Új privát üzeneted érkezett!

MÁLNA!!!!!!!!!JUJ!!Ne is mondd!!!!Már úgy várom!!Az eperből már elegem van!!Alma,banán,narancs.Ezek is tökéletesek!!KépEz egy SUNRIDERES "cucc"!Kép
Nekem is azt nyilatkozta a Nődokim az egyik újságban,hogy ne TUNINGOLJUK fel a babát ezekkel a szarokkal!Ezért ne legyen 4 kilós,amitől az anya "belehal" a szülésbe!KépElég ha a kicsi majd ide kinnt kapja a vitaminokat!
Meli!KépMost hol tartassz??Nézted a term.napjaidat?Csináltam neked korongot?Jónást?Érezted már a félidőt?

Kép
bea27

Beus: így már jobb. Lehet, hogy te eg ilyen pesszimista típus vagy, de most engedd meg magadnak, hogy egy kicsit elégedett legyél a sorsoddalKép
Cosmo: én sima multivitamint szedek / mikor épp nem felejtkezem meg róla /, én nem hízok tőle és ebben is van folsav. Hát már jó lenne ha nem csak banán, alma, meg narancs lenne a gyümi. Van egy írtó nagy cseresznyefánk, már alig várom a gyümölcsöt. És a málnát, dinnyét, egrest, ribizlit. Szóval mindent!Kép
Málna: te leszel itt a topicon a minket rendszabályozó ember, de ez jó, kell mindig egy ellenpont nekünk, hogy kicsit visszazökkenjünkKép

Andi
candi

Kriszti,ezt nagyon szépen megfogalmaztad!!Bea nem fog megharagudni,mert tudja,hogy mellette állunk és csak jót akarunk!!Teljesen mindegy egyébként,hogy milyen nehezítő körülmény jön be valakinek az életébe,ha erős vagy és van melletted valaki,aki feltétel nélkül szeret,akkor előtted a tűzvihar!!Én is leírhatnám életem problémáit,de nem akarlak untatni vele benneteket,kicsit embert próbáló volt az életem az elmúlt 3 évben...de erős vagyok és van egy társam,aki tényleg TÁRS.És így minden probléma eltörpül...Meli

Kép Kép
meli1118

Máté tegnap barkácsolt...

Kép
A kalapálás közben becsukta szemétKépUgye milyen szép a bal szeme?Ja kérem én menni nem tudok csak rohanni.Főleg a lépcsőn lefelé amikor megjön apa...Meg is van az eredményKép
Kép
Rá is ütött a kezéreKép
Kép
Ez a ma reggeli kakaózás közben készült...Szerintem még horkolt is közbenKép
Kép
Anyáknapi virág és szívecske.ő csináltaKépMármint ő festette a kis ujjacskájávalKép
Kép

málna2162

Málna!Igazad van!!Csak itt vannak az Anyóssal olyan dolgok is amiket nemakarok leirni,mert ki tudja,hogy ki olvassa ezeket az oldalakat!!Emléxel amikor a nevemet megváltoztatam??Pontosan emiatt!!Nem félek Tőle,de..........!Na jó leirom!!Õ is gyereket akar,de nem term. uton,hanem beavatkozással!51jhre alt!!!!Normális?Évek óta csinálja............!És úgy gondolkodik,hogy nekem NEHOGY előbb legyen baba,mint neki!!Mert akkor elszabadul a pokol!!Na,csak ilyenek vannak a háttérbe!!A munkahelyről sokan tudják már!!/vevők!/Bármikor eljuthat a fülébe!!De én azért kivárnám a 12.hetet!!Akkor szivesen elmondanám neki!!

Kép
bea27

Muszkuru, hát mi jól messzire szoktunk kirándulni. A patak kb. 150m -re van tőlünk.Kép Itt van egy alsó autósátjáró és jó nagy betonplacc, meg köves part, nagyon klassz.Kép Nyáron a környékbeli gyerekek mind ott vannak, van bőven ugyhogy van
, hogy 8-10 kis gyerek játszik ittKép Jobb mint a játszótérKép, a gyerekeim nagyon szeretik.

Bea anyósoddal ne foglalkozz. Én is tudnék mesélni dolgokat az enyémről, de nem érdemes vele foglalni a helyetKép, megtanultam együtt élni vele.
A gyerkeket nagyon szereti.Kép

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Helyesebben azt akartam irni,hogy 51 jahre alt!!!

Kép
bea27

Nálunk sincs kolbászból a kerítés...
A párom szülei nem élnek,az én családomban is vannak problémák...De én sem untatok senki ezzel.De tényleg ez a legfontosabb,hogy a nehéz időben ott legyen a társad akire számíthatsz.Akkor kell arra vigyázni,hogy vele ne mérgsedjen el a dolog.

málna2162

Beácska,a Jónást megnéztem már,de a korongot nem ...most vagyok kb.félidőnél,2 naponta szeretkezünk és ma csinálok ov.tesztet is.A hő a betegségem miatt nem irányelv.De a korongot megnézhetnéd!!Köszi Meli

Kép Kép
meli1118

Bea,bocs,de anyósod tényleg bárgyú kissé...így más a megvilágítás,de azért te csak legyél nagyon boldog Óriáskával!!!Meli

Kép Kép
meli1118

Ird meg a mensid utcsó napját!!
Megyek,beinditom a mosó gépet!Kép
Ez nem BÁRGYÚ,hanem IDIÓTA!!két egészséges fiú mellett!!Az egyik idén lesz 30!A másik28!!Csak ennyi lene a korkülönbség!!KépDe már vagy10 éve csinálja!!Csináltatja!!Lehet,hogy be sem tesz semmit a Doki!!!Kép

Kép
bea27

Bea

Lehet,hogy anyósodnál ez a vihar elötti csend vagy hívjuk egyszerűen csak klimaxnak...
Ha pasiról lenn szó azt mondanám, hogy kapuzárási pánik...

Ti együtt éltek?!Mármint anyóspajtással?

málna2162

Lehet hogy a doki betesziKép De ő meg impotensKép

Bocsi ha morbid voltam!!

málna2162

Bea!
Anyósód felelőtlen és önző, azt akarja, hogy majd a saját gyerekei neveljék fel?

Nálunk is vannak gondok én is csak doki bólintás után fogom elmondani családban. Van egy "áldott" jó sógornőm. Kép

Málna! Plutó
Olyan tündéri a kisfiatok. Én is fiút szeretnék, bár a fő szempont, hogy egészséges legyen. S ha kislány lesz annak is örülni fogok.

Van valami jó tippetek fogszuvasodás megelőzésére, mert az enyém elég hamar romlik egyébként is.

Málna!
nem akarsz másodállásban pszhichológus lenni? (valahogy így kell írni )

Kép
nika04

Ja!!Isten Õrizzen meg attól,hogy együtt éljek vele!!
Anyuval vagyunk addig amig a saját lakásunkat fel nem újitjuk!!Vasárnap irtuk alá a szerződést!!Most van Apa a földhivatalban!Jövőhéten meg intézük a Bankot!!Kép

Kép
bea27

Nika
Akarsz róla beszélni?!

Van nekem itthon egy kiskorú még nem büntethető pszichopatám...Most rajta gyakorlokKép

málna2162

Tegnap kérdeztem a fogdokit,hogy mit csináljak a terhesség alatt a fogaimmal!!És aztmondta,hogy erre nincs varázsszer!!KépMosni,mosni,mosni!!MASNI!!KépMert nagyon hamar tönkremegy!!KépKérdeztem a kálcium pezsgő tablettát!De nem ,nem,nem!!Mosni!!!!!
Anyukák!!KépNektek tönkrement a terhesség alatt,szülés után??

Kép
bea27

Bea,az utcso mensi első napja kell,vagy az utcso napja?Nem vagyok képben....de leírom mindkettőt:kettős fedezék...első napja:május.1.,utolsó május.3.-a.Nagyon komoly menstruációim vannak,mióta abbahagytam a gyógyszert.Tart 3 napig...
Meli

Kép Kép
meli1118

Bea: no comment Anyóshoz, de azért annyit, hogy ez elég infantilis viselkedés!
De milyen jó dolgok történnek a háttérben és te nem is mesélsz róla! Új lakás, merre, milyen stb?Kép
Málna: Kép

Andi
candi

A korong szerint máj.9-től 18-ig vannak a term.napjaid!!Erre legelább 2 hétre szokott a Jónás jönni!!De ilyet már csináltam neked,nem??

Kép
bea27

Nika,a sógornő is kedves dolog...Nekem furamód nem a férjem családja a nagyon macerás,nekem apámmal vannak komoly gondok...majd egyszer,ha nagyon magamba zuhanok említést teszek róla...egyébként szóra sem méltatom a viselkedését..szerencsére 3 éve nem élek már vele egy fedél alatt,anyu is elvált 2 éve,így elviselem valahogy a társaságát....
Mindenkinek van gondja,lám,de legalább itt vagyunk egymásnak...Málna Dr.mikor tudsz fogadni???Puszó

Kép Kép
meli1118

Meli, mint minden csodaKépKép

Bea nekem nem terhesség alatt, hanem szoptatáskor romlottak a fogaim.Kép, én sokáig is szoptattam mind a 2 gyereket. Valamit, valamiért

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Meli

3 napos mensi?!Mondtad ezt az orvosodnak is?!

Bea
Mosni,mosni,mosni.Nekem nem ment tönkre a terhesség alatt.A szoptatás után jelentkeztek a problémákKép

málna2162

Köszi a korongot!!!Jónást csináltál már,de azon én is regisztáltam magam...csak azt nem tudom,mi jelzi,hogy mi lesz a baby neme...de ez nem is fontos egyenlőre!!!Akkor még nagyobb erőbedobással készülök az estére...puszi

Kép Kép
meli1118

Málna Dr?!Mint említettem nálunk sem a földi paradicsom a jellemzőKép
Sajnos segíteni nem hiszem,hogy tudok maximum a saját bőrömön megtapasztalt dolgokat tudom nyomdafestéket eltűrő stílusban leírni.Kép

málna2162

Málna,mondtam,azt mondta,hogy nem probléma,mindenkinek másképp változik a teste hormonváltozáskor....mielőtt gyógyszert szedtem ugyanígy volt:első nap nagyon derék,második gyengülés,harmadik barnás,negyedik zéró....gyógyszer alatt sem tartott 4 napnál tovább,csak akkor 4 napig iszonyú erős volt!Ez van...remélem pete attól van...ha nem jön össze hamarosan,elmegyek kivizsgálásra!!Meli

Kép Kép
meli1118

Öntsük ki mind a szívünk!Én különben nem vagyok stresszes emiatt,mert mint mondtam nagyon erős vagyok,de az öcsém megsínylette a válást,akkor volt 17,mikor az egész beütött,nagyon nehezen jött helyre...anyu szintén..mindenért apámat hibáztatom és nem is leszek vele soha jóban..ez van,majd egyszer bővebben..Meli

Kép Kép
meli1118

Nekem állandóan 3 naposak a mensieim!!!/VOLTAK!/Kép
De az útóbbi két hónapban előtte egy napal barna folyás jelezte,hogy jön a PIRI!!Kép

Kép
bea27

Bea,Andi,nem tesztek fel magatokról képet az iwiw-be,megnézhetnénk egymást!!Meli

Kép Kép
meli1118

Jaj!!Olyan ciki!!De gyorsan akarok irni,és olyan hibákat olvasok vissza magamnál!!Kép

Kép
bea27

Nemtudok!!Meg nincs is olyan kép ami "normális" Rólam!!Mindenki 20nak mond!!Alacsony vagyok!155cm körül,barna a hajam!!Még vannak benne szőke melir csikok,de pénteken visszavarázsoltatom az eredeti barnára!!Mert megfogadtam,hogyha terhes leszek nem festetem többet!!Látjátok ma milyen sokat vagyok itt???KépViszont hétvégén nem jövök,mert elutazunk Zircre!KépAnyunak osztálytalálkozója lesz!!Kép

Kép
bea27

Sziasztok!

Jaj, valaki nem tud ajánlani egy fodrászt, aki jövő hét szombaton ráér?
Csináltak egy esküvői hajat nekem tegnap, de hát nem az igazgi, megmondom őszintén ez a lány nincs a toppon, a fodrászom meg nem igazán csinál ilyeneket, noha remkül fest és vág, de esküvői hajra nem jó.
Jaj ha valaki tud valami profit szóljon.

Köszike előre is
amúgy még két nap és meg kell jönnie, szerintem meg is fog
De nem bajKép

Kép
Kép
nektarin

Persze!!Te is legyél ilyen negativ,mint Én!!!
Én is azthittem,hogy meg fog jönni,és itt van a baba 8 hete a pocimba!!KépNézd meg a reggeli hődet,és ha 37 körüli akkor terhes vagy!!Ha lemegy az nem jó!!
Tényleg!!Én is már olyan régen mértem meg!!Na,majd holnap!!Megyek kajálni!!
Többiek!!Hol vagytok???Kép

Kép
bea27

Nektarin
Merre keresgéljünk?Nekem Dunakeszin van egy nagyon jó fodrászom.

málna2162

Bea
Ne szerénykedj.Akkor dobj egy nem normális képetKép

málna2162

NINCS!!!Na jó!!Majd nézek eggyet!!De ahhoz a haverom segitsége kell!Bár ide nemakarom felrakni!!Meg az iwiwre sem szivesen!!Mi tévő legyek??Kép

Kép
bea27

Küldjél privátKépAddig úgysem hagyunk békénKép
Nagyon titokzatos vagy?FBI ügynök vagy?Kép

málna2162

Mindenkinek küldjek e-mailben??
Vagy hogy??

Kép
bea27

Szia Nektarin!

Az én hajam és sminkem ő csinálta:

Kőszegi Barbara - 70/204-88-63 kifejezetten csinál esküvői hajakat.
Vendég

Kép

Kép
bea27

Sziasztok!

Jaj köszi a segítséget.
Málna!
Dunakeszi végül is annyira nincs messze Óbudáról, csak a kérdés, hogy ráér-e, meg tudja-e csinálni stb.
Cosmo28!

És őt ismered, simán felhívhatom?
Akkor hívom, ha igen
Hát majd egy pár nap múlva oksabb leszek mensi ügynben.Kép

Kép
Kép
nektarin

Bea, ez nagyoooon jó kép!
A Óriáska kiköpött Te vagyKép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Persze, hívd fel, és hivatkozz rám nyugodtan, iwiw-en fent van az igazi nevem!

Profi a csajszi és házhoz megy (az esküvő napján, de próbára el kell menned hozzá - Teréz krt. 6.)!
Vendég

Vendég

Bea27!

Nagyon bájosan dunci voltál! Kép

____

Hogy csináltok aláírást?
Vendég

Jóóóóóóóóóó Dagi,mi??????
A Párom sem volt egy soványság!!De nekem nem is tetszenek azok a kis vékonyka babák!!Arról mindig az jut eszembe,hogy betegek lehetnek!!Kép
Na jó,az enyém durva!!Majd egyszer küldök cukibbat,és kevésbé dagibbat!!
Málna!!Láttad??
Igaziból aranyszőke volt a hajam!!Kép

Kép
bea27

Hello,visszajöttem!!Bea,édi voltál,de egy kicsit újabb képre gondoltam,mondjuk,hogy most milyen vagy!Ne titokzatoskodj,tényleg azt hisszük,hogy CIA-s vagy!!
Nektarin,nekem is van tutko fodrászom...Nagykátán...nem épp hozzád közel..ő csinálta az esküvői frizumat,meg voltam elégedve,Kálmánnak már mondtam,hogy rakja fel egyik képünk a profilomba,csak olyan feledékeny szegénykém...majd ma is említem neki!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Cosmo28!
Felhívtam, ez a lány egy Tündér, még visszahív, de lehet, hogy meg tud csinálni.
Kép
Jaj de jó lenneKép
Árban tudsz valamit mondani, a te hajad nagyon szép volt, most néztem meg a képeketKép
De jó lenne, most úgy örülök, remélem ha visszahív akkor is marad az örömömKép

Kép
Kép
nektarin

Cosmo!

És a hajadban lévő dolgokat meg kell előre venni, neked mi volt benne?
Az nagyon helyes, bár vannak kis virág csatjaim, de azok kicsit nagyobbak.
És neked otthon becsavarta, vagy nem?
Jaj bocs, hogy ennyit kérdezek, szóval még az ár is érdekel.
Köszi előre is mindentKép

Kép
Kép
nektarin

Bea

Hát édes ez a képKépDe ez ugye nem tegnapkészült?!KépVagy már tudsz írni,olvasni?!
Szőke?Nálam szürke
Cuki voltál!!!!Kép

Nektarin

Regina a fodrász 067065023887
Nyugodtan hivatkozzál rám vagy a hugomra(Holló Krisztina v.Holló Csilla)Hívd fel,nagyon ügyes lány!!

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?