Új privát üzeneted érkezett!

Kis*!
Ha megyünk, gondolunk majd rád! Vegyes párost szeretnél? VAgy milyen leosztás lenne neked legjobb az ikrek esetében?:mrgreen:
Én is kinéztem tegnap egy gyönyörű nyári ruhát, de nem vettük meg. Úgy egyeztünk meg, hogy ha nem leszek most babás, megkapom. HA igen, felesleges lenne megvenni, mert egy darabig úgysem jönne rám! 10 nap múlva kiderül, lesz-e új ruhám! :D

Alinkat!
Te pedig ne izgulj, nem fog semmi történni a hétvégén, hisz a doki megmondta mizujs a nyálkahártyával, nem?!!! tessék elhinni, hogy veled is megtörténhet végre!!!

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Most kezdtünk járni a Kaáli intézetbe, 2 hét múlva lesz az első inszem. Több fórumot olvasgattam és ellentmondások az infók. Kerüle pénzbe a beavatkozás vagy "csak" a gyógyszereket kell fizetni (persze a vizsgálatokat)?
És mik a tapasztalototk náluk?
Köszi előre is!
zsofian

Borsi :)
Igen az úgy pont jó lesz!!! :lol: :lol:
Akkor inkább azt kívánom most, hogy ne legyen szép új ruhád!!! Oké?? :lol:

Tiko :)
Igyekszem hősiesen tűrni a megpróbáltatásokat....

Ági :)
Úgy legyen!! Már hallom, hogy vágtat valahol és nem is olyan messze... :)

Zsofian :)
Üdv itt!! Igen pénzbe kerül 30.000 Ft pontosan maga a beavatkozás ára. A többi változó (gyógyszerek).

Kép
Kép
kiscsillag

Szia ZSebi!
Sajna nem voltam elég türelmes, azt hittem már elmentél csicsikálni este... :(

Kis*!
Persze egyeztetünk, akarom látni a "klónomat", vagy én lennék a tiéd????

Borsi, Tiko, Alinkat!
El nem tudom mondani mennyire szorítok nektek :oops: (Így vörösödik tőle a fejem:::)

ZSofian!
Szia, légy üdvözölve. Sajna szomorú híreim vannak, az inszemmel kapcsolatban mindent fizetni kell. VAn az első konzultáció, egy vérkép, egy spermiogramm , ez nekünk 33000.- volt. (a két laborvizsgálatot máshol is meg lehet csinálni, ahol esetleg ingyenes). Aztán UH az inszem előtt:6500.- (Plusz tüszőrepesztő szuri 5000.-) Aztán jön maga az inszem 30000.-
Nem kaptál árjegyzéket? Én kaptam rögtön ahogy beleéptem, már a recepción.
Amúgy szuper a hely, az én dokim nagyon rendes, gondolom a a többiek nem különben. Kihez jársz?
Lois
loislane
Metropolis

Na Kiscsillag gyorsabb voltál... :D
loislane
Metropolis

Kis*!
Ha megyünk, gondolunk majd rád! Vegyes párost szeretnél? VAgy milyen leosztás lenne neked legjobb az ikrek esetében?:mrgreen:
Én is kinéztem tegnap egy gyönyörű nyári ruhát, de nem vettük meg. Úgy egyeztünk meg, hogy ha nem leszek most babás, megkapom. HA igen, felesleges lenne megvenni, mert egy darabig úgysem jönne rám! 10 nap múlva kiderül, lesz-e új ruhám! :D

Alinkat!
Te pedig ne izgulj, nem fog semmi történni a hétvégén, hisz a doki megmondta mizujs a nyálkahártyával, nem?!!! tessék elhinni, hogy veled is megtörténhet végre!!!

Borsi
borsókás

Lois!

Köszi. Bár szerintem én hamarosan kiesek. :cry:

tiko

Sziasztok Csajok!

Tiko, Ági! Nagyon édik a kutyusok!

Tiko :) Drága, nagyon izgulunk ám Érted! Vérvételre is mész? Gondolom, annak csak hétfőre lesz meg az eredménye, vagy vasárnap is van labor? Én már minden reggel arra gondolok, hogy kipróbálok egy tesztet, mert úgyis van itthon három, de aztán szerencsére még sikerül lebeszélnem magam. Pedig olyan kis türelmesen indultam, de rohamosan fogy az a türelem :?

Borsi :) Mi is láttuk tegnap a Da Vincit. Szerintem nem volt rossz, egy izgi akciófilm és egész jól visszaadta a könyv tartalmát. Nem lehetett egyszerű 500-600 oldal tömény történetet 2,5 órába tömöríteni. Én is vásárolgattam volna, de már későn értünk oda, utána pedig már minden zárva volt, nem baj, majd a hétvégén pótoljuk...és fogjuk ezt is a hormonokra :D

Kiscsillag :) Hős vagy! És sugárzik a jókedv a hozzászólásaidból! Küldjük Neked a petenövesztő energyt!

Alinkat :) Te mikor tesztelsz? Ne izgulj Borsi elűzte tőlünk Miku bá't!

Zsebike :) Ne dolgozz sokat! Persze tudom a határidő, nagy úr...én már utálom. Vezetés hogy megy? Mentek nyaralni?

Lányok, Ti merre laktok? nem lenne jó 1x összefutni valahol a kaálin kívül is? :?: Én még egyikőtöket sem ismerem személyesen.

Andi
bandika

Borsi!
Remélem nem tévedett a doki a nyálkahártyát illetően. Bevallom nekem mindig azaz érzésem, hogy a csodák mással történnek. De hátha egyszer velem is...
Azért remélem jó messze elűzted a mikit.

Bandika!
Nekem elvileg csütörtökön kéne tesztelnem, de addig 10000% nem bírom ki. Én már csak ilyen tesztelgetős vagyok. Azért vasárnapig próbálom kibírni.
alinkat

Most látom, hogy megint elküldte a rendszer a fél órával ezelőtti hsz-emet. Pedig nem írtam be újra. MIért lehet ez?????Hogy lehet törölni???

Bandika!
Hol néztétek? Pólus, este 20:15? Nem ugyanott voltunk? :D
Szerinted Tom HAnks nem volt gyenge?
Valszeg az volt a baj nálam, hogy a fantáziámban egész másképp éltek ezek a szereplők, mint ahogy a színészek megformálták. Lehet, hogy ha előbb látom a filmet, mint hogy olvasom a könyvet, más az egész!
Neked is mennek ezerrel a drukkok!!!! Hogy vagy?

Borsi----a miku-űző:D
borsókás

Alinkat!

Nekem 1 nappal utánad volt az ET, amedig Te bírod, szerintem én is addig +1 napig fogom majd.

A.
bandika

Bandika!

Akkor izgulsz mi, hogy én mikor tesztelek :wink: :D ???
alinkat

Borsi!

Mi a Duna Plázában néztük nyolctól. Szerintem túl pörgős volt a film ahhoz, hogy kijöjjön a karakter, nem?
Én teljesen jól vagyok, voltak kisebb szurkálások a pocimban .....akarom mondani a hájas hasamban :D meg egy kis szédülés. Remélem, ezek csak jót jelentenek! Persze ez a két hét, 10 nap baromi nehéz.
Elolvastam a Lelki köldökzsinórt és próbáltm felvenni a kapcsolatot a méhemmel, de nem igazán sikerül :lol:

Andi
bandika

Bandi!

Én is gondolatban beragasztottam a 2 kis embriómat a méhembe. Nekem sokat segített a vizualizálásra az a tök jó Kaális kép az örzőbe.
alinkat

Alinkat!

Hajjaj, de még mennyire. Én már alig bírom visszafogni magam reggelente.
Neked eddig a 9-10 nap utáni miku az ET -től számítva volt? Gondolom, igen. Hány naposan kaptad vissza őket?

Andi
bandika

Bandi!

Én mindig 3 naposan kapom őket vissza. Ja és a lényeg nekem a teszt 9-10. napon mindig kimutatta, ha volt ott valaki.
alinkat

Alinkat!

Akkor hétfőn, kedden tesztelek!!!! Szerdán pedig elmegyek vérvételre.
Nekem a 4. inszem után még két hét múlva is negatív volt a teszt, aztán három hétre rá meg már tök magas volt a hcg-m, elvileg már uh-n is kellett volna látszódnia, de sajnos nem volt semmi. Neked is hasonló terhessége(i)d volt(ak)?

Andi
bandika

Bandi!
Én sosem jutottam el uh-ig, mert addigra elmentek.
alinkat

Alinkat!

Majd most eljutsz és láthatod a kis zsákokat! Ovitrellet nem kapsz már?

Andi
bandika

Alinkat!

Majd most eljutsz és láthatod a kis zsákokat! Ovitrellet nem kapsz már?

Megyek ebédelek, utána meg sétálok egyet.

Andi
bandika

Alinkat, Bandika!

Látom ti ugyan azon mentek keresztül, mint én. Nekem a tegnapi barnázás egy választó vonal volt, most már nem akarok tesztelni, félek, hogy csak 1 I-t látok rajta. :(

Ti hányadik napon vagytok az ET óta, ha az ET a nulladik?

Borsi!

Milyen idő van felétek? Itt szépen süt a nap és jó meleg van. :) Most jöttem fel a kutyával.
Jó az új aláírásod. :)

Én a bp-i kaálitól kb 10 percre lakom. :)

tiko

Tiko!

Tudod a barna nem feltétlenül rossz, és hogy nem erősödik, az pedig kimondottan jó! Nekem a mai a 6. napom.

Andi
bandika

Bandika!

Igen, azt tudom, csak az a baj, hogy néha rózsaszín (nem akarok itt gusztustalankodni, bocsi)

Nekem meg a 11. napom van ma.

tiko

Tiko:D
Itt is gyönyörűen süt a nap, de a szél fúj elég rendesen. Most nekiállok vasalni--megszáradt a reggel lekávézott ágynemű--, aztán elmegyek sétálni én is.

BAndika, Alinkat:D:D
CSak legyetek türelmesek, és aztán mutassatok jó példát! Én 2 nappal Bandika után következek! Szeretném, ha addigra ott lennének a zebrák a neveitek előtt a sárga táblában!

Alinkat:D
Te már komolyan teszteltél pozitívat a 9-10. napon? Én azt hittem, hogy az még túl korai ahhoz, hogy a teszt kimutassa!

Borsi
borsókás

Borsi!

A múltkor nekem a 11. napon pozitív lett a teszt, pedig délután csináltam, nem is este.
A vasaláson kívül jó a programod. :)

Engem ma lepett meg a fegyőröm, most szólt, hogy már jön is haza. :)

tiko

Akkor gyorsan helyezd magad vízszintesbe!!!!

Borsi
borsókás

Mindenkinek nagyon kellemes, szép, mosolygós hétvégét kívánok!!! :)

Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Neked is szép hétvégét Kiscsillag!
Kép

Borsi
borsókás

Hát nekem nem nagyon szuperál a babanet. ALig jön be az oldal, utána a társalgó nem jön be, vagy éppen nem tudom a hsz-t elküldeni.
Nem tudom ezzel más is így van, vagy csak nem vagytok gép előtt?

Na majd előbb-utóbb kiderül. :D

tiko

Én még itt vagyok, de nekem sem szuperál a rendszer! HA be is jön a Társalgó, nem frissíthető, üres oldal jelenik csak meg!
De nem is kínlódok tovább, megjött a fegyőröm, elmegyünk bevásárolni.
Később majd még megpróbálok benézni!

Borsi
borsókás

Tiko, Borsi!

3 db 8 sejteset kaptam ma vissza.
A méhnyálkahártya 12 mm .

Szerintetek???

Puszi Nektek!!!
crys74

Crys!

Az tök jóóóó. :)

Mnyh-m nekem is 12 mm-s volt, én is 3-t kaptam vissza, azok 8 -12 esek voltak.

És hogy vagy?

tiko

Crys :)
Ez nagyon jó hír! Látod, ügyesek voltak az embrikék. :) Most már csak türelmesen kell várni a zebrádra!!!! :lol:

Hát, nem igazán tudok megbékélni ezzel az új rendszerrel. Hol műxik, hol nem! :twisted:

Borsi
borsókás

Borsi!

Rájöttem, hogy csak nagyon lassú. Ha azt írja ki, hogy kész és tök fehér az oldal, akkor várj türelmesen.
Próbáld ki.

tiko

Tényleg így van! De akkor miért írja ki, hogy kész? Még homokóra sincs!!!
NA mindegy, lassan megszokom.
Képzeld, most már rendesen fáj mindkét petefészkem. Főleg ha állok, de ha ülök vagy fekszem, akkor is belenyilal. Kezdek parázni, hogy valami gáz van! :?

Borsi
borsókás

Itt a vége, fuss el véle..... :( :( :(

tiko

Jajjj nnneeee! miku?
Kép

Borsi
borsókás

Borsi!

Jaja. :(

De vérvételre mindenképp elmegyek, kell a nyugalmamhoz.

tiko

Kép
Drága Tiko!
Nem tudom, mit is írjak! Annyira nagyon sajnálom, hogy így történt! :cry: Sírd ki magad, és aztán próbálj meg újra felállni, és hinni abban, hogy eléritek a célotokat!!! Úgy látszik, még ennél is hosszabb út vezet majd hozzá, de biztos vagyok benne, hogy el fogjátok érni!!!!
Puszillak!

Borsi
borsókás

Borsi!

Erős és kemény vagyok, vérvétel után teljesen megnyugszom majd.
Onnantól meg csak előre nézek és várom a köv. lehetőséget.

De addig is: minden energiámat rátok zúdítom, hogy nektek sikerüljön!!!! Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszi a kedves szavakat. :)

tiko

Jaj Tiko!!!!
Annyira sajnálom!!!! Nem is tudom mit írjak........ :cry: :cry: :cry:
Lois
loislane
Metropolis

Tiko! :cry:
Nagyon nagyon elkeserített amit olvastam itt az előbb. Azt mondom sétálj holnap kora reggel egy vérvételre ne várj hétfőig. Hátha valami van csak kevés valami hormon nem akarlak beültetni abba a bizonyos hintába de tényleg kérlek. a kedvemért!

Most jöttünk haza a moziból mi is megnéztük a Da Vinchi kódot nekem speciel tetszet, de én nem olvastam a könyvet. :)

Borsi!
én is egy tündért szerettem volna a nevem alá szúrni csak este már nem volt kedvem vacakolni. Választok mást. :)

Nekem nem tetszik az új babanet a régi sokkal jobb volt jobban lehetet az archivban is keresni vagy csak már megszoktam?
Dobok egy táblát is remélem sikerül a régi módon megoldani nem kell agyalni valami újon. :(

Zsebi

Minden kedves társamnak aki épp a nehéz két hét valamelyik részén tart sok sok türelmet és kitartást kívánok és szorítok mindenkiért!!!!!!!!!!!!!!!
zseboroszlán

Zsebi!

Én is pon arra gondoltam, hogy nem várok hétfőig, minek. Amúgy nem jött meg rendesen, de ami van az piros és szerintem az már csak rosszat jelenthet. Én annak veszem.

Reggel csinálok egy tesztet nem tom minek, aztán elmegyek vérvételre. Aztán megírom nektek.

Nekem van amiben tetszik ez az új és van amiben nem. De szokás kérdése sztem.

Lois!

Ennyi elég, köszi. :)

tiko

Tiko!
Kezem lábam x-ben érted én már olyan csodákat is láttam hogy már csak akkor hiszem ha orvosi papírod van a rossz hírt én addig bízom amíg ilyen nincs.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Elhiszem, hogy sokat láttál-hallottál, de sajna én nem tartozom a szerencsések közé az életben.

Kivéve a férjemet, vele nagyon-nagy szerencsém volt, mármint, hogy megtaláltuk egymást.

Ahogy megvan az eredmény már írom is. :)

tiko

Tiko!
Akkor már nem írok semmit csak ezt küldöm neked!!!!!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1148072685.65.gif[/img] 1148072685.65.gif [/img]

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Ennél jobbat nem is küldhettél volna!!! :)

Jó éjt!!!

tiko

Tiko! Jajjj, ne mááááááár! :( :( :(
Bárcsak a vérvételre szerencsét hozna Zsebi patkója és most csak játszik itt Veled a miku!!! Gondolok Rád holnap!

Andi
bandika

Kép
Gondolom most vagy a vérvételen!Őszintén drukkolok neked. TAlán van még egy manónyi remény! :shock: (Ott vagyok a zsebedben, és szorítok!!!) :P

ZSebike :)
Felraktam a tőled kapott jótündért magamnak, hogy szerencsét hozzon itt mindenkinek. De szerintem nem kell mást választanod, ráfér a topikra még egy tündérke!!!! Engem abszolút nem zavarna!!! :D Sőt! :D

MA jönnek látogatóba a szüleim, valszeg csak ebéd után tudok benézni. :(

Borsi
borsókás

Jaj Tiko nagyon drukkolok neked.
Írjál, ha valami már kiderült. Addig én is x-be tartom mindenemet.
Sokan vérezgetnek az elején, hátha csak emlékszik a szervezeted, hogy ilyenkor mensi szokott lenni.
alinkat

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?