Új privát üzeneted érkezett!

Borsi!
Akkor majd lehet cserélem a zsebimet a profilomban. :roll:

Tiko!
Neked mennek a drukkok! Annyit gondoltam rád még éjjel is nm bírtam jól aludni.
Az idő nálunk nagyon rossz tedd széppé a napunkat azt kívánom.

Kiscsillag!
Nem válaszoltam már este lehet hogy augusztusban megyünk nyaralni hagyományainkhoz híven Görögország lesz az uticél de még nincs semmi lefixálva.

Kép
Kép
Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Tiko!
Láttam itt voltál kérlek írd meg mi van veled annyira izgulok érted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Nem direkt nem írtam, rendetlenkedik a fórum.

KIvehetsz az első sorból. :( HCG: nulla :( :( :(

Köszi a drukkot mindenkinek!!!!

tiko

Tiko!
Vérzik a szívem :( Nagyon angyon sajnálom tudom mit érzel, de hidd el nagy levegő és menni kell tovább. :(

Millió gyógypuszi a lelkedre.

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Nagyon köszönöm!!! :)

A többieknek drukkolok továbbra is ezerrel.!!! Nem elkeseredni!!! Mutassátok meg nekem, hogy hogy kell zebrásodni!!! :)

tiko

Tiko!
Igyekeznek a lányok megmutatni, de én egyre jobban rájövök, hogy nem rajtunk múlik.
Remélni tudjuk hogy a beültetet x embrióból legalább egy szeretné ha mi lennénk a szülei és ha ez így van akkor maradnak ha nem akkor elmennek angyalkának és fentről segítenek nekünk.

Eljön a te időd is! Csak bíztatásnak írom le a következőt. Nóri is az esküvőnél (tavaly tavasz) volt a lombik (2.) nem sikerült ősszel pedig spontán babás lett, szóval a történelem remélem ismétli önmagát és legkésőbb ősszel ott lesz az a babó.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Szerintem sem rajtunk múlik, de szerintem pont ez a legfélelmetesebb benne. És a legrosszabb a tehetetlenség.

Remélem most senkit nem ijesztettem el, még téged sem!!!!!!

Puszi

tiko

Tiko!
Én pont ezért nem mertem belevágni még a következőbe mert tudom hogy semmi nem múlik rajtunk ahogy Borsi is írta a héten ha a baba ott akar lenni akkor a fejünk tetejére is állhatunk ott lesz ha nem akkor nem.

Ettől függetlenül azt gondolom hogy muszáj mennünk a nehéz uton és az út végén mindenkit egy gyönyörű baba vár csak azt nem tudjuk előre mennyire hosszú az út.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Helyes, örülök, hogy így látod.

Én már készülök a következőre, augusztusra.

De szerintem előtte elmegyek egy hiszteroszkópiára és lehet, hogy olyan genetikai UH-ra is.

tiko

Tiko!
Sajnálom, hogy nincs már remény... De nagyon kemény csaj vagy, megrázod magad és mész előre máris... :D
Az a hiszteroszkópia az amikor megnézegetik a méhed felszínét? Azt a laparoszkópiás petevezeték átnézéssel nem egyszerre szokták csinálni? Vagy én vagyok eltájolva???
loislane
Metropolis

Lois!

Nincs más választásom, tudod. Nem fogok magamba zuhanni, de pár napig azér rossz lesz....

A hiszteroszkópiával a méhet nézik belülről, jól tudod. Ugyan olyan vénás altatásban csinálják, mint a punkciót. És ezzel csak a méh belsejét tudják megnézni.
A lapar annyiban különbözik, hogy néhány lyukat vágnak a hason és az egész hasba be tudnak kukucskálni, ha találnak valamit esetleg meg is tudják oldani egyből.

Ha valamit rosszul tudok bocsi. Ma tervezem, hogy utána nézek a neten.

tiko

tiko,

nagyon sajnálom, annyit gondoltam rád én is!!!
a 2. után én is gondoltam a hiszteroszkópiára, de a doki azt mondta, hogyha lenne valami a méhemben, szerinte azt lehetne látni UH-val is és ő ugy látja, hogy minden a legnagyobb rendben van. szóval lebeszélt róla.
végül is az augusztus is itt van már...
én is most teszteltem nemrég, s már kezdődik is a harmadik, szóval telik az idő gyorsan.
zsuzsi73

Tiko!
Jól tudod a hiszterot, de talán érdemes lenne egyben a laparral csináltatni ott sokkal több mindent meg tudnak nézni és ha javítható javítják.

A genetika nem uh hanem vérvétel a Szabolcsba a genetikus száma megvan nekem ha érdekel megírom.

Niki!
Várunk téged a boldog uh- képpel. :) :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsuzsi!

Én még nem beszéltem a dokival, csak én gondoltam ki, hogy megcsináltatnám. Hétfőn felhívom a drnőt és kérek egy időpontot konzultációra.

Azért még annyira nincs itt :), de előbb-utóbb itt lesz. :)
Neked mikor is volt az előző?

tiko

Szia Tiko!

Nagyon sajnálom, de fel a fejjel, hiszen ez is benne volt a pakliban.
Szomorú, de így van! :(

Az az igazság, hogy én gy vagyok vele, hogy az se baj, ha nem sikerül.
Megyek is dolgozni jövő héten aztán lesz ami lesz!

Próbélj valami más célt kitűzni magad elé, aztán meggyógyul a leleked!

Millió puszi!
crys74

Sziasztok!

Kedden volt a punkció, de nekem még mindig eléggé fáj mindkét petefészkem. Főleg pisiléskor.
Mondtam a Doktornőnek, nem mondott rá semt, talán vmi olyasmit, hogy nem baj.

Nektek is elég sokáig?
crys74

Crys!

Kitűztem magam elé a célt: 3. lombik. :)
Most meg széttakarítom az agyam. :)

Nekem már a punkció napján sem fájt, ebben sajna nem tudok segíteni. De nem vagyunk egyformák, lehet, te érzékenyebb vagy kicsit.

tiko

Tiko

én ápr. 10 körül teszteltem, és jövő héten, ha megjön a mensim, már kezdem is a fogigátlót, szóval elkezdődik a 3. lombik.

én a lapart egészen biztosan megcsináltatnám a helyedben (s nyilván akkor már egyúttal a hysterot is), hisz Te nem is szereztél még bizonyosságot arról, hogy bent rendben van-e minden.

Lányok,
a múltkor sikerült felmennem az OEP honlapjára, s meg tudtam nézni, hogy miért mennyit számlázott pl. a Kaáli a tb-nek. érdekes volt.

Jár valaki közületek kineziológushoz? Ha igen, kérem írja meg a véleményét.
zsuzsi73

Crys74

igyál nagyon sok (3-4 liter) vizet naponta, meglátod, attól el fog múlni. nekem is fájt punkció után, fel is hívtam akkor a dokités mondta ezt.
zsuzsi73

Tiko :)
Látom, megerősítette a negatív tesztet a vérvétel. :cry: De ahogy látom, nem törtél le nagyon. Hiába, kemény fából faragtak téged is, nem állsz meg a szülőszobáig!!!! :wink: Kívánom, hogy rövidesen így legyen!
Addig is sok erőt kívánok mindkettőtöknek a felépüléshez!!!
Kép

Borsi
borsókás

Tiko!
Csak azért értetlenkedtem, mert nekem egyszerre csinálták, azt hittem ez a szabványos protokoll. De ezek szerint nem, pedig egyszerűbb lenne...egyszeri kórházasdi, egy altatásos műtét, nem kettő.
Lois
loislane
Metropolis

Nekem miért nem rakja ki az avatart? Pedig beállítottam. Meg az aláírást sem rakja hozzá...nemhiába szöszi vagyok :D
lois[/img]
loislane
Metropolis

Lois :)
Ráklikkelsz a beállítások után az elküld gombra???
Bocsi, ha igen! :oops:

Borsi
borsókás

ZSebi :D
Te olyan ügyes vagy, segíts nekem! Hogyan tudtál az aláírás sorba képet feltölteni???? Nekem nem megy!:?

Borsi
borsókás

Zsuzsi!

Én a lapartól nagyon félek, nem tudom valaha rá tudom-e venni magam. AZért akarom előbb a hisztero-t, meg a genetikai vérvételt, mert az egyszerűbbnek tűnik. Aztán majd meglátom, max. a 3. sikertelen lombik után. De még nem tudom, nem nagyon van erőm ezzel foglalkozni egyenlőre.

Nem értem, ha április elején teszteltél, akkor hogy kezdheted már a következőt???

Borsi!

Igen, rájöttem kemény vagyok, de sztem itt mindenki. Volt 2 napom feldolgozni, hiszem én már akkor mondtam, hogy tuti, hogy nem sikerült. De azért rossz, főleg félelem van bennem,nem is elkeseredés.

Képzeld, reggel óta takarítok. A 2 hét semmittevés, lustálkodás után annyira elfáradtam, alig tudok megmozdulni. :)
De még a konyhaablakot megpucolom.
Ti mi jót csináltatok ma? MIkor is tesztelsz?

Lois!

Zsuzsinak is írtam, marhára félek tőle. :(

tiko

Tiko!
Nagyon sajnálom, :cry: , kényeztesd magad most mindenfélével.
Legközelebb beszéld meg a drnővel a hatchinget.

Zsuzsi, Lois, Zsebi!
A doktornő egyáltalán nem favorizálja a lapart. Én ahányszor szóbahoztam neki, annyiszor lebeszélt. A hiszterót pedig megcsinálják a Kaáliban és nem kell kórházba menni. A genetikához pedig leveszik a vért a Kaáliban is és az Istenhegyibe küldik.
alinkat

Drága Tiko!

Annyira, de annyira sajnálom!

A munkaterápia jó módszer, meg használjátok ki a mézes heteket. Menjetek el kirándulni, feltöltődni egy kicsit. És hidd el, hogy szerencsés vagy, ha már a párválasztás jól sikerült, akkor csak az lehetsz!
A hisztero szerintem is jó ötlet, én még lehet, hogy a lapart is bevállalnám. Miért félsz tőle? Állítólag sokakan segít márcsak az is, hogy kicsit megbolygatják a dolgokat ott bent.

Fel a fejjel, előre a harmadikért!!!

Andi
bandika

Alinkat!

Pont ezért gondoltam erre a 2 dologra.
Remélem nem felejtem el legközelebb a hatchinget, lécci figyelmeztess. :D

Bandika!

Eddig takarítottam, a tököm tele. :lol:
Holnap jön a lazítás, séta, kis kirándulás. :)

A lapartól több minden miatt félek. Először is a kórhát, aztán a fájdalom, félek, hogy nagyműtét lesz belőle. NAgyjából ennyi. :)

tiko

Tiko!
Figyelmeztetlek nyugi!
Egyébként a lapart nem ilyen rövid altatással csinálják, hanem leállítják a légzésedet stb. Nekem minden orvos azt mondta, hogy csak végszükség esetén kéne megcsinálni.
alinkat

Alinkat!

Engem nem kell győzködni. :)
Eddig sem akartam, de most aztán végképp nem. :)

Nyugodt vagyok. :) A takarításra gondolsz?

tiko

Én is azt hiszem, hogy aki már legalább egy kudarcon túljutott, az már megkeményedett! Kedvenc idézetem: Teher alatt nő a pálma!
Hát, itt egy szép óriási pálmákból álló oázis van már a topikon, ebben biztos vagyok! :lol:
Délelőtt itt voltak a szüleim, rég láttam őket, jó volt hogy itt voltak. Anya főzött, teljes volt a kiszolgálás. Most meg épp a Praktikerből jöttünk haza, festéket akartunk venni. A héten a párom le akarja festeni a teraszt. De nem kaptunk szépet sajnos!
Mikor tesztelek :?: Épp most számoltam, hogy épp egy héttel utánad volt a transzferem, tehát 1 hét múlva már én is mindent tudni fogok. Azt hiszem, nem fogok tesztelni, csak bemegyek vérvételre. De lehet, hogy nem bírom ki....

Borsi
borsókás

Tiko!
Elhiszem, hogy félsz kicsit, én is tartottam tőle. Az orvosom nagyon meggyőző volt.. A félelmem teljesen alaptalan volt. Na jó egy napot benn kellett aludnom, de olyan jó volt a társaság, hogy esküszöm jól éreztem megam (2 mindenórás kismama :D ) A műtét gyors, az altatás sem volt gáz, nem hinném, hogy leállították volna a légzésemet...(???) Fájdalom semmi, legalábbis nálam, 1-2 napig kicsit szurkált a köldökömnél. Ennyi.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Borsi!

a profilodba az aláírásmezőbe másold be képként, így:
Kód:
([..img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1148109256.1.jpg[/img])

és akkor meg fogja jeleníteni a képetket. :)

Tiko!
Nem állítják le a légzést csak a mélyaltatásnál (laparhoz).

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi :)
Köszönöm, sikerült!!!! :lol: (Bár az aláíráson még dolgozni kell! :lol:)

Borsi
borsókás

Lois!

Persze, ha nincs semmi gond és nem kell semmi extrát csinálni nem is fáj nagyon. De mi van ha igen?

Na mind1, már el is döntöttem. A hiszteroszkópiát megcsináltatom mindenképp és a genetikai vérvételt. (Zsebi! véletlenül írtam uh-t)

Aztán ha a 3. sem sikerül elgondolkozom a laparon.

Borsi!

Jó az aláírásod! :)

Naggyon naggyon fogok drukkolni neked!!! Ill.már most drukkolok!
Ha mégis akarsz tesztelni szólj, találtam egy nagyon jó tesztet.

Érdeles, mert már se szomorú se ideges nem vagyok. Kellett ez a vérvétel,hogy a bizonytalanság véget érjen. Most már tudok előre nézni. :)

Hála nektek!!!!!!!

Puszilok mindenkit. :)

tiko

Borsi!
Ügyi vagy nekem tetszik. :)
Nekem hiányzik a szomorú fejnél a kék olyan jól elkülönült nem? Vagy csak én vagyok ilyen örült?

Tikokám!
Hát te tényleg nem vagy semmi emelem kalapom hogy ilyen emelt fővel végigcsináltál egy kudarcot még akkor is ha fáj azt hiszem igazán példát vehetek rólad nekem ez eddig soha nem ment pedig már háromszor siekrült negatívt produkálnom.

Múltkor mondtam is a dokimnak hogy már van egy csomó negatív tesztem jó lenne egy pozitív mondta viccesen csak ne az aids. :P

Alinkat!
Akkor úgy ltászik ez is egy nézetbeli külnöbség a kaáliban Krizsa a harmadik után már nagyon javasolja a lapart. Ki tudja én az első után bevállaltam annak fényében hátha van valami de ott se volt semmi. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Tiko , ZSebi :D :D
Ezt ma sikerült alkotnom, de még nem tökéletes igazán!

Tiko :D
NAgyon erős, kemény csaj vagy! NAgyon büszke vagyok rád, hogy ilyen higgadtan tervezed a jövőt!
Fogok jelentkeznia tesztért, ha meggondolom magam.

Borsi
borsókás

Zsebi!

Érdekes,mert én úgy érzem, hogy ha ez sem sikerül (mármint a 3.), akkor megint csak a kötelező 3 hónapot hagyom ki. Nem érzem úgy, hogy ha többet várnék sikeres lennék.

Nem magamat akarom fényezni, de hidd el, nekem is meglepő, hogy így viselem és máris előre nézek. Nem ilyennek ismertem magamat. :)

Borsi!

Izgulsz már? Pocid? Érzel vmit?

tiko

Most, hogy neked nem sikerült, én is kicsit jobban félek már. :? De egyelőre még próbálok bízni, különösen ha te is, mint kabalám besegítessz. :lol:
A petefészkeimet folyamatosan érzem, olyan néha, mintha meg akarna jönni. Néha szúr, máskor csak érzem őket. Fura érzés.

Borsi
borsókás

Borsi!

Nem megijedni, nem elbizonytalanodni!!!

Itt vagyok veled, én vagyok a kabalád, tudod. :)

Nagyon-nagyon drukkolok, rendben lesz minden, ne aggódj.

És most ha lehet vegyél ki a példaképeid közül és ne kövess. :)

tiko

Kép
Azért, mert ilyen bátran viselted az elmúlt napok eseményeit, csináltam ajándékba neked is egy aláírást! HA tetszik, próbáld meg elmenteni! :)

Borsi
borsókás

Tiko!
Ha te továbbra is így dolgozol, tényleg minden rendben lesz! :) Elköszönök mára, vár az utro! :mrgreen:

Jó éjszakát mindenkinek!
Kép

Borsi
borsókás

Borsi!

Köszi az aláírást, mégnem sikerült megoldanom, de rajta vagyok. :)

Teccik ám. :lol:

Jó éjt!

tiko

Szép álmokat mindenkinek!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tiko :(
Többieknek drukkok, Borsinak külön!
Bekukkantok ám néha, de nincs mit írjak. Telnek a napok és szépen lenyugodtam. Valahogy megszűntek a magamnak szánt időkorlátok. Azért hajtunk a babára, de nem minden áron :lol:
Puszilok mindenkit,
Fanni
fanni73

Szia drága Fanni!

Köszi. :) Én szerencsésnek érzem magam abból a szempontból, hogy hamar tovább tudok lépni. Már túl is tettem magam rajta, igaz, belül még picit rossz.

Ha letelik a kötelező szünidő kezdesz is? Neked ez most hányadik is lesz? Remélem nem zavar, hogy ilyeneket kérdezek, ha igen, ne is válaszolj rá, megértem.

Puszi

tiko

Borsi, Bandika, Alinkat!

Drukk hegyek, babaragacsok ezerrel. ++++++++++++++++++

HOgy vagytok?

Többiek???? :)

Képzeljétek, olyan hasfájásra ébredtem, azt hittem ügyelet lesz belőle,de szerencsére magától elmúlt. Megijedtem rendesen.

Lois, KIscsillag!

Nektek jövő héten inszem, jól emlékszem?

Zsebi!

Akkor júniusban kezdés? Nem változott ?

Borsi!

Nem tudtam még az aláírást még megcsinálni, a párom ígérte délután segít.

Mi most elmegyünk kicsit anyuékhoz a telekre, délután jövök.

Puszi mindenkinek!

tiko

Sziasztok!
Tiko!
Sajnálom, hogy fájt a pocid, ez a lombikozás utóhatása? Igen nekünk (Lois & Kis* egységfront) inszeminációnk lesz a hét vége fele, ha sikerült rendes petéket növeszteni :lol: Kedden derül ki mimdkettőnknek.
Borsi, Bandika, Alinkat!
Hogy vagytok?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pont váltottuk egymást, én jövök, mikor te mész! :lol:
Köszi a babaragacsokat és a drukkokat!

Fanni :)
Hálás vagyok a "külön" nekem szánt drukkokért! Megpróbálom jól hasznosítani őket, aztán küldöm vissza neked a következő bevetéshez!
Én is úgy állok most hozzá, ahogy gondolom te is. Babánk lesz nekünk is, ez a lényeg. De nincs határidőhöz kötve, kivárjuk amikor ideér! Kép

Borsi
borsókás

Tiko

ha a hysterot meg akarod csináltatni, akkor nem jobb lenne túlesni egyúttal a laparon is, egy altatással?
nekem ugy csinálták a lapart, hogy kifejezetten én kértem, még jóval a lombikok előtt, s nagyon örülök, hisz így mindenre fény derült a legelején.
ha attól félsz, hogy nagy műtét lesz belőle(tehát, hogy találnak valamit), akkor pedig nem jobb lenne tudni róla?
azért kezdek most, mert a 2 punkció között el fog telni a 3 hónap, hisz most még kb 20 nap fogigátló, aztán a szurik, s junius vége fele lesz a punkció.

Alinkat

a kaáliban mennyiért csinálják a hysterot?
zsuzsi73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?