Új privát üzeneted érkezett!

Reni!Ahogy kimegy a szervezetedből a gyógyszer Laranak is jó lesz a kakija.Jó,hogy már jól vagy.De jó akkor nyáron már birtokba veszitek azt a gyönyörű házat.Olyan szép annyira tetszik.Ugye nem önzés szerinted sem.Akkor jó!! :D
Az jó ha akörül jöttök Eszti is valahogy akkor lesz majd szabin és lesz a buli.

Nercsi!Jó utat é keresztelőt majd tegyetek fel képeket.
Vendég

Reni,
ja igen, a Világbajnoksáááág!! :lol:
Akkor várunk ám! :)
Tök szuper, hogy hamarosan költöztök! Emlékszem, nekünk is tök izgi volt, amikor idecuccoltunk... Tyű, de rég volt.
Majd fényképezz ám, és akkor te is csinálsz Lakás-albumot!

Ja, mert én is csináltam ám! Csak még le kell törpítenem a képeket, és albumba rendezni... :)

nadine81

Reni!Ahogy kimegy a szervezetedből a gyógyszer Laranak is jó lesz a kakija.Jó,hogy már jól vagy.De jó akkor nyáron már birtokba veszitek azt a gyönyörű házat.Olyan szép annyira tetszik.Ugye nem önzés szerinted sem.Akkor jó!! :D

Vendég

Vendég

Ez a net tiszta hülye megint mennyiszer elküldte!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

[quote][/quote]
Vendég

Sziasztok!

Mi ez az új dizájn? Nem igazodok el. Nem vagyok pár napot és megváltozik minden. :)

Látom még Vero egyben.

Csináltam reggel én is képeket a lakásról, majd ha lesz kis idöm felrakom valahova. Csak még rá kell jönnöm, hogy hova.
mirama

Kép képek
[quote]p írta:ussz[url][/url]
Vendég

Vendég

Sziasztok!
Gabó, én sem tartottam egyik gyereknek sem semmi extra szülinapot.
Én is feleslegesnek láttam, ebben semmi önzés sincs.

Tegnap már nem volt kedvem este írni, olyan lassú még ez az új társalgó.

Reni, biztosan hamarosan helyrejön Lara is :wink:
Nekem azt mondta a dokinő, hogy antibiotikum után adjak normafloor ampullát a gyerekeknek, bár nem kellett gyógyszer szerencsére, de ez a felnőtt bélflóráját is helyrehozza a gyógyszer után. De a kefír, joghurt is jó!
amica

Látom, Gabi gyakorolsz.... :lol: :lol: :lol:

Mirama,
nekem itt a babanetes fotoalbum megmakacsolta magát és össze-vissza teszi fel a képeket... Kicsit pihentetem szegénykét, aztán később folytatom.
Kíváncsian várjuk a képeidet! Valahol... :) :) :)

nadine81

Sziasztok!Korházba voltunk a Virivel tegnap jöttünk haza.Majd később írok még.Mi ez az új külső?
kola2

Micsoda káosz van itt gyerekek!!!! 25 ször ugyanaz a hozzászólás, képet hülyén rak fel, szalagot nem látjuk, fotóalbumok sehol! Ki az a hülye aki így átrendezte az egészet?
Vendég

Próbálgatok itt mindent,de nem igazán jön be a dolog.Jobb volt a régi.Szerintem!!! :twisted:
Vendég

Zsani!Írj miért kellett kórházba mennetek!
Vendég

Hát én nem tudom nekem állandóan hibát ír ki ha képet akarok bárhova is feltenni.Már annyi képet tudtam volna felrakni,de ez a görény soha nem engedi.
Vendég

Érdekes az NLC-re engedi csak ide nem!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Ja képzeljétek 2-órát aludt a husi 12-től 2-ig.Úgy örültem neki talán most kezd rászokni,hogy csak ebéd után alszik legalább ennyit.Most épp öregannyát nyúzza. :D :D :D :D :D
Vendég

Ja meg úgy döntöttem rástartolunk a bébire hátha hosszú hónapokba telik megin mire összejön.Most nem jött össze,mert megbetegettem.
Vendég

jhzgfjgzukugz
Vendég

Na az aláírás már megy
Vendég

itt van ír olyat,hogy nem lehet feltölteni képeket csak ha Web -cím megvan adva.Vagy valami ilyesmit.Fent a GY.I.K-ba a segédletekbe.
Vendég

Gabi,
ugyanúgy kell feltölteni, mint eddig. Ugyanúgy a méretre kell figyelni csak. 600*600 pixel. De ne ám itt fent a "Kép" szóra menj rá, henem lent a kék színű "Melléklet Feltöltése" dumára...

nadine81

Végre feltudtam tölteni a képeket. Itt vannak : http://www.babanet.hu/album/main.php?album=9649

Ha így nem jön be, akkor mirama: lakás címszó alá raktam itt a Babanet fotóalbumába.
mirama

Zsani, írjál, kiváncsi vagyok!
mirama

Én is a mellékletbe próbálom,de nem akarja engedni.Ne próbálkozom még,de a régibe is ez gond volt már.

Mirama!Kurva szép a kérótok.Én a miénket nem is fényképezem le majd csak az újat.
Vendég

Na asszem én mára elbúcsúzom elkészítem magamnak a kaját meg a finomat és beülök nézni a Megasztárt.

Kellemes estét mindenkinek!! :D :D
Vendég

Sziasztok!
Nagyon szépek a gyerekek és a kérók.
Én sajnos nem tudok albumot csinálni(Ez a buta gép nem engedi) de ide szívesen rakok pár képet a lakásunkról.

Zsani!
Remélem már minden rendben Virágoddal!

Ez a házunk: Kép 1148143075.22.jpg
Névtábla:
Kép 1148143167.29.jpg
nappali:
Kép 1143948922.4.jpg
Szonja szoba:
Kép 1148143378.4.jpg
Kép 1148143417.68.jpg
Kép 1143949151.38.jpg
Fürdő:
Kép 1148143499.61.jpg
háló: Kép 1148143542.28.jpg
Kép 1148143565.73.jpg
konyha:
Kép 1148143591.75.jpg
eszti76

Viol!
Dorka tiszta te vagy!Mekkora már!Kész nő! :D

Gabóca!
Hagyatéki megvolt már?Helyesek a srácok!(apa és fia) :D

Reni!
Már nagyon közel van a költözés időpontja.Bútorokat viszitek vagy még vennetek kell?

Kriszti!
A képek már a felújított lakásról vannak?Szép! :D
eszti76

Húúú, szebbnél szebb kérók!!!!!

Miért volt a Virág kórházba?
Vendég

Sziasztok!Ha a Virág lefekszik aludni megírom,hogy mért voltunk kórházba :P .De végre meggyógyult!!!!
kola2

Sziasztok!Ha a Virág lefekszik aludni megírom,hogy mért voltunk kórházba :P .De végre meggyógyult!!!!
kola2

kola2

Csajok akik nézik a Megasztárt,egyetértetek e velem,hogy a R.Magdi azzal a lassú számmal akkorát énekelt,hogy csak na?A hátamon futkosott a hideg és még a könnyeim is kicsordultak.Nem vagyok egy nagy Megasztár néző de ezt a részt látni akartam és már ezért a dalért érdemes volt.Szerintem ő fog nyerni.
HAJRÁ MAGDI!!!!!!!!!!

Zsani!
Örülök,hogy Virág meggyógyult.Hosszú folyamat volt nem mondom!
eszti76

Kriszta, azt írja üres a lakás albumod :(

Iván nem indult be a megasztárra :?:

Virág ugye meggyógyult? :D

Gabó, hajrá babaügyben :oops:

Szia Eszti :lol:
amica

Amica!
Te még nem alszol?Nálunk már rajtam kívül mindenki húzza a lóbőrt.Én ezt a Megasztárt már végignézem ha törik ha szakad.
Utolérted magad rendrakás ügyileg :?:
Iván ma délután még jelét sem adta,hogy kíváncsi a nagynénjére :!: :D pedig a nagynénje már rettenetesen várja!Lehet,hogy a névnapomon fog születni(máj.24)akkor van Levi szülinapja is. :D Most már biztosan ikrek lesz. Kép 1148156613.07.gif
eszti76

Gabóca!
Akkor most ezerrel a babaprojecten dolgoztok?Akkor ez a munka az egyetlen ami kellemes! :D
eszti76

Eszti!Nagyon szép a ti házatok is kivül belül!
Hát ez a Megasztár!!!A Magdi azzal az Enya számmal!!Hát elsírtam magam!!Eszméletlen volt.Már nálunk is alszik mindenki,de én is végig nézem,de úgyis a Magdi győz.
Hétfőn lesz a hagyatéki!

Kola!Várjuk a beszámolót.

Na megyek hátha már kezdődik!
Vendég

Gabóca!
Igen arra a számra borsóztam én is be ezerrel!Iszonyú jó volt!
Naná,hogy a Magdi nyer!
A nappali szőnyege bár nem látszik de tele van Szonja okozta sebesülésekkel.Le kell idén cserélni!
eszti76

Húúúúúúúúúú!Nem semmi ez a csaj ismét kicsordult a könnyem mikor megnyerte.Sok-sok világsztár énekes csak jelenthetne a Magdinak.
Igen beindult a bababuli ki tudja mikor jön össze.
A konyhád meg a fürdőd tetszik a legjobban én ilyen mániás vagyok.

Na megyek durmolni a két fiú közé bár cseppet sem vagyok álmos!!

Jó éjt! :D
Vendég

Jó éjt mindenkinek!

Kép 1148160488.79.gif
eszti76

Sziasztok!Hát akkor elkezdem.:Múlt pénteken Virágnak este 38 9 lett a láza egész éjjel hűtőfürdő borogatás,hányás.Szombatra jobban lett még este lánybúcsúba is eltudtam menni ami nagyon jó volt.Vasárnap délután kezdődőtt előről az egész,40 fokos láz ami nem ment le meg rázkodott az egész gyerek,azt hittem lázgörcsöt kap.Futottunk vele a kórházba ahol bentfogtak minket.Injekciót kapott de éjfélkor megint 40 fokra felment a láza,akkor mégegy injekció.Hétfőn a szülinapján kezdték a kivizsgálást.Kiderült.,hogy gennyes középfül gyulladása van ,azzonnal felszúrták a füleit és az arcüregét is kitisztitották.Ordított mint a sakál,mondhatom szép szülinapi ajándék.Ezért volt állandóan lázas.De az a röhej,hogy fülészeten is voltam vele és nem vették észre.6napra bentfogtak minket mert injekcíó kúrát kapott.Pénteken kiengettek minket.Vérszegény is.Teljessen lefogyott és megviselte ez az egész,nagyon anyás lett.Meglátott egy fehér köppenyest már sírt.Ja és a manduláit ki kell majd vetetni mert azok is be voltak gyulladva.Hát ez volt.A kórházat senkinek sem kívánom,nagyon rossz volt még szerencse ,hogy ott lehettem vele.
Alig tudtam itt kiigazodni,a régi jobb volt.
kola2

Ja és abbahagytam a fogamzásgátlót .Úgy gondoltuk,hogy jöhetne a kistesó.
kola2

Hát milyen rosz időre ébredtünk itt esik az eső,de jó idő van.

Kola!Szegény Virág akkor a kínok kínját kellett kiálnotok.De most már teljesen rendben van ugye?
Vendég

Szia Gabó!Igen teljessen rendbe van,már rosszalkodik is.Itt is elég rossz idő van :cry:
kola2

Szegény kisVirág!

Nekünk is szúrtak egyszer fület, poklok pokla, nem kívánom senkinek hogy a kisgyerekét kelljen fognia amikor szúrják. :cry: :cry: :cry:
De hl'isten meggyógyult.

Húú, akkor Gabó is te is babaprojekteztek! Hajrá új Babák!! Lesz kiért izgulni.

Ivánka lesz@rta magasról a Megasztárt, meg mindent. Ő pont olyan makacs lesz mint az apukája (meg az anyukája, meg a testvére, meg a nagynénje, meg a sztár...) :P :P :P
Vendég

Zsani!Hajrá babaügyben!

Vero!Jujj fül-orr szúrás.Nekem gyerekkoromban sokat szúrták mind a kettőt.Míg élek nem felejtem el.
Jaj az nem baj ha makacs lesz inkább ilyen legyen.A mai világba nem szabad elhagyatottnak lenni.
Vendég

Sziasztok!

Örülök, hogy Virág jobban van!!!

Kriszti!

Nagyon szép a házatok!

Hogy kell aláírást, és szallagot csinálni?

:evil: Nekem nem jön be ez az új babanet!!! :evil:

Én is néztem a Megasztárt, olyan szuper volt a Magdi! :D [/i]
katus78

Hol tudom az adatlapomat megváltoztatni???????????????,
katus78

Sziasztok!

Zsani!
Akkor most már minden rendben! :D Ha rosszalkodik,nincs baj! :D
A szurikúrán kívül még mit kapott szülinapjára?
Utólag is sok boldogságot Virágnak!

Kép 1148199255.38.gif

Vero!
Iván nem volt kíváncsi a Megasztárra. :D :D :D

Kép 1148199811.31.gif
eszti76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?