Sziasztok Csajszik!
Ez a babanet....!!! Kifogott eddig rajtam, mert aszittem, hogy nincs, pedig volt csak én nem voltam magamnál - a nagy informatikus - haha...na mindegy is... - és ezért nem tudtam jönni. De MOST!!! (Persze, beszéltem Ilbával, akitől is megtudtam, hogy már van napok óta babanet...
)
Na tehát!
Akkor holnap tali a ligetben, nekünk is okés, megyünk amikor odaérünk. Elmegyünk Tücsökmamiékért aztán megyünk. Mikor kezdődik a muri?
Amúgy ma Tücsökmamival jót pokrócoztunk itt nálunk lenn a kertben, tök jó volt!
Tücsökmami,
máskor is gyere!
Sajtine,
ti is csatlakozhatnátok néha Zsófival. Jó lenne már egy kicsit csajozni Marcinak!
Ilba,
neked akartam írni, hogy képzeld, már ketten tőlem is megkérdezték, hogy a másodikatr várom...? Pedig én aszittem én nem vagyok nagyon kövér...úgy látszik mégis...
Gabi,
van nekünk két kis párnánk, amit igazából a kádban a fejéhez tesz az ember, de mi is eddig ültünk rajta (én leginkább amíg terhes voltam, az egyiket elviszem holnap, megnézed, hogy jó-e, és ha kell akkor szívesen odaadom.
Timi,
képzeld én ott dolgozom (tam) a Csata u-ban, és már azon gondolkodtam, hogy hogyan írathatnám be oda Tüzér -i oviba Marcit majd, mert az nem a mi körzetünk, viszont tök jó közel lennék!!! Annyira jó lenne a 3 év múlva is ott dolgoznál!!! Lécci tarts ki addig, hogy hozzád járhasson!!! Mert akkor tuti hogy valahogy el kéne érni hogy oda járjon!!!!
Nálunk amúgy minden a régi - kivéve, hogy múlt héten Marci ugyanannyit evett mint eddig, mégis hízott 17 dekát. Ki érti ezt. Eddig csakk 6-8dekákat hízogatott hetente, ez most egy jó nagy ugrás. Mászni még nem mászik, azaz próbál, de még mindig ügyetlenke, és marhára idegesíti, hogy nem tudja csinálni. És akkor még mindig duzzok, és sír.
Amúgy jól vagyunk, éjjel legalább 3x (igen, jól látjátok 3x!!!) szopizunk félálomban, napközben meg mizéria van, annyit eszik ami épp elég, hogy ne legyen éhes, mert minden más jobban izgatja, vagy már nagyon álmos, és így persze hogy másfél -2 óra múlva nagyon éhes...De mindegy, amíg tudjuk csináljuk, próbálom egy kicsit húzni mindig az időt, dehát amikor már nagyon éhes, akkor ordít, és nem lehet elterelni sem a figyelmét....
Ja és talán egy kicsiit kezd már múlni az idegenhely fóbia...talán...remélem...
Na pusszancs, akkor holnap találkozunk!
ENGEDJENEK KÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!:D
Álmodozom, tehát vagyok...