Mir!
Mintha Kavicska azt írta volna, hogy lehet venni metformint recept nélkül is csak úgy drágább? vagy félreolvastam Kavics? Persze biztos nem lehet recept nélkül, akkor nem lenne ez a mizéria.
Norka!
A diabos nagymamám nálunk is agyvérzésben halt meg. meg a nagypapám is. Anyunak is gond van a keringési rendszerével, a szívével, szed is rá állandóra gyógyszert.
Anyu is '50-es években született, gondoldd el milyen társadalomban szocializálódott! Aki megnyikkant, vitték a börtönbe. vagy Recskre.
Anyu a dokinál csak félszegen mosolyog, és szótlanul távozik. (Hogy az asztalra csapjon üvöltve a doki előtt?? Ezen most hangosan felröhögtem)
Meg Pécsen nincsenek jó tapasztalataim a nőgyógyikkal, lsd. a Megyei kórházba egy sima UH kép alapján már műtik a PCO-sokat.
Asszem mikor legközelebb Pécsen leszek, elviszem anyut egy endokrinológushoz vagy akit Rambóka írt.(Aztán majd én csapkodom az asztalt, ha kell)
De azért megőrülök, anyu nagyon szeretné ám a metformint, nyúz hogy rendeljek neki netről
de elmenni nem mer.
Csakegy!
Miért állította le dokid az aszpirint?
Figyu mnyh-ra eszembe jutott valami. valaki (talán Almodó?) azt írta régebben, hogy a cink nagyon jó rá.
Én nagyon bízom a testemben, mindig hallagatok rá, mert tudja mit akar. Ezt írtam is régebben, hogy mikor eldöntöttük, hogy indul a gyerekgyártás, iszonyúan elkezdtem kívánni a mandulát és a marcipánt. Napi két zacskó mandula és egy jó darab marcipán ment. Minden zsebem tele volt mandulával, egész nap azt rágtam. A teherbeesés előtt két hónappal, meg a terhesség első két hónapjában. Tele van cinkkel mindkettő, főleg a mandula. Ezért döbbentem le, mikor olvastam a cink kell a megtapadáshoz.
lehet hogy hülyeségnek tartod, de én hiszek az ilyen kis apróságokban!
Aztán egyszer csak elvágták, kb. 8 hetes lehettem, és azóta nem ettem egy szemet sem. Gondolom már nincs szüksége rá a szervezetemnek. vagy feltöltötte a raktárait.
(ja, ez is olyan mint a Mg. A zöldségeknél, ami ki van rakva szemmagasságban zacskó mandula a magok között, 4-600 Ft, de egy kedves eladó szólt, menjek oda, ahol a sütéshez vannak a dolgok, sütőpor, kókuszreszelék, szódabikarbóna, és ott a legalsó polcon, miután lehasaltam észrevettem, van mandula, ugyanaz a méretű zacskó 135 Ft)