Sziasztok!
Tünde!
Tényleg milyen kis rendes Zita.
Hát ezért vettük mi a medencét, mert már nem bírtam az állandó üldözést. Mondjuk az sem tökéletes megoldás, mert ha nyügi van, akkor csak a szabadon bolyongás segít, parkettán asztal alatt, konvektorok mellett, ki az előszobába, át a hálóba, le a számítógéphez stb..
Meg persze a rugózós hinta az egy tuti jó dolog, abban elugrándozik jó ideig, és jól el is fárad benne.
Aranyos lehetett Zita, ahogy leutálta az utazóágyat. Nem tudom leküzdhető-e még ez az ellenszenv amit táplál iránta, de nekem az elmondásból úgy tűnik esküdt ellenségének tartja.
Andi!
Én nem tudom mi a különbség, csak a Tücsökzenéről hallottam egy ismerősömtől, hogy nagyon jó!
Manka!
Sajnos Bendegúz alvásideje is átalakulóban van, és éppen az előbb aludt el, szóval ez a 9 30-11es időpont nekünk sem ideális.
Itt a közelünkben Zuglóban van egy olyan a Cserepesházban hogy zenebölcsi, azt ugyan másfél éves kortól írják, de azért lehet hogy felhívom, lehet-e kisebbeket is vinni. Az közelebb van, és délután, igaz valószínűleg az is pont alvásidőre fog esni.
Meg ugyanott van baba-mama torna is, lehet hogy az is tetszene neki.
Mi egész éjjel aludtunk 3/4 7ig. Ezzel ki is egyeznék így a közeli jövőre.
Tízóraira Bendegúz bevágott két körtét fél banánnal összeturmixolva. Nem mondhatnám, hogy étvágytalan lenne.
Lányok, én öregszem, minden porcikámban érzem az időt, fájnak a térdeim, a derekam, szörnyű. Mint egy vén satrafa.