Új privát üzeneted érkezett!

Sziszi,ezt még lereagálom:nem tudom,akár lehetek is...amióta babát tervezünk,minden hónap azon időszakában,amikor már akár megfoganhatott én úgy vigyázok mindennel,mintha terhes lennék!!Hű,de tudományos lett...szóval,csak előrelátó vagyok...szerintetek túlzásba viszem???
Nem tudom,de egy gyógyszert beveszek,mert már lázálmaim vannak...visszafekszem...sziasztok!!Meli

Kép Kép
meli1118

Takido,Bea

Jó lesz ha ti is vigyáztok!!Most ilyen hányás hasmenéses vírus van!

málna2162

Málna: sajnálom a Kiskrapekot, szegénykém mostanában kifogta ezeket a fránya vírusokat,vagy bacikatKép Gyógyulgassatok a hétvégén!
Meli: nem viszed túlzásba, mert ha van ott valaki, tényleg ezek a legérzékenyebb hetek, napok a számáraKép És most tessék visszafeküdni és aludni!Kép

Andi
candi

Meli!
a sógornőmnek arcüreg gyulladása volt. Lázas volt terhesen algopirint mondtak neki C vitemint s sok gyümölcsöt. Sokat igyál a folyadék leviszi a gyulladást, s jobban tudod kiizzadni a bacikat.

Málna!
Jobbulást a kisfiadnak.

Nálam még mindig semmi.
Holnap reggel tesztelek ha addig nem lesz valami.
Írok majd az eredményről legkésőbb hétfőn este

Kép
nika04

Meli
Csak zárójelben jelzem meg,hogy az izzadás most nem valami jó tanács.Hiszen nem tudhatjuk,hohy mi rejtőzködik a pocakban.Az izzadás meg hőmérséklet emelkedéssel és alhasi vérbősséggel jár...

málna2162

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a tippeket jótanácsokat szoptatás térenKép

Meli!
Szegénykém,gyógyulj meg hamar.Én is úgy tudom,hogy Algopirynt be lehet venni+nem tudom mennyire vagytok gyógyszertár közelben,én múltkor mikor beteg lettem egy homeopátiás készítményt vettem be(egy másik topikon ajánlották)és egy nap alatt helyre rakott.A neve:oscilococcinum.Próbáld ki 800ft körül van az ára,igaz csak 6 adag(napi kettőt kell.De én 3-tól rendbe jöttemKép
És gartula az új autóhoz

Candi!
Arról nem hallottam,hanem kolléganőm említett valamilyen aloe-s készítményt,hogy az is segít teherbe esniKép

Málna!
Nagyon sajnálom,hogy Máté ismét megbetegedett.Jobbulást nekiKép

Nika!
Szorítok a holnap reggeli pozitív tesztértKép

Bocsi,sajna mára ennyire futotta,megyünk Pestre az egyik barátunkhoz.(Közeledem a többséghez.)Majd csak vasárnap jövünk meg,de ha tudok,írok majd néha tőlük.
Addig is mindenkinek minden jót.És további szép,ill.szebb napot.

KépKép
takido

Meli, örülök, hogy tudtál aludni egy kicsit. Az is gyógyít Kép

Én már szóltam itt bent, hogy mire készülök, nem akartam hirtelen a fejükre borítani a bilit, szerintem így tisztességesebb, jobban tudnak tervezni velem.

Sziszi, Akkor nálatok ki dolgozik? Kép Alig maradt valaki...

Málna, jobbulást kívánok a Kisembernek!

Ebédidöben kirongyoltam a DM-be és vettem egy rakás terhességi tesztet, meg ovulációs tesztet. Jó kis párosítás Kép
Remélem, az ovulációsra már nem lesz szükségem...

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru

Ha jó a viszonyod a főnököddel akkor jó ha megtudom mondani előre.Bár a statisztika (ami ugye mindig hazudikKép)azt mutatja,hogy előszeretettel küldik ela kismamit a 12.hét elött.Mert akkor még megtehetik.Ha betöltötted a 12.hetet és megkaptad a kiskönyvet(van ahol ezt hamarabb adják)onnantól kezdve mehetnek akár az atyaúristenhez is akkor sem tudnak veled mit kezdeni.Ezt csak azért írtam le mert volt egy ismerősöm a Porsche Hungáriánál.x éve dolgozott a cégnél,nagyon nagyon jó viszonyba volt a főnökével.Mindent megtudtak beszélni.Hát elmondta neki hogy terhes.Visszaminősítették,elvették a bonuszát és gyorsan még a 12.hét elött megszüntették a munkakörét.Létszámleépítésre hivatkozva.

Én is csak akkor mondtam meg bent amikor már nem tudtak velem mit csinálni.Nagyon örültek a babának.A jelenlétemben.A hátam mögött meg én voltam a szemét aki cserben hagyja a céget,és nem fog dolgozni stb.stb

málna2162

Köszönöm mindenkinek a jobbulásokat.Megyek megpróbálom elaltatni a kisördögöt

málna2162

Én is elhagylak hétvégére benneteket!
Betegeskedőknek jobbulást, tesztelő/k/nek kalappal, bulizóknak jó szórakozást, lustálkodóknak pedig jó pihit és szép időt a hétvégére!Kép
Hétfőn jelentkezem nálatok!
Puszika:AndiKép

Andi
candi

Napsugaras hétvégét mindenkinek Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Jó éjszakát mindenkinek!
Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt!Kép

Málna, remélem kislegény már jobban van.
Mi tavaly voltunk ilyen sokszor betegekKépKép

Meli, Te , hogy érzed magad?
Pihenj sokat!!!!

Bea, este nem jelentkeztélKép,de ma ugye leszel?

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt,köszönöm a sok jó tanácsot!!!Próbálom gyógyszer nélkül kibekkelni ezt a hétvégét,de ha nem megy kipróbálom Dóri homeobogyó tanácsát...a gyógyszertár egyébként 200m-re van tőlünk,azt hiszem át is lépek...az izzadás tudom,hogy nem túl jó,ha...de este már meghaladtam a 39fokot,annyira fáztam,hogy KÁlmán rámterítette 3-ba a vendégtakarót és felszedtem magamra egy melegítőt és úgy aludtam..zokniban..ennek az lett reggelre a következménye,hogy csupa csatak lettem,le kellett fürdenem...ez jót tett,most vagy félóráig érzem magam valahogy...na puszi Meli

Kép Kép
meli1118

Szia Plutó!!
Igen,most itt vagyok,de megint nemsokáig,mert megyünk el!!Magamról csak annyit,hogy nagyon-nagyon HULLA vagyok!!Ez BORZASZTÓ!!És ez mégcsak az eleje!!Mi lesz később!!Remélem ez tényleg csak a 12.hétig marad igy!!Tegnap,meg rosszul lettem a buszon,igy lekellett szállnom!!De ez nem a baba miatt volt!!Sajnos ugyanez már volt tavaly is!Busszal megyek fel a hegyre dolgozni,és nagyon nagy volt a dugó a városban a busz 10 perc alatt tett meg egy 3 perces utat,persze ülőhely nem volt,én meg bevoltam öltözve,levert a viz,elgyengűltem,és gyorsan ahogy tudtam leszálltam a bszról!!Semmi levegő nem volt a buszon,néha megycsapott az igénytelen emberek undoritó izzadtság szaga!KépLeültem gyorsan egy padra,aztán összeszedtem magam "gyorsan",és mentem tovább!/DOLGOZNI!/Én a nagy sztahanovista!Gyorsan ittam,ettem,és jobb lett!De legközelebb magamra hivatom a mentőt!!Legalább akkor kivizsgálnak!!Nem??Sajnos nem ettem mielőtt elindultam,meg hirtelen nagyon meleg lett,levegő sem volt,és ez nagyon betett!!Laikusok aztmondják,hogy a vércukorszintem zuhant le!!De nagyon!!Nahát ez volt az én tegnapi nagy sztorym!!Még jó,hogy Óriáska nem nagyobb,mert szerintem TUTI megijedt volna!!

Kép
bea27

Bea!
Sajnálom a buszos esetet.Kép
Ezért utálom én Pestet, a sok dugó miatt. Én az autóban is képes vagyok e miatt rosszul lenni.
Pihend ki magad, ha lehetKép

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szia Bea,sajnálom,vigyázz magadra!!
Helló mindenki,hol vagytok???Én már gyógyulgatok,már fenn tudok maradni 10 percnél tovább és csak 120 zsepit fújok tele!!!Kipróbáltam Dóri a bogyeszt és szerintem ez tényleg jó,ráadásul homeo...a lázam is levitte!!Most már csak azon aggódom,nehogy szövődményei legyenek,pl nagyon fáj a fülem meg az arcom,lehet,hogy arcüreggyulladás...szóval még takarékon vagyok,de kedden már dolgoznom kell...

Mindenki élvezze a jó időt és vigyázzon magára!!Puszi Meli

Kép Kép
meli1118

Stziasztok!
Tegnap jó nyugis volt a topicKépKép
Meli, helyre jöttél már? Tudod nekünk most jön az ideális idő, ugyhogy gyógyulgass!!
Az arcodra gőzölj kamillával, az nem árthat.
A fülfájásra pedig nagyon jó ha vattára teszel egy kis Svédcseppet, és beleteszed legalább egy fél napra a füledbe.

Na ha ma bejelentkezik valaki, akkor én is jövök:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Lányok, főleg már a kismamik, nézzétek mit találtam egy másik topicban:
http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=2&language=38

Nézzétek meg nagyon jó!!!!!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Lányok!
Merre vagytok?
Egyedül maradtam.Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!
Úgy látom mindenki kirándul ebben a szép időben, azért van ilyen nagy "csend" ebben a topicbanKép

Nst
vikike_

Sziasztok,

Bea, napokig olvasgattam vissza a topikot hogy megtalaljam a Jonas modszeres weboldalt Kép
Vegul is a Jonasos topikba megtalaltam es le is toltottem a grafikonokat, csak nem tudom hogy jol elemzem-e.
A vizsintes piros csik jelenti ugye az Eselyes Napokat Kép Tehat ezeken a napokon kell egyutt lenni, akar minden nap??
Nekem alt 4 eselyes napot jelol be minden honapban, aztan a 4. napnal van egy fuggoleges piros csik. Az az utolso eselyes nap, ugye?
Bocsika hogy ezzel nyaggatlak, de nagyon bena vagyok ehhez Kép
Kiheverted mar a vercukor szint leesest? Nekem is szokott ilyen lenni, ritka az a nyar amikor nem fordul elo....lekopogom gyorsan tavaly nem volt, ne is legyen sokaig! Kép

Kis-pluto,
Mi tartjuk a frontot Kép

Kép
icus

Sziasztok Kép
Csak benéztem néhány sor erejéig.
Meli, örülök, hogy jobban vagy!
Cosmo, kíváncsian várom a "szőrös" beszámolót Kép
Csajok, ma reggel a kezembe akadt egy lázmérő, és ha már így összefutottunk, mértem egy reggeli hőt, 37 fok, nyelv alatt. A 20.napon vagyok, ez jelethet valamit?
Viszont az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy tegnap egész napos szabadtéri programon voltunk, volt rajtam sapka, de a nap így is megkapott. Lehet, hogy csak a szervezetem adja le a begyűjtött hőt? Vagy a reggeli mérést ez nem befolyásolhatja?

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!
Na legalább már jelentkezett valakiKép

Icus, gyere máskor is hozzánkKép

Muszkuru, sajna hőmérőzésben én nem vagyok topon, ugyhogy majd a többiek .Kép
Már 20. napos vagy? Az nagyon jóKépKép
Én most vagyok a 14.-en. Szóval most a mindent bele időszaknál tartunkKépKép
Na puszi mindenkinek, majd még benézek:Gabi
Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,egész nap lenn voltunk a Tiszánál,most értünk haza,megfuttattuk a kocsit!!Köszi a tippet Gabi,a fülem egyébként gázos kicsit,nagyon fáj és ha fújom az orrom a nyomáskiegyenlítéskor elvesztem az egyensúlyom,úgy okoskodom,hogy középfülgyulladásom lehet...hívjatok csak dr.-nak...ma a Corában vásároltunk,nekiálltam trombitálni és bedőltem a csokik közé...teljesen megszűnt az egyensúlyérzésem...el kell mennem dokihoz,majd ő helyrehoz!!!
Szia Icus,nézz be máskor is!Egyébként én is kinyomtattam magamnak a Jónás grafikonom és én is úgy hiszem,hogy a vízszintes jelöli a term.napokat,de Bea ebben a prof,majd ő rábólint!!
Cosmo,én is szőrtelenítenék...egyszer kellene csak rááldozni...ha nektek bejön és tartós szőrtelenség marad,én is megcsinálom...

Én is 14.napon vagyok,Gabi!!!!Együtt szülünk!!!!Persze,csak ha ez a hónap összejön....még van itthon egy db.ov.tesztem,azt ellövöm egy-két nap múlva,de eldöntöttem,hogy ebben a hónapban nem kaparok annyira(persze nem jelenti azt,hogy nem gondolok rá 23,5 órában,de nem STRESSZELEK)

Na megyek puszi mindenkinek

Meli

Kép Kép
meli1118

Bea
Nem adom fel olyan konnyen, olvasgatom az archivumot Kép
Te mar szakember vagy ebben Kép, megnezned nekem is a Jonas?
Es mi az a korong?

Szul datum: 1979 februar 9
Sajnos orat, percet nem tudok (valamikor reggel 6 es 8 kozott Kép )
Utolso mensi elso napja ma Kép Majus 14

Mindent be akarok vetni!!!!! Kép
Apait....anyait

Nehany bemutatkozo szo rolam:
- tavaly szeptemberben hazasodtunk ossze a parommal es azota szeretnenk babat. Ev elejen voltam atjarhatosagi vizsgalaton, a parom meg kiskatona vizsgalaton. Majdnem mindketten tokeletesek vagyun Kép (nallam nehezen jutott be a cucc a bal vezetekbe, neki meg egy kicsit lomhak a katonai, de viszont cserebe rengetegen vannak Kép )
Szoval igyekszunk mar 9 honapja.....de majd Bea Mester csinal nekem Jonast es akkor bumm bele a kozepebe Kép
Ha osszejon Jonas lesz a neve Kép Kép Kép

Meli,
orulok hogy jobban vagy Kép

Kis-pluto,
Probalok jonni suruben, ahogy a fonokom engedi Kép

Kép
icus

Sziasztok!
Ica, akkor üdv közöttünk.KépKép
Az arhívban láthatod a szép táblánkat, amit Málna vezet, ha megadod az adataidat akkor beveszünk oda is.KépKép
Kívánom Neked, hogy minnél előbb bekerülj a rózsaszín részbe.Kép

Meli, ugy legyenKépKép, mi rajta vagyunk a dolgonKépKép,
Ugyhogy a apa féle gyógykezelést ki ne hagydKépKép, az a tökéletes gyógyszer:o

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Icus most nézem, hogy lerövidítettem a nevedet, bocsiKép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Helló Icus!Itt vagyok!!KépÜdv.köztünk!!Kép
Mindjárt megnézem neked a Jónást!!Kép
Itt vagy még??
Egyébként a vizszintes a term.nap,a függőleges meg a
beágyazódást jelöli!!
Csajok!!Képzeljétek ma 15:00kor keltem ki az ágyból!KépBár ne tettem volna!!Mert kiestem belőle!!!!!KépTérdre..........................!
Ilyen napokat élek át!!KépSZÖRNYÛÛÛÛÛÛÛÛ!!!Kép

Kép
bea27

Icus!!Megnéztem neked a Jónást!!De ne higyj ennek 100%-osan,mert vannak egy páran akinek a mensi naojaira teszi ezeket a BIZONYOS napokat!!Jónáska erre a hónapra:május7-től 11-ig jelöli /és fiút!Kép/
A jövőhónapra pedig:június 6-tól 10vagy 11-ig jelöli!!A korong:május22-31-ig jelöli a term.napjaidat!!KépRemélem a segitségedre tudtam lenni!!KépSOK SIKERT!!Kép

Kép
bea27

Sziasztok!

Remélem mindenkivel minden rendben.Ne haragudjatok de nem olvastam vissza...Ugye elnézitek nektem?!
Nálunk minden rendben.Úgytünik csak gyomor rontás volt.
Kedden megyünk oltásra ,így holnap még nem viszem bölcsibe.
Képzeljétek csináltam ov tesztet.Olyan pé-m van lányok ,hogy ez a hónap tuti lenne.Na mind1.nem rizikózunk!!
Ott felejtettem a wc-ben a tesztet.Szombaton suliban voltam.Apa boldogan hívogatott.Egymás után többször is hívott,mindig lenyomtam de nem adta fel.Már ki ki kellett mennem az előadásról.Eléggé elvolt keseredve amikor mondtam neki hogy az egy ov teszt...Kép
Elmentünk ma vásárolni.Vettünk egy új matracot az ágyunkba.140X200 -as 60e.- !Olyan gerinc támaszos és alvás komfortos.Van egy tök jó áruház aza aneve hogy:JYSK .
http://www.jysk.hu/
Nagyon jó áraik vannak.És kaptam ma egy tök tuti nyugágyat is.Ott fogok napozni és "tanulni"KépMajd holnap rakok fel képet.
Muszály tanulnom ,következő a hónapban 6 vizsgám lesz...
Jó éjszakát!
Holnap csak este leszek!
Icus üdv köztünk.

málna2162

Málna, örülök, hogy jelentkeztélKép, és, hogy Máté is jobban van.
Mennyi féléved van még a suliból?

Bea, sikerült valamennyire kipihenned magadat? Ez a nagyon fáradékonyság a terhesség legelejére jellemző nagyonKépKép
Találtam megint egy smaylies oldalt, érdekel, mert akkor bepötyögöm Neked.Jók vannak nagyon rajta.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt!

Pihis hétvége után írjatok sok sok beszámolót, ki hol volt. Szomabaton tényleg kirándulós volt az idő.Kép

Majd még jelentkezem:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jo reggelt!

A pihis hetveget en vegig dolgoztam, de cserebe kapok szabadnapokat majus vegen es akkor hazautazhatunk Budapestre Kép

Bea Mester Kép koszi a segitseget. Ha mindharom modszert kovetnem, kikeszitenem apat Kép Majus 7-11ig Jonasoznank, utana meg peteerest kozepidoben 12-15, aztan meg jon a korong 22-tol 31-ig. Ki birja ezt.....? Apa fel se birna kellni ennyi szextol Kép nekem meg olyan furcsa lenne a jarasom Kép Kép

Malna,
Biztos izgi volt a parodnak latni a tesztet, teljesen bezsongott mi?
Jo tanulast neked a szep nyugagyon Kép

Kis pluto!
Aki koran kell, aranyat lel Kép

Megyek be dolgozni....
Icus

Kép
icus

Sziasztok lányok,

szokás szerint hétvégére kámforrá válltam Kép
Pénteken hancurozós este volt, mert Tomi a nagyszülőknél volt, aztán szombaton lementünk a nyaralóba - felújítunk. Vízcsőcsere, csempézés, tapétázás... Jó buli, kb 1 hónap lesz, mert ablakot is cserélünk.
Vasárnap pedig gyerekeztünk, voltunk sarazni, iszonyúan élvezte Tomi. Eddig tabu volt a hideg vizescsap a játszón...

Ilyen szép időben már a kedvem is jobb.

Málna
jó, hogy nem lett nagyobb baja Máténak
Szorítok a vizsgákra.

Bea
próbálj meg minden jelnek örülni, ami a babára utal, nem tart már soká...

Icus,
üdv köztünk, jó próbálkozást.
Nekünk Jónás (hiába névrokon) nem segít, mensi napokat jelöl, ami nem valószínű.
Vendég

Sziasztok!

Icus néztem a profilodban, hogy Londonban éltek. A párod angol?Kép A lányom most elsős. és a suli miatt muszály kelniKép, pedig ilyenkor tudnék aludniKép A sok szexről, én is ezt nyilatkoztam. Végül is elég ha az egyik bejönKépKép

Anyusziszi Babafalván olvastam, hogy az építkezés vonzza a babákat.KépKép, ugyhogy legyen ez jó jel Nektek.KépKép, mikor mégy orvoshoz?

GabiKép, megyek és hasznossá teszem magam.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Gabi,
még ezt a hónapot orvos nélkül "végigdolgozzuk", most annyi minden van, hogy nincs időm erre.
Meló is húzós (évvégi auditok vannak), felújítás, nyaralást szervezek közben...

Januárban volt felújítás ezerrel, de nem lett baba Kép Talán majd most. Tényleg időm sincs görcsölni, sokszor eszembe sem jut már napokig...
Vendég

Sziasztok!
Csak egy kis életjelet adok magamról,és megyek dolgozni.
Majd délután jelentkezem,és reagálok.
Szép napot mindenkinek!Kép

KépKép
takido

Jó reggelt!
Én is megérkeztem!
Nagyon jól sikerült a szombati szülinapi bulink, bár még mindig romos a kert egy kicsitKép Az 5 gyerek egy kicsit romossá tette, de sebaj, jól érezték ők is magukatKép Csoda szép idő volt még tegnap is, úgyhogy mi Apával kinnt punnyadoztunk a kertben és pezsgőztünk, ez az aranyélet, el tudnám gyakrabban is viselniKép
Szia Icus, párodnak adjál valami doppingszert és mindent bele Beáék is ezt csinálták és lám bevált!Kép
Plútó: te hős már megint mosol és vasalsz? Nagyon kitartó voltál a hétvégén!
Málna: örülök, hogy Máté rendbejött, mostmár nyugodtabban készülhetsz. A vizsgákhoz egy kalappal, nyugágyat én is kipróbálnámKép Deréktámaszos matrac most pont megfelel nektek több szempontból is nem?!Kép
Bea: kitartás, Óriáska csak jelzi itt vagyok Anyuci!Kép
Meli jobban vagy már? Én is szeretem a csokit, de azért ennyire mint te...Kép
Muszkuru: bírjátok még?
Sziszi: Merre van a nyaralótok, hegyes vagy vizes helyen, nyári program akkor már megvan nemKép
Takidó, Vikike: hogy vagytok és hol vagytok?
Később visszanézek még!
Andi

Andi
candi

Jó reggelt Mindekinek!

Icus, üdv. közöttünk!

Kép
Vendég

Jó reggelt Kép

Senki nem mond a hömre semmit? Kép
Ma reggel 37,1-et mértem.
Lehet, hogy a rövid ciklusom ellenére (26 nap) nekem a 20. napon lenne a PÉ-m? vagy ez már a baba? Segítség! Teszteljek? Mit csináljak?
Vagy üljek a fenekemen nyugodtan és várjak? (Ez a legnehezebb...)

Meli, én is a csokik közé dölnék be, jó helyet választottál! Kép
De azért ezzel nem szabad viccelni, tényleg menj el orvoshoz!

Málna, Apa nagyon-nagyon édes!!! Olyan jót mosolyogtam rajta Kép Az én férjem is tuti így reagálna Kép

Icus, üdv közöttünk Kép
Ne aggódj Apa és a járásod miatt, mi ebben a hónapban a naponkénti akció stratégiát választottuk (illetve én választottam, apa meg belement Kép), és mindketten jól vagyunk Kép

Sziszi, lehet, hogy pont az segít, hogy nem gondolsz rá Kép

Gabi, mi szombaton autóstalálkozón voltunk, egész nap betonon és nyílt terepen, szép agrárvörös lettem (ahol a karom kilátszott a póló alól, ott vörös, meg az órám helyén, amúgy fehér vagyok, tehát ha leveszem a pólót, akkor is fehér pólóban vagyok... Kép)
Csak azért aggódom, mert még mindig vörös és fáj, hiába kenegetem Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Cosmo , bocsi nem köszöntem nekedKép Hogy telt a hétvége?
Muszkuru: én azért nem tudok mit mondani a hődre, mert nem tudom mik voltak az ezt megelőző méréseid, lehet nem is mérted? Az, hogy így fennt van a hőd vagy már babát jelent, de lehet, hogy PÉ.-d van-volt , ha előtte volt egy leesés a hődben akkor biztosanKép Na ezt jól megmondtam mi? De a teszttel várjál még! Nem csináltál Ovulációs tesztet?
Nekem még a tavalyi leégésem helye is megvanKép

Andi
candi

Muszkuru, hááát én hülye vagyok a hőmérőzéshez, de amit itt eddig tanultam az alapján a pé. után magasabb a hő, mint a Tied, és ezt tartja, ha baba van végigKép, ha nincs akkor a mensire lemegy.

Most nem észlelted a pé-t. Te nézed ugye a Brillis v. milyen módszerrel?Kép mert amit most olvastam valaelyik nap, hogy ha tudod napra pontosan mikor volt pé, akkor tuti, hogy utána már 14 napra jön mensiKép, viszont ez babára vágyóknál már jó viszonyítás.
Szóval lányok tessék pé-ügyben ügyeskedniKép

Megnézte már valaki azt a weboldalt amit tegnap ajánlottam? Érdemes!!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Gabi, Candi, köszönöm a válaszotokat.
Eddig nem mértem, csak most kapott el a hév.
Valami miatt a Billings ebben a hónapban nem müködik. Lehet, hogy a sok együttlét zavart be, vagy egyáltalán nem volt PÉ-m.
Ezért nyúltam a höméröhöz. Csak éppen nem tudok mit kezdeni vele (mármint az eredménnyel).
Ilyenkor még csináljak ovulációs tesztet? Vagy inkább terhességit?
(Mindegyikböl van egy csomó, pénteken jól bevásároltam Kép)
Viszont nem érzek semmi tünetet.
Korábban már sikerült émelyegnem, és feszülö cicit produkálnom... aztán megjött
Most semmi

Megyek, megnézem a weboldalt Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Köszönöm, nekünk nagyon jól telt.

Szombaton voltam a végleges szőrtelenítésen. A lány 2.5 órán keresztül folyamatosan csinálta és csak a két lábszáram és a 2 combom lett kész. Nem mondom, hogy nem fájt, de nem lehet belehalni. Kép
Holnap megyek és akkor megcsinálja a bikini-vonalat, az egész karomat és a hónaljam. Gondolom megint 2 óra lesz...

Legközelebb majd 1 hónap múlva kell megint mennem, mivel havonta csak 1x lehet. 3-5 alkalommal kell menni. A kitűzött babakezdésig csak 3 alkalommal tudok menni, most azon gondolkodunk a férjemmel, hogy mit tegyünk... elhalasszuk a babázást 2 hónappal és akkor végig tudom járni az 5 alkalmat és egy életre levan a gond, vagy hagyjuk félbe és majd a baba után menjek el a maradék 2 kezelésre... (terhesen és szoptatás alatt ugyanis nem lehet csinálni)

Szombat délután rengeteget tollasoztunk, este pedig barátok jöttek át egy beszélgetni.

Vasárnap délelőtt vásárolgatni voltunk. (Cora, Pólus, Douglas)

Délután pedig házimoziztunk, kivettük a kölcsönzőből a Joey sorozat I. évad első 10 részét és azt megnéztünk. (iszonyú jókat nevettünk)utána pedig megnéztünk a Harry Potter 4. részét a "Tűz serlege" címüt. Jó látványos volt.
Vendég

Muszkuru, most vagy a 22. napon ugye?
Ha rendszeres a mensid akkor könnyű viszonyítaniKép
Lehet, hogy egy ilyen kis spermácskaKép, megelőzte a vizsgálatodat?
Bocs csak kék volt rózsaszín nem, bár elsőre mindegy milyen, ugye?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Cosmo a tollas csak hobbi szinten volt, vagy tollasozik valamelyikőtök? Én 10 évig játszottam versenyszerüen, de már régen. Itt Pásztón úgy volt, hogy indítok iskolásoknak tollas-sulit, de akkor lettem terhes Krisztivel és elmaradt.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Muszkuru: Sajnos én nem tudok tanácsot adni Kép, mert sose használtam még PÉ teszteket, nekem rendszeres a ciklusom és mindig a 12-13. napon van PÉ-em, abból tudom, hogy akkor homlokegyenest más a váladékozásom, mint a többi napokon.

Plutó: Versenyen nem indulunk, de a szabályok szerint meccsket játszunk és jó minőségű felszerelésünk van hozzá. Te versenyeztél? De jó! Ha lesz rá lehetőséged vágj bele a suliba, biztos sokan örülnének neki. Nagyon jó sport Kép
Vendég

Gabi, nagyon aranyos kiskatona Kép
Amúgy tényleg teljesen mindegy.
Az elején úgy gondoltam, hogy ilyen nemü meg olyan csillagjegyü legyen ... Aztán mostmár ott tartok, hogy mindegy, csak egészséges legyen, és legyen!!!

Megnéztem a weblapot, fantasztikus, remélem nemsokára a bennem zajló folyamatokhoz hasonlítgathatom Kép

Cosmo, én arra nem is számítottam, hogy fájni fog! Hogy fájt? Szúrkált? Égetett?
Ha kihagysz egy idöszakot, ugyanolyan hatásos, mintha folyamatosan csinálod?

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru: Égetett, amikor a lézerfényt rávillantja egy kis területre akkor 1 másodpercig azt érzed, mintha egy tűzforró kis tárgyat hozzáérintenének a főrödhoz és utána érzel égett szagott ahogy a szőrtüszők összepörkölődnek. De ki lehet bírni. Általában 1-1 terület után mindig tett rá hidegvizes borogatást. Úgy kezdte, hogy fehér szemceruzával kb. 4x7 cm-es rácsokat rajzold az egész lábomra, hogy tudja melyik területet csinálta már meg. Nagyon lassan halad, mert csak pici 1x2 cm-es méretű téglalap alakú a lézerfényes műszer, ezzel kell végigcsinálni az egész felületet centiről-centire. Nagyon szuszifuszi munka!

Hatásos akkor is ha kihagyom az időszakot, mert amit most kiégetett szombaton az már sose fog visszanőni azok a szőrtüszők meghaltak.

De mivel minden szőrtüsző más-más ütemben nő ezért mindig csak 20% szőrtüsző van olyan állapotban, hogy kiégethető legyen. Ezért csak havi 1x csinálják, mert 28 nap alatt éri el a szőrtüsző a kiégethető állapotot.

Ha 3x megyek el akkor a szőröm 60-70%-a lesz kiégetve ami már nem fog nőni többet.

De a maradék 30-40% az nőni fog ha abbahagyom a kezelést. (mondjuk sokkal lassabban, mint egyébként, de nőni fog)

(kvázi akkor is szőrös leszek, csak jóval ritkább lesz a szőröm, mit most)

Ezért gondolkodunk, hogy halasszuk el a babát 2 hónappal és csináljam végig, vagy várjam meg a terhesség és a szoptatás végét (ami esetleg 1.5 év is lehet) és utána folytassam?!

Mi is ilyen hülyék vagyunk, hogy most jutott eszünkbe és nem januárban!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?