Új privát üzeneted érkezett!

Csakegy

Hát a rövid második fázis tuti nem jó,de hogy vígasztaljalak,nekem az első fázis 17 nap,ééééééééssss a második is...szt a röviddel lehet csak a gond,mert akkor az jelenthet sárgatest elégtelenséget.de a hosszú szt függ attól is,hogy kinek milyen genetikailag.Átlagban amúgy is 14-16-ot szoktak mondani,szt az én 17-em és a Te 18-ad is simán belefér.Pláne,hogy az eleje is hosszabb...Vagyis...most akkor neked a görbén a 18. az már 1 cn?Akkor tk uott vagyunk mindketten.

anyapoc

Sziasztok!

Sajna nem tudok visszaolvasni, de mindenkinek drukkolok nagyon.
Én egy kicsit most úgy érzem belefáradtam a dolgokba. Kép. Pedig olyan jó veletek beszélgetni. De asszem most egy darabig nem törődöm ezzel a dologgal. (Legalábbis megpróbálom). Az utóbbi napokban teljesen kikapcsolódtam ebből a témából és élveztem az életet. És nagyon jó volt. Ami nem megy azt nem kell erőltetni. Lehet, hogy kicsit meghőköltem, hogy az orvos injekcióval akar stimuzni és ezért vonultam ennyire vissza. De ezt nem fogom azért még engedni. Na nagyjából ennyi voltam. Szóval szorítok mindenkinkek csak egy ideig megpróbálok nem tévedni erre az oldalra.

Puszi mindenkinek! Kép
Vendég

Csakegy,
OK, csak brainstormingoltam! Kép

Szóval, ahogy fő-fő tanácsadónk is mondja, biztos nem baj! Kép Szia Anyapoc! Kép

Tlidi,
Drága, megjedtél a szuriktól? Kép
Nem biztos ám, hogy sokkal durvább, mint a closty, vagy igen? De megértelek! Itt semmi olyat nem szabad, amit nem akarsz!

Mi itt leszünk és várunk vissza! Kép Kép

angel37

Ildi!

Megértelek, lehet te csinálod jól, hogy nem jössz ide egy darabig nekem nincs ekkora akarat erőm.
Én is szünetelem a többit. Azért néha gyere.

Elég sokan válnak meg mostanában a topiktól. Kép

j.
Vendég

Angel Kép Naná Kép Kell is az, hogy néha elgondolkozzon az ember Kép

Viszont most tele vagyok ragyával... tök randa a képem... (az állam környéke...)
Vendég

Jaj, csajok, én már annyiszor próbáltam szünetelni a topiccal! De eddig csak a nyaralás alatt sikerült! Kép Nyilván mert nem volt net! Kép

angel37

Ja... ha nincs net, úgy könnyű... én is kibírtam 3 napig Kép (viszont én is tudom, hogy le kéne szoknom róla...)

Mondjuk én csak a PÉ körül leszek igazán függő... amikor csak várom, hogy teljen az idő és nem tudok mit kezdeni magammal... na ez az a feeling amit rühellek... (aztán amikor megjön, valahogy tiszta sor... lenyugszom és kész...)
Vendég

Ja, én miklósbácsi esedékesség előtt voltam mindig besózva, de most már akkorsem... Kép

Na, majd a Kaáliban mindig lesz miért izgulnom! Kép

angel37

hááát... én is... PÉ-től mikulásig Kép most is azért volt jó néhány napra lelépni, mert így nem volt időm ezen morfondírozni Kép (OK, mostmár nem fogok ennyit aggódni mert tudom, hogy nálam a 17 napos luth. fázis a normális... )

Bár már kezd elegem lenni az egészből... mondjuk a hőmérőzés marad, de nem izgatom magam ezen... igazából most is olyan egykedvűen néztem a hőmet... csalódni csalódtam, de nem volt olyan durva a szitu...

Nálatok mikor kezdődik a nagy projekt? Még egy hónap ha jól emlékszem?
Vendég

Kriszti!Kép
Azért menj el inkább orvoshoz! Jobb az óvatosság!

Junko!Kép
Örülök, hogy túlvagy a HSG-n. Mindjárt előkeresem a papírjaimat, mert én nem is figyeltem, csak arra, hogy átjárható vagyok.
A kicsi méh nem lehet akadály!

Szerintem a topic-on néha érezhető pangásnak csak a jóidő az oka. És az nem is baj, hogy az ember kicsit kikapcsolódik. Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Csakegy,
a konzultáció már csak két hét! (Hú de megijedtem, most, hogy ezt így leírtam!) A többi majd utána! Kép

SZia Zsazsó! Kép

angel37

Sziasztok!

Hétvégén elutaztunk a barátainkhozKépMost meg alig győzöm olvasni,annyit írtatok.

Kokusz,Gizmixx!
Jól alakul a görbétek.nagyon szorítok,hogy két csíkos teszt legyen a vége.

Katica,Csakegy!
KépSajnálom

Junko!
Örülök,hogy túl vagy a vizsgálaton,és nincs gond.A többin pedig ne idegeskedj.Van olyan ismerősöm,akinek hátrahajló van,és az első probálkozásra összejött a baba.Vannak olyan pózok,melyek elősegítik ilyen esetkben a teherbeesést.

Monyoka!
Ne keseredj el!

Kriszti!
Ne gondolj egyből a legrossazbra.Persze a biztonság kedvéért,nézesd meg egy dokival.

Tontica!
Nekem még mindig nem mondott pontosat a doki,de kb.7 hetes és 4 napos vagyokKép
Nem lett izomlázad a cipő miatt?Kép

KépKép
takido

Hát nekem eddig egyszer azt mondták, hogy hátrahajló a méhem... aztán a meddőségiben meg azt, hogy nem az... a többi doki meg soha semmit nem mondott.

Ha hátrahajló lenne, mi lenne a nyerő póz?
csakegysokadnick

Én úgy tudom,hogy a misszionárius,vagy a térdelőtámaszos,mikor a nő elöl,férfi hátul(de lehet fekve is,kinek melyik tetszik.

KépKép
takido

Képzeljétek, a gyógynövényboltba találtam cickafark tablettát. Nem is tudtam, hogy létezik.(Lehet, hogy Ti tudtátok?) Rögtön érdekelt volna a palástfű tabletta is, de olyat nem gyártanak. (?)

Ha valakit érdekel:
http://www.bionit.hu --- gyógynövényes termékek
70 db bogyót tartalmaz a doboz, 399 Ft-ért vettem. Napi 2-3 X 2-t javasolt szedni.
Egész jópofa a weboldal.

És egy kis megerősítést kérnék. Most akkor a PÉ-ig cickafark, utána palástfű???
Mi van akkor, ha egyszerre iszom 1-1 arányban?

Kép
regina3

A hátrahajló méhről:
Az egyik barátnőmnek azt mondta az orvos, hogy egy kicsit nehezítheti a teherbeesést. Aztán háromszor teherbe esett (csak úgy pikk-pakk).
Más orvos szerint nem feltétlenül gond.

Szerintem marad az alapigazság: ha egy gyerek jönni akar, akkor jön is (kapálózhatsz ellene bárhogy). Ha pedig még nincs itt az ideje, akkor dafke nem jön, csinálhatunk bármit is (pózok, teák, bogyók...)

Kép
regina3

Sziasztok!
Engem is erdekelne,hogy akkor hogy kell inni a teakat???

Tlidi!
Tudom mit erzel,en most jottem ki a melybol!
Nagyon remelem hogy sikerul helyre tenned a dolgokat magadban!Kép

Tontica!
Nem tudom hogy holnap tudok-e jonni ezert most kivanok neked nagyon-nagyon sok boldog szulinapot!!!KépKép
Az a tegnap esti akcio meg jo lehet...!!!!KépKép
Megkerhetlek ha lesz idod javitanal a tablaban?Holnap leszek a 3.cn-on es kezdem a 6.Closty+4.Choragon honapomat!

Elis koszonok mara!
Jo ejszakat mindenkinek!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Most olvastam hogy megint meghalt egy anyuka innen a Babanetrol!33eves volt!Ket kicsi gyereket kellett itt hagynia!Milyen kegyetlen az elet!Kép
Anyapoc te ismerted is ot!Gigócanak hivtak!

Kép
Kép
ancsa81

Hééé, mi van itt ma?

Én úgy tudom, pé-ig cicka, onnan palást, de van aki 1-1 arányban keverve issza és bejött neki.

Hátrahajló méh esetében hátulról szex állítólag jó, de normál méh esetén is ezt jó esélyesnek mondják! Kép Egyszer még azt olvastam valahol, hogy hátrahajlónál action után hasonfekvés! Hogy ez miért, azt most hirtelen nem látom át! Kép

angel37

Szaisztok felrakom a hőmet és már itt sem vagyok megyek dolgozni. Bocsi de tegnap későn értem haza remélem ma nem így lesz.Mindenkinek kellemes napot kívánok!Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
gizmixxx

Sziasztok!

Gizmix ez nagyon jól néz ki Kép szurok ezerrel ....

Nekem is feljebb ment ma a hőm és fáj a hasam .... izgulok picit KépKép

Kép Kép
kokusz

Ollé, két ígéretes görbe! Kép

angel37

Angel

Csak ne telnének ilyen lassan a napok .... Kép ez idegörlő

Kép Kép
kokusz

Ancsa

Igen,ismertemKép...Nem tudtam sajnos,hogy beteg....Kép

anyapoc

Kókusz,
hááát, van némi fogalmam, hogy milyen! Kép

SZia Anyapoc! Kép

angel37

Angel gondolom Kép mind ugyanabban a cipőben járunk ....

Anyapoc szia Kép

Kép Kép
kokusz

Sziasztok!

TildiKép Ahogy érzedKép Szerintem attól függetlenül hogy, jössz vagy sem, fog az agyad zakatolni a témán. Sajna ez ilyen verkli. Benne van itt mindenki.
Engem inkább az borít ki, amikor napjában többször megkérdezik, hogy nálunk mikor lesz bébi. Már olyanokat hazudok, hogy csak na!Kép
Tildi! Azért gyere ám néha!Kép Én már csak itt írom ki magamból, valóságban senkinek semmit nem mondok.

Junko&Angel! Ezt a főnök a hátam mögött témát, én egyszer majdnem megszívtam.Kép Gondoljátok el, hogy összehozott a sors egy olyan számítógépes vírussal, ami csakúgyni lazán képernyőt váltott és XXL-es oldalakat nyomott be (vibrátorok, és puncik tömkelegeKép).Kép A végén már akkor is ezeket az oldalakat láttam, mikor még a neten sem voltam.Kép Hát gondolhatjátok, hogy csak akkor mertem elhagyni az irodámat, ha kikapcsoltam előtte a gépem.Kép Mi van ha diktálás közben, úgy lazán beugrik egy vibri??Kép elég ciki volt....

Junko! Meccsen az első 10 percet ülöm csak le.Kép A többin állok. Hol földön, hol a szék tetején.Kép Ilyen tömegbe kevés a 158 cm.Kép

Angel! Igen volt szerencsém már több maratoni ciklushoz. Tavaly 3x volt havim.
Ja! Vettem a páromnak tegnap egy csodaszép papucsot.Kép

Tontica! Igen, kérek drukkot!Kép Szeretném ha 1 cn-en lennék.
Le a kalappal a tűhegyes futóversenyen való részvételedért.Kép

Húú de sokat pofázok! El is húztam.
Esélyeseknek nagy-nagy drukk!Kép

Bee
beebeey

Sziasztok!Kép
Mi ez a pangás?!Kép

Ancsa!
Hány hónapig írják fel a Closty-t? 6 a max.?

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsoka!
Meg kapok meg egy honapot ugy hogy nekem 7lesz!
Te szeded meg?

Kép
Kép
ancsa81

Egy hónapot kihagytam a HSG miatt, egyet meg utána csak úgy.
A héten megyek az orvoshoz és következő ciklustól megint Closty.
Azért titkon bízom benne, hogy talán mégsem kell.Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Remélem így is marad, bár az aggaszt, hogy nincs beágyazódási csökkenés. Olyan nehezen múlik az idő már annyira kiváncsi vagyok, hogy alakul.

Kókusz!

Szurkolok neked nagyon!!!!!!!! Te hamarabb fogod tudni.

Angel!

Köszi a bíztatást! Kép Kép
gizmixxx

Angel,KokuszKép

SziasztokKép!

Kokusz

Nagyon igéretes a görbe,és a hasfájás is már most...De majd a végén nevessünkKép!
Nem vagy fáradékony?

anyapoc

Ancsa!

dehát mi baja volt? Nem ismertem, de mindig nagyon rosszul érintenek az ilyen történetek....Kép
Sokszor gondoltam már arra, vajon ki nevelné fel a kisfiamat, ha...

Kókusz, Gizmixxx!
Jajjjj,ezek nagyoooooon jók! HajráKépKép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Helló lányok!
Drukk nektek Kókusz,Gizmixx! Kép Jó hogy minden héten van kiért izgulni Kép!

Regina!
Én együtt iszom a cickát a palásttal! Ez lesz a 3.hónap hogy vedelem,meg lehet szokni.A menzi utáni első tiszta napon kezdem, 14 napon át reggel és este is 1-1 teáskanálnyi.
Nos,nem tudom ennek köszönhetem e,de most bírtam ki-hosszú idő után először- dupla cataflam nélkül amikor mejött.Már kérdezni akartam hogy ti is ennyire szoktatok görcsölni? Normális ez? Ja és mind a 2 hónapban 31 napos volt a ciklus ami nálam egész jónak számít.Szóval asszem nálam működik..

ui.nagyon jó az a honlap!!!Kiváncsi vagyok a bogyóid hatására.A neten rendelted?

Kép
katica_75

Bali!

Köszi a biztatást, de nem merem bele élni magam, félek a csalódástól. Kár, hogy ilyenkor még nincsenek jelek!Kép
gizmixxx

Katica: egy-egy teáskanálnyi teafűből tea vagy egy-egy teáskanálnyi tea? (én napi fél litert iszok 3 teáskanál teából - mindegy, hogy cicka vagy palástfű)
csakegysokadnick

Hmmm?Kép
1 teáskanálnyit forrázok le mind a kettőből kb. 2dl vízzel reggel és este is,10 perc ázás után iszom meg.(reggel éhgyomorra,este pedig bőven vacsi után)

Kép
katica_75

Hát akkor nagyjából ugyanannyit iszunkKép Mondjuk korábban én is vegyesen ittam a cicka-palástfüvet de utána többen is mondták, hogy külön kéne... de a mai napig nem tudom, melyik a jobb... (a Maria Treben könyvben speciel az 1:1 arány szerepel és majdnem fél évig úgy is ittam...)
csakegysokadnick

Én itt a babaneten lestem el régi hozzászólásokbólKép,de ha Maria T. is így írja akkor talán van alapja 1ütt inni őket.Te észlelsz pozitívumokat? És mi szólt a különválasztás mellett?

Kép
katica_75

Lányok!

Engem is érdekel eza cicka-palásü dolog. Minden mesónál pokolian szenvedek. Hol is tudom beszerezni?
Biobolt?
Ti is kaptatok levelet, hogy szerda 22.00-től csütörtök 6.00-ig nem lesz társalgó??
gizmixxx

Katica: ÁLLÍTÓLAG az, hogy a cicka az ösztrogéntermelést fokozza - tehát PÉ előtt kell, a palástfű meg a progeszteront - az meg PÉ után kell...
csakegysokadnick

Gizmix
Ott is, vagy patikában is lehet kapni.Csak ne a filterest válaszd!
Igen nekem is jött levél, csak kibírjuk addig valahogy nem? Kép

Csakegy!
Hát ez elég nyomós indoknak tűnik.Csütörtökön kezdem megint...addig el kellene döntenem hogy legyen?! És így szétválasztva egész ciklus alatt kell inni őket?-nem csak 14 napig?!
((valahol olvastam valami olyasmit hogy aki cisztákra vagy daganatokra ? hajlamos az 3 hónapnál ne igya tovább,de nem emlékszem pontosan))

Kép
katica_75

hát izé... én folyamatosan iszom...

daganatokra nem vagyok hajlamos tudtommal (pont most voltam rákszűrésen), a cisztám az meg pont a PÉ hiánya miatt jön ki Kép Szóval engem aztán nem izgatKép mondjuk én ha jól emlékszem 2005 májustól decemberig ittam a cicka-palástfű keveréket, utána nagy szünet (kecskerutát ittam) és az előző ciklusban kezdtem el újra a cickát, de már szétválasztva. Most a 4.cn-en vagyok és az első óta cickázok... na majd kiderül Kép
csakegysokadnick

Akkor hajrá újból!KépHa már el kellett volna kezdeni akkor maradok a kevert módszernél.Szintén 4.cn.Kép

Kép
katica_75

1. Látom megbolygattam a tea-ügyet. Én egyébként mindkettőt ittam reggel-este, hónapokig. A ciklusomat beszabályozta 28 napra, szinte órára pontosan. A görcsről nem tudok mint mondani, nekem szinte teljesen tünetmentes a dolog, ezen már jobbítani nemigen lehet.

A szétválasztós azért érdekelt, hogy mi az alapja, de szerintem együtt még erősítik is egymás hatását.

Cickafarkbogyó: egy egyszerű kis gyógynövényboltban vettem a külvárosban.

2. Én is kaptam levelet a leállásról, szerintem mindenkinek küldenek.

Kép
regina3

Regina!Kép
Nagyon jó ez az oldal, amit ajánlottál!

Felteszem a görbémet.
Nem nagyon merek már bízni, hogy a HSG utáni hónap minjárt eredményes lesz, de a pé-t pont elkaptuk Kép

Kép

Mindenkinek szép napot!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsó!

Azért reméljük, hogy mégis. És akkor ha neked, akkor nekem is. Kép

j.
Vendég

Üdv,

Na akkor ezredszer Kép Egyszer egy gyógyújságban találtam:

A cickafark ösztrogén aktivitású női hormonhoz hasomló anyagot tartalmaz. Az ún. behangoló teát csakis mens. ciklussal összhangban szabad alkalmazni, 2 lépésben.
1.)200g cickafarkvirág, 50g komló, 50g édeskömény keverékéből 1 evőkanálnyit 2,5 dl vízben forrásba hozunk, 15 perc lúgozódás után leszűrjük. Naponta 2x. Ezt isszuk a mensi. befejeződést követő első naptól 14-15 napon keresztül.
2.) 16. naptól mensi jelentkezéséig progeszteron hatással rendelkező gyógynöv. teát iszunk, ami nem tartalmaz cickát!!! 50g apróbojtorján, 150g palástfű, 100g rozmaring keverékből ez előbbi módon.
Mindezt addig, míg be nem áll a rendszertelen ciklus. Ha nem mensi végét követő első naptól használjuk, hormonzavart okoz! Petefészek gyull. esetén megengedett palástfűvel kombinálva. Daganatos nőknek ellenjavallt.
Fogyasztása sötétbarnára színezi a vizeletet, túlérzékenység esetén allergiát, hasmenést okozhat. Az ajánlott adagot ne lépjük túl.

Nnna. Azt azért hozzá kell tennem, hogy én magam nem próbáltam. Kép

angel37

Sziasztok!

Köszi a sok drukkot, de ma reggel picit elkenődtem .... a hasam továbbra is fájdogál úgy mensisen és a mellembe néha szúró fájdalom van .... de itt a görbe.

Teatéma: én is ittam az Angel által leírt teát de nekem az íze nagyon nem jött be .... meg a Clsoti mellett ha jól tudom nem lehet inni, úgyhogy én nem iszom.Kép

Kép Kép
kokusz

Gizmixxxx!

Szerintem jó, hogy ilyenkor nincsenek jelek! Mivel nőből vagyunk, tuti bemagyaráznánk magunknak a nem létező jeleket is, nem gondolod.Kép Természetanyánk jól kitalálta ezt!Kép

Ja, persze, hogy magamból indultam ki....Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?