Sziasztok!
Már tegnap is itt voltam de elszállt a hsz.-em! Utána meg meg akartam nézni a 4D-s dvd-t és sikerült megölnöm a gépet teljesen. Egész nap hótt ideg voltam, h. Mir pozitívat tesztelt-e ráadásul remény sem volt rá, h. a gépből a héten még lesz vmi!
Aztán kiderült ( párom megbütykölte!
), h. a tegnapi kapkodásban beszorult a RESET gomb! Még jó, h. nem vittem be szervízbe! Nem is néztek volna nagyon szőke nőnek, áááá !!!
De mindenesetre a dvd-t azóta sem játssza le, úgyhogy mehetünk anyuékhoz megnézni ( mondjuk mindenképpen mentünk volna
). Remélem Bill Gates csuklik!!!!! Ne telepítsetek Windows Media Playert! Vmi olyasmit ír ki mielőtt összeomlik, h. visszatér az alapbeállításokhoz, onnantól se kép se hang!!! De a RESET gyógyítja! Na persze, ha nem szorul be!!!
MIR!
NAGYON NAGY GRATULA!!!!!!
Ne izgulj, az elején mindennap úgy fogod érezni mintha másnap meg akarna jönni!
A rosszullétekre még pár napot várnod kell, de ne hiányold, éppen eleged lesz belőlük mire elmúlnak!
Ginuska!
Ez vmi olyasmi, mint régebben azok a " játékok" ( autó, lakás) amikor mindenki befizette a részleteket, aztán havonta kisorsoltak vkit, aki az ahavi autót megnyerte. Sosem lehetett tudni h. ki lesz a következő. Lehet, h. újonnan jött, lehet, h. régi tag! Előbb-utóbb mindenki sorra kerül!!!!!!
Ne keseredj el! Mit adtál volna régen, ha vki azt mondja, h. le fogsz fogyni???
Most fogysz, aztán majd babásodsz!!!!
Norka!
Ügyi vagy!
Kérhetnék vmi ízelítőt? Ha tudnám mi a fő csapásirány, be tudnék segíteni!!!!
Az itteni PCO-s főguruval szeretnék beszélni!
Tudja vki, h. hogyan lehet egy beszkennelt kép méreteit akkorára csökkenteni, h. fel tudjam ide rakni? Mert tegnap emiatt szállt el a hsz.-em!!!