Szia Zsebi!
Nem vagyok szívbajos, így nem nagyon fog érdekelni, hogy az hogy esik neki. Lehet, hogy pofátlan vagyok, de egy kicsit 'piszkálás" miatt is mondtam, hogy mi a helyzet. Egy kicsit aljas dolog volt tőlem, de ez az élet és ezt el kell tudni viselni vagy ne menjen az ilyen az utcára sem!!! Ott sem fog jobbat tapasztalni. Szerintem nem is jár sehovasem.
Szoktak lenni un 'coooollner-es bulik" (Zollnerben dolgozom) és nem emlékszem, hogy bármelyiken ott lett volna. Ha volt, akkor is a férjével érkezett.
Legalább itt kapcsolódhatott volna ki egy kicsit.
Ha van ilyen és megyek, akkor mindig a párom nélkül!!
És ezt nem csak én gondolom így, hanem Zsoltim is! Ha nekik van ilyen, mint pl a héten volt, akkor nem megyek, mert neki is kell a különlét.
Sőt jól is esik!! Nem vagyunk összekötve és szerintem ez így normális!!
Egy ilyen befásult liba miatt nem fogom elrontani a kedvem és másét sem!! Sajnos nem tudom megtenni, hogy másik szobába megyek, mert egy légtér az egész iroda. A főnökhöz meg mégsem ülhetek be! Nem?
Így kénytelen lesz elfogadni olyannak amilyen vagyok. Vagy kénytelen leszek megtanulni gyorsírni, mert annyi levelet fogok váltani a barátaimmal és kollégáimmal.
Nagyon jól esik olvasni, hogy te is így látod a gyerekek minket választanak témát. Szerintem februárban, mikor csatlakoztam hozzátok még nem így gondoltad, nem így gondolkoztál. Legalábbis visszagondolva arra az időszakra. Sokat változtunk és válozott körülöttünk minden és mindenki. És ez jó!!
Igen jól látod a dolog lényegét. Ha nem lenne ez a lehetőség, akkor még ennyi esélyünk sem lenne.!!
De van!! És már megint a pozitív oldal!! Ezek az orvosok arra tettek esküt, hogy nekünk anyajelölteknek segítsenek és tényleg segítsenek magának az emberiségnek. Ha nemlennének lassacskán elfogynánk.
De vannak és segítenek.
Én tisztelem és becsülöm ezeket az embereket akik az élet egyik legszebb, ha nem a legszebb adományával szeretnének minket magajándékozni illetve hozzásegíteni és minden tőlük telhetőt megtenni, hogy kerek legyen a család. Nekünk is!!!
Sajnos ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindenkinek sikerül, de akkor is van más lehetőség.
Igen, sajnos néha ebbe is bele kell gondolni, hogy mi van, ha n.....!
De a természetet nem lehet kicselezni!!! illetve ha nem megy, akkor ha belegebedünk sem lesz eredmény.
Ott van pl Hajnesz esete! Azt mondták, hogy nem és túl voltak jó pár megpróbáltatáson és lám a természet megoldotta a dolgot.
Ilyen az élet! Ha vmit nem vársz, akkor jön. !!
Amúgy nálunk minden alakul. Ma még meg kell kapnom a fejadagom, de minden rendben.
Kósa doktorbácsi írtó aranyos volt!!
A sztori:
Behív és én azzal a lendülettel le is tettem a táskám a földre és már ültem is volna le erre azt mondja:
- Menjek beljebb. Leteper.
- Semmi előjáték? Végül is minek, lehet, hogy ez lesz a jó.
Mondja, hogy már csak én vagyok az egyetlen Hajni akinek még nem csinált babát.
Erre én:
- Tudok róla. Remélem nem sokáig! (Van legalább két Hajni ismerősöm. Az egyiket még inszemről ismerem és első lombikra sikerült. A másik a mi Hajneszünk.)
Ekkor említettem neki, hogy szoktam veletek beszélgetni.
Mondtam, hogy hallottam, hogy 4. lombik után spontán sikerült.
Erre ő:
- De ő ettől még nem lesz szakmailag féltékeny.!
Ekkor mesélt egy sztorit. Közben vizsgált.
Volt egy páros akinek x.(talán első?) lombikra sikerültek az ikrek. Aztán mondták, hogy kell-e védekezni. Persze minek, hisz lombikból fogantak. De a természet kicselezte a dokikat és jött a következő lurkó. Ezután már úgy gondolták mégsem bízzák a váletlenre és tetettek fel spirált. De apa keresztül lőtte!! - Kósa doki mondta így - és jön a következő gyermek.
Erre mondta, hogy ő még mindig nem féltékeny szakmailag.
Sokszor hallottam már róla, hogy a szülés után változikhat a dolog odabent. Biztos itt is erről volt szó!
Ma még fejadag, holnap 24:00kor 3 ampulla Choragon és szerdán punkció. Már most úgy izgulok, mintha ez lenne az első!
Kérdeztem tőle, hogy megoldható-e az, hogy nem 2 napra kapjuk vissza, hanem 3ra. Mondta, hogy neki nem akadály, sőt még jobb is - szombatra esne -, mert akkor nincs kapkodás. De még a biológussal is meg kell beszélni. Szerintem neki sem lesz akadály kicsivel több borítékos sorsjegy ellenében.
Gondolom a dokinak is picivel többet kell adni és akkor minden rendben.
Ha nagyobb az esélyem, akkor miért ne? Õ is azt mondta, hogy jobb, ha nem 2re kapjuk meg.
Ja, a bal oldalra 7 pici pöttyöt rajzolt míg a másikra 4et.
Lehet, hogy még jót is tettem a borozással? Nagyon úgy tűnik!!
Fanny!
mizujs? Hogy vagy?
Baba!
Hogy állsz motívumok ügyben? Ha gondolod nekem van néhány és átküldöm vmikor a mailodra.
Lehet, hogy az nem ma lesz, mert tegnap technikai okok miatt újrahúzták a fiúk a gépemet. Még jó, hogy a párom szereti az ilyen dolgokat csinálni és az meg mégjobb, hogy a lakótársunk ITs. (informatikus mérnök)
Kicsit megint hosszúra nyúltam, de már megint történtek a dolgok. Bocsi!