Új privát üzeneted érkezett!

Fruzsi Kép
Köszi a bíztatást! Kép Már én is teljesen lemondtam róla, én már a lombikban sem hiszek, úgyhogy ezen nem fog múlni. KépKép Mindjárt megírom neked az ajándékkal kapcsolatban a választ!! Kép Mindenképp nézz vissza, vagy küld el az email címed!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Szia Fruzsi!
én is sokat filózok ezen. Mi úgy döntöttünk (illetve láttunk erre egy példát), hogy ha megvan a baba a nyáron, elmegyünk hozzá, úgyis megbeszéltük a fényképezést és viszünk neki egy hatalmas ajándélkosarat, vagy valami. Pénzt azt hiszem nem frogadhatnak el, illetve mi is aláírtunk egy ilyen papírt, hogy ezt tudomásul vesszük. pedig igazán most van értelme a hálának. Nem?

Kép
anid

Borsi Kép
Találtam Neked valamit! KépKépKép
Kép
*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag,

Az emilcimem. fittmobil@netkontroll.hu

Ide irhatsz, az ajándék dologgal kapcsolatban.

Fruzsi

fruzsina32

Sziasztok lányok!
Megjöttünk, és az uram lefekvés előtt még ideengedett a géphez. Szóval a nagy újság az, hogy mind a 8 embrike beindult (100%-os teljesítmény!!!Kép), a legszebb 3-at visszakaptuk. A többit még 2-3 napig figyelik, aztán dől el, hogy lefagyasztják-e.Kép
A doki szerint szépen fejlődnek az embrikék, azt mondta, hogy ilyenekből szokott kisbaba lenni!Kép Bárcsak igaza lenne.....Kép

TikoKép
Most már pihenhetsz egy kicsit!!!Kép Köszi a segítséget! Megkérdeztem a fekvést, azt mondta, hogy csak ma kell. Inkább sétálgassak, kiránduljak, de ne emelgessek. Az állandó fekvés szerinte nem használ.

KisKép!
Szerintem jól döntöttetek!Kép Köszönöm a vírtuális ajándékot! NAgyon édes!Kép

NA, megyek lefekszem, kipihenjükKép magunkat! Köszönöm nektek szívből a sok drukkot!
Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Akkor lepihenek én is. Kép Jól elfáradtam a nagy koncentrálásban. De jól dolgozom, hidd el. Kép
Jó pihenést!

Tiko

tiko

Borsi!!!
Micsoda fantasztikus petikéid, embrióid vannak. 8-ból 8. Ez aztán az arány!
Ma pihengessél!
Nagyon drukkoltam neked!

Kép
alinkat

Borsi!

Hát ez nagyon szép eredmény! Örülök Nektek nagyon!

Andi

Kép
bandika

Borsi Kép
Ez szuper!! KépKép

Ebből Kép lesz meglásd!!! Kép Kép Kép Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Borsókás!

Gratulálok, tényleg szép eredmény!
Nekem holnap lesz a leszívás.
Pénteken voltam uh-n, 12db-ot számoltam.
Neked is volt olyan érzésed leszívás előtt, hogy talán megrepedtek?
Olyan teltség érzésem van egész nap, de fájni csak estére fáj.

Szorítok továbbra is!
crys74

Crys!

Drukkolok holnap. Nekem azt mondták, mert én is attól féltem, hogy megreped, hogy nem repedhet meg, arra is kaptunk szurikat. Azért nem írtam szuri nevet, mert nem mindenki kapja ugyan azt.

Tiko

tiko

Szia Tiko!
Köszi az infót!
Nekem a mellem nagyon fáj már pár napja!
Remélem, az nem gond?

Szorítok neked! Mikor tesztelsz?
puszi!
crys74

Sziasztok!
A betegápoló megkegyelmezett, most is kaptam 10 percet, mert már fáj a hátam a fekvéstől!

Kis*!
TAlán még kicsit korai ez a zebrácska, de majd visszatérünk rá 2 hét múlva remélem!KépKépKépKép
Te elkezdted akkor a felkészülést? Mikorra várható az inszem?

CrysKép
Nekem is azt mondták, hogy csak úgy nem tudnak magától eldurranni a tüsszencsek. Nekem egyébként semmi feszítő érzésem nem volt a vége felé, azt hittem pont ezért, hogy alig nőtt valami.KépEhhez képest lett 8!Kép
Holnapra ezerrel mennek a drukkok! Hidd el, minden jól fog alakulni! Kép

Alinkat, BandikaKépKép
Köszi nektek is a drukkokat, higgyétek el, nagyon sokat jelentenek! Ebben én teljesen biztos vagyok!!!
Kép

Borsi (Megyek feküdni, mert az apa-jelölt már morgolódik!Kép)

Borsi
borsókás

Csak egy gyors bekukk Kép

Sünirénóca : nagyon elérzékenyültem a történeteket olvasva. Nagy kincs az, amit kaptatok az élettől, nem is kétséges, mennyire boldogok vagytok. Vigyázzatok egymásra !!

Borsi, nagyon jó kis betegápolód van KépKép

Kiscsillag : saját érzéseimet tudom leírni az inszem kontra lombik témában. Én annak idején nagyon akartam a lombikot. Végül 2 inszem után meglett az első lombik. Iszonyú elszánt és pozitív voltam, ebből összehoztam egy méhenkívülit. utána 4 hónapig padlón. A köv. lombikra nem is tudtam szívemet beletenni.
Az inszemek MINDENFÉLE szempontból könnyebbek.
Hidd el, nem érdemes sietni a lombikkal, főleg neked, ahol az Adimet még egyéb csodákat is tartogathat Kép
Ha újra kezdeném, biztosan kihasználnám a 6 inszem lehetőségét.

Lányok, képzeljétek elmentem ma a helyi SZTK-ba UH-ra, mert nagyon bepánikoltam, hogy méhenkívüli lehet a baba. De NEM !! Jó helyen, méhen belül van egy szép 0.65 cm átmérőjű petezsákom. Én annyira bőgtem...
Persze messze nem vagyok 7 hetes, ez részemről elírás volt tegnap Kép
Most már nyugodtabban várom a szombati Kaális UH-t.

Pusszancs mindenkinek !
Niki

mniki

Crys!

Ne aggódj, az sem gond. A hormonoktól van.
CSütörtök, vagy péntek, ez még képlékeny. SZtem tesztelek egyet, aztán megyek vérvételre is.

Borsi!

Örülök, hogy kaptál egy rövid kis kimenőt. Pihizz csak, én már profin csinálom. De ma egész sokat sétáltam.

Niki!

Örülök, hogy megnyugodtál. Jól tetted, hogy elmentél az SZTK-ba, legalább megnyugodtál.

Tiko

tiko

Tiko, Borsi!

Köszönöm a bíztatást, jelentkezek a fejleményekkel és várom a tiéteket is!
Gondolok rátok!
Puszi!
crys74

Crys!

Hányra mész holnap? Izgulsz?

Köszi Kép

tiko

Zsebi!

Most vettem észre, hogy kérdeztél a Fraxiparin-ról.
Véralvadásgátló szuri, mert trombózis hajlamom van (Leiden mutáció) és állítólag emiatt jutunk el mindig csak a kémiai terhességig.
Ez kell majd folyamatosan a terhesség alatt is!
Remélem, most már le sem állok vele 9 hónapig! Kép
Puszi!
crys74

Borsi!
Gondoltam ám rád, nagyon ügyesek voltatok mind a kilencen!! Aztán most tessék szót fogadni, nincs ugribugrizás!!
Tiko!
Szorítok nagyonnagyonnagyon!!!
Kis*!
Azért annyira nem kenődtem el, az a tesztelős nap globálisan volt elcseszve, azért a tragikus felhang. Anyukám nagyon beteg és épp rossz napja volt aznap. Ma beszéltem a dokival, rögtön nekifutunk a következőnek. Holnap már szedem a Clostyt, jövő héten meg is lesz valószínűlegKép
És nem utolsósorban:
Zsebi!
Az a kabát nagyon klasszKépKépKép
A többieknek is mind pusssz:
Lois

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Anyukádat nagyon sajnálom! Kép
nagyon gyorsan belevágtok, tök jó, hgy nem törtél le nagyon és jöhet is a következő. Ez a jó az inszemben.

Köszi a nagyonnagyonnagyon-t. Kép

Lányok!

Én ma egész nap úgy érzem, mintha meg akarna jönni. Fájogat, görcsölget a hasam. Igaz nem erősen, de érzem rendesen. Remélem nem a miku kerülget.

Tiko

tiko

Tiko!

Ne is gondolj a vérzésre!
Majd csak 9 hónap múlva! Kép

Puszillak!
crys74

Crys!

Próbálok nem gondolni, de hasam mndig emlékeztet. Kép

Hányra mész holnap?

Tiko

tiko

Tiko Kép

Azt mondják a tapasztaltak, hogy a mensis előjelek, sőt a mensi sem feltétlenül rossz hír. A szervezeted emlkékszik még a ciklusodra. A lényeg, hogy nőjjön az a hcg! Már nem soká mehetsz vérvételre, csak egy kis türelem!

Andi

Kép
bandika

Bandika!

Tudom, de akkor is idegesítőőő. Bocsi, hogy ennyit nyavalygok!!!

Tiko

tiko

Sziasztok!

Azt hiszem holnap találkozom Crys-sel a Kaáliban, ugyanis mostanra amit megiszok nem jön ki, hanem mind a hasamba marad Kép
Jaj, nekem semmi nem megy simán. Úgyhogy infúzióra be kell mennem.

Kép
alinkat

Tiko!
Engem most okosítottak ki egymástól függetlenül ketten is, hogy amikor terhesek voltak (mindkettő két gyerkőc anyukája), végig kilenc hónapig, amikor úgymond "megjött volna" ugyanúgy görcsölt a hasuk azokon a napokon! MINDEN HÓNAPBAN!! Tehát (szerintem) tök normális ha görcsölget a hasad.
Lois

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Alinkat!

Ez mit jelent?

A.

Kép
bandika

Ezt úgy hívják, hogy hasi vizenyő. Ez a stimuláció egyik mellékhatása. Az erekből kiszivárog a víz a hasamba és ezért nem tudok pisilni. A hasam már úgy feszít, hogy menni is alig bírok. Kép

Kép
alinkat

Lois!

Tudom, én is olvastam sok helyen. De ha már mondjuk a 3. vagy 4. hónapban lennék, kicsit megnyugodnék, de így, hogy még se pozitív tesztem, se pozitív vérvételem, így nehéz.
De nagyon kedves tőled, hogy bíztatsz, köszönöm.

Annyira rendesek vagytok!!!!! Kép Kép Kép

Tiko

tiko

Alinkat!
Õszinte együttérzésem, írtó kellemetlen lehet...Kép
Lois

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Alinkat!

Te szegény! És az infúzió ezt megoldja? Már beszéltél az orvossal? Õ mondta hogy menj be?

Tiko

tiko

Látom mindenki elment szunyálni, én is megyek akkor. Jó éjt mindenkinek!

Tiko

tiko

Alinkat!

Jaj, szegény, de szörnyű lehet! Remélem a holnapi infúzió segít majd és hamar megszabadulsz a feszítő érzéstől.

Andi

Kép
bandika

Jó reggelt mindenkinek!

CrysKép
NAgyon-nagyon szorítok neked most, hogy szép petikéid legyenek, és jól sikerüljön délután a randijuk a srácokkal! Gyere ha tudsz, várjuk a híreket!!!

AlinkatKép
Ez rettenetes!Szörnyen fájdalmas lehet!Kép Mára sem lettél jobban? Mikor tudsz elmenni a dokihoz?
Jelentkezz, ha tudsz, nagyon aggódom érted!

TikoKép
Biztosan láttad már ezt a képet, de azért biztos, ami biztos alapon beszúrom ide!Kép
Kép
Mikubácsi nyaralni ment, mégpedig elég messzire. Nem is jön vissza, csak nagyon sokára!Kép Nem kell izgulnod, csak a szervezeted nosztalgiázik, azért érzed a hasadat.Kép

LoisKép
Ez a beszéd! Harcolni kell tovább a sikerért! NAgyon szorítok!!!!Kép

NikiKép
Teljesen megértem, hogy nem bírtad ki UH nélkül. Azt hiszem, én is beszerzek majd egyet, hogy minden nap nézegethessem a babócánkat!Kép A lényeg hogy jól van, és szépen fejlődik!Kép
Vigyázz nagyon magatokra!

ZSebikeKép
Merre vagy? Ellepett a meló???Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi Kép
Igen, elkezdtem. Ma vettem be az első Clostit és csütörtökön kapom meg az első szurit. Jön valaki csütörtök reggel a Kaáliba?

Mniki Kép
Köszi szépen, örülök, hogy minden rendben veletek! Kép Mennek a babanövesztők! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alinkat Kép
Szegény! Jobbulást kívánok, gyógyulj meg hamar! Nem semmi, hogy milyen mellékhatások lehetnek, na ezért félek én ettől annyira! Kép

Lois Kép
Szuper! Legalább nem kezdek egyedül! Kép

Tiko Kép
Én is hallottam már, hogy fájdogált a has és mégis ott volt/ak a baba/ák. Kép Sőt képzeld olyat is olvastam, hogy megjött a lánynak és mégis terhes volt. Na??!! Ehez mit szólsz?? Szóval ilyenek is vannak ez még nem jelent semmmi rosszat!!

Mindenkinek mennek a drukkok!!!!

Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Borsi!

Reméelm nem csak álcából öltözött be a miku, hogy azt higgyük, hogy elutazott. AZtán majd egyszer csak meglep. De akkor megölöm. Kép
Baromi nekhezen bírom ki, hogy ne csináljak tesztet, bár tudom, semmi értelme. Még korai lenne nagyon.

Te hogy vagytok? Kép Kép Kép

Alinkat!

HOgy vagy? MIkor mész? Utána lécci jelentkezz, ha jobban vagy!!!

Tényleg Zsebi, merre csavarogsz? Kép

Tiko

tiko

KisKép
Eddig is kaptál szurikat? Nem csak a closti ment a stimukor??? VAgy én emlékszem rosszul?
Én szerencsére egy ideig nem kell, hogy menjek, legalábbis ha minden rendben lesz. De itthonról szurkolok majd neked!Kép

TikoKép
Köszönjük a kérdéseteketKép, én jól vagyunkKép!!!KépKépKép Kicsit fel van még fújódva a hasam, de már azért jobb. Ma már dolgozik a fegyőröm, így egy kicsit szabadabb vagyok. Tegnap még a pisiléshez is engedélyt kellett kérnem!Kép
A mikuról meg csak annyit, hogy ha mégis találkozna bármelyikünk is vele, rám is számíthatsz! Ketten könnyebben végzünk vele!!!
Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Az én fegyőröm is dolgozik már. Kép HOgy ezek a fegyőrök milyen egyformák! Én sem mehettem pisilni csak úúúúgy. Kép Kép Kép

Remélem a picod már csak jobb lesz! Mi jót csinálsz ma?

Tiko

tiko

TikoKép
Délelőtt még többnyire ágyban kell lennem, az a parancs. Lényegtelen, hogy a doki csak tegnapra mondta a fekvést, a fegyőröm másként gondolja. Tehát olvasgatni fogokKép A 2 órai utro után pedig elsétálok a postára, hogy az előírt napi sétám is meglegyen.
Most így végiggondolva lehet, hogy kicsit stressssszes napot terveztem!???!!!KépKépKép
És te?

Borsi

Borsi
borsókás

Alin : remélem az infúzió/fehérje koktél meghozza az eredményt Kép Sajnálom egyébként, hogy megint így történt.. Kitartás !!!

Tiko: a pocifájás az égvilágon semmit nem jelent ! Nekem szabályosan mensi szerű görcseim voltak 1 héten keresztül és látod.. Kép

Visszatekintve, április 17-18-19 körül volt nálam valami, mert a naptáromba is feljegyeztem, hogy mensis görcsök Kép szerintem akkor volt tüszőrepim Kép

mniki

Kiscsillag!

Kösz a bíztatást, hamarosan minden kiderül.
Nem működik az msn-m. Kép

Borsi!

Hát én most kitelepszem az erkélyre kicsit, szépen süt a nap, napozom, olvasgatok. Nemsokára jön egy barátnőm szórakoztatni. Kép Délben kutya sétáltatás, délutánra filmnézést tervezek. Aztán majd még meglátom mi lesz belőle.
Nekem a postára menés tényleg stresszes. Kép

Mniki!

Remélem én is nemsokára ezzel bíztathatok valakit. Kép

Tiko

tiko

Sziasztok!
Reggelre végülis kicsit jobban lettem és nagyon nem akartam bemenni a Kaáliba. Holnap úgyis mennem kell a dokihoz, akkor majd megnéz. Köszike, hogy aggódtatok! Addigis megpróbálok rendszeresen inni + sómentesen, fehérjét enni+ sok uborkát enni. Hátha segít.

Kép
alinkat

Linkat!

Örülök, hogy jobban lettél és remélem egyre jobban leszel!

Puszi

Tiko

tiko

AlinkatKép
Azért tényleg vigyázz magadra, még ha most jobban is érzed magad. Az ubi mire, miért jó???

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!
Jó vízhajtó állítólag.

Tiko! Mikor tesztelsz?? Annyira izgulok!
Veletek otthon vannak a férjek, hogy így szigorkodnak??

Kép
alinkat

AlinkatKép
Nekem a pénteki pungitól tegnapig volt itthon, ami 4 kemény napot jelentett a számomra. Igazi kis házitündérke volt, de cserébe szigorúan betartatta velem a rendetKép. Ma már lazábban vagyok, mert elment reggel dógzani.
Ezt nem tudtam az ubiról, de akkor csak edd bőszen!!!Kép

TikoKép
Ez az erkély nem is rossz ötlet! Megyek én is!

Borsi

Borsi
borsókás

Lett 2 fagyasztott embiónk!!!!!!!!Juhéééééé!!!!

Kép
alinkat

AlinkatKép
Ez fantasztikus!!!! A tesók akkor már a fagyiban várakoznak a sorukra!!!Kép
Hogy derült ki? Betelefonáltál? Jól van most is a hasad?

Borsi

Borsi
borsókás

Alinka!

De jóóó, gratulálok. Kép
Hasad jobban van?

Elméletileg pénteken tesztelek, ha kibírom addig. Bár előtte nem sok értelme van.

Az én férjem az első héten itthon volt végig, tegnaptól dolgozik. Körülugrált, mindent megcsinált helyettem. Én meg szépen szótfogadtam neki. Kép

Tiko

tiko

Borsi Kép
Igen, jól emlékszel. Eddig nem kaptam, de most, hogy legutobb nem lett jó Kép ezért most kapok.

Alinkat Kép
Ez tényleg szuper!!!! De jó Neked!! Remélem már jobban vagy, jobbulást!!

Borsi , Tiko Nektek nem jutott a frigóba?? Kép Erről jut eszembe szombaton a Tényekben beszélt a Kaáli csak Én láttam???

*

Kép
Kép
kiscsillag

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?