Új privát üzeneted érkezett!

Tiko,Alinkat,
bocsi, hogy csak így ismeretlenül betolakszom (beültetés előtti és utáni érzések fórumán szoktam írkálni). Nekem május 5-én volt fagyis ET-m és utána az 5.naptól kb. 1 hétig folyamatosan jobb oldalon fájdogált a méhem.. Tiko, és nekem is pár napja tök olyan érzésem volt, mintha megjönne, aztán elmúlt... Nekem pénteken kell vérvételre mennem, de nagyon félek és én is csak remélem, hogy ezek tényleg jó tünetek!

Alinkat,
hallgass az orvosodra és tényleg pihenj sokat és egyél nagyon-nagyon sok fehérjét, az infúzióban is azt nyomják. Én az 1.lombikomnál hiperstimus lettem (10 nap kórház) és utána is pihennem kellett még, csak az használ!

Nagyon szorítok Nektek!

Fanny1
fanny1

Borsikám!
Ha szeretnéd előbb megtudni hogy mi lett a többiek sorsa akkor nyugodtan telcsiz be megmondják, nekem is így volt a 2. lombiknál. Kép

Alinkat!
Ez nagyon jó sok esetben a hiperstimu külön jó a beágyazódásnak. Drukk hegyek mennek. Most ne a munkával foglalkozz hanem azzal hogy a baba ott van a pociban és érte bármit meg tudsz tenni. Kép Annyira örülnék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Borsi!

De jó neked!!! Az én fegyőröm nem nagyon szeret masszőrré alakulni. KÖtöttünk egy megállapodást, hogy ha Et után fáj a fejem, azt maegmasszírozza bármikor, hogy ne kelljen gyógyszert bevennem. Nagyon fejfájós vagyok sajnos. De érdekes módom se az előzónél, se most még egyszer sem fájt a fejem.

Fanny1!

Nem vesszük betolakodásnak, én legalábbis nem. Üdv közöttünk! Kép Én még mindig érzem azt a nyomás félét, én is a jobb oldalamon. De én szinte folyamatosan és főleg délután és este igazán. Valamelyik nap bekukkantottam abba a fórumba, de nem találtam semmit ezekről az érzésekről. Te ott, vagy, mi a tapasztalat ezekkel az érzésekkel kapcsolatban?

Zsebi!

Több zebrára lesz szükésg. Kép
Amúgy már kevesebb munád lesz? Vagy még nincs vége?

Tiko

tiko

Tiko!
Bőven van zebra mindenkinek jut. Kép Tudod a múltkor már mutattam őket. Kép
Van még munkám de most remélem azért nomrális kerékvágásba visszaállok. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Én is remélem, hiányoztál ám! Kép

Tiko

tiko

ZSebiKép
Ez jó ötlet! A recepciósokat kell megkérni, hogy keressék ki a kartont, vagy a biol.-i labort kell hívni? Kép

AlinkatKép
Ez fantasztikus!!!!! Most már csak tessék phizni! Semmi melózás!Kép

TikoKép
Túlestem a masszázson, nagyon fincsi volt. Sőt, holnap estére a párom foglalt mozijegyeket a Da Vinci-kódra.Kép HA minden álmom így teljesülne!!!Kép ( De lehet, hogy mostantól így fog; tehát kezdhetitek gyűjteni ti is a babakelengyét!Kép)

Borsi

Borsi
borsókás

Lányok!

Ne feledjétek, ma csak 10-ig van babanet!!!

Borsi!

Mondtam én, hogy az a mozi menni fog!!! Kép
Te érzed a hasad? Vörösborozol?

Tiko

tiko

Borsi!
Felhívod őket és a recepciós nőnek mond hogy mit akarsz aztán vagy megnézi ő vagy kapcsol a dokihoz vagy inkább a laborba. Nekem annó a biológust kapcsolták és ő mondta meg hogy szépen fejlődtek de szerkezetileg mégsem lehetett fagyasztani őket. Kép

Milyen masszírozást végzett a párod? Mert azt ugye tudod hogy terhesen nem szabad???????????????????????????

Tiko!
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Tiko,
köszönöm a kedves szavakad! Én is folyamatosan éreztem egy hétig a fájást, csak 1-2 napja múlt el (kb. annyival járok előtted) és engem azon a fórumon mindenki bíztatott, hogy ezek jó jelek. Ez könnyen előfordulhat, hisz ha tényleg beágyazódott a méhbe valaki, akkor húzódhatnak ott már a szalagok, tágulhat a méh.. Én még amit észrevettem magamon az az, hogy mensi előtt nekem már egy jó héttel görcsölget a hasam és nagyon fájnak a melleim, ezek most is megvannak (bár hasfájás csak időnként "bejelez") viszont ilyenkor már a hasam is jó puffadt szokott lenni, most viszont azt már nem érzem.. De nem akarok semmit bemagyarázni magamnak... Nekem egyébként teljesen vegyesek az érzéseim: vannak olyan napok, amikor úgy érzem, tuti nem sikerült megint, máskor viszont pont ellenkezőleg..

Fanny
fanny1

Nem felejtettétek el ma 22:00-tól rendszerleállás lesz? Kép Úgyhogy ha lenne is még kivel beszélnünk már akkor sem lehet. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

FAnni!
Drukk hegyek mennek neked. Holnap zebrás szép napot akarok. Kép
Még az is olvatam hogy azért is érezheti az ember lánya ilyenkor a pocakot mert a sárgatestek szépen nőnek. Szóval ez mindenképp jó jel és én nagyon nagyon nagyon drukkolok.

Tikokám!
Holnap akkor te most tesztelsz vagy sem?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Fanny!

Ezeken kívül én még azt is érzem, hogy állandóan befeszül a hasam, nagy koncentrálások árán tudom csak ellazítani. Te éreztél ilyent? Mikor volt pontosan a punkciód és az ET-d? Nekem a punkció 05.04-én, Et 05.08-án. Pénteken mész vérvételre? Nem is tesztelsz?

Tiko

tiko

Zsebi!

Még nem tudom, lehet, hogy csak pénteken. Elég korainak érzem még. Bár marha kíváncsi vagyok. Kép
Nekem pont ma mondta egy hozzáértő, hogy ilyenkor nem a méh fáj, hanem a petefészek és pont azért ,mert termelődik a sok sárgatest hormon és az jóóó. De majd kiderül mennyire.

Gyorsan beszélgessünk, mert már nincs sok időnk. Kép
Ez a Tikokám,ez tök jó. Kép

Tiko

tiko

ZSebiKép
CSak egy finom masszázs volt, főként a vállam csupa görcs. De én nem tudtam, hogy terhesen nem szabad!!!
Köszi az infot, lehet, hogy betelefonálok holnap.Kép

TikoKép
Hát, ez most tényleg összejött, mármint a mozi.Kép
A hasamat nem igazán érzem, csak időnként szúr picit. A vörösbort iszogatom, most is vár már az asztalon.Kép

Én elköszönök, rövidesen úgyis leáll a rendszer! Szép álmokat nektek!!!Kép

BorsiKép

Borsi
borsókás

Sziasztok!
Hát nehéz volt az átállás de úgy látom vannak érdekes új dolgok de rosszak is. Először is amikor írni akartok ezentúl mindenkinek kicsi betű a neve a felhasználónévnél legalábbis engem csak így engedett be. :?:

Mindenkinek szép álmokat! Az viszont tök jó hogy felül lehet látni hogy ki van éppen a babaneten. :D Kép 1143789215.83.gif

Zsebi[/img]
zseboroszlán

Szia Zsebi!
Látom csak te vagy egyedül leány a gáton :D
Na meg ÉN!!! :lol:
Lois
loislane
Metropolis

De télleg vannak elég béna újítások...Nálam ez az topik kedvencnek volt beállítva, most meg csak bedob a társalgó főoldalára, aztán majd mindig keresgethetlek benneteket... :evil:
Lois
loislane
Metropolis

Lois!
Örülök,hogy itt vagy ismerkedem ezzel az új babanettel. de pl. nem találom hol lehet a saját profilunkat megváltoztattni. :)

Hogy telt a napod?

Zsebi
zseboroszlán

Jó reggelt!
Hát megváltozott a rendszer, és én azt sem tudom, hova kapjak!:)
Szeretném megváltoztatni a profilomat.Hol lehet?
Eltűntek a privát mail-címek!
Nem találok semmi!!!!!!!! :?
Borsi
borsókás

Zsebi :)
Jó, hogy itt vagy, nekem is nagyon hiányoztál!! Úgy legyen, én minden erőmmel azon vagyok, hogy legyen végre inszemis zebránk is!! :lol: :lol:

Llis :)
Akkor kedden talizunk? :) De jó! Majd hétfőn megbeszéljük, hogy hogy ismerjük meg egymást ki miben lesz oké?? Jééééééééééé tényleg, most, hogy mondod eddig fel sem tünt! :) Szinte minden adatunk azonos! :lol: Ez csúúúcs! :D

Tiko :)
Remélem jól vagy.....

Borsi :)
Hajrá, hajrá, hajrá!!

Én tegnap megkaptam az első szurit. Kicsit fájt, de kilehetett bírni. Holnap megyek a második koktélért. :lol:

*[/quote]

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!
Hát persze, hogy meglesz az az inszemis zebrácska! Csak bátran előre!
Tudod, hogy mekkora hős vagy!?!? Eddig rettenetes pánikban voltál minden orvosi dologtól most meg azt írod, kibírható volt! NAgyon ügyi csajszi vagy!!! :lol:
Nem kapod minden nap a koktélokat? CSak kétnaponta?

Borsi
borsókás

Kicsit még szokatlan az új dizájn, de remélem hamar megszokjuk! :) Viszont Nekem nagyon tetszik, hogy a nevem alatt ott a kép amit feltöltöttem. :) Ja, és színes betűket állítottam be, de mégse lett olyan. :o

Még annyit, hogy én annak idején a profilban állítottam be ezt az idézetet az aláírásnál, de most én sem találom, hogy hol lehet állítani. :shock:

Igen, azért kell "csak" kétnaponta, mert tüszikék vannak szép számmal, a múlkor is voltak, csak nem nöttek megfelelően. :( Így tulstimuzni azért nem akar a doki, mert tudod ha 3-nál több petike van akkor meg meg sem csinálják már. Szóval elég nehéz és vigyázni kell. Mágusunk azt mondta, hogy majd most jól becsapjuk őket a koktélokkal. :lol:
Köszi szépen a bíztatást!!! :) Drukkolok én is neked folyamatosan ám!!! :lol:

*

Kép
Kép
kiscsillag

Megtaláltam!!!!! Lehet azóta már Te is. Mindegy azért leírom, hátha még másnak is hasznos lehet.
Legfelül a lap tetején, ahol van az a csík rajta, hogy társalgó, mellette két lenyitható ablak az első társalgás második segédletek. Na, a segédletek mellett van egy kis nyil azt kell megnyitni és ott van, hogy -profil. Itt tudsz beállítani és módosítani is. Fotót is itt lehet feltölteni. És az aláírásnál van az, ami mindig megjelenik, ezt is be lehet állítani.

Idézet, kép, link ezekre még nem jöttem rá. :roll:

Kép
Kép
kiscsillag

Kis Kép
Én is lassacskán megtalálom a dolgokat, már megvan a profil, tudom hogy kell módosítani benne! :) De nekem is nagyon furi még az egész!
Nem is tudtam, hogy csak max. 3 tüszike lehet az inszemnél. Hiába, nekünk ez teljesen kimaradt!Sajnos! :cry: Akkor csak óvatosan, de növesztgesd őket szergalmasan! Mennek a növesztő energiák ezerrel! Jövő hét végén várható a nagy esemény???
Egyébként nagyon rámférnek a drukkjaid, mert kicsit folyamatosan érzem a bal oldalamat! Remélem csak ágyaznak a picúrkák!!! :D

Borsi

Sikerült színesen írni!!!!!!!
borsókás

De ügyes vagy Borsi!

Most én is kipróbáltam elvileg színesnek kell lennie....

Kép
Kép
kiscsillag

Na, most már tényleg! Dühbe jövök! :mrgreen:

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!!
Te is nagyon jó vagy a szeren!!! :wink: Néhány nap még így fog telni, hogy próbálgatjuk az új lehetőségeket!
Ügyes lennék? A férjem biztos mást mondana! MA reggel ágyba kaptam a kávét, és egy mozdulattal sikerült is beleborítanom! :lol: :oops: :lol: Lehet mosni! :lol:

Borsi
borsókás

Akkor neki, most érthető módon más a véleménye!!! :) Fogjuk a hormonokra!! :mrgreen:

Kép
Kép
kiscsillag

Látom mára sok leszek a jóból! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tiko sajnos valami miatt nem tud írni, így engem kért meg, hogy tolmácsoljam. :)

Tiko üzenete:
Tegnap elkezdtem barnázni. Aztán estére csökkent, ma is csak minimális. De viszont azt figyeltem meg, hogy az utro után erősebb. Most jöttem rá, hogy az azért, mert folyik ki az utro. Lehet, hogy kimart az utro, de lehet, hogy miku kerülget. Tegnap eléggé magam alatt voltam, ma kicsit jobb, mert nem erősödött.

Továbbá kérdezi, hogy hogy van mindenki és mi van veletek?? :)

Szegényt tegnap tényleg nagyon maga alatt volt, alig bírtam vígasztalni, de ez még nem jelent semmit ugye?? Mára már kicsit jobban van és azt hiszem holnap fog tesztelni rábeszéltük!! :lol: Drukkoljunk neki nagyon!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
kiscsillag

Drága Tiko:)
NAgyon szorítok neked továbbra is!!!Tudod, ez a barnázás még nem feltétlenül jelent rosszat! Olyat, hogy kimart volna valakit az utro, még nem hallottam, de más kúppal kapcsolatban már igen.Tehát akár lehet is!
Fel a fejjel!!!!

Kiscsillag!
Köszi a hírnökösködést!

Borsi
borsókás

Sziasztoooook!!

Sikerült belépnem végre és látlak is titeket. :lol:

Na körül nézek gyorsan változások terén és aztán jövök vissza és érdeklődöm ki hogy van. :D
tiko

Sziasztok!
Huh, de rossz volt ez a szünet.
Tiko!
Próbáld meg az utro-t szájon át szedni, hátha tényleg csak kimart.

Kiscsillag!
Nagyon hősies vagy ami a szurikat illeti. A Mágus majd beállítja az adagot és most minden rendben lesz :)
alinkat

Sziasztok!!

Kiscsillag hogy haladsz?? Nekem hétfőn volt a 2. inszemem, remélem te is mehetsz a következőre. Gondoltam, hogy megkereslek, mert már rég jelentkeztél a Dévais fórumban.

Szia Ági
Ági28

Alinkat :)
Én is nagyon, de nagyon remélem!!!! Ajánlom neki!!! :mrgreen:
Te hogy vagy???

Ági :)
Sziaaaaaaaa!! Milyen rendes vagy, hogy nem felejtettél el!!! Nahát!!! Amúgy olvaslak benneteket is odaát tudok mindent ám! Figyelemmel kísérem a sorsotok!! Örülök, hogy megvolt a 2. neked, akkor most jöhet a szörnyű lassu 2 hét. :) Tesztelni fogsz? Te kaptál most szurit valamit? Mutass jó példát és tessék zebrásodni!! :wink: :lol:

Kép
Kép
kiscsillag

Borsi!

Pedig lehet ilyen, felhívtam a Kaálit ijedtemben és ott mondták. Köszi a drukkot, természetesen én is neked.
Hogy telt a tegnap délutánod? Remélem kellemesen. :)

Alinkat!

Felhívtam őket, nem mondták, hogy szedjem szájon át. Még a múltkor mondták, hogy ez így a legjobb. Mármint ha dugdossuk.

Te hogy vagy?

*!

Köszi szépen, hogy írtál a nevemben!!4. Naggggyon bátor vagy valóban!!! :)

tiko

Borsi!

Az oldal szurkálás nekem majdnem teljesen elmúlt, már csak néha érzem. Arra azt mondták, hogy az a petefészek, mert termeli a sárgatest hormont. Ami ugyebár jóóóó. :)
Na jó, megkegyelmezek. :lol: :lol:

tiko

Igen, de most más adagban kaptam a szurikat, 4 vagy 5 petécském ért is szépen ám. Dehogy felejtettelek el, pont azon gondolkodtam, hogy írok neked egy emilt, hogy kiderítsem, hogy mi van veled. Szörnyű lassú 3 hét. Nekem mindíg három hetet mondanak, és a "zárójelentésen" is az van, hogy 20-21 nap. Egyébként kb 3 napíg fájt rendesen a hasam, de tegnap óta nem fáj, remélem ez jó!!
És neked mikorra várható??
Ági28

Lányok!
Engem rettenetesen zavar bal oldalon ez a reklám!El tudom oldalra húzni, de mikor frissítek, visszajön. Nem lehet ezzel valamit kezdeni???? Kép

Tiko:)
NAgyon jó volt végre kimozdulni, és gyönyörű volt az idő is! Megnéztük a DA Vinci-kódot, de szerintem felejthető. Tom Hanks egyenesen csapnivaló benne, pedig a Forrest Gump óta ő az egyik kedvenc színészem!!! A lényeg az, hogy a könyv sokkal jobb, mint a film. De ez szerintem a legtöbb ilyen adaptációról elmondható! :cry:
Ja, és a fegyőröm még egy kis nyári táskát is engedélyezett tegnap! Tehát még shoppingolhattam is!:mrgreen:

Remélem, hogy tényleg sárgatest termelődik, meg azt is, hogy van ki/k/nek!!! :roll:

Borsi
borsókás

Tiko!
Nekem most is mondta a dokim, hogy nyugodtan szedhetem szájon át is. Holnap tényleg tesztelsz??? huh drkkolok neked nagyon!

Csillag!
Kezdek jobban lenni, de tegnap óta én is érzem ezt a mindjárt megjön érzést. Na a hétvége lesz számomra a fordulópont, mert eddig a 8-9. napon mindig elkezdtem vérezni.
alinkat

Borsi!

Húúúú,akkor nagyon jó napod volt tegnap! Biztos nagyon jól viselkedtél. :lol:

Biztos már megágyaztak a hasidban és az ágyukat akarják kényelmesebbé tenni. :lol:

Amúgy az a reklám engem is zavar főleg, hogy mozog. De sztem azt nem fogják levenni, hiszen az a lényeg, hog ymindig itt legyen. :(

Láttad az avataromat? A kutyusom. :)

tiko

Tiko bocsi, de jól látom, hogy Yorkid van? Nem kislány véletlenűl, mert nekem egy fiú Yorkim van, akinek kislányt keresünk.
Ági28

Tiko:)
Láttam, nagyon helyes! Hogy is hívják???
Róla jutott eszembe, hogy én is tegyek fel magamnak avatart. Feltettem egyelőre a jótündért, amit még Zsebitől kaptam pár hónapja! Vigyáz ám mindenkire ebben a topikban, megbeszéltem vele! :mrgreen:
Egyébként engem is a mozgása zavar ezeknek a reklámoknak!Meg sajnos még amúgy sem érint a témájuk. Bár ha a Babacentrumban babát árulnak.......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Borsi
borsókás

Ági!

Igen, yorki. És fiú ő is. :)

Borsi!

Láttam az angyalkádat, jó ötlet. :)

Neve: Mike(Májki).

Na jó, ha azt árulnak engem is érdekel. :P

tiko

Tiko akkor sajna nem lesz nász, de egy próbát megért!! Egyébként az enyém neve Süti! [/img]
Ági28

Tiko akkor sajna nem lesz nász, de egy próbát megért!! Egyébként az enyém neve Süti!
Ági28

Kép 1148029053.27.jpg

Ő az én kutyum!! :-)
Ági28

Kép 1148029053.27.jpg

Ő az én kutyum!! :-)
Ági28

Alinkat :)
Akkor nagyon, de nagyon drukkolok, hogy most elkerüljön a miku bácsi! Borsi már úgyis kivégezte! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Remélm nincs több belőle!!!!

Tiko :)
Nagyon szívesen!!! Drukkolok holnap és várom a híreket!!! Holnapi naptól már ma félek...... :(

Ági :)
Menopurt kaptál hasba?? Remélem, hogy most már nekem is megcsinálják a másodikat!!!!! Ajánlom neki, mert különben dühbe jövök :mrgreen: :mrgreen: Amúgy ma vagyok 6. napon, kedden lesz Uh, addig még nem tudok semmit. :(

Szép napod volt akkor tegnap. Én tegnap elött vásároltam ruhákat és táskát is! :) Ugye milyen jó érzés? :) Ha mentek Tikoval a babacentrumba hozzatok már nekem is egy ikerpárt!! :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
kiscsillag

Ági!

Nagggyon édi! Majd én is keresek egy képet, amin már nagyobb.

*!
Ne félj, nincs mitől, te egy hős vagy! Tegnap sem volt vészes, minden rendben lesz!!!

tiko

Igen menopúrt kaptam, de én adtam be magamnak. Nyugi nemsokára meglesz, és aztán jöhet a zebra!! :D :D
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?