Új privát üzeneted érkezett!

Örülök és drukkolok, hogy legyen ideje!

Tényleg egy tündér a lány és nagyon türelmes, addig próbálgat, míg nem tetszel magadnak igazán.

Nekem elég extra volt a dolog, mert ezek a strassz kövek a hajamban egy speciális "pisztollyal" lettek beleragasztva, amit külföldről rendelt. Izgultunk is, hogy az esküvőig megérkezzen, a strasszokat nem is tudtuk lepóbálni emiatt.

Nekem a hajpróbákkal, próbasminkkel, az esküvő napján házhoz jövéssel ott a haj és a smink elkészítésvel, strasszkövekkel együtt volt 35.000 Ft.

Első hallásra sok, de ha lebontod, hogy többször csinálta a hajam, többször a sminkem, házhoz jött, strasszok akkor összesen nem drága.
Vendég

Bea

Hát édes ez a képKépDe ez ugye nem tegnapkészült?!KépVagy már tudsz írni,olvasni?!
Szőke?Nálam szürke
Cuki voltál!!!!Kép

Nektarin

Regina a fodrász 06705023887
Nyugodtan hivatkozzál rám vagy a hugomra(Holló Krisztina v.Holló Csilla)Hívd fel,nagyon ügyes lány!!

málna2162

Jaj lányok köszi, hát többet értek mint.....
Megvárom, most, hogy ez a lány visszahívjon és ha mégsem akkor hívom a másikat ezerrel.
Szerintem sem vészes, az ár, hát már abszólut neve nincs helyen is 5-6 ezer forint egy valami
és akkor még a próba szóval ok.
Várom, hogy hívjonKép
Köszi

Kép
Kép
nektarin

Na én is megebédeltem!Kép
Bea: te aztán jól kivágtad magadat képügyilegKép
Te mit fogsz hétvégén csinálni, míg Anyukád bulizik?
Nektarin: mostmár tudom mikor lesz a lagzi, kikövetkeztettem, okos vagyok nem?!Kép
Meli: mindig elfelejtem, hogy kellene behozni képet, ezért nincs még fennt, de majd veszek be Cavintont és akkor ontom a képeket!Kép
Én is mesélhetnék a rokonokról, de minek, attól nem változnak meg. De ha bepipulok egyszer, majd letámadlak titeket, vagy elmegyek Dr Málna rendelésére. Bár amennyi paciense vanKép.
Aláírást én sem tudok gyártani, pedig már olvastam, hogy kell, aki béna az az is marad! Ezt magamra értemKép

Andi
candi

Remélem lesz ideje, majd üzenem neki, hogy puszilom Kép

Egyébként az, hogy házhoz megy, MEGFIZETHETETLEN!

Én az esküvő napján délután 4-kor léptem ki először a házból amikor indultunk a szertartásra.

Addig otthon teázgattam nyugodtan. Semmi rohanás, semmi kapkodás.

Sok mindent másként csinálnék ha újra lenne az esküvő, de ez az otthoni szépítkezés nagyon jó dolog! Kép
Vendég

Candi
És a fénykép?
Ha megmondjátok milyen aláírást szeretnétem megcsinálhatom nektek...

málna2162

Málna: én egy Andit szeretnék, de elnevezhetsz máshogy isKép Ide én sem akarok képet felrakni, ha kiváncsi valaki mail.-ben szívesen küldök, de a nagyvilágba nem kürtölöm ki, hogy milyen elragadó vagyokKép

Andi
candi

Ok
Színeset ilyen kis virággal vagy hogy képzelted el.Vagy ne csicsázzuk túl a dolgot?

málna2162

Lányok, készüljetek!

Ha augusztusban nekilátunk a babának és még abban a hónapban össze is jön akkor ünneplésként meghívlak Titeket a párotokkal együtt egy kerti partyra! (persze ha van kedvetek eljönni)
Vendég

Málna!

Én rózsaszínű Beatrix-ot szeretnék (mivel már van egy Beánk)

KÖSZÖNÖM
Vendég

Andi
Andi
Andi
Andi
Andi
Andi
Így gondoltad?

málna2162

Na csajok!!Most még ittvagyok,de mennem kell,mert hiv az ágyikó!!Pedig hajat kéne mosnom!!
Varázsló nő!!/Málna!/Nekem is szerkesztessz ilyen aláirást??Kép

Kép
bea27

Nekem jó lenne a nevem /Bea/virág helyett nincs valami más pörgős????Kép

Kép
bea27

Málna: így gondoltam és ez a piros tetszik is, de mit kell most csinálnom vele? Mondtam, hogy béna vagyokKép
Köszike: Andi

Andi
candi

Bea: jó éjszakát!
Cosmo: én feltétlenül elmennék, csak minden úgy legen ahogy eltervezted!Kép

Andi
candi

Cosmo

\ purple{Beatrix} Beatrix

Jelőld ki ezt a beírást.Jobb egér gomb MÁSOLÁS.Felmész az oldal tetejére és a segédletekben megnyitod a profilodat.Az ALÁÍRÁS menüpontban pedIg beilleszted.HA BEILLESZTETTED AKKOR A \ JEL ÉS A { KÖZÖTTI SZÓKÖZT TÖRÖLD KI.KATTINTS RÁ AZ ALATTA LÉVÕ MENTÉSRE.ÉS KÉSZ

málna2162

COSMO
NEM JÓ

málna2162

a jel és a purple közötti szóközt
töröld

málna2162

Most elmegyek Mátéért a bölcsibe de ha a hazajöttem megcsinálom.
Azt csináljátok amit Cosmonak is írtam.CSAK A \ JEL ÉS KÖVETKEZÕ SZÓ KÖZTI SZÓKÖZT KELL KITÖRÖLNI ÉS ÚGY ELMENTENI.

Candi

\ red{Andi} Andi

málna2162

Köszönöm szépen Málna!!!!
Vendég

/blue{BEA}

Kép
bea27

Feladom!!Megyek aludni!!KépMajd ha felkeltem,jelentkezem!!

Kép
bea27

Nem jó!!
Bea
Ez másodl be az aláíráshoz.CSAK TÖRÖLD KI A \ÉS BLUE KÖZÖTT SZÓKÖZT ÉS MENTSD EL!!:
\ blue{Bea}

málna2162

Jó lett?

Andi
candi

Sikerült, köszi Málna, mindig te segítesz nekem ilyen ügyekbenKép

Andi
candi

csúúcs!Na megyek
Kép

málna2162

Na ittvagyok!!
Lányok!!Elvileg nem lesz semmi bajom a terhességgel!!KépAzt,hogy fiú lesz-e vagy lány azt meg csak ingával tudta volna megnézni!!Viszont Anyuval megnéztük,és kétszer jött ki egymás után,hogy FIÚ lesz!!KépÉn ennek is örülök,de Apa egy kis puncist szeretett volna!!Ja!!És karácsony,és szilveszter között fogok szülni!!!Nemtudom,ennek örülnöm kéne???

Kép
bea27

Lányok!!Ha Anyunak ma jól mondta a jósnő,akkor PONTOSAN mondta a baba érkezését,ugyanis a 40.hét PONT karácsony,és szilveszter közé esik!!Most számoltam ki!!!Itt elkezdett esni az eső!!!!
Van itt valaki????Kép

Kép
bea27

Bea, látod milyen jó a húsvéti nyuszi hozta először, és a jézuska hozza másodszorKépKép
Tök jó!!!
Szép karácsonyi ajándék lesz.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó kis karácsonyi ajándék lesz! Kép

Most már jó előre tisztázd a dokival, hogy mikor megy szabira!!!

Pontosan mikor szülsz? Mit "mondott" a kalkulátor?
Vendég

Marha jó!!Rábiznak valami ügyeletes beugró Dokira!!Kép És szegény baba,meg ugyanakkor tartja a szülinapját amikor karácsony van,és a névnapját is!!Ugyanis ÁDÁM lesz!!Az TUTI!!!!!!!
Dóri!!Hol vagy?

Kép
bea27

A kalkulátor úgy számolja,hogyha félidőben jött össze akkor már 10 hetes lennék!!De,ha valóban akkor szülök /két ünnep között/ akkor pontosan 8 hetes vagyok ahogy a Dokim mondta!!Mert nem félidőben jött össze az FIX!!!!A napokat nemtudom pontosan!!Én úgy számolom,hogy 8 hét!!!Kép

Kép
bea27

Sziasztok!

Nem gyozlek visszaolvasgatni benneteket. Ahhoz kepest hogy milyen negativan indult itt a nap, egesz jol felporgott a banda Kép

Meli, a mi eskuvonk szeptember 17-en volt, csak 1 hettel a tietek elott.
Nekem nincs kifogasom a paros babasodas ellen Kép

Bea, kakild le magasrol az anyos pajtast es csinalj mindent ugy ahogy neked a legjobb. Neha nem art onzonek lenni, de a parodat mindig tartsd szem elott nehogy emiatt romoljon meg a kapcs.
A kulfoldre menest jol gondold meg, nem konnyu ujrakezdeni mindent es batorsag kell ahhoz hogy belevagj, foleg babasan...
Mi 2,5 eve vagyunk Londonba, de az elso nehany honapot senkinek sem kivanom. Probaltunk munkat keresni, takaritottam, mosogattam, felszolgaltam.... 2 honap allatt legalabb 4 munkahelyem volt. Volt olyan hely ahol 3 ora utan leleptem, mert a fonok elkezdett molesztalni....volt olyan ahol 2 hetig birtam mert majd beleszakadtam Kép
Igy utolag mar csak nevetek rajta, de akkor nem igy gondoltam Kép Elettapasztalatnak mindenkepp jo es egyaltalan nem sajnalom hogy kijottunk, de nem mindenki ilyen szerencses mint mi.
Egy ill ketto szallodanak dolgozom (egybe vannak olvadva)es akar hiszitek akar nem, en vagyok az egyetlen nem angol anyanyelvu irodai dolgozo Kép
Jo itt, de mar alig varom hogy hazakoltozzunk es elkezdjunk epitkezni.... Kép

Cosmo,
Ferjed is szedi a folsavat? Errol meg nem hallottam. Gyorsitja a kiskatonakat vagy miert jo a pasiknak?
Kertipartira mennenk mi is Kép

Nem tudom hogy mi van az elevit-be, de majd leirom ami a Pregnacare-be van. Csak kivancsisagbol hadd lassuk hogy az angol kismamakat is ugyanazzal mergezik-e Kép

Kép
icus

Bea,

A kalulátorba az utolsó menstruációd első napját kell megadni. Az mikor volt?

Icus,

erősebbé és egészségesebbé teszi a spermákat. A nőgyógyászom és a szülésznőm is ajánlotta egymástól függetlenül.

A kerti partyra gyere!!! Kép
Vendég

Akkor majd en is nyomom apanak Kép

Kép
icus

Elmegyek a nap utolso meetingjere.....aztan huzas haza Kép

Megprobalok feljonni meg mielott karbantartjak a Tarsalgot

Tovabbi szep napot mindenkinek

Kép
icus

Lányok most mennem kell, ha minden igaz ti sem lesztek este a leállás miatt, úgyhogy sok dologról nem maradok leKép
Mindenkinek jó pihenést!

Andi
candi

Sziasztok!

Bea
Feladtad?
Elküldöm emailben hogy mit másolj be az aláíráshoz a profilodba.OKé?!Akkor már nem keel semmit csinálnod csak bemásolnod!
Szép kis karácsonyi ajándék.Ha kell egy lelkiismeretes orvos aki ott lesz veled karácsonykor vagy szilveszterkor akkor szólj!Nem is rendel messze tőled.Mármint a lakóhelyedhez közel a XVI ban van a rendelője.Csúcs szuper!!

Cosmo

Kerti party!!
Kép

Szuper én benne vagyok!Remélem már én is kettesben megyek magammalKép
Akkor lehet,hogy megvan a találkozó lehetséges ideje és helyszíne?!
Ti nem a XVI.ker-ben laktok?!
Ezt a folsav dolgot még én sem hallottam,de ártani nem fog apának.

Icus

Ti mikor jöttök haza?Nem semmi amiket írtál.Kép

Többiek?Mi ez a nagy hallgatás?!

málna2162

Cosmo!!
Március 2!!Kép

Kép
bea27

OKÉ!!Köszi,Málna!!KépMajd jövőhéten feldobom a labdát
a Dokimnak!!KIváncsi vagyok.............!Jaj,Csajok!!Én annyira rosszul vagyok a szagokkal!!BORZASZTÓ!!Kép

Kép
bea27

Bea
Ment az email a mokysra.

Megyek Máténak függönyt varrok.Lehet,hogy ma már nem jövök.
Mindeki vigyázzon magára!!
Kép

málna2162

Köszi!!Már ilyet küldtél!!De még mindig nemtudom,hogy-hogy kell használni!!Kép
Még azt is mondta Anyunak a Jósnő,hogy nem a Párommal fogok megöregedni!!!!Kép Kép

Kép
bea27

Cosmo!!Téged várlak,aztán lépnem kell!!!

Kép
bea27

Bea
Bemész a profilodba.Fent a lap tetején van a segédletekben.Egyszer már beírtad a neved hisz ott van minden egyes hozzászólás után!!Azt töröld ki és amit küldtem azt tedd a helyére

málna2162

JÓ!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Kép
bea27

Sziasztok!

Már vagy 1 órája itt ülök a gép előtt,és csak olvasok,és olvasok,és olvasok.Hihetetlen mennyit termeltek mostanában.

Cosmo!
Kerti party jól hangzik.Már csak szorítani tudok,hogy tényleg összejöjjön szeptemberben,mert utána ki tudja,hogy babások hogy leszünk.

Bea!
Megnyugodtam,hogy ma már más hangvételben beszélsz,a tegnap esti leveled kicsit megijesztett.A szagokat ne is mond.A férjem fogyózik,és mindenféle salátákat gyárt magának,mire ma hazajöttem olyan saláta szag volt a lakásba,hogy azt gondoltam meg se állok a wc-ig.Gyors szellőztetés.Aztán jobb lett.
A hajfestésről azt mondta unokatesóm(védőnénim)hogy nyugodtan lehet,nem ártalmas,kivétel,ha a szagától rosszul vagy.
Tényleg Zircen leszel a hétvégén?Ha unod magad,akor összefuthatunk.Férjem ugyis dolgozik,és Zirc Veszprémtől kb.20km.

Meli!
Gyógyszer után nekem is 3 naposak voltak a ciklusaim,és mint látszik,nincs ebből gondKép
A jónás sajna nem mindig jelöli a baba nemétKép

Candi!
A védőnénim igazából utbaigazítást adott,hogy melyik beutalóval hova kell mennem,meg kaptam tőle könyveket,újságokat.
A szoptatással kapcsolatban azt mondta,hogy nem kell megijedni,nem lesz gond,néha meg kell húzni kifelé a mellbimbót.

A vérnyomásomról annyit,hogy való igaz,hogy kissé alacsony.Hát elég nyugis vagyok mostanában.Persze a gyertkőceim néha fel tudnak húzni.De inkább alacsony legyen,mint magasKép

Gabi!
Nagyon jó helyen laktok,hogy ilyen jó kis turázóhelyetek van.el tudom képzelni,hogy a gyerekek is hogy élvezikKép

Muszkuru!
Ne kenődj el,az első tesztünk nekünk sem volt 100%-os.

Nektarin!
Látom esküvői lázban égsz.Ez persze teljesen normálisKép

Anyusziszi!
Te is ritkán vagy mostanábanKép

Hoppá!
Sok a munkád,vagy rossz a kedved?Megvisel,hogy másoknak miért sikerül ilyen hamar,nektek,meg miért nem?

KépKép
takido

Sziasztok!

Bocsi, hogy tegnap olyan hirtelen leléptem köszönés nélkül, de be..art az internet.

Nika! Ez tök jó, hogy párban vagyunk, én sem hiszem még el, hogy két csík lett ezért reggel csináltam mégegy tesztetKép ami még mindig pozitívKép. Tüneteim nekem sincsenek még, talán a cicim egy picit érzékenyebb ha hozzá érek, de semmi hányinger, émelygés. Ja viszont a hangulatom az elég ingadozó volt ma. Egyszer a fellegekben jártam, utána meg le voltam hangolva.

Bea! Nagyon cuki a kép, úgy szeretem az ilyen husikás babákat, olyan jól lehet "dögönyözni" a kis combjukat meg pocijukat.

Nst
vikike_

Vikike!
Most hogy mondod ,beugrott,hogy nekem is nagyon változó volt a kedélyállapotom az elején.A cicifeszülés,meg érzékenység már nem emlékszem,hogy mikor kezdődött.

Takido

KépKép
takido

Muszkuru!

Ne add még fel a reményt, nekem is az első tesztnél negatív lett, de a hőm az 37 volt, ezért egy héttel később csináltam még egy tesztet és az már pozitív lett(Gabriel teszt).

Icus! Dokihoz most pénteken megyek, rem. már kimutatjaKép.

Meg fog vizsgálni alul is? Nekem azt mondták, hogy azt ne hagyjam nehogy elvetéljek. De olyan ciki lenne a dokinak mondani, hogy ne vizsgáljon meg,csak ultrahanggal. A lényeg, hogy félek nehogy úgy megvizsgáljon, hogy baj legyen belőle. Takido, Bea, Málna benneteket megvizsgált a doki lent, vagy csak ultrahang?

Anyusziszi!

Tegnap mikor munkából mentem hazafelé akkor döntöttem úgy, hogy veszek két tesztet lesz ami lesz, megmondom őszintén nem nagyon éltem bele magam, mert már untam, hogy mindig csak neg.tesztet tudtam produkálni. Szóval hazamentem megcsináltam rögtön és ahogy rácsöpögtettem a pisit már rögtön mutatta is a két csíkot, mondanom sem kell mennyire örültem. Rögtön telefon után nyúltam és hívtam apát, hogy erősen poz. a teszt. Õ meg csak vigyorgott a vonal másik végén és persze mondta, hogy hát ügyes voltKép, egyébként büszke magára és persze boldog nagyon ő is. De ő majd akkor nyugszik meg ha már dokinál is voltam. Bevallom én is.

Nst
vikike_

Vikike

Persze hogy megvizsgál alul is! Csinál betapintásos vizsgálatot és hüvelyi uh.
Ez alapvizsgálat.Már ne haragudj és nem akarok megbántani senkit de ki mondta neked ezt a baromságot,hogy elvetélsz?!
A 12.hétig CSAK hüvelyi uh csinálnak.Utánna meg CSAK hasit.Na azt csinálják azért hogy ne vetélj el!

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?