Sziasztok, itt vagyok én is! Nevet módosítottam, mert így biztosabb.
Szóval a hírem az, hogyha szépen nőnek a tüszőim és a kiskatonák is jó minőségüek lesznek, akkor nekünk is lesz egy spontán inszem alíg két hét múlva.Nagyon izgulok és nagyon várom. Nem élem bele magam, de a doki azt mondta, hogy legalább adunk egy esélyt a megtermékenyülésre, mert szerinte eddig nem volt. Vagy megölöm őket, vagy az ondóból nem jutnak ki, de az biztos, hogy nem érik el a céljukat.
Moni, nagyon szorítok Nektek!!!!! Mikor tesztelsz?
Ági, Betti! Nagyon közeleg az idő!
Ancsa, ez szörnyű!
Mi történt?
Lara, sajnálom!
De nekem mindig Te adsz erőt. Hiszen minden csalódás után a következő hónapban már nagyon tudsz bízni!És ez majd meglásd meghozza az eredményt!Kitartást kívánok Neked és Angel, Neked is!
Haga, előbb-utóbb megtaláljátok a megfelelőt, majd meglátod! Gondolom a hormonok miatt érzékenyebb is vagy!De tessék kinézni, süt a nap!Minden jó lesz, csak fel a fejjel!
Ancsa, örülök, hogy túlvagy a mélypontot! Neked tényleg nagyon erőnek kell lenned, hoiszen a kis lurkónak szüksége van rá, hogy Téged kiegyensúlyozottnak lásson! És ha sikerül harmóniát teremtened magadban, biztosan gyorsabban jön a kistesó is!
Anita, nagyon örülök, hogy jól vagytok! Már én is úgy vásárolgatnék babócának!El tudom képzelni, hogy milyen izgi lehet!
Incike, gondolom Marcellnek nagy élmény volt az állatkert!
Én is imádom, de inkább a vadaparkokért vagyok oda. Ott nem tűnik úgy, hogy be vannak zárva az állatok!
Keditke, látom Te is szenvedsz barnival! szerintem a 3 nap még nem vészes! Én már 9 napja! Néha piros kis pecsét, néha barni. Pedig most kellene, hogy rendbelegyen a ciklusom.Ezt még soha nem csinálta.