Új privát üzeneted érkezett!

Nercsi! Szinti 5 hetes volt mikor nekem már a folyás is elmúlt! Szóval én azt mondom hogy menj el dokihoz biztos ami biztos!

KépKép
nicika

Nici, ott ahol a fogának kell nőnie? Vagy feljebb?? Nem lehet hogy a foga nő?? Vagy ez hülye kérdés?
Szerintem mutasd meg a gyermekorvosnak.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Kivételesen Szinti is alszik! Kép Most jöttünk haza a havi orvosi vizsgálatról! Már 5.27kg és 58cm! És sajnos még nem tudja magát hason kinyomni, ezért sűrűn kell hasra fektetnem nehogy gyógytorna legyen belőle!

KépKép
nicika

Nici, már én is ott tartok, hogy ebből doki lesz. Kép Pedig azt hittem egy évre most megszabadulok tőle. Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi! A gyerekorvos mondta hogy valszeg fogcsíra. Nem ott van ahol a fogad, hanem felette a foginyen. Olyan mint egy kis gombostűfejnyi hólyag! Ráadásul alul és felül is van egy! És nem a foga nő!

KépKép
nicika

Nici, óriási. Lassan teljesen utólértek minket. Ha lesz időd, majd képet tegyél fel erről a nagylányról!Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi! Én sem nagyon örülnék ha megint turkálnának bennem! Elég volt a szülésnél meg a 6 hetesen!

KépKép
nicika

Értem, és mást nem mondott? Akkor egy fogorvost kéne megkérdezni. Talán Eszti tudna segíteni, ő fogorvos mellett dolgozik.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Vagy elvinni és megmutatni.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Lehet hogy Eszti majd tényleg tud rá valami okosat mondani! Kép
Fogorvoshoz nem szivesen vinném, hátha kiröhög! Kép
Aliz mekkora? Miket csinál?

KépKép
nicika

Alízt holnap viszem méretni, kb 5,5 kg. Õ se szeretett hason, nem is igen tettem. Aztán nekem is azt mondta az orvos, tegyem sokat hasra. Először nem tetszett neki, de már úgy emeli a fejét..... Kép És már át is fordul hasról hátra. Fordítva még nem sikerül, de már erőlködik.
Holnap lesz 4 hónapos!! Kép Kép Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Akkor nagyon ügyes a kiscsaj! Sokat dumál? Előre is gratula a 4 hónaphoz! Jó alvó?

KépKép
nicika

Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Jaj, nagyon édes! Kép

KépKép
nicika

Köszönjük.
Mond sokat, apjával szokott nagyokat beszélni.
Az alvással szerencsénk van, este nyolctól, reggel hatig nyomja. Délelőtt is alszik délután is, változó mennyit. Most 11-től alszik, közbe evett féláloman. Nagyokat sóhajtozik már, talán felébred..

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nálatok javultak az éjszakák?

Erika

Kép
Kép
nercsi

De ééédes! Kép Kép Kép

Nercsi, szerintem is menj el dokhoz, biztos ami tuti.

Nici, valszínű fogcsíra, ha szájpenész lehetne még, de akkor a kis nyelve is fehér lenne...

Nekem most törött le az egyik rágófogam fele. Nem hiszem el hogy 39 hetesen fogorvoshoz kell mennem. Pedig de. Kép Kép Félek hogy megfájdul...
Az kéne mégcsak, szülési fájdalom + fogfájás együtt. Keresnék egy kötelet...
Vendég

Veró, és ha fogcsíra, az nem baj? Ez kibújhat ott fenn?
Sajnálom a fogad, tényleg elég rémísztő a két fájdalom együtt. Brrrrrr....
Gyorsan intézd el mielőtt Ivánka közbeszól.
En is meglátogatom a nőgyógyit Kép Kép valamikorKép ha rászántam magam.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Nem tuntem am el, csak olyan jo az ido par napja, hogy inkabb kinnt vagyunk estig. Tegnap 30, tegnapelott 29 fok volt, es ma is hasonlo lesz.

Vero!
Nagyon aranyos es szep a lakasotok! En is nagyon szeretem a boltiveket, nekem is van 3 es a konyaszekreny felso ajtajait is boltivesre csinaltattam. (Ezt nem szokta eszrevenni senki, hogy ugyanaz az iv mint az ajtonyilasokban, de en tudom. Kép A kertetek is olyan szep! En is szeretnek egy orgonabokrot majd.

Erika!
Mekkora az Aliz! Nagyon aranyos! Szerintem is nezesd meg magad, ugy a biztos.

Nicika!
Es a gyerekorvos nem fuzott semmit a fogcsirakhoz? Hogy miert van ott, miert latszik stb.?

Na eddig tartott, felebredt a Balint. Kesobb jovok majd.

Kép
Kép
agi

Lányok, alig térek magamhoz annyi minden maradt félbe itthon, és még a gyerekekért csak később megyünk...Kép
De már telefonáltam az oviba, hogy holnap mehessen a MártonKép

Kép
Kép
Kép
amica

Én is képet akartam mutatni de sajna felkelt, úgyhogy majd legközelebb! Na ezt még 3-kor írtam, csak nem küldte el!

KépKép
nicika

Nercsi! Nekünk az éjszakák változatlanok, ráadásul tegnap éjjel 11-ig nem volt hajlandó aludni!
Na most megyek gyorsan boltba amíg a nagypapa geggyüli!

KépKép
nicika

Szió Mindenkinek! Kép

Enyém lányka is alszik éppen... Kép

Mirama,
én is a tejci miatt vagyok szoli-gondolkodóban, de úgy hallottam, hogy annak nem lesz baja, max le kell takarni. És épp itt is olvasom, hogy valahogy így van. Kép

Eszti,
húúú, bugyi az még van rajtam, de melltartó nem. Csak azzal a hatalmas melltartóbetéttel takarom le őket, az elég? Kép

Erika,
szerintem is jobb elmenni egy dokihoz, max nincs semmi baj, de legalább megnéz valaki...
Alíz nagyon aranyos, és látszik, hogy erőőős!! Kép

Amica,
üdv újra itthon, ugye milyen jó így pár nap után is? Kép Aztán próbálj ám meg pihenni!

Vero,
"KERTECSKEEEEE"? Kép De hiszen tök nagy! Kép Tényleg szépek a boltívek, meg a fürdő is!
Viszont az uccsó képhez nem került szöveg, annak ellenére, hogy elég érdekes... Kép Mit is kell rajt látnunk egészen pontosan?? Kép

Ha már így belelendült mindenki, akkor én is csinálok majd valamikor képeket a lakásról. Majd. Egyszer. Ha rend lesz... Kép

Mi mostanában vettük észre, hogy Dorka hason jobban vagyis könnyebben elalszik. Ez lehet, hogy a hasfájós dolog miatt van, mert úgy jobb neki, nemtom. Mindenesetre van, amikor hasra fektetem, de van amikor nem. Ahogy éppen gondolom. Volt már úgy is, hogy este hasra tettem, megvártam míg jól beájul, aztán megfordítottam... Nem szeretném éjjel úgy hagyni. Most itt alsziik a nappaliban, a hátán. Egész jól elvan... Kép

nadine81

Erika,
megkaptam a mail-t, küldtem is volna tovább, amit akartam, de visszajött valami angol duma, hogy nem OK a dolog. Azt hittem a címed nem jó. Aztán megpróbáltam elküldeni az én freemail-es címemre is, de akkor is jött az a hülye üzi.
Később próbálkozok! Kép

Vero,
ezt írta ki:

This message was created automatically by mail delivery software.

A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

ggviol@freemail.hu
SMTP error from remote mail server after RCPT TO:<ggviol@freemail.hu>:
host fmx.freemail.hu [195.228.245.2]: 553 spam source -- 1145360150

------ This is a copy of the message, including all the headers. ------
------ The body of the message is 3175529 characters long; only the first
------ 106496 or so are included here.

Meg tudod mondani kb mit jelenthet?

Köszönöm! Kép

nadine81

Na dobok egy friss képet! Tegnap készült!
Kép

KépKép
nicika

Na és gyorsan még két ráadás:
Kép
Kép

KépKép
nicika

Nici,
nagyon édes Szinti!!! Kép
A felső képen szerintem teljesen te vagy!! Kép
Szerintem... Kép

nadine81

Nekünk ez a legfrissebb... Kép
Igaz nem sokat látni belőle, de Õ az! Kép

Kép

nadine81

Sziasztok!
Édesebbnél édesebbek ezek a kis csajszik!
Kép

Viol!
A melltartóbetét jó.Én is csak a kosár részével szoktam"takarózni".A Stadion üzletházban az Antonio szoliban is van álló és nagyon jó.

Nicika!
Sajnos fogalmam sincs róla mi lehet a picikéd fogcsírájával.Ha esetleg le tudnád fotózni utána kérdeznék a munkahelyemen.Mert hülyeséget nem akarok mondani.

Amica!
Örülök,hogy újra itt vagy közöttünk!Kép
Gyerekek örültek ugye,hogy végre veled lehetnek?

Vero!
Klasszak lettek a fotók!Az udvart még nem is láttam.Jó lesz kicsit kitolni majd oda kicsi Ivánkát.
Lackóval ma összefutottunk de csak egy "sziára"futotta a piros lámpánál.Azért azt elmondta,hogy van egy érzésed a szülés időpontjával kapcsolatban.Összefügg a Merasztárral.Kép

Katus!
Bocs de minden napra van valami ami miatt rohannom kell haza de a DVD-ket viszem amint tudom.Kép
Szépek a virágaid.

KépKép
eszti76

Jaj valami olyasmit jelent hogy nem jó a cím.

Ezt mondja kb:
Az üzenetet amit küldtél nem lehet egy vagy több címzett részére elküldeni. Ez egy állandó hiba. következő cím(ek)re nem lehet küldeni: ggviol@freemail.hu blablabla...

Köszi a dícséreteket!
Az utolsó képen a Lackó szereli a hangszórókat a kocsiban, lepaparazziztam lesből Kép. Mivel bejött a kocsival az udvarba mikor fényképeztem fenn a kertet.
Ezen a képem is látszik, ahogy lesipuskázok!!
(Már az üvegen)

Kép

Megérzésem úgy szól, hogy a Megasztárt tuti nem nézhetem meg, kicsiszívem szerintem így fog játszani! Kép)))))))))
(Szonja volt már fenn, kejesztpapával hintázni!)

Ági! 29-30 fok!!!! Kép Kép És még Kanada hideg!

Nercsi! Kb 60 m2 a lakás.
Gyönyörűek a lányok!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ja, és Viol nem ér rendet rakni fotózás előtt!
Nálam mindenhol volt minden, a konyhában még kenyércsücsök is!!!! Kép Kép
Vendég

Sziasztok!!

Ma delutanra mar egesz jol lettem! :D
Csak neha meg szedölgök egy kicsit valoszinü a gyogyszerek miatt!
De a cicim mar nem faj es igazabol nem is nagyon fajt szoptataskor sem csak ha mozogtam. Az eleg sz@r volt.
Szoval a fertözesemet a kislanyomtol kaptam el, mert az ö szajaban volt valami bakterium ami a mellbimbon keresztül felszivodott a mellbe es ott egy gyulladast okozott! De szerencsere idöbe dokihoz mentünk es nem lett nagy baj belöle!

Nercsi!

Nagyon szep kislanyod van! Es tök ügyi mar hogy megfordul. Az en Laram egy lusta kisasszony ha hasra fegtetem csak nezeget összekulcsolja a ket kezet ha faradt akkor a fejecskejet rahatja es szemtelenül vigyorog, de a feneket se jobbra se balra nem hajlando megmozditani. De ha a hatan van akkor meg izeg mozog es felfordulatokat mar csinal!

Nikica!

Szinti is nagyon szep baba es mar milyen sokat nött ö is! Gratula!

Viol!

Persze a Te kis Dorkad is egy tünderbogar! :)

Mar alig varom, hogy talalkozzunk es lassam elöben is a babaitokat!

Vero!

Te hogy vagy? Elöfajasok?

Szep jo ejszakat!!
reni76

Sziasztok!
Én is sok szép virágot ültettem! javascript:emoticon(':wink:')
Wink
Jó itthon!
Még a romokat takarítom!

Kép 1148015775.26.jpg
amica

Sziasztok!
Csak lesek hogy megváltozott ez a társalgó!
Apa itthon van táppénzen,nagyon elkapta ez a vírus.Szóval nem nagyon jutok géphez. :x
Olyan gyönyörűek ezek a kiscsajok!Titokban én is lányt vártam,Karazma azt mondta az is lesz.Aztán az utolsó ultrahangon derült ki,hogy nem.De most már nem bánom.
Egész héten azon agyalunk,melyik suliba menjen az Isti.Átveszi őket az Orsolya,,de ott nagyon erőltetik a vallást.Szóba jött még a halász is .
Kedden voltunk tanácsadáson,megdícsérte Bencét a dr.néni milyen ügyes,már majdnem ül. :D De sajnos csak 350 grammot hízott.Azt mondta biztos nem ekég a tejci,kezdjük a főzelékhez szoktatni,először sárgarépával.Szerdán egy kanállal evett,tegnap meg egy üveggel.Közben folyamatosan hisztizett,mert nem adtam elég gyorsan.
Zsanett,remélem már nem beteg a Virág!
Veró,valami változás?Megyek pakolni,jön a védőnő :D
hajnus

Hűű, micsoda menő társalgó lett itt!! :P
Van mindenféle szmájli is! 8) :lol: :D :P

Előfájások megvannak, néha fel is ébredek tőlük, de már nem szivat meg. Ivánka szerintem becsülettel kivárja a napját, de hát legyen ahogy ő gondolja!! :wink: Úgyis az egész terhesség alatt azzal voltam elfoglalva, jaj csak nehogy megint valami gond legyen, csak nehogy elkezdődjön a szülés, stb. Most már ettől nem kell tartani, és jó érzés is azért. Ráadásul sok már nem lehet hátra, felesleges lenne türelmetlenkedni, lehet hogy ez az utolsó terhességem, akkor pedig már kiélvezem, még ha kicsit kényelmetlen is...

Reni,
Örülök hogy jobban vagy. Lara is kapott gyógyszereket?

Fogam rendben van, köszönet Eszti mégegyszer!!!!!!!!!!!! :wink:
Vendég

Hát basszus,hogy megváltozott itt minden!Tegnap egész nap próbáltam ,de nem jött be.
Szerda este értünk haza a nagyon jól éreztük magunkat a husi a vonatot különösen élvezte végig csajozott egy kis alvással meghintve.
A hétvégén remélem időm mindent visszaolvasni és akkor írok többet is.
Örülök,hogy Erikával és Katussal sikerült találkoznom nagyon szimpatikusak vagytok és hát a gyerekek!!Tüneményes mind a kettő.A Máté azóta is próbál ücsörögni?Remélem én is szimpi voltam ha nem az sem baj nem vagyok egy sértődős típus nem tetszhetünk mindenkinek.

Eszti!Szonjának utólagos boldog névnapot kívánok!!:):)

Vero!Jól bírja a kislegény odabent.A frontok nem zavarnak?

Nicika!Gyönyörű a csajszi szerintem is tiszta te.

Nercsi!Nagyon édes Alíz baba!!
Vendég

Sziasztok!
Engem tök sokáig nem engedett be ez a hülye babanet. :?
Niki, szerintem Szinti tiszta te vagy. Nagyon hasonlít! :D

Viol, Dorka is gyönyörű.... :lol:

Gabó, már azt hittem elvesztél valahol Sopron és Kanizsa közt a kanyarban. Nekem is szimpi voltál. Remélem ha jössz még, talizunk akkor is. Köszi a zenét, Katus már átmásolta nekem, ma már hallgattuk a Babazenét. :P

Hajnus, én a Halászról csak jókat hallottam. Én a deák tériben dolgoztam, az is jó, főleg a művészeti osztályok. És jók a tanító nénik. :) Hányadik osztályos lesz?

Tegnap voltunk orvosnál, Alíz 3 hét alatt hízott 300 grammot, ami nagyon kevés. :cry: Most elkezdtük a pótlást,.... hát még szokni kell, Alízkámnak nem nagyon tetszett a dolog. :shock:

Ma megyünk haza, holnap lesz a keresztelő! :P

(jók ezek a szmájlik :lol: )

Erika
nercsi

Na naggyából sikrült átolvasnom ha valakit kihagynék előre is bocsi,de nagyon sokat írtatok.

Mirama!Nagyon édesek a gyerekek látom Noel is szeret a fűben lenni.

Viol!Hát mitne mondjak elpityerintettem magam olvasás közben.Nagyon megható a történet én ilyet nem is írtam.Hú szépen fejlődik Dorka jó szopókája van és nagyon édes a képen ahogy alszik.
szoliba nyugottan mehetsz mikor Levi egy hós volt akkor kezdtem el.

Reni!Lara gyönyörű baba!!az esés nem lehetett semmi gondolom,hogy megíjedtél ilyen én is átéltem jó szar volt.Mikor költöztök?Hamar eltelik az idő és már itthon is leszel.Szerintem lehet,hogy jobb ha este jöttök majd. :D

Eszti!Nagyon jók lettek a képek.Na hát és a cumi külön tetszett.

Ági!Milyen szép a házatok egy ilyenbe én is ellenék életem végéig.Édesek a fiúk! :) :)

Vero!A ti kuckótok is nagyon tetszik főleg a boltív meg a konyhád. :lol:

Amica!Először is köszi,hogy felhívtál.Másrészt örülök,hogy már jól vagytok.

Nagyon élveztem a sétát én is olyan jó volt.Ha egy kicsit sokat beszéltem magunkról utólagos elnézést kérek.
Annyira jó volt otthon,de még egy hét is kevés,hogy mindekivel eleget legyek.Kiválasztottuk a koszorúslány ruhánkat jó drága volt 30.000ft.Ez itthon 10.000ft.Ne,de mindegy egyszer megy férjhez a barátnőm ő ennyit megér márcsak cipőt kell vennem.Majd ha megyek haza júliusban főpróbára lefényképezem.
Megvettük a babakocsit a Momába mindjárt felteszem 9.000ft volt a nagyot otthon is hagytam ezzel tök egyszerű átszálnom.Gyerek kenguruba táska vállamon babkocsi egyik kezembe cucctáska másikba.Jó túra így lépcsőzni,de így legalább nem kell értem jönni Szombathelyre.Minden nap voltunk játszin Levi nagyon élvezte a hintát a füvet meg a dühöngőt.

Nercsi!Örülök,hogy szimpi voltam te is nekem.Ha megyek mindképpen találkozunk.Úgy haza se jövök.Milyen tápszert kap Alíz?Mi Beba HA Start Hipoalergént kaptunk annó mivel a Balázs allergiás.

Jéé itt hol tudok képet felrakni?
Vendég

Hát komolyan mondom mindjárt földhöz csapkodok valamit,mert se az albumba se ide nem enged már megint képet feltenni.
Vendég

Viol elküdhetek neked 3 képet?Feltennéd?Előre is köszi! :D :D

Egy kérdésem lenne!Nagyon önző vagyok ha a husi első szülinapját hármasban akarom megtartani?Apájával együtt,mert neki meg 30.-án lesz.Úgy gondoltam nem csinálok neki banzájt csak feldíszítem neki a kérót,hogy azért tudja ez az ő napja aztán majd ha két éves akkor zsúrozunk.Szerintetek?
Vendég

Gabó, nem semmi lehettél ennyi cuccal. Gondolom leizadtál mire hazaértetek. Kíváncsi vagyok a babakocsitokra.

Nekünk a Humana HA 1-et írta a doki.
Levi mikortól kapta?

Szerintem ha hármasban akarod a szülinapot, az nem gáz. Levi, még úgysem nagyon érti hogy mi történik, vagyis hogy miért. Talán valaki meg fog sértődni?
nercsi

Nercsi!Hát megértem menetelni a lépcsőn le föl,de valamit valamiért.
Azt nem ismerem.Alíz megeszi?Ízlik neki?
Levinek kb. egy hós korától kellett adni es másfél hóig kapta utánna már gyümiztünk,főziztünk helyette.Ha jól emlékszem már olyan rég volt.
Bírnám ha nem sértődne meg senki,de ha meg igen úgy kell nekik.
Én ragaszkodom,hogy hárman legyünk meg el is megyünk majd valhova.
A sógornőm kislányának volt buli,de szegény gyerek azt sem tudta mi a fene van éppen meg annyian voltunk mint az oroszok.Én ezt így gondolom van aki másképp.
Meddig lesztek otthon?
Vendég

Tegnap este kapott először, de nem tetszett neki. Tegnap szopi után kapta, lehet már nem is volt éhes. Ma éhesen adom neki, kíváncsi vagyok megeszi-e.
Vasárnap du.-n jövünk már vissza.
Én is úgy akartam a keresztelőt, hogy mi hárman, meg a keresztszülől leszünk, itt bemegyünk a templomba és kész. De aztán mégis lesz egy kis banzáj.
nercsi

Sziasztok!
Katus, gyere :D !

Csajok alig van időm idejönni, rengeteg munkát hagytam hátra, lassan elkéne kezdenem összeszedni a kisruhákat is, mert ha még valami kaland akkor rögtön 104-est vehet fel :wink:

Janka ma kikészítő üzemmódban van, rettenetes, egész nap nyávog az ujját szopja, hisztizik, hogy cipeljem és nem evett semmit.
Nehezen viselem, talán ez a fülledt idő az oka.

Képzeljétek kétszer is voltam uh-n, hát nem mutatja magát!!!!! :oops:
Két hónapja lánynak tűnt, de azóta csak a popsiját dugja ki felénk...
Még a végén fiú lesz????????????????????,
Gabó, pedig már Hegykőn raknám nektek a ruhát...
amica

Kép 1148034232.45.jpg Kép 1148034252.98.jpg Kép 1148034268.02.jpg Kép 1148034283.78.jpg

Az én erkélyemen idén illyen virágok lesznek, de épp csak a fehér nyílik. Van rózsaszín és bíbor is, még pirosat szeretnék szerezni. Muskátlim is van olyan sárga apró virággal keverve, de épp most kezd nyílni minden :lol:
amica

Nercsi!Ha lett volna keresztelő akkor nálunk is biztos lett volna banzáj.Hányan lesztek?És azt,hogy tápika kell neki ki midta a védőnő?Nálunk itt a 30gramm elég 3-hét alatt erre nem adnak tápit.Szopi után szokott sírni?

Amica!Biztos a picurok is érzik ezeket a fránya frontokat.Nekem tuti nem lenne semmi türelmem két gyerek mellett várandósan szerintem megőrülnék.Gratula hozzájuk! :P :P
Az nem lenne baj ha fiú lenne,mert a lányok úgyis többségben vannak.
Mennyi van még pontosan hátra?
Vendég

Kép képek
Ezt a Szonjának küldöm névnapjára.[/i][/b]
Vendég

Kép képek
Hú,de szépek a virágaid.
Vendég

Kép képek
Hú,de szépek a virágaid.