Sziasztok!
Este már nem volt erőm írni,úgy elfáradtam tegnap.
Viszont olyan isteni vacsit kapott apa a szülinapján, nagyon fincsa lett minden. Ez a sajtos-tejszínes-baconos csirke tepsiben egy főnyeremény kaja, és most különösen jól sikerült (nem égettem oda, mint a múltkor
). És befutott egy régi barátja is, akinek külön örült, meg a nővérem, olyan jó kis este volt.
Bendegúz is produkálta magát rendesen. Olyan aranyos ha valamit megközelít amit nem szabad (minden második másodpercben
), és mondom neki, hogy nem szabad, odanéz huncutul, de menne tovább, viszont ha kitárt karokkal hívom magamhoz, odamászik hozzám, mint egy kis turbóegér. Meg kell zabálni!
Tegnap voltunk uszizni is, ami nagyon jó volt csak én estem egy akkorát a csúszós kövön mezítláb, mint az ólajtó, miközben próbáltam a fényképezőgéppel minél jobb szögben becserkészni Bendegúzt a vízben. Már jó lila a jobb fenekem, még az a szerencse, hogy arra estem, az azért alá van párnázva
. Hatalmasat csattantam a vizes kövön, mindenki tök megijedt, hogy nincs-e bajom. Szegény apa is csak nézett rémülten a vízből. Még szerencse, hogy jól tudok esni.
Most meg ha felébred elmegyünk hármasban ebédelni egy kerthelyiséges helyre, remélem addig még kihúzza az idő, és nem romlik el.
Tünde!
Zita nagyon helyes a fűben! Tök jól áll neki ez a kalap! Lassan mi is szabadjára eresztjük Bendegúzt valahol, a múltkor a Margitszigeten már nagyon meg akarta kóstolni a füvet, csak nem hagytam neki.
Olvastam az ősziben, hogy ősszel Horvátországba mentek. Mi is hasonlóképpen tervezzük a nyarat, július végén két hét Balcsi saját nyaralóban a nagyikkal együtt, és ősszel elmennénk valahova Horvátországba kocsival hármasban. Nektek van már valami jó hely amit kinéztetek? Mi még csak keresgélünk, illetve még azt se túl intenzíven.
Timi!
Igen hasonló alkatok lehetnek, Bendegúz is elég kicsi volt 2850-el született. Szerintem se sovány ő se, tök kis arányos teste van. Mondjuk nálunk eddig nem elégedetlenkedett a dokinéni, csak mondta hogy este fürdés előtt adjak neki főzeléket azért. Úgyhogy mi uzsizunk is, elővacsizunk, és aztán még szopizik elalvás előtt, sőt néha még tápit is kap. Úgyhogy tényleg nem eszik keveset.
Manka!
Hogy vagytok? Hány fogatok van?
Na, húzok öltözni lassan.
Jó étvágyat!
Márti