Sziasztok lányok!
Hú, újra van babanetem! És nem is akármilyen, ha jól látom a lehetőségeket
Bár a régi topikunk eltűnt (szerintetek reklamáljunk?)
De tök jó, hogy van másik
Bálint most már mindenhol mindenbe kapaszkodva feláll, én meg állandóan a nyomában vagyok, szerencsére nagyon ügyes fiú, szépen popsira tottyan, ha úgy alakul és nem sír, csak akkor ha olyan helyzetbe kerül, amit nem tud megoldani, és ekkor is inkább "segítséget kérően" szól.
A héten folyt egy kicsit az orra, én meg azt hittem megfázott és jól beöltöztettem, mire tele lett melegkiütéssel... hát hiába, van még mit tanulnom... azóta persze elmúltak a pöttyök (hála a rövidujjú pólóknak) és az orrfolyás is szépen javul. És közben kiderült, hogy bizti elkapott vmit, mert férjem is hasonló tünetektől szenvedett, úgyhogy szegény Bálintnak kijutott az orrszívásból
Jaj és még azt akartam elmesélni, hogy B. végre hajlandó inni néha a cumisüvegéből, és ha odaadom neki, akkor "rendeltetésszerűen" használja (persze sokszor játszik is vele), szóval tökre örülök.
Még egy jó hír: végre elkészült és fel is szereltük a nappaliba az ajtórácsot, így megszűnt a barikád-állapot nálunk
és Bálint tök jól tud belekapaszkodva felállni, sőt le is tudja engedni magát és leülni. Teszek fel egy képet róla Nektek.
1148120116.11.jpg
Kinga
Ez a visegrádi bobozás nagyon szupi lehetett! Voltam már Visegrádon a férjemmel, de bevallom, nem tudom, hol van ott bobpálya. A kullancsról jut eszembe: hallottam egy tök jó riasztó sprayről (Vape Derm a neve), amit gyerkőcre is lehet fújni, és úgy emlékszem van külön kullancsra és szúnyogra is.
A fogmosó egér nagyon tetszik
És köszi a mélt
Móni
Meg tudlak érteni, hogy izgulsz Daniért, amikor fára mászik, meg hasonló mutatványokat csinál! Bálintom az apjára ütött: ő is mindenre fel akar mászni, mint az apja, anyósom nem győzi mesélni a régi hajmeresztő sztorikat, hogy évente hányszor varrták össze a fejét, úgyhogy már megkezdtem lélekben a felkészülést...
Eszméletlen ez a sok tanulás! Nem semmi, hogy még erre is van ennyi energiád! Nekem már nem lenne... Mondjuk tényleg tök jó, hogy itt a jó idő és legalább ki tudsz ülni a kertbe, de gondolom szívesen töltenéd már mással is az időd! Csatlakozom Adri kérdéséhez: meddig tart még ez a hajtás?
Fogadnak bulást!!!
Ditta
Képeket én is megnéztem, nagyon jóóóók!!
Szuper helyen voltatok! Az uszoda a szállodához tartozott? Tök nagy volt a medence. És a kert is szép, meg amit írtál, hogy még tó és vár is van! A gyerkőcök (és persze az egész család) nagyon édesek
Bilizéshez gratulálok! Ez nagyon szép eredmény ilyen rövid iső alatt!!
Adri
Örülök, hogy megúsztátok a barihimlőt! Tanulással mi újság?
Dorka
Épp ma jutott eszembe, hogy nincs már egy hónap és hazajöttök! Remélem sikerül összehoznunk a talit!
Mi csak egy rövid nyaralást tervezünk, de valszeg csak júl. második felében megyünk, úgyhogy bizti itthon leszünk, amikor itthon lesztek.
A szomszéd cicus még a sláger, vagy a játszótér tetszik jobban Szoncsinak?
Gotti
Zitus tényleg igazi hölgy a cipődben
Amit Ditta írt Veronikáról és a ruhákról, eszembe jutott, hogy én is ilyen voltam, a nagyimnak volt egy hosszú köntöse, amit imádtam felvenni és magam után húzni, mint vmi palástot, mára már szerencsére kinőttem dolgaim :O
Nincs vmi finom süti a láthatáron? Esetleg recepttel?
Timi
Remélem a héten tényleg több időd lesz (ahogy írtad) és tudsz jönni!
Puszi: Zsuzsa