Új privát üzeneted érkezett!

TikoKép
Biztos az időjárás is besegít ebben. Én most elmegyek egy kicsit sétálni. Itt végre kisütött a nap, és kezd végre melegedni.
TAlán ettől jobb lesz a kedvem!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi, Tiko!

11-kor kell telefonálnom, még kibírom azt a fél órát valahogyan.
Kezdek nagyon izgulni.
Ugye megtermékenyült valamennyi a 10-ből????
crys74

Crys!

Én biztos vagyok benne, ne aggódj!!! Mindjárt itt a 11 óra és megnyugodhatsz.

Borsi!

Én majd a kutyával megyek dél körül, de itt is egész jó idő lett amúgy. Jó sétát, aztán várlak vissza. Kép

Tiko

tiko

Lányok!

Telefonáltam, de azt mondták a pultos lányok, hogy délben csörögjek vissza.
Mi gond lehet?
crys74

Crys!

Szerintem egyszerűen sokan vannak, én is jártam már így, ne aggódj!!!
Tudom, várni szörnyűűű, drukkolok!!!!

Tiko

tiko

Tiko, Borsi

Állítólag 3 után hosszabb szünetet kell tartani, mert a petefészeknek regenerálódni kell, szóval nem lehet zsinórban mind az 5-öt.
március 22-én volt a punkcióm, és most juni végén lesz.

Fanni

biztos olvasol te is, te nem kezded, ha letelik a 3 hónap?

Kép
zsuzsi73

NA, itt vagyok, hazaértem az újabb zuhi előtt.

CrysKép
HA valami a manócskákkal lenne, azt megmondanák a biológusok. De ha őket nem is kapcsolta a recepció, akkor egyszerűen tumultus van, mint mostanában mindig.
NO PARA!! Rendben lesz minden!Mindjárt telefonálhatsz újra!Kép

ZsuzsiKép
Erről én nem hallottam még. De biztosan így van, ha mondod.Kép KÍvánom, hogy ezen már ne kelljen gondolkoznod többet!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Zsuzsi!

Erről én sem hallottam még. Remélem egyikünk sem fog eljutni odáig!

Crys!

Midjárt telcsizhetsz!!!

Borsi!

Én most voltam lent a kutyával, mire leértünk elkezdett szemerkélni, ezért rövidre vettük. De mire hazaértünk már sütött a nap. Ezt a hülye időt. Kép

Tiko

tiko

Sziasztok!

6db termékenyült meg eddig(azaz tegnap óta)
Holnap délben kell telóznom, hogy pénteken mikorra menjek értük.
Kép
A legutóbb 2 napra rá kaptam vissza őket.Akkor most ez a +2 nap jó az én szempontomból, vagy rossz?
Puszi nektek!
crys74

CrysKép
Ez nagyon jó! Több mint a fele megtermékenyült! Holnapra pedig még a többi is meggondolhatja magát!Kép
Azt, hogy mi a jó, én nem tudom. Nekem az elsőnél, és most is a 3. napra adták vissza őket, mint most neked. Most így lesz jó!!!Kép

TikoKép
Ugyanazt a felhőt kaphattuk el, mert én is csepegésben jöttem fel, de már süt a nap.
Vettem 200 mg-os C-vitamint, hátha elűzi a torokfájást. Te mennyit szedsz belőle?

Borsi

Borsi
borsókás

Crys!

De jóó, látod mondtam, hogy nincs semmi baj. Szerintem jó, mert fejlettebben kapod őket vissza. Én is most a 4. napon kaptam őket vissza, remélem már erősen kapaszkodnak. Kép

Tiko

tiko

Borsi!

Itt most ömlik, úgyhogy jókor jöttünk haza. Én 500 mg-t szedek, ezt ajánlották.

Tiko

tiko

TikoKép
Köszönöm szépen az infót! Akkor én is nekiállok napi kettővel, biztos nem árthat!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Igazán nincs mit. Én is azt mondom, a C vitamin nem árthat, a felesleget kipisili az ember. Nálam ez nem gond, annyit járok, hogy szinte hihetetlen! Gondolom a sok víztől

Tiko

tiko

Csajok!
C vitaminról beszéltek?
Én reggel és este veszek be 100mg-ot+ mellé 1-1 folsavat( ez 3mg-os)
Szedem még a magne b6-ot 2-szer kettőt és iszom az aloe berryt is naponta kétszer, de ezt már 2 hónapja.
Na és mától megy a 3-szor kettő utro is.
Kellene még valami? Kép
Esetleg még 1 c vitaminon gondolgozom napközben, ha tól sok, úgyis kipisilem és az még csak 300mg naponta.
Szerintetek?

Amúgy nálatok mizújs? Szédülés? Hányinger?
Szorítok ám!!!
Puszi!
crys74

Crys!

Én elevitet szedek és folsavat nem. Amúgy sztem nyugodtan beveheted a 3x1 c vitamint. Te is hallottál róla, hogy segít a megtapadásban, vagy miért szeded?

Nálam egyik se, csak a hasam érzem.

Tiko

tiko

CrysKép
Szerintem sem árthat, ha többet szedsz a C-vitaminból. De amúgy bőven elég amit szedsz.Kép
Nekem hétfőn volt a transzferem, tehát még semmi tünetem nem lehet, nincs is.
Neked volt az első alkalommal már a 2 hét alatt?Kép

TikoKép
Én is félóránként megyek, a fegyőröm azt hittem míg itt volt, hogy ez csak alibi, hogy ne kelljen feküdnöm.Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Csajok!
C vitaminról beszéltek?
Én reggel és este veszek be 100mg-ot+ mellé 1-1 folsavat( ez 3mg-os)
Szedem még a magne b6-ot 2-szer kettőt és iszom az aloe berryt is naponta kétszer, de ezt már 2 hónapja.
Na és mától megy a 3-szor kettő utro is.
Kellene még valami? Kép
Esetleg még 1 c vitaminon gondolgozom napközben, ha tól sok, úgyis kipisilem és az még csak 300mg naponta.
Szerintetek?

Amúgy nálatok mizújs? Szédülés? Hányinger?
Szorítok ám!!!
Puszi!
crys74

Borsi!

Ez jó, az én fegyőröm is ezt mondta mindig. Kép Lehet, hogy összebeszéltek? Kép
Mit csinálsz egész nap?

Tiko

tiko

Szia Tiko, Borsi!

Nekem a szédülés a terhességi tünet, spontánnál is ez volt.
Ugyanis nálam az a gond, hogy elvetélek 6-7. héten.
A c vitaminról csak annyit hallottam, hogy kell a folsav mellé.
crys74

Crys!

Értem. Ezek szerint te voltál spontán is terhes. Hányszor? A lombik ezen is tud segíteni?

tiko

TikoKép
Nekem kezd az a gyanum lenni, hogy a Kaáliban míg minket az őrzőben fektetnek az ET után, őket kioktatják hogyan kell vigyázni ránk, illetve milyen kifogásokat nem fogadhatnak el.KépKépKép
MA főként olvasgatok, meg tévézek, aztán ha a testőr hazajött, még sétálunk egyet. (Már ha eláll az eső!Kép)

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Lehet, hogy igazad van, ez eszembe sem jutott. Kép Kép
Én is hasonló tevékenységekkel töltöm az időt. Egy séta még rám is vár, délután még én viszem le a kutyát, ha esik ha fúj.

Látom azért te is sokat pihizel. Kép

Tiko

tiko

CrysKép
Nem jól emlékszem, hogy van egy kislányotok már, aki az 1. lombikkal sikerült? Akkor is szédelegtél? MIkortól?

Borsi

Borsi
borsókás

TikoKép
Nagyon nem tudok mást tenni. Ma még az anyósom is felhívott, hogy pihengetek-e. Megvolt az ellenőrzés!Kép
Péntekre mozizást tervezek, persze az uram még nem tudja. Lehet, hogy le is fújja, ha kiderül.KépMost kezdik vetíteni a Da Vinci-kódot, ha jól tudom.
Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Végül is egy mozi belefér, hiszen az nem megterhelő.
Engem az anyósom nem ellenőriz szerencsére, elég nekem a fegyőröm. Kép
Tegnap is hazajött és azt mondta, marha kiváncsi lenne rá, mennyit feküdtem. Kép

Tiko

tiko

TikoKép
Az enyém meg se kérdezi, mert hallotta, hogy a doki azt mondta, hogy sétálgathatok, nem kell feküdni.Kép Csak csúnyán néz, mikor látja, hogy nem fekszem.Kép
De nem baj, most majd bebizonyítjuk nekik, hogy ennyi fekvéssel is jól meg tudnak kapaszkodni ezek a babócák!!!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Ez igaz. Meg kell nekik mutatnunk, hogy nem nekik van igazuk, hanem nekünk. Kép Kép Kép
Még jó, hogy van net és ez a fórum és tudunk beszélgetni., összebeszélni. Kép

Tiko

tiko

TikoKép
HA másért nem is, ezért sikerülnie kell!!KépKépKép

Szerinted jelentsük már valahol Zsebi eltünését????Kép
ZSEBI???????
Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Sztem már kéne.El sem tudom képzelni, mi lett vele. Én nem emléksze ilyenre, hogy ilyen sokáig ne jelentkezett volna. Fogadjunk fel magánnyomozót. Kép
Én is ezt mondom, ezért is sikerülnie kell. Kép

Tiko

tiko

TikoKép
Most jut eszembe! Nekem megvan a mobilszáma. Ha estig nem jelentkezik, küldök neki egy rosszalló Kép sms-t.
Szerintem a héten még nem írt! NAgyon szokatlan ez tőle!

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Az jó lenne, de elég, ha csak finoman rákérdezel és megmondod neki, hogy hiányzik a köreinkből. Kép
Ma 22 órától nincs babanet, tudod.

Tiko

tiko

Sziasztok!

Nem, nekünk még nincs baba sajnos, keversz valakivelKép
Igen én már voltam terhes 3-szor spontán, igaz, csak addig jutottunk, hogy a vérvétel kimutatta a terhességet, aztán pár napra rá már véreztem is.
1 éve volt a lombik, teszt +, hcg 500.Uh-n 2 pötty látszott, de pár nap után szintén vérzés.
Időközben kiderült, hogy véralvadási gondok vannak, erre kapom a Fraxiparin nevű szurit 0,4ml-t naponta a stimu kezdetétől.
Most nagyon reménykedem!
Lányok, ugye, ha nem termékenyültek volna meg rendesen, azt már mondták volna?!
Bocsi, én ilyen parás vagyok! Kép
crys74

Crys!

Mi is parásak vagyunk. Kép Persze, azt már megmondták volna és nem mondták volna azt, hogy holnap megmondják hányra menj. Ne aggódj, minden rendben. Kép

tiko

CrysKép
Ne haragudj! NAgyon hülye vagyok!KépDe ezt most fogjuk a hormonokra.
Biztos, hogy nem keverlek senkivel, csak a történeted pozitív része maradt meg a fejemben. Törli az agyam, amire nem jó gondolni!
Remélem tényleg nem haragszol!!! NAgyon sajnálom!
NO PARA!!! Minden rendben a picikkel! Ez biztos!!!

TikoKép
Természetesen csak megkérdezem nincs-e valami baj, mert rég hallottunk róla.Kép
Igen, én is kaptam milt, de már megfeledkeztem róla, hogy ma lesz a leállás!Kép

Na megyek, felküldöm az utrot!
Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!
Dehogy is haragszom!Köszi a bíztatást!

Tiko! Köszi neked is!

Pihizzetek!

Én nagyon nehezen bírom az itthon létet, pedig még csak hétfő óta vagyok tp-n.Én hétfőn már úgy mennék dolgozni!De talán még nem kellene, ugye?
Beültetés után 3 nappal???
crys74

Crys!

Mi is parásak vagyunk. Kép Persze, azt már megmondták volna és nem mondták volna azt, hogy holnap megmondják hányra menj. Ne aggódj, minden rendben. Kép

tiko

Bocsi, 2x ment el a hsz-m. Kép

Crys!

Én biztos nem mennék! De te tudod, ahogy te érzed. Pedig itt szórakoztatunk téged. Kép

tiko

Sziasztok!

Annak, akit érdekel: végre elérhető a Lombikbaba kérdőív kiértékelése, egyelőre egy ideiglenes site-on!
http://www.geocities.com/hertamicola/index.html

Norka
s_norka

Borsi!

Beteg a fegyőröm, engedte hogy kiteregessek. Kép
A tied már otthon van? Gondolom igen, azért nem jössz a géphez.Kép

Zsebi körözését készítsd elő szerintem. Kép

Tiko

tiko

kiscsillag!
Valszeg én is kora reggel megyek, nincs időpontom, múltkor is így mentem, 3/4 8-ra értem oda és 10 perc múlva már megint az autóban ültem. Te kihez jársz?
Lois

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

TikoKép
Ez csak valami múló rosszullét lehet, úgyhogy használj ki minden lehetőséget!Kép
Az én fegyőröm is hazajött, és mert az ágyban talált, elvitt sétálni. KépEzért nem voltam itt.Kép
Zsebinek írok majd mindjárt!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Tiko, Borsi!
Köszi hogy hiányoltatok vagyok ám, csak iszonytat sok volt a melom itthon pedig a práomnak dolgozatot kellett írni a suliba 20-25 oldal na azzal voltunk elfoglalva. Kép

Előszöris
Borsi!
Mennek folyamatosan a durkkok ilyen rossz kezdés után gyönyörű a folytatás. Fagyik lettek vagy mi van velük? Drukk hegyek mennek neked!!!!!!

Tiko!
Neked is mennek a finish drukkok, hihetetlen hogy eltelt két hét. Kép Kép Kép Ha meggondolod magad és mégis vasárnap vagy szombaton bemész vérvételre akkor időben menjék mert rövid napjuk van. Nehogy emiatt kelljen mége gy napot várnunk. Kép
Mesélj milyen a házas élet?

Zsuzsi!
Valóban hihetetlen hogy eltelt a három hónapod és ismét izgulhatunk érted is. Kép

Kiscsillag, Louis!
Nektek pedig kéz a kézben tessék venni az akadályokat és hozni azt a gyönyörű inszemes zebrácskát. Kép

Bandika! Alinkat!
Nektek is mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!

Nem tudom emlékszik e itt még valaki NVikire ők is megjáták a hadak útját és a 3. lombikja sikerült!!!!!!!!!!!!!!!! Most egyszerűen hihetetlen mennyiségű lombik sikerült lányok soha nem szabad feladni. Kép

És akkor jöjjön egy firss tábla remélem jól néztem vissza a változásokat ha valakinél valamit elírtam szóljon. Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Jó már látom is Louist elfelejtettem alulról törölni. na majd a kövnél. Kép

Kiscsillag!
Hogy kell azt csinálni hogy minden üzenetednél a vonal alatt ugyan az az írás jelenjen meg?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kiscsillag!
Huuh, most hogy így egymás alatt vagyunk a táblázatban, nem látsz valami furcsát??????KépKépKépKépKép
Lois

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Zsebi!

De jó, hogy előkerültél!!! Már nagyon hiányoztál. Kép Örülök, hogy jól vagy. Gondolhattam volna, hogy most sok dolgod van, nem jutott eszembe, mert én már rég kész vagyok mindennel.
Tetszik a házasélet, olyan, mint eddig volt. Kép
Már nehezen bírom a várakozást, de megint eltelt egy nap. Kép

Borsi!

Akkor megvolt a második séta is. Kép Örülök, hogy a fegyőr mindent rendben talált. Kép

Tiko

tiko

ZSebiKép
Hát csak előkerültél, örülök neked!!!Kép Most már legyőzted a melót? Ugye fogsz tudni többet írni! Hiányoztak már a hozzászólásaid!Kép
Igen, én emlékszem Vikire!Kép HURRRÁÁÁÁ!!! VAn remény!!Kép
Remélem, ezúttal a rossz kezdés után már jó lesz a befejezés is. Sajnos nem tudunk semmit még a maradék 5 embrikéről, mostanában dől el a sorsuk. HA vérvételre megyek, akkorra benne lesz a kórlapomban, hogy a fagyiba mentek-e. NAgyon remélem!Kép

TikoKép
Igen! Sőt most átvedlik a fegyőröm masszőrré, mert már rettenetesen fáj a hátam és a vállaim a fekvéstől!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Sziasztok!
Huh jó sokat írtatok alig tudtam visszaolvasni.
Ma reggel a dokimnál kezdtem, aki végül felküldött a Kaáliba, ahol úgy délig folyatták az infúziót belém. A dokim megnézett uh is és azt mondta, hogy vastagodott a nyálkahártyám és az csak egy esetben lehetséges Kép
Nem enged jövőhéten dolgozni bármennyire is akartam. Most pihiznem kell.
Tiko! Mostmár én is érzek szúrkálásokat! Juhééé, remélem ez jó hír.
Mindenkinek nagyon drukkolok! Már csak pár nap és beindul a teszt hullám!

Kép
alinkat

Alinkat!

De jóóóó, akkor ott lesz vmi.Kép Ill. valaki.Kép
Vagy valakik? Kép
Te hol érzed a szurkálást és mit érzel?

Tiko

tiko

Tiko!
Jesszusom de jó is lenne. Most nagyon bizakodom!
Én a méhem jobb oldalán érzem a szúrkálásokat!(asszem)

Kép
alinkat

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?