Sziasztok!
Kriszta és Móni gratulálok a babákhoz!!!!!
Hát igen, az én utolsó áprilisi huszárom is megszületett!
2006. május elsején 23.59-kor. 3900 gramm és 56 cm. Neve:Akác Farkas.
Szüléstörténet: hétfőn déli fél egykor elkezdődtek a fájások, de tök rendszertelenek voltak, meg nem is voltak erősek. Én még akartam várni otthon, de Zsolti a férjem fél hétkor azt mondta, hogy indulunk. Mondom neki tök hülyének fognak nézni a szülőszobán és haza fognak küldeni.Negyed nyolcra értünk be. A fél órás ctg alatt 1 fájás, volt de az elég erős. A szülésznő Anikó(akinek ezúton is hálásan köszönök mindent)hívta az ügyeletes orvost, hogy vizsgáljon meg, de nem nagyon bíztak benne, hogy itt bármi is lesz. Az ügyeletes orvos megállapította, hogy egy ujjnyira nyílt ki a méhszáj. Fölvettek a kórházba azt mondták lehet, hogy éjszaka megindul, de lehet, hogy nem. Anikó mondta, hogy várjunk még egy órát a szülőszobán hátha történik valami. Az utolsó húsz percben négy fájás volt, előtte semmi. Anikó megvizsgált és elhűlt mert a méhszáj három ujjnyi volt tulajdonképen fájás nélkül.Hívta az orvost, burkot repesztettek 22.20-kor. Akkor elkezdődtek a fájások amit nem úgy mondanék, hogy nagyon fáj, hanem úgy hogy ki akartam menni a szülőszobáról, hogy én ezt a gyereket nem szülöm meg... (Edát nem kaptam)Hisztis is voltam, nem tudtam követni a levegővételi tanácsokat, úgy éreztem megfulladok.
Én azt hittem még csak a próbatolások vannak, amikor egyszercsak megláttam Farkast a kisfiamat, amint kiveszik. Az valami hihetetlen érzés volt.
Főleg hogy a fájás rögtön megszűnt.
Szóval ez az én történetem.
Akik még előtte állnak, ajánlom a málnalevél teát, amit én napi 2x ittam a 36. héttől, sőt még indulás előtt is beküldtem egyet. Anikó szerint azért tágultam ilyen gyorsan és fájdalom nélkül.Ennek persze hátránya is van, mert az orvos szerint az agyamnak nem volt ideje ilyen rövid idő alatt felkészülni a fájdalomra.Utána kb egy órát remegtem mint a nyárfalevél.
Kriszta, szülés közben kikérdeztem az orvost, hogy veletek mi van, úgyhogy tudtam, hogy Nóri szerdán született.
Na, röviden ennyi.
Farkas egyébként nagyon jó kisfiú, vannak sírások, de nem nagyon.
A szoptatást elég nehezen viselem, de majd belejövök.
Képet majd a következő kimenőmön teszek fel remélem.
Kitartást kívánok minden kismamának és boldog babázást az újdonsült mamáknak!
És most átmegyek a másik topikra.
Puszi, Nóri