologgal szerintem máshová kellene fordulnod. Egyáltalán pesti vagy, vagy vidéki?
Az ilyen fertőzéseket ki kell kezelni, biztosan nem jó a teherbe eséshez. :)
esperanza

Sziasztok csajok! :lol:
Szia Kaataaaa!! :D :D :D Már vártalak, hogy jelentekezz.Azt hittem nem találsz minket,mert talán nem is pontosan írtam le ,hogy hol vagyunk.Mi ez a "nem túl pozítiv" hozzáállás??
Drága Kata,végre visszakaptad a piciket, most kéne csak igazán örülnöd. :lol: Pihizzél sokat, de látom a csajok már ellátak minden jótanáccsal.Jó ez a maci név! Mit csinálsz egyébbként,otthon pihizel?Hajrá a hétfői napodhoz.Én csak júni 7-én megyek legközelebb Pestre, de most 25-én kezdem a szúrikat.
Ha unatkozol(meg. ha nem) gyere ide egy kicsit közénk , te is csinálhatsz majd magadnak szép vonalzokat. :lol: :lol: :lol:
Csak vicceltem:Jó pihenést. és mindenkinek a legjobbakat kívánom!!Üdv.Brigi
KInek lesz fent a következő UH képe?? :D :D :D
brigii

Sziasztok!
Chesti
Drágám,én eszem becsülettel a turót minden nap,de már szerintem kezdi unni a szervezetem,mert tegnap is meg ma is hasmenésem volt tőle.Szerinted egyem még vagy elég volt ennyi?Már jó lenne ha péntek lenne,szeretném tudni hogy sikerrel jártunk-e.Jó lenne már rá cáfolni a sok sikertelen inszeminációra,mondjuk sikeresnek azt lehet csak mondani ha már a kezembe foghatom,de már a pozitiv teszt is egy előre lépés.Szép lassan mindennek eljön az ideje. :D [/b]
ria75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?