Sziasztok!
Már vagy 1 órája itt ülök a gép előtt,és csak olvasok,és olvasok,és olvasok.Hihetetlen mennyit termeltek mostanában.
Cosmo!
Kerti party jól hangzik.Már csak szorítani tudok,hogy tényleg összejöjjön szeptemberben,mert utána ki tudja,hogy babások hogy leszünk.
Bea!
Megnyugodtam,hogy ma már más hangvételben beszélsz,a tegnap esti leveled kicsit megijesztett.A szagokat ne is mond.A férjem fogyózik,és mindenféle salátákat gyárt magának,mire ma hazajöttem olyan saláta szag volt a lakásba,hogy azt gondoltam meg se állok a wc-ig.Gyors szellőztetés.Aztán jobb lett.
A hajfestésről azt mondta unokatesóm(védőnénim)hogy nyugodtan lehet,nem ártalmas,kivétel,ha a szagától rosszul vagy.
Tényleg Zircen leszel a hétvégén?Ha unod magad,akor összefuthatunk.Férjem ugyis dolgozik,és Zirc Veszprémtől kb.20km.
Meli!
Gyógyszer után nekem is 3 naposak voltak a ciklusaim,és mint látszik,nincs ebből gond
A jónás sajna nem mindig jelöli a baba nemét
Candi!
A védőnénim igazából utbaigazítást adott,hogy melyik beutalóval hova kell mennem,meg kaptam tőle könyveket,újságokat.
A szoptatással kapcsolatban azt mondta,hogy nem kell megijedni,nem lesz gond,néha meg kell húzni kifelé a mellbimbót.
A vérnyomásomról annyit,hogy való igaz,hogy kissé alacsony.Hát elég nyugis vagyok mostanában.Persze a gyertkőceim néha fel tudnak húzni.De inkább alacsony legyen,mint magas
Gabi!
Nagyon jó helyen laktok,hogy ilyen jó kis turázóhelyetek van.el tudom képzelni,hogy a gyerekek is hogy élvezik
Muszkuru!
Ne kenődj el,az első tesztünk nekünk sem volt 100%-os.
Nektarin!
Látom esküvői lázban égsz.Ez persze teljesen normális
Anyusziszi!
Te is ritkán vagy mostanában
Hoppá!
Sok a munkád,vagy rossz a kedved?Megvisel,hogy másoknak miért sikerül ilyen hamar,nektek,meg miért nem?