Új privát üzeneted érkezett!

Nehogymá' elvigyék az ágyamat, amíg alszom!
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

A villanyszerelők szétfúrják a házat, de Bogi már beájult a fáradtságtól és nekem végre sikerült visszaolvasnom.

Livinek és Szilvikének sok boldogságot kívánunk!Kép
Kép

növények: amikor bevásárlás közben ott epekedtem a szebbnél szebb cserepesek előtt apának, hogy ugyan vegyünk már egyet-kettőt az új rattan virágtartónkba, amit is anyukájától kaptunk, akkor maró humorú párom megkérdezte, hogy hallom talán, hogy bármelyikük is azt kiabálja: "öngyilkos akarok lenni, öngyilkos akarok lenni!"...Kép

A kertépítés is szépen halad, hétvégén megjelent egy pasi és legyomírtózta az egészet. Most a verítékünkkel (sajnos egyébbel igen elvétve) öntözött saját telepítésű füvünk egyfolytában sárgul. Gyönyörű látvány.

Mindjárt teszek fel képeket is, csak hogy rájöjjetek, ki ez a nő, aki bepofátlankodott közétek, bár a neve mintha rémlene...Kép
jucus33

Halihó Mindenkinek!

Elegem van a UPC-ből a héten már másodszorra nincs de. internetem. Pedig ekkor tudnék jönni, mert Petra ugye alszik.

Gabuska,
az a sütéses irományod nagyon jó volt, bár nálunk egyáltalán nem igaz, mert én nem tudok se főzni, se sütni, ez apa dolga. Egyedül a palacsintát csinálom én (miután apa bekeverte), mert a sütéséhez nincs érzéke, a többi minden tök jól megy neki. Most nehogy azt gondoljátok, hogy milyen jó dolgom van, mert a konyhát messziről elkerülhetem. Én vagyok a kiskukta, a mindenféle pucolás, hámozás és egyéb elő- és utókészületek az enyémek. Majd miután a főzéshez a párom mindent előszedett a konyhában jöhet a mosogatás. Mondjuk ehhez már kaptam egy gépet, mert azt a párom is elismeri, hogy kissé nagy csatateret hagy maga után.
Ma is nagy sütést fogunk csapni, mert holnap meg az Õ szülinapja lesz (igen én vagyok az idősebb 3 nappal) és a munkahelyén már rendeltek 2 féle sütit is.
A növényes infót is köszönöm, csak nem igazán tudom a virágaim nevét, annyi féle-fajta van.
Miért mentek szemészeti szűrésre?

Mindenkinek boldog hófordulót!
Most mennem kell, mert Petra felébredt.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Jucus 33, hogyne emlékeznénk rád, te vagy az a gyanús nő, aki a MI Jucusunk helyett lépeget be mostanában, és nem tudja a jelszót...

Kép Kép
coolasa

Vuka,
mert elküldött a háziorvos!KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Coolasa,
Már éppen elaltatnám a gyanujukat, erre mindig jössz Te és leleplezel...Kép

Gabuska,
és ez rutinszerű vagy látott valamit Livinél?

A képek:
a kis kalózlány kihajózik
KépKépKép

fürdés már nagylányosan
KépKépKép

na,csövi, mi a pálya?
Kép

micsoda mélység!
Kép

ha elég kitartóan nyújtózkodom, talán közelebb jön...
Kép
jucus33

Sziasztok!

Láttátok a negatív oldalas topicot? Érdkes hsz-t írt vki. Vagyis nem is érdekes, inkább fölöttébb elszomorítóKép

Gabi,
református templom van a tér mögött, ugye? Az olyan szép! Ha nekünk Bp-n lett volna az esküvőnk és reformátusok lennénk (vagyis Mancsbá, ugyanis én "hitetlen" vagyok) akkor tutira ott lett volna. Tetszik. Akkor majd együtt is sétizünk a parkban, jó?Kép Mancsbá egyébként mindig mondogatja, hogy tök ismerős neki AzuradKép

Vuka,
eleged van au UPC-ből? Mindjárt küldök róla egy jó kis e-mailtKép Kidőlsz tőleKépKépKép

Coolasa,
egyedül melírozod a hajad? Minden elismerésem!

Mamacka,
tessék megnyugodni, nem elsárkányosodni!Kép Magyarázd el az uradnak, hogy a bunkózásKép nem neki szól, csak azok a fránya hormonok... Én még a terhesség alatt beszereztem Mancsbának pár kispapás könyvet és újságcikket, úgyhogy ki lett e téren (is) művelveKép Egyébként néha nálam is elszakad a cérna, de nem olyan gáz a helyzet. Beszéljetek róla mindenképp! És ne parázz az utazástól, tök jó lesz!!!

Tegnapi súlymérés eredménye: 4870 gramm. 2 hete volt 4450. Az előírás ilyen idős korban a havi 60 dkg. Petike 2 hét alatt hozta a 40-etKép Szegényke, biztos éhezikKépKépKép Tök jó fej a gyerkőc, este fél 9 körül eszik, utána egyből elalszik, és fel se ébred fél 4-4-igKépKépKép

Holnap utazunk, de várom már!

Na megyek, és felhozom az udvarról a rogyásig megrakott szárítót. Fél órája vittem le, mert kisütött a nap. Alig bírtam leküszködni, úgy tele van rakva vizes ruhával. Most hozhatom fel, mert mindjárt elered újra. Sosem fognak megszáradniKép Csak punnyadnak bent a lakásbanKép

Kép
mancs

Így mosolygok Anyára:
Kép

Eleredt az eső. Felcipeltem a szárítót. Elállt az esőKépKépKép Szétrobbanok!

Kép
mancs

Mancs, Noémi múlt héten 3.6 kg volt...

Kép Kép
coolasa

Jucus,
de ügyes Bogesz!
Szűrésre megyünk. Van, amelyik doki előírja, van, amelyik nem.

Mancs,
Livi meg 3 és fél hónaposan volt 4880.KépKépKép
Tök jó, mert a férjed meg nekem ismerős!Kép
Hiába takargatod, látom ám a kék macist!Kép

Nagyott nőtt Pítör! Semmit sem vesztett a cukorfalatságból!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
nem takargatomKép Na, akkor majd családi sétát is beiktatunk, és majd meg lehet beszélni, hogy ki honnan ismerős a másiknak.

Amint írtam, felcipeltem a szárítót, erre elállt az eső. De úgy voltam vele, hogy én már vissza nem cipelemKép Azt kívántam, bárcsak szakadna az eső. Na, meg is lett az eredménye, olyan szél lett meg eső, hogy csak na. De már az sincs sehol. Nem baj, ruhák bent, egy része már száraz, úgyhogy megyek is mindjárt vasalniKép

Ezt nézzétek! Vmelyik nap hoztam fel Petikét az udvarról, és így be volt ájulva... Olyan édes volt, azt hittem megzabálom! Mint egy kis maci...
Kép

Megyünk a Burger Kingbe? Akkor már a cumi se kell, ott úgyis fincsi a kajaKép
Kép

Most számoltam utána (vagyis belegondoltam) hogy Petike a 4 és fél hét alatt mindössze 90 dkg-t hízottKép A kis bélgépKép

Kép
mancs

Hali!

az új témákra reagálnék én is ám KépKép
viráglocsolás:
a páromé, még most is hogy itthon vagyok. valahogy az olyan Petismeló. Én csak a gyerekünkről vagyok képes gondoskodni, virág, állat egyebek nem jöhetnek szóba.

főzés:
valahogy kb. úgy mint Vukáéknál, csak abban van a különbség, hogy én azért szoktam főzni időnként, egyféle kaját csak egyikünk csinál. Én a főzelékeket, a salátákat, a rántott husit, ő a pöris kajákat, a húslevest. De általában Peti főz jobban mint én, de ő is úgy ahogy Vuka párja. Utána mintha bomba robbant volna konyhában KépKép

Jucus:
Kis Bogesztán barátnénk egyre szebb. Azon a lazázós képen a legaranyosabb.

Mancs:
Eszméletlen hogy kikerekedett Petike pofija. Ahogy jóanyám mondaná "szép, erős fejlett baba" KépKép (amitől, amikor nekem mondta mellesleg herótom volt)

Gergő ma mormotát játszik. Ami azért is jó, mert én addig is amíg ő alszik, táplálkozom. Unalmamban. KépKép
Vendég

Mancs,
köszi a UPC-s e-mailt, jót röhögtem. Most már nagyon elgondolkodtam, hogy felmondjam-e a szerződést KépKépKép
Petike nagyon cuki pofa, főleg az alvós képen.

Jucus,
milyen üfyes már Bogesztán. Jól el van a járókájában, eljátszik egyedül?

Tücsökmami,
gyere netezni és akkor az írkálással lefoglalod a kezeid Kép Jut eszembe virágot kellene locsolnom, mert igencsak kókadoznak.

Gabi,
mi volt a szűrésen és ilyenkor mit néznek egyáltalán, vagy Livi már leolvassa a táblát? Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mancs,
az utolsó kép olyan, mintha az italdiszkontban állnátok sorba.KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vasalás: én már teljesen leszoktam róla, teljes döbbenet ül ki legtöbbször az arcomra, mikor András megkér, hogy vasaljak neki ki egy inget.

Margitsziget: mi vasárnap kimegyünk, aki jön jön, aki nem nem. Kép
És mit szólnátok egy jövő heti talihoz a Ligetben megint? Tök jó időt mondtak.

Tücsimami,
Hogy megy Gergőnek a torna? Meddig kell még menni?
Mit művel a rosszcsont evésileg mostanában?
Kb. 5 perc alatt most nyomtam be egy tábla mogyorós-szőlős milkát. Kép vagy Kép

Vuka,
Tök jó lehetett az úszás, nagyon jók a képek!
Petráról nagyon jó ez a közeli kép! Kép Hasonlít a szemformája Beniére.
Jók a rucik, nekem a ruha is tetszik, bár én a tönk lábaimra nem vennék fel ilyen rövidet. Kép
Boldog szülinapot!

Vanília,
Gratula az első fogacskához!!!! Kép
Most már csak mi vagyunk szinte fogatlan "nagy" babák!

Mamacka,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ezek pozitív energiák és mind Feléd tartanak!!! Kép
Én még mindig elviselhetetlen vagyok néha.
Mikor költöztök?

Házassági évforduló: nekünk 31-én lesz a harmadik.

Kaja: az már nem újdonság, hogy kínlódunk a mivel és a mennyiséggel is. Este viszont elég jól eszik, 3 óra alatt 400 milit is akár bele lehet tuszkolni, aminek az eredménye, hoooogy 3 napja megint végig alussza az éjszakákat!!!! KépEste 10-fél5-5-ig.

Vvolga,
Köcsögnek a Volvóját mindig látom, de még mindig nem tudom kihez tartozik ... Kép

Natasa,
Hát ez a fotó! Szuper!!! Kép

Gabi,
Livi büntiben nagyon aranyos! Kép
Beni is pár hete oldalt alszik, egész rácuppanva a fejvédőre, pedig azelőtt csak és kizárólag hanyatt aludt. Olyan édik a kis manók, ahogy alakítgatják ki a kis szokásaikat.

Jucus,
Nahát, mekkora lett ez a lány! Kép Nekem a 3. babakocsis kép tetszik a legjobban a kis kalózkáról.

Mancs,
Cukor falat, édi-bédi a kis macikád!!! Kép
Jó utat!

Kép
Kép
Kép
ilba

Vuka,
ült az ölemben, velünk szemben a doktornéni egy piros macit mutogatott neki, meg mozgatta össze-vissza. A kancsalságot kereste, de nem találta.Kép Bele is világított a szemeibe, de csak úgy oldalról. Az asziszenscsaj a zenélő mobiljával elvonta a figyelmét, hogy oldalra nézzen, közben a doki közelebb lopakodott és jól bevilágított neki.Kép Észre sem vette.
Mondta a nő, hogy jövőre már kötelező lesz ez is minden babának, most még csak néhány gyerekorvos iktatja be. Kell majd menni 1 évesen, 3 évesen és iskola előtt.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabuska,
köszi a beszámolót. Jó tudni, hogy ilyen is van.

Ilba,
a vasárnap nekünk nem jó, mert a családdal ünnepeljük a szülinapokat. Jövő heti Ligetes taliban benne vagyok, bár a szerda nekünk nem jó.
Beni elvan a járókában?
Petra nagyon igényli a foglalkozást, nem tehetem csak úgy le, mindig a közelemben akar lenni, nem tudja lefoglalni magát Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mancs,
bocs, utolsó előtti...

Ugye nem kell mondanom, hogy a Livi büntiben csak vicc.

És örömmel nyugtázom, hogy Beninek is a talpa közepén van a zokni sarka.KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba,
jövő hét jó!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ezen a héten a szörnyű édesanyát játszom. Mivel Petra nagyon nincs el nélkülem, azt mondják elkényeztettem, ezért hagyom néha hisztizni a helyén. Szörnyű érzés, gondoltam most irogatok egy kicsit, mert akkor tuti nem megyek be hozzá. Drukkoljatok ám.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Az ülni tudó babák anyukáit kérdezem, hogy nem csúszik a gyerök feneke a kádban? Mer' nekünk igen, ezért hiába tud egyedül ülni Livicsek, fogni kell az egyik hóna alatt, különben elcsúszik és hanyattvágódik. Ha nem teszek a vízbe habfürdőt, akkor persze nem, de úgy meg nem lehet.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska nem próbáltál még csúszásgátlót tenni Livi feneke alá?

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Na, mutassátok, megmondom a választ!
Kép
Eltaláltam!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Beni nyert annyi pénzt, hogy a havi pelenkaadagját megvehessétek? Kép
Gratulálok a kis okosnak, nagyon szépen mosolyog, és látom Õ is szereti a TV-t.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
venni már próbáltamKép, de nem kaptam sehol.

Képzeljétek, szívni kellett volna az orrát, persze őrjöngés, öklendezve sírás, miegymás. Aztán gyanús lett, megnéztem, nem szívott az orrszívó. Azt hittük, gutaütést kapunk, hogy tök fölöslegesen kínoztuk meg. Elemet cseréltem benne, de addigra a sírás mözben lenyelte Livi a kiszívni valót.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jó reggelt csajok!

Itt az új fórum. Hát még szoknom kell. Már úgy megszerettem a régit. Kölök 1/2 5-kor nekiállt kajálni, utána meg játszott ezerrel, úgyhogy én is fennvagyok. Persze most hogy már az álom nekem kiment a szememből, ezerrel durmol :)

Gabus:
milyen orrszívót használtok?

Ilba:
ti mikor is mentek ki a Családi napra? Én próbálkozom a vasárnappal, ha jó idő lesz, bár még apukát nem puhítottam meg. Szombaton bográcsos birkapöri lesz apósoméknál :? Most annyira nem örülök neki, a család tagjaiból bőven elég lenne a kétheti viszontlátás.

Esztipeszti, Sasha
Úgy örülök nektek :D , Azt hittem itt én vagyok az egyetlen, aki nincs összeházasodva.
Vendég

Na tyűű, kész az új formátum. Szerintem jó. :)

Tücsimami, örülök, hogy megnyugodtál, hogy nem csak ti éltek vadházasságban. :) Azért engem már egyszer megkért az uram, hogy legyek a felesége, de ennyiben is maradtunk. :lol:

Ritkán tudok írni, mert mostanában sok-sok programot csinálunk magunknak, de azért mindig olvaslak ám titeket.

Mikor lesz tali? Újra egy jövő heti Városliget??

Puszi

Torna apával

Kép
Vendég

Helló!

Tücsökmami
Azt hiszem egy vagy több gyerek erősebb kötelék, mint egy papír arról, hogy házasok vagyunk...

Esztipeszti
Nekem is megkérte a kezem a párom már, de akkor nem volt pénzünk esküvőre, aztán lakásfelújítottunk, aztán szültünk, aztán költöztünk és újra számoltunk és még mindig másra kell a lóvé. Párom szűk családja és pár barát 25 főre jött ki, nekem ugyanez 60 fő... Ja és ebből nekem csak 3 barátnő a barát... Nem hiába, apámék 10-en vannak testvérek és már a legtöbb unokatesómnak 2 gyereke van vagy 3...

na megyek mert anyumék itt vannak, csak kíváncsi voltam a babanetre, éééérdekes, de teccik, csak szokni kell. Igaz, én már 1x megéltem itt egy forumváltozást, most is menni fog :lol:
pusz
sasha

Sziasztok! Tegnap ezt írtam este, de nem küldte el... :cry:

Én vagyok ma az első. :)

Nekünk ősszel a szülinapomon lesz a 2. házassági évfordulónk.
Nálunk én főzök, de nem kizárólagosan, a férjem a gombát csinálja, mert azt én nem ehetek, nagy hús sütő, főleg grillezni szeret, amit Erdélyben flekkenezésnek mondják. :O
Ma végre több mint fél év után voltunk a Szerájban, vagyis elhoztunk kaját. :) Mancs? Nyelsz már nagyokat?
Apropó, Petiket nagyon szépen kikerekedett. :) Puszilnivaló baba.

Ilba, Beni elvan a járókában? Csak azért kérdezem, mert tegnap vettünk egyet mi is a Mária diszkontban, visszük le Anyámékhoz Bicskére. Sztem ebben is üvölteni fog Andris, de muszáj önállóságra szoktassam egy picit.
Vuka, nálunk dettó uez a helyzet, csak nálunk egy szoba van, és nehéz hallgatni. Mostanában odáig jutottunk, hogy már az utcán is visít hazafelé a kocsiban. Sokszor úgy szégyellem magam, hogy biztos azt gondolják, milyen rossz anya vagyok... :( Másnál nincs hiszti???

Kép Kép
Kép
vvolga

Esztipeszti!

Nagyon tetszik a vonalzód, hogy teszed be. Az oldalra már eljutottam, de mivel englishül van ezért nem értem miként lehet. Lécives navigálj el. 3 vonalzót szeretnék a 3 mukimnak.

pusz

Kép
sasha

Sziasztok lányok! :)
Egy jó ideje nem volt lehetőségem a fórum életének a követésére,de most egy érdekes hir birtokába jutottam,amit igyekszem megsoztani veletek.Történetesen én nagyon szeretem az Eleven Hold nevű együttest(na azért koncikra már nem járok,de a levlistájuk tagja maradtam.. :D ),igy megtudtam,hogy egy lelkes Eleven Hold rajongó,bizonyos Blackrose most szülte meg kisbabáját!A tévedések kizárása után arra a következtetésre jutottam,hogy ő az a Blackrose,aki itt is fórumozik olykor-olykor,sőt talán néhányatok ismeritek is!
Minden további nélkül,itt a hir:
ziasztok,

"Most kaptuk a hírt, hogy délben megszületett, Blackrose babája,
Bayer Adél Anemona, 5 deciméterrel és 3460 grammal a budapesti
Szent István kórházban. Mindketten jól vannak, hamarosan jönnek
haza Keszthelyre, és majd BR ír pontos beszámolót, ha akar. :))

Üdv
Kata & Graffin"
Gratulálok ezúton is,remélem nem lövök bakot! 8).Majd valaki megerősiti/megcáfolja a hirt!
:lol:
Tibimbó
novum

Novum:)

Milyen mértékegység az a deciméter? :lol: :lol: :lol:
centiméterről és deciliterről már hallottam. Nem bántalak, nehogy azt hidd, de most hirtelen nagyon jókedvem lett

Kép
sasha

Sasha:
A deciméter a centiméter tizszerese. :o
Vagyis 50 centivel született a pici lány.De mint látszik,én csak becopyztam a hirt,a szöveg nem tőlem származik 8)
Tibimbó
novum

Sasha, akkor írom:

rámész az oldalra, és először rákattintasz felül a Baby and kids birthday-re.

Lépések ezután:
Kitöltöd, hogy mikor született a lurkó.
Aztán kiválasztasz egy szép vonalzót. Ha rákattintasz az All-ra akkor még több lesz. :)
Aztán a babát is kiválasztod, aki mutatja majd a vonalzón, hogy hol álltok.
Aztán ki lehet választani, hogy fehér (white background), vagy üres (clear) háttér legyen.
Aztán az Our baby is helyére beírod a gyerek nevét
És a leftside photo-nál tölthetsz fel hozzá képet.

Aztán create ticker és megcsinálja neked. A vonalzó alatt van háromfajta link, ebből a BBCode linkjét be kell ide az aláírásokhoz másolni, és már kész is. :)

Sok sikert és remélem érthető volt. :)
Vendég

Sasha, akkor írom:

rámész az oldalra, és először rákattintasz felül a Baby and kids birthday-re.

Lépések ezután:
Kitöltöd, hogy mikor született a lurkó.
Aztán kiválasztasz egy szép vonalzót. Ha rákattintasz az All-ra akkor még több lesz. :)
Aztán a babát is kiválasztod, aki mutatja majd a vonalzón, hogy hol álltok.
Aztán ki lehet választani, hogy fehér (white background), vagy üres (clear) háttér legyen.
Aztán az Our baby is helyére beírod a gyerek nevét
És a leftside photo-nál tölthetsz fel hozzá képet.

Aztán create ticker és megcsinálja neked. A vonalzó alatt van háromfajta link, ebből a BBCode linkjét be kell ide az aláírásokhoz másolni, és már kész is. :)

Sok sikert és remélem érthető volt. :)
Vendég

Halihó!

Nekem még mindig nem jön be ez a ............... Babanet, még ha most szép és új is. (És igaza van Gabinak, az egészet Connie-éktől szedték) :(

Szóval mi tegnap óta betegeskedünk, megfázott Beni, de ma már azért sokkal jobban van.
Az étvágya viszont jó, már két napja 40 mili sütőtök-almát, ma sütőtök-krumplit ebédelünk. Utána meg persze még tejcsit. Így már 800 fölött vagyunk, ami ugye nekünk nagy szó. :)

Na, visszaolvasok.

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Livi is taknyos még, meg olyan fura. Nemtom pontosan, de valami más, mint eddig vóóót.

Én is visszaolvasok, addig is páááá!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Novum
Úgy látszik nem figyeltem az ált iskolában eléggé :oops:

Esztipeszti!

Köszönöm a navigációt, minyá kiderül, sikerül-e

Kép

Kép
sasha

Eszti köszönöm, már ezt be is raktam a profilomba... jön a többi is

Kép
sasha

Gábornak megmutattam,hogy milyen vonalzót választotam neki, de persze rittig, hogy másmilyen tetszik neki, meg is változtattam, pedig direk vékonyakat csináltam, hogy ne foglaljanak nagy helyet, hiszen 3 van

Kép
sasha

Sziasztok,

látom itt a szép új babanet :shock:
Nekem csomószor nem jött be, így nem is tudtam írni.
Visszaolvastam, de valamikor nem tudtam lapozni. Lehet, hogy a mi gépünk vírusos egyébként.

Köszönjük szépen a névnapi köszöntéseket.

Szonjának is és Jucus Zsófijának is Boldog névnapot.

Velünk semmi különös nem történt. Zsófi náthás lett kedd estére, volt a doki néni is megnézni.
Aztán másnap én lettem lázas.
Mostmár jól vagyunk, Zsófi orrát azért még szívogatom.

Képek:

hol a Zsófi?
[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/

itt a Zsófi
Kép 1148069795.16.jpg

már tudok vezetni
Kép 1148069849.51.jpg

ezt kaptam névnapomra, megis nézem, hogy áll
Kép 1148069897.21.jpg

talicska
Kép 1148069940.37.jpg

anyámmal élek és babettával járok :D
Kép 1148069985.53.jpg

nagyon cukik a babócák
egy hét alatt is mennyit nőttek, hihetetlen :lol:

Kép

Kép
sajtine

Bemásoltam ide is a babafalvás vonalzómat, eddig ez az egy, ami tecccik az új rendszerben.:(

Mancs,
2 templom is van ott, az egyik, ahol a keresztelő lesz az evangélikus, a másik nemtom.

Tücsimami,
elemes orrszívónk van, O-betűvel kezdődik a neve, nem tudom most megnézni, mert Livi alszik és ki kéne túrni a szekrényből a dobozát.
Mi hááááááázasok nem néztünk ki, amiért Te nem vagy az, emiatt ne aggódj! :wink:
Lélekben én sem vagyok az, csak beadtam a derekam. De semmi sem lett más utána sem.

Tibimbó,
köszi az infót Blackroseról, épp tegnap jutott eszembe, hogy mi lehet velük.

Bubek,
sajnálom, hogy nem láthatom a videót, de a technika...

Orrszívás utáni vigasztalás - lesifotó :lol:
Kép 1148070120.81.jpg

Megyünk sétálni (ma nem voltunk a hülye szél miatt...)
Kép 1148070167.61.jpg

Kép

Kép
gabuska
Budapest

nagyon szép vagy a képen Gabuska és jó a gatyókád is :D

Kép

Kép
sajtine

Sajtiné,
nagyon ügyes Zsófi!
Ez a szép kert a tiétek? :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Csajok, ugye néztétek a Csapd le csacsit?!
Aki nem, az ne merjen többet erre jönni! :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sajtiné,
:oops:
A gatyókám egy gyerek kertésznaci. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Megnéztem én is az új dizájnt, és ha már itt jártam, benéztem hozzátok is.:) Sajnálom, hogy nem tudok jönni rendszeresen, azért meg nem akarok beugrani havonta egyszer, hogy magamról csevegjek.:) De most legalább elgyönyörködtem a babákban, döbbenet, hogy nőnek.:)

Gabuska,
épp ma készültem írni neked a wiw-en, de most meg az nem megy. :roll: Köszönjük szépen Ákos szülinapi köszöntését, teljesen meghatódtam, hogy eszedbe jutottunk. :oops: Nem sikerült hamarabb válaszolnom, mert több, mint két hétig beteg voltam, torokgyulladás meg kötőhártyagyuszi:(, most dolgozom le az elmaradt levelezésemet.
Livi nagyon nagy lett már, és nagyon hasonlít rád. :lol:

puszi,
Hajni
connie

Connie,
szijjjjjjjjjjjjjjjja!
Szerintem örülnénk, ha beugranál időnként magadról csevegni! :lol:
Miéééé nem tettél fel Ákosról képet? :( Jó, jó, babafalván meg szoktam nézni a képeket! :wink:
Biztos tök jó szülinapi bulit csináltatok neki!

Gyere sűrűbben, oxxxxxxxxxxxxxxxxxxi?!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska,

sajnos nem a mienk ez a kert
ha enyém lenne már olyan babanet találkozót szerveztem volna, hogy le a kalappal

Kép

Kép
sajtine

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?