Jó estét!
Én is vagyok, de csak míg megírom a hozzászólást, mert ez az összevissza alvás nem túl jó az agyamnak és megint álmi vagyok...
Mir! Miért sok? 4 hetes terhesség az annak felel meg, hogy 2 héttel pé után. Kb. ekkor szoktak először +-at tesztelni. Ilyenkor még olyan pici a HCG, hogy nem szoktak szarul lenni, ez tévedés. Max. álmosság, éhségérzet, kicsit ducibb mell, pisilési inger. Az émelygés sokaknál csak a 6-7.héttől jön.
Kincsecske! A te hőd sem piskóta! Méregessed csak! Én bizti hogy egy héten belül nyomnék egy Medilabot!
Nicky, Kavicska, igen-igen, ti jöttök!! Eperfaló Kavics! 15.nap? Nem lesz az kicsit soká, esetleg??
Mi van ha ott a 12.napon egy szép kövér tüsző? Csak mert 2.napon elkezdted enni a klomifent!!
Csajszik! PCO-forradalom folytatódik!
Kész a cikkem. Már minden nyilatkozóm visszajelzett, alulról-felülről megszakértve.
Ha a szerkesztőm elfogadja, akkor publikussá teszem, de nem itt, csak priviben. Neveket most még nem mondok, de 2 ismert nőgyógyász, az OGYI főigazgatója, és Petrányi + egy civil PCO-s. Plusz a Népszabis is csinálja.
És még tudom, hogy van-lesz mozgolódás szakmai berkekben.
Vannak csiripelő kismadárkák.
PCOS honlap is indul. A szerkezetét, ha kialakul végleg, közzéteszem, lehet ezalá dolgozni majd, társadalmi munkában!
Honor nincs!
Magamról annyit, hogy a szülésznő nem tapizott meg, mert olvasta a kiskönyvben hogy 2 hete 2000-es vagyok, és aszonta, ilyenkor már nem jó bolygatni, majd a doki szerdán. Vett kenetet, és még attól is felszisszentem, áll.fel van bent már kocsonyásodva a szövet (puha). Ez lehet? NST: nulla fájás... ezekkel a 2-3 naponkénti jóslókkal hetekig elszórakozhatok még. Frontos éjszaka lévén, négyen szültek bent ma reggel, volt mit hallgatni. Kijelenthetem, ha hihetek a fülemnek, a fülés az egy szerfelett fájdalmas tevékenység. A francba.
pusz Norka (35-36)