Szia ildikó!
Örülök, hogy túlestél a kórházon, vigyázz magadra, próbáld meg betartani az utasításokat.
Biztos nem lesz egyszerű, hisz a pici lányod nem értheti, anya miért nem tudja emelgetni Õt.
Mi 1980-ban költöztünk Barcikára, a Radnóti térre. Nagyon szerettem ott lakni.
Biztos ismerős lennék, ha életben látnál, nem képen.
Mirtill biztosan fogja használni a lábát, de a 3 hónapos lemaradást be kell hozni, ami nem megy egy nap alatt. Légy türelmes, menni fog a dolog. És nem fontos, hogy más gyereke mit csinál ebben a korban. Nincs két egyforma gyerek.
Nálunk a kajcsi elég változatos, mivel én szívesen főzök Gergőnek. Persze kap bébiételt is. Sóskát, céklát, salátát pároltam vízben és kicsi adagokban fagyasztottam le. Ahhoz főzök krumplit, husit, leginkább csirkét, de már halat is evett a fiam.
Szoktam csinálni gyümölcsrizst is. Vízben megfőzöm a rizst, összeturmixolom, pici cukor, meg egy fruttapura. Reggelire Gergő nagyon szereti, éppen úgy, mint a tejpépeket.
Ha magunknak főzök, a zöldségekből főleg szoktam neki kivenni és átpaszírozva adom. Amiben van pici darabos, azt időnként megeszi, de nem mindig. A rizst például úgy csinálom, hogy maradjon benne kicsi darabka.
Gyümiket leginkább üvegeset adok, abban jobban bízok. Szereti is a fiatal Úr!
Szívesen segítek Neked, hogyan lehet képet kicsinyíteni, a profilomban lévő email címre írj és elküldöm Neked a megoldás kulcsát.