Sziasztok!
Kata, mindjárt visszahívlak, de amíg netezek, nem tudok telefonálni
Hát, ezt jól megszívtam
lakás romokban, kezdhetem a takarítást, holott vasárnap már kifényesítettem az egész kéglit. De csak most tudott jönni a mesterember, a következő időpontja egy hónap múlva lett volna. Viszont egész jó lett a szekrény meg a többi javítgatás. Szóval, Rejo, ez tényleg az én saram, viszont cserébe kitalálok valamit!
Bocsánat mindazoktól, akik számítottak ránk a Patakiban!!!!!!
Heni, köszi a drukkot, hétfőn derül ki az eredmény.
Kata, szerintem ezt az egész parát felejtsd el a vizesedésről, igyál nyugodtan
Az előadás nekem is tetszett, jófej ez a nő is, kicsit olyan lélekbúvár-fajta, de látszik rajta, hogy érti, amit beszél és ő is átélte mindezeket.
Tűzmanó, szerintem ezen multi-agymosott emberek többsége maga sem hiszi el az agymosást, csak úgy tesznek mintha... Aztán néha lehull a lepel és kiderül, hogy rohadtul lesz-rják az egész céges baromságot, magukban röhögnek a mindenféle policy-kon meg mission-ökön, felmarkolják a pénzt, aztán kalap-kabát.
Ettől függetlenül a főnököd egy seggfej és nagyon jól tetted, hogy határozott voltál.
Mamy, képzeld, nekem is látszik kívülről a babamozgás, esténként ezzel szoktam sokkolni a kispapát
Vicces, nem?
Ruhán keresztül is látszik.
Beleszeretni a dokiba??? Az enyém 65 éves, Apukám barátja volt, nála születtem, szóval ez nálam kilőve
De hallottam ilyenről én is.
Siba, most kezdődik igazán a növekedés! A 20 és 22. hét között nekem 4 centit nőtt a pocim, azelőtt alig látszott. Gasztonyi nem egy bőbeszédű pali, de szerintem nagyon alapos, jó szakember, 30 percig nézte a babát a genetikai UH-n. Szegény Rejót viszont jól megkínozta
Megyek, takarítanom kell, puszi Mindenkinek!
Kriszta