Angi!
Hány hónapos most Lackó? Nekem 7,5 hónaposan állt fel először Soma, szintén a kiságyában! Ezek után pont 10 hónaposan ment, totál karika lábai voltak, mostmár ha egyenesen áll, összeér a térde!
Maguskaa!
Igen, szerintem lenne rá igény! Én is sokat járok turiba, sokszor a minőségi használtruha JOBB, mint a kínai, vagy a piacos, tescós, sőt nemritkán a butikosnál is!!!!! Sokat vásárolok én a babaszobán is, de onnan csak akkor érdemes, ha többfélét egy embertől... Sok jó turi van Tb-án, ahonnan legalább a játszós ruhát be lehet szerezni, csak szanaszét a városban, sok idő sűrűn bemenni, szóval ha központi helyen lenne egy bizományi, biztos sokan élnének a lehetőséggel! Ha nem lestrapált, 1000-szer használt eszközöket, felszereléseket vennél be és nem szállnál el az árakkal, akkor biztos menne, de szerintem CSAK hosszútávon, 1 év alatt biztos nem hozza be az árát!
Amúgy én Soma 3 hónapos korában már mentem rugikért, kisgatyókért bizományiba, de kevés volt, pedig ha az ember nem örököl, nem kap ajándékba és nincs kedve 2-3 hónapra több mint 2ezret kiadni EGYRE, akkor szívesen venne 1-2 babáról lejöttet is!
Ági!
Én felhívlak, ha lesz tali, már a múltkor is kérted, szegény nem válaszoltunk Neked!
Lányok, nekem a péntek du. 4-6 között, ha a Máltai játszón taliznánk, az jó lenne! Többiek?
Erika!
Most hogy már tudjátok a Viki kevés gyomorsav-gondját, többet eszik? Amúgy eléggé megdöbbentem, mert eddig csak olyanról hallottam, hogy sok a sav-felnőtteknél (férjem pl.), az idegeskedéstől, de hogy kevés és hogy attól nincs étvágy.... jó tudni, tényleg olyan sokat tanulunk itt egymástól lányok!
Holnap de. megyünk az Ortopédiára, Somának sokat fáj éjjel a lába, annyira hogy keservesen sír (lehet már írtam) és aggaszt kissé ezért kértem beutalót. Remélem nem találnak semmit... vagy megnyugtatnak v.mivel!
Puszi mindenkinek!