Új privát üzeneted érkezett!

Vikike!
Első alkalalommal,mikor kb.5 hetes voltam csak hasiUH-ot csinált.Most másodszor volt vizsgálat,de lehet,hogy csak a citológia miatt.Mindenképp kell 1 évnél nem régebbi citológia vizsgálat.De azt mondta,hogy nem kell megijedni ,a baba onnan messze van,és biztonságban.Persze előbb UH-ot csinált,és csak azután volt a kenetvétel.Mondjuk azt megnézte,hogy zárva van-e a méhszájam.A végén azt mondta,hogy másnap egy kis vérzés előfordulhat,de nem kell megijedni,mert nem onnan eredKépVégül is nem véreztem.egy kicsit sötétebb váladék jött,de semmi komoly.Persze az szerintem nem véletlen,hogy csak 7 hetesen csinálta meg a vizsgálatot.Ha lehetett volna,biztos már az első alkalommal is megcsinálta volna.

KépKép
takido

A sötétebb váladék "természetes".A hajszálerek megpattanhatnak.

Takido
Neked azért csinált hasit mert neki csak az van.Ha jó emlélszem ezt írtad ugye?!

Ahol van hüvelyi uh fej ott az első 3 hónapban csak azt csinálnak.Már bocs hogy így belepofázok

málna2162

Köszi a felvilágosítást, de hát az ember hall innen onnan mindenféle dolgot, így hát érthető az izgalmam.

Nst
vikike_

Vikike!!Ne izgulj!!Tök jó lesz!!KépMikor is mész a Dokihoz???

Kép
bea27

Bea!Most pénteken megyek, gondolom már csak kimutatja. Majd akkor hiszem el szerintem mikor már a doki is mondja, hogy itt bizony baba vanKép. Te hány hetes voltál mikor kimutatta?

Nst
vikike_

Nekem 5 hetes terhességet állapitott meg a Dokim!!Kép
Mire vagy még kiváncsi???Kép

Kép
bea27

Megnéztem pontosan,hogy az első mensimtől számitva:7.héten mutatta ki a teszt!!KépÉs rá egy hétre amikor mentem a Dokihoz mondta,hogy 5.hetes terhes vagyok!Érted??

Kép
bea27

Nyugodtan menj el!!Max.majd a hüvelyi UH csak a petezsákot mutatja ki!!De attól ne ijedj meg!!Abba már bennt VAN a baba!!KépBiztos téged is visszarendel rá 2,vagy 4 hétre!!Kép

Kép
bea27

Málna!
Igen azért volt nálam hasi,mert csak az volt.

KépKép
takido

Dóri!!!Az utolsó UH is hasi volt???

Kép
bea27

Igen,az is.Nálunk csak a kórházba van hüvelyiKép

KépKép
takido

Köszönöm a segítséget, na de most mennem kell, mert holnap korán kelek és már most lefekszem aludni. Legyetek jók és szép álmokat kívánok mindenkinek!!!!

Nst
vikike_

Jó estét,mindenki!!!
Cosmo,a ketri party jó ötlet,benne vagyok!!!
Vikike,ne izgulj,te már babás vagy!!Nika is!!
Dóri,persze,sokkal jobb az alacsony vérnyomás,csak vigyázz,nehogy megszédülj!
Málna doki,én narancsszín MELI-t szeretnék!!!Igaz a többieknek leírtad,hogy kell,de ha nem megy nekem is segítsz??Köszi..
Nektarin,bizti gyönyörű leszel!!Irigyellek,nagyon jó ez a készülődés!!
Bea,kipihented magad?Holnap is pihi,vagy már meló?Amit a jósnő mondott,a pároddal kapcs.az még nem készpénzKépne aggódj miatta!!Én ezért nem megyek jósoltatni,pedig hiszek benne többnyire,csak nem akarom,hogy ott motoszkáljon a gondolataimban,amit mondott és úgy alakítsam miatta a döntéseimet.Érted?Elég értelmetlenül írtam,de azért gondolom kibogozható!
Hoppá,hol vagy?Sziszi,Gabi,Muszkuru?Remélem nem hagytam ki senkit!!!Puszi mindenkinek Meli

Kép Kép
meli1118

Azóta próbálkozom,azt hiszem,most siker!!

Kép Kép
meli1118

Yes,yes,yes...és nincs már itt senki,hogy megdicsérjen???Köszi Málna!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Van még itt valaki?
Meli meggyógyultál már?

Vikike nekem is volt mindíg hüvelyi vizsgálat.
Hüvelyi Uh pedig Adrival 12 hetesen volt csak, és Krisztivel pedig genetikai UH-on 13 hetesenKép
Nálunk nem csinálták eddig, pedig van hozzá felszerelésKép

KépKépKépKép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Meli, nagyon klassz, és az enyém, hogy tetszik?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó-jó,nem kell mindjárt felvágniKépKépKép
meggyógyultam,mondjuk...még kicsit köhögök,meg be vagyok rekedve,de már ok minden!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Viszont ezt nem lehet úgy lementeni mint a tieteketKép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

De legalább egyedi....az jó ámKép

Kép Kép
meli1118

Este, ha már nem lesz Babanet tessék elkapni apátKépKép
Az én párom 10 óra 30 körül ér csak haza, majd addig olvasgatok valamitKép
Gabi Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó éjszakát kívánok mindenkinek,holnap sűrű napom lesz,nem biztos,hogy ráérek jönni,de igyekszem!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Jó éjszakát!Kép

KépKépKépKép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Helló Csajok!! :D
Tök jó lett az új babanet!! :lol:
Ki van itt?? :shock:

Kép
bea27

Sziasztok!
Remélem mindenkinek szép napja volt :)
Nálunk, ma teljes kavalkád volt. Mikor tudtam volna haladni a munkámmal(vasalás), akkor nem volt áram :(
Ugyhogy ma főzöcskéztem, és kertészkedtem :) , viszont holnap koptathatom a vasalódeszkát.
Na jó éjszakát!!
Később még visszanézek, hátha lesz itt valaki.
Kép 1147982588.07.gif

Gabi
kis_plutó

Kép
bea27

Bea itt vagy, vagy csak teszteled a rendszert?
Ma milyen napod volt?
Óriáska, ma hogy viselkedett?
kis_plutó

Helló!! :D
Nagyon CUKI két napja!! :lol:
Nagyon jók ezek a smiley-ik!! :roll:
És képzeld amióta nem vagyok annyira rosszul,azóta több az energiám a munkahelyemen is!!Ma is sok energy-im volt!! :D
Veled :?:

Kép
bea27

Hol irtad azt a weboldal cimet,ahol a baba korát lehet nézegetni az anyaméhben,hogy-hogy fejlődik?? :?:
Még valamit akartam kérdezni,de kiment a fejemből! :x

Kép
bea27

Majd megkeresem abban a másik topicban Neked, ott kisebb a forgalom :lol:
Ezeket a smaylikat ismerem Babafalváról, de jobb ez a sok variáció szerintem is
kis_plutó

kis_plutó

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!!
Ez olyan mint a MAMANET
Ide belehet rakni azokat a szalagokat aláírásként amiket egyszer küldtem.
Mindjárt felrakom a címet.Megyek mert apa szarvas gerincet sütöt és bagyon éhes vagyok!!
Pusza mindenkinek

málna2162

Már vissza is néztem!! :shock:
Nekem ez igy egyszerübb,hogy itt csak ki kell jelölni a smiley-ket :D :D

Kép
bea27

málna2162

málna2162

DÓRI :shock:
Hol vagy :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
bea27

Bea, hogy tetszett? :D
kis_plutó

Már néztem egyszer-kétszer!!Nagyon tetszik :lol:
Ezekszerint Óriáska már belém pisil :!: :twisted:

Kép
bea27

Szia bea27!
Anyaméhes babaképek vannak itt a Babaneten is:
http://www.babanet.hu/ultrahang.php
apa :)
apa

Sziasztok!

Tegnap nagyon hiányoztatok ám.

apa!
Köszi az emailcímet.

Kis_Plutó!
Neked is köszi az emailcímet. Jó vasalást. Itt pocsék idő van esik.

Vikike!
Doki után jelentkezni!

Muszkuru!
Helyzet? a hőd?
Candi, Dóri töbiek írjatok.

Megyek dokihoz én is máj.25-én 17.30ra.
nika04

Sziasztok,

furcsa még ez az új babanet, de jobb.

Tegnap reggel írtam egy regényt nektek, erre a változás miatt elszállt. Most megpróbálom újra. Sajnos nem mindenre emlékszem...

Bea,
jó olvasni megint Téged :lol: , végre olyan vagy mint ahogy megismertünk. Kellett a jósnőtől egy kis pozitív lökés.
Látod mondtuk, hogy a fáradtság el fog múlni.
Én 3-7hónap között nagyon pörögtem és meg is maradt. Sokkal jobban bírom a terhelést, gyorsabban megyek (ez csak egy példa) és valahogy minden felgyorsult, mint mielőtt gyerekem lett...

Ki írta, hogy a XI. ker-ben lakik?
Szent Imrében akar szülni?

Én esténként továbbra sem tudok bekapcsolódni a levelezésbe, de napközben jövő héttől sűrűbben leszek.
Csajok,
ti hogy bírjátok még este 10-12 körül is a netezést.
A fiúkkal, családdal nem kell foglalkozni? :oops:
Nem vagytok fáradtak?
Vendég

Sziasztok, hogy én tegnap este hogy megszívtam!!! Írtam ide vagy 30 sort, katt a küldésre, erre: karbantartás alatt.... Olyan mérges lettem, hogy egyből elkaptam apát :lol:

szóval, a legfontosabb: Vikike, neked is hatalmas gratula! Ügyesek voltatok! Látod, csatlakoztál hozzánk, és babásodtál is rögtön. Mostmár bevallhatom, csak rajtunk múlott :D

A többieket is puszilom, most lassan megyek dolgozni :cry:

Remélem ma mindenkinek szép napja lesz, és nálunk is kisüt a nap.

Takido, azért tűntem el pár napra, mert apa laptopja elromlott, szerelőnél van, így az enyémet viszi el és használja. Így reggel, amikor jöhetnék netezni, már dolgozik rajta, amikor hazajövök, még dolgozik... Tehát időm nem nagyon volt rá. De most hétvégére elutazik céges összetartásra, így a gépem itthon marad. Szóval már nem vagyok elkeseredve, ez van, ezt kell szeretni. Az az igazság, hogy én már pár évvel ezelőtt "tudtam", hogy nem fog könnyen összejönni. Nem tudom miért, de ez a női megérzés...

Puszi

Kata
hoppá

Anyusziszi, én csak minden második héten vagyok esténként ilyen aktív a gép előtt, mert apa ilyenkor délutános, és későn jön haza :D , ez jó időtöltés arra, hogy megvárjam :mrgreen:
A gyerekeim legkésőbb 9 óra max fél 10 amikorra alszanak. :)

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Gabi,
Nálunk Tomi 8 - fél 9 között elalszik, de én ilyenkor inkább lazítok: TV vagy alvás, esetleg hajfestés, manikűr ilyesmi...
Apa szokott gépen dolgozni vagy netezni, de amikor már mi lefekszünk. Valahogy úgy alakult, hogy estéket mi együtt töltjük.

Most tartok a 15. napon, ma elkezdünk mindennap foglalkozni egymással, hátha... Holnap megcsinálok egy LH tesztet is. Már jó lenne egy pozitív, legalább pé-m lehetne már :cry: . Anélkül esélyünk sincs.
Vendég

Szisztok!

No hát a fodrász kérdés úgy néz ki megoldódott, köszönöm mindenkinek:)
Vasárnap megyek próbahajra.
Ma megjött:(
Így hát majd a nászúton lesz a következő projekt:)
Most legalább tuti jót ihatok a holnapi lánybúcsúmon:)
Málna!
Beírod a táblába a május 19-et, köszike
nektarin

Szia Hoppá,
sajnálom :cry:

De talán a názsút tényleg jó alkalom lesz.
Emlékezetes marad amúgy is, de ha ott lesz baba az szuper lenne, nem? A lánybúcsú tényleg egy kis itallal jobb, érezd jól magad!
Vendég

Jó reggelt

Hurrá
megjavult a babanet
tegnap nem sikerült rámennem, azt írta ki, hogy cégileg letiltottak

csak gyorsan írok, mert elvileg 9-töl egy meetingen csücsülök

ma reggelt teszteltem egy nagyon vékonyat

nagyon gyenge a vonalka, de tényleg ott van
be sure a teszt neve, tegnap vettem a coraban, 359 ft-ért :D
és azt írja, 3 nappal mensi előtt már mutatja, ha van babó

sziszi, én vagyok 11. kerületi, és igen, a szt imrében szeretnék szülni
nagyon tetszik

pusszancs

rohanok

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru,

ez szuper. Gratula!!!
Mostmár teljesen bebabásodunk.

Mi lesz velünk???

Én is a Szebt Imrében szültem Tomit, szép és tényleg jó hely is.
Csecsemősök között van olyan, aki nem volt valami kedves, de azt kerülni kell... Van egy kicsit duci, fekete hajú nőci, ő a legaranyosabb.
Látogatni csak téged lehet, babát nem fohatja meg senki, még apa sem. ez nem olyan jó, bár én egyszer lopva kiadtam Tomit a férjemnek. Rám is szóltak, de annyira meg akarta már fogni...
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Hiányoztatok!

Muszkuru, nagyon gratulálok! :D
Vendég

Sziasztok!

Muszkuru :D
Gartulálok!!A halvány csík is csík!!
Beírtalak a táblába kicsit még halványabbra.Csinálsz másik tesztet?

Nektarin
:(
Fogd fel úgy a dolgot,hogy most még hagyott nektek a kis utód egy kis dorbézolásra :wink:
Majd mesélj milyen volt a leánybúcsú.Minden részlet érdekel,főleg amikor a chipendales fiú...

Anyusziszi

Mielött elfelejtem ,hétvégén meg nem leszek:
Kép 1148027444.63.gif

Na milyen változások vannak?!Gyere egy kicsit gyakrabban!
Kicsit meglepődtem azon amit írtál.Még apa sem foghatja meg a gyerekt?!Nem tenném rá a fejem,hogy az orvos vagy a csecsemős nővér keze tisztább mint apa keze.
Én is biztos oda adtam volna apának .

Kis_plutó

Vald be őszintén neked a vasalás a hobbid. :D

Többiek merre csavarognak?Vagy dolgoznak? :lol:
Én is megyek, romeltakarítani.Apa tegnap este főzött...A mosogatás nem az erőssége...

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?