Sziasztok!
Kata, ÉN IS MEGYEK AZ ÉRDI TALIRA!
És nekem jó a 3 óra.
Köszi a gratulációt.
Drukkolok, hogy esőmentes legyen a hét és ne kelljen ezt a házszínezés dolgot eltolnotok!
Macifülke, kár, hogy nem tudtad felrakni a képet, olyan kíváncsi lennék...
De jó, hogy minden rendben Veletek!
Melinda, örülök, hogy jól vagytok!
És köszi a kedves szavakat.
Gabi, feledékenységben kezet foghatunk.
Én az autóhoz is visszamegyek vagy kétszer, hogy bezártam-e, berisztóztam-e, ...
Kívánom, hogy ritkán forduljon elő ilyen késő délutáni elalvás nálatok, mert az ilyen éjszakák elég horrorisztikusak.
Jadey, remélem végleg meggyógyultál mára!
Gratula a bevásárláshoz.
Szerelmed hogy reagált?
A Praxisban voltatok uh-on? Látod, én meg még ébren nem láttam a picuromat, mindig sikerült bealtatni. Pedig reggel fél hatkor mily aktív tud lenni!
Tuti mindig felébredek rá.
Vasárnap még apát is felébresztette és fél hétig tartott a műsor.
De uh-on ébren még nem láttam... No majd idekinn!
Részvétem a vizesedés miatt.
Rejo, 31-e részemről ok
, 3-ra megyek dokihoz és inkább előtte lenne jó. Reménykedek, hogy utána férjecském már nem megy vissza dolgozni, a dokihoz meg mindig hűen elkísér.
És szerdán persze megyek a talira.
Ha nincs ki szállítson, majd én besegítek, csak szólj.
Részvétem a több terheléses cukorvizsgálat miatt, de tényleg jobb az elővigyázatosság.
Tűzmanó, gratulálok az eljegyzésetekhez és örülök, hogy igazán szép emlékezetes napra sikerült!
Köszi a gratulációt.
Egyébként nekünk 14+5-kor már megmondták 150 %-ra a Praxisban, hogy kisfiú, szóval elég jók az esélyeitek.
De majd szurkolok csütörtökön, hogy ne legyen szégyenlős.
Sz_Kata, nagyon örülök, hogy végre megtaláltad a dokidat!
Most már megkönnyebbülhetsz, hogy jó kezekben vagy.
És tök jó, hogy a méhszájad sem vészes, gondolom leesett a nagy kő a szívedről.
Részvétem a tetőtérbeépítés miatt, legalábbis én nagyon utálom az ilyen rumlikat. Mi júniusban kezdjük a házfelújítást, már most rosszul vagyok tőle.
Gigi, túlélted ezt a dolgozat-témát?
Rolex, szülési terv engem is érdekelne, címem a profilomban. Előre is köszi.
Gesztenye, örülök, hogy utazhattok, remélem minden terveitek szerint alakul majd!
Dorka, nálunk is valahogy hasonlóan megy ez a kerítésépítés, de még sok van hátra. Részvétem a cukorvizsgálat miatt, de gondolj arra, milyen jó lesz Neked holnap délután, mert elmondhatod, hogy túl vagy rajta.
Heni, részvétem a méhszájad miatt, de jó, hogy észrevették, mert biztosan tudnak rajta segíteni. Gondolom valami hüvelykúppal meg antibiotikummal. Jó, hogy a babával minden ok, látod, nem ártott neki a dolog.
Mamy, örülök, hogy rendben van a szemed.
Kell valami beutaló a szemészetre?
Nálunk minden ok, ma már jártam a védőnéninél, aki megörvendeztetett azzal, hogy híztam végre két kilót!
Ami azért jó, mert eddig még egy dekát sem híztam. Szóval baromira örültem neki.
5-re megyünk szívuh-ra a bébivel, remélem ott is csupa jó híreket kapunk. Szorítsatok nekünk!
És ma vagyunk 20 hetesek!
Hogy repül az idő!
Melba