Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!
Kép
Hívtam a biológiai labort, és azt mondták, hogy 8-ból 6 indult be mára!Kép
NAgyon boldogok vagyunk! Ilyen kezdés után erről álmodni sem mertem volna. Annyira féltem még betelefonálni is! Hétfőn 10:30-kor lesz a visszaköltözés.KépKépKép

Lois????
GYere, mert izgulunk ám nagyon érted!

Borsi

Borsi
borsókás

Sajna negatív, megtöröm a jó szériát...Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Borsi!
Ez a legfantasztikusabb hír! Nagyon ügyes voltál! És, hogy ennyi!!! Ehhez külön gratulálok!!

Kép
alinkat

Lois!
Nagyon sajnálom Kép Majd a következő hónap!

Kép
alinkat

Borsi!

Juj de jóóóó. Mondtam, hogy szerencsét hozok,látod eddig így is lett! Kép Továbbra is ezen leszek. DE örülök!!!

Lois!

Nagyon sajnálom! Kép Kitartás, remélem a következő már sikeres lesz.

Tiko

tiko

LoislaneKép
Kép
Annyira sajnálom! De fel a fejjel! Bármennyire nehéz is ilyenkor újra talpraállni, de hidd el, hogy titeket is vár egy babóca. Sajnos sokszor elég sokmindent meg kell élni a célig, de biztos hogy célba fogtok érni!puszillak

Alinkat, TikoKépKép
Hát lányok, ha mindig minden vágyam így teljesülne, megszűnt volna már rég ez a topik, mert mindannyian már a babás fórumra írnánk!!!Kép
Ma 5-kor ébredtem hajnalban, mert nem tudtam aludni az idegességtől! Arra gondoltam, hogy a 8-ból biztos sok éretlen,hisz az utolsó pillanatban nőttek meg; elégedett lehetek majd 3 embrikével is! Na ehhez képest.....KépKépKép
TikoKép Továbbra is dolgozz ilyen szorgalmasan!!!!

Borsi

Borsi
borsókás

Loislane!
Kép
Azt hittem hogy a szomorú figuráimat már ki is dobhatom sajnálom hogy nem sikerült.

Borsi!
Fantasztikus hírek!!!!!!!!
Csak így tovább és tuti meglesz az a pozitív teszt a végén.

Tiko!
Lehet hogy a tudta alattid miatt érzdel így az már mutatja hogy sikerrel fogtok járni. kopp-kopp. Drukkolok nagyon.

Most jöttünk meg a vásárlásból és nagyon örülök mert szerettem volna valami olyan blézer félét ami nem túl elegáns de sokmindenhez fel tudom reggel venni mert ugye mindig kell valami felülre még hideg van. És találtam és még mázlim is volt mert 50 %-al le volt árazva úgyhogy marha boldog vagyok. Kép

Kép

Most pedig irány a takarítás. Kép
KépKépKép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Merre jártatok???? Én is ilyet keresek hetek óta! Nekem bársony kellene, de ha vékonyabb, az is jó lenne!Kép
Igyekszem továbbra is jó irányba terelgetni a picurkáinkat, hogy tényleg kitörölhessed végre a sírós rajzokat!
Az én párom most lett kész a takarítással, engem a közelébe sem engedett ma a drága. Pedig már alig-alig fáj a pocóm.Kép
Jó munkát neked!
Kép
Borsi

Borsi
borsókás

Zsebi!

CSini a blézered, látom már be is akasztottad a szekrénybe. Kép

Jó takarítást! Erre is elnézhetnél. Kép

Tiko

tiko

Sziasztok Lányok!

Lois! Kép De kár! DE fel a fejjel, ne szomorkodj sokáig!

Borsi! De ügyesek voltak a picurok! Nagyon életrevalók! Csak így tovább.
Én a biatorbágyi outletben vettem egy Jackpot bársony blézert 70%-kal olcsóbban, igaz már kb. 2 hónapja.

Zsebi! Hogy Te milyen ügyes vagy! Nálam a vásárlás is és a takarítás is minimum egy egész napos munka.

Tiko! Megkérdeztem a pihenést és a doktornő azt mondta, hogy nem kell túl sokat feküdni, nyugodtan lehet sétálgatni, tenni-venni, bármit ami nem megerőltető.

Kettő bébikét kaptam vissza, a doktornő is ezt javasolta, mert ők ketten osztódtak a legszebben. Képzeljétek, az egyikőjük először a katéterben ragadt. remélem, hogy majd hozzám is így fog ragaszkodni! Kép Az, hogy a fagyasztóba jut-e belőlük, majd csak a jövő héten derül ki, egyelőre még osztódniuk kell tovább.

Pihenek egy kicsit.

Andi

Kép
bandika

Bandika!

Köszi, hogy megkérdezted! Kép
Mit csináltak azzal az embrkével, amelyik a katéterben ragadt?

Jó pihenést!

Tiko

tiko

Lois KépKépKép Minden csalódás nagyon fáj, de tudod, hogy menni kell tovább... Buksisimi és puszillak !

Seszi :hogy neked milyen mozgalmas volt az UH-d KépKép A miómával nem kell semmit csinálni ?

Borsókás : fantasztikus kis petécskéid voltak, most már 6 gyönyörű embrike várakozik és vágyakozik a pocidba. Csak pozitívan !! Kép

Alin : nem baj, ha "túl" sokat iszol, remélhetőleg elkerül a hiperstimu. Neked is nagyon drukkolok !!

Velem semmi extra, 1 hét múlva ilyenkor már túl leszünk az UH-n. Ja, és beléptem a 7. hétbe KépKép

Puszi Lányok

mniki

Borsi!
Az Auchanba Tópartba mentünk (Dunakeszi mellett) de a páromnak kellett nagyon wc-e és amíg ő oda bement megnézegettem a boldokat és akkor akadtam rá erre a boltra ahol is vásár van. Kép
Csatolok be róla képet hogy milyen is. Volt több féle szín és fazon, de nekem ez kellett. Kép Hogy kordból volt e azt nem tudom de ez olyan vastagabb vászon anyagból van.

Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Ez tényleg nagyon jól néz ki!!! Ügyi vagy. MÉg szerencse, hogy a férjednek halaszthatatlan dolga volt. Kép

Tiko

tiko

Sziasztok!
Köszönöm az együttérző szavakat mindannyiótoknak. Ez volt az idei évem messze legszörnyűbb napja, a reggeli negatív teszt csak a kezdet volt. Örülök, hogy végre vasárnap van és remélem a nap ma már szebben süt le majd ránk....

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Nagyon sajnálom!!!! Remélem a vasárnapod tényleg szebb lesz!!!!!

Tiko

tiko

Borsi Kép
Érdemes volt felkelni reggel! Kép Ilyen jó hírek várnak, nahát! Kép Csak így tovább én drukkolok folyamatosan!!!!!!

Alinkat Kép, Bandika Kép
Nektek is mennek a drukkok továbbra is! Hajrá lányok előre a pocakért! Kép

Tiko Kép
Már a 6.napon vagy? Nahát! Hogy rohan az idő, észre sem vesszük és már jelentet be a jóhírt! KépKép Én kívánom tiszta szívemből!! Kép

Lois Kép
Sajnálom én is nagyon, Kép de ne add fel az első nagyon ritkán sikerül!! Indultok is rögtön a másodiknak???

Zsebikém Kép
Gyönyörű a blézer!! Viseld egészséggel, reméljük nem sokáig lesz már rád jó. KépKépKép

Lányok, nekem ma reggel betoppant a mikulás. Úgyhogy kezdhetünk!! Kicsit nehéz helyzetben vagyok, mert már kezdhetnénk a lombikot is, nekem nem kötelező még egy inszem. Viszont azt még ma el kéne döntenem az orvosságok miatt. Kép Nagyon nehéz helyzetben vagyok. Nem tudom mit tegyek.... Szólnak érvek is ellenérvek is mind a kettő mellett és ellen. Javaslatok???

*

Kép
Kép
kiscsillag

*!

Szia. Mikunak örülök, viszont nagy döntés előtt álltok. A lombiknak szerintem nagyogg az esélye, hogy sikerül, viszont. El kell döntened - és ebben mi nem tudunk segíteni - hogy lelkileg felkészültél-e. Hiszen tudod, az sok szurival jár és szerintem a csalódás is nagyobb, ha nem sikerül. Persze ez nem csak az én véleményem, halgass meg másokat is!

Tiko

tiko

Helló!
Kiscsillag, én 4 inszemet végigvittem, ha újra kezdhetném az életem elmúlt 2 évét soha nem próbálkoznék ezzel! Minden egyes alkalom fájt testileg, utána pedig lelkileg, a mai fejemmel egyből lombikra mennék (tudom, hogy kell előtte 6 inszem, de mindenre van szerintem megoldás)! S bébim is már 1 éves lenne! Szóval csinálj egy tiszta lapon egy pro és kontra oldalt és hajrá!Valaki írta fentebb hogy lehet gyerek nélkül élni, de minek! Mikor eddig a gondolatig eljutunk, le kell ülni és komolyan át kell gondolni mindent!
Nagyon sok akarat, türelem, szerető társ, kell egy lombikprogram végigcsinálásához! És csak kis lépésekben szabad gondokodni: pl. elkezdeni a vizsgálatokat, eredmények begyűjtése, szurik beszerzése, beadás megtervezése, jutalomfalatkák, punkció sikere, mennyit kapjunk vissza, mi legyen a fagyibabákkal( ha vannak) ET sikere, és utána az a bizonyos két hét!!!!És a 15. nap! Én mikor elkezdtem a programot csak eddig gondoltam bele az életembe, fogalmam nem volt, hogy mi lesz, ha nem sikerül, nem mertem továbbgondolni az életemet!
Én a mai fejemmel(32.hetes terhes vagyok) néha bepánikolok, hogy ET után, hogy volt bátorságom visszamenni dolgozni. De úgy látszik, most ez az embrió nagyon akart minket! Hála az égieknek!
Bocs, hogy hosszúra sikerültem, ne haragudj! Légy ügyes!, illetve mindannyiótoknak kívánok sok sikert!

Kép
anid

Kiscsillag!
Ez bizony nehéz döntés. Én amikor az inszemeket csináltam rögtön ugrottam volna a lombikra. Így utólag viszont egyáltalán nem bánom, azt a 6 inszeminációt. Engem lelkileg felkészített az az időszak a lombikokra. És rengeteget tanultam belőle. Legfőképpen türelmet Kép Nekem inkább reményt adott hónapról hónapra.
Tudod az inszemes csalódások is nagyon rosszak, de a lombikosok .... Így is én pl. minimum fél éveket kihagyok a lombikok között, mert lelkileg annyira megviselnek.
Szóval egy a lényeg, hogy nézz magadba és döntsd el, hogy számodra mi lenne a legjobb.
Na most aztán hallottál véleményt pro-én kontra is.

Kép
alinkat

Szia Bandika!

Hány sejtesek lettek?
Nekem kedden lesz a leszívás, 12 petesejtem van, érzem is rendesen.
Ja, és hány napra kapod vissza? Én az előzőnél 2 napra rá kaptam, de van, akinél többet várnak. Ez miért van?
Sok sikert!
crys74

Kiscsillag!
Ha long protokollt szánt neked a doki akkor van még idő döntened, mert akkor a ciklus kb. 19 napján kell lkezdeni a szrit ha viszont short protokollt szánnának neked akkor bizony ma már az első fogigátló indulna is.
Hát nem tudom én lehet hogy ha long akkor elkezdeném a lombikot ha viszont short akkor már kezdeni nem tudsz lombikra viszont egy inszemet bevállalnék hátha a sors így akarta. Kép

A másik hogy valóban a lombik eléggé padlóra tudja küldeni az embert ha nem sikerül. azt modnom csak akkor szabad nekivágni ha lellkileg 150 %-on vagy. Mert sok erőt kitartást igényel talán többet mint az inszem bár nekem az sose volt. Csak abból indulok ki hogy abból hat lehetőség van és utána még mindig ott van a lombik 5 itt meg csak ez az öt van aztán vagy bejön vagy nem.

Én ezek alapaján mérlegelnék de a legfontosabb hogy lelkileg nagyon ott kell lenni. Különben nehéz végigcsinálni. Ott van Borsi egy vidám lány alapjáraton teli optimizmussal és a héte lején amikor nem kapott túl jó hírt megtört, de sikerült visszarázódnia magának és talán nekünk köszönhetően. Igaza van Anidnak itt mindig csak egy lépcsővel szabad előre gondolni hogy legyen elég pedikte szépen osztódjanak legyen mit visszarakni és utána jöhet hogy legyen meg a második hét végére az a zebra. Aztán jön tovább egy hónap két hónap.....

Crys!
Általában az embrióktól függ hogy hány naposan rakják vissza őket. Legjobb helyük az anyaméhben van így ha úgy ítélik meg hogy kint nem lenne jó nekik még egy nap akkor két naposan behelyezik. Legtöbbzör három napos ET van. De előfordul a 4-5 nap. Öt nap akkor van ha legalább hat embrió van mert itt már nagy az esélye annak hogy nem marad embrió a transzferre.

Louis!
Remélem szép volt a vasárnapod, a nap itt gyönyörűen sütött és remélem a kicsi szíved is kezd megmelegedni. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szia Zsebi!

Köszi a hozzászólást, de én ezt még mindig nem értem.
Akkor tehát: Nekem az előzőnél a leszívást követő 2. napon tették vissza őket.( csüt-szombat)
Ez a jobb, vagy, ha kivárják az 5 napot?
ja, és 2-4-6 sejtesek voltak
Bocsi az értetlenkedésért.
crys74

Crys!
Teljesen normális sejtszámúak voltak.
Nekem is volt két napos transzferem és ezt kaptam rá magyarázatnak, hogy mivel az anyaméhben a legjobb az embriónak visszahelyezik őket.
Az öt napos annyiból jobb hogy ott már nagyon szok sejtből állnak tulajdonképpen "csak" meg kell tapadniuk, de mivel kint nagyon sok embrió nem jut el az 5. napig így jobb ha előbb visszateszik őket. Nem tudom máshogy leírni. Kép

Tehát ha van mondjuk 5 életképes embiró akkor a 2. napon 5-ből választhatják ki a legszebb 2-3-at a visszarakásra míg ha kivárják az 5. napot akkor lehet hogy csak 2 marad és akkor nem lehet válgoatni ami marad az megy vissza és így lehet hogy az meghal aki túlélte volna ha bekerül az anyaméhbe.

De lehet hogy most nálad is kipróbálják a hárm naposat nekünk is így volt 1-re két napos másodikra 3 és harmadikra 4 napos volt. Kép

Remélem letudtam értelmesen írni amit gondolok és amit szerettem volna. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
Gondolom nem haragszotok, hogy így eltűntemKép.
Tegnap volt egy hete, hogy hazajöttünk Miklóskával. Június 6-tól lesz papíron is a mi kisfiúnk, képeket majd akkor tehetek fel ide. Most még próbaidősökKép vagyunk.
Gyönyörűek csemetéitek.Kép
Szeretném megköszönni mindannyiótoknak a sok támogatást, szeretet, drukkolást a nehéz napokon.
Mindenkinek sok boldogságot kívánok!

ölel mindenkit: Süni

Bemásolom ide amit az örökbebabás topikon írtam, "rövid történetünket":
Hol is kezdjem történetünket A levél felbontásától a hazaérkezésig naplót vezettem. Kb. 25 oldal lett.
Sajnos amióta hazaértünk nem tudtam írni, de holnap megpróbálom pótolni ha nem is olyan részletességgel.
Április 21-én,
pénteken (Gólyahíres tali előtti nap)levelet kaptunk a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei TEGYESZ-től, hogy van egy 13 hónapos kislegény, aki szülőkre vár. A megyében nem tudták örökbe adni, így az országos listán a mi nevünk merült fel elsőként. 5 napon belül jeleznünk kell, hogy szeretnénk-e többet tudni róla.
Április 24-én
Robi felhívta őket, ahol egy nagyon kedves hölggyel megbeszélte, hogy kedden ott leszünk.
Április 25.
Korán reggel indultunk, mert 9-re Nyíregyházán kellett lennünk. Egész úton alig beszélgettünk, visszafelé annál inkább. A TEGYESZ-nél elmondtak Miklóskáról mindent és megmutatták a képét. Nagyon kicsinek tűnt (utóbb kiderült, hogy a kép még novemberben készült). Gyönyörű arcocskája arra bíztatott minket, hogy látogassuk meg. Az ügyintéző hölggyel kb. 25km-t utaztunk egy községbe, ahol egy nagyon kedves, 3 gyermekes családban nevelték születése óta. Szerelem volt első látásra. Ahogy beléptünk az ajtón szinte szárnyalt a nevelőmama karjában, mintha csak azt mondta volna. Jó, hogy végre itt vagytok! Mosolygott, kacagott nagyokat. A nevelőmami szerint olyan dolgokat is megmutatott, amit addig nem tudott. Amikor visszaértünk a kocsiban maradtunk Robival, hogy megbeszéljük a választ. Én csak zokogtam. Hihetetlennek tűnt, hogy mindez velünk történik. Igent mondtunk.
Megbeszéltük, hogy pénteken visszautazunk és kezdjük a barátkozást.
Még aznap átköltöztettük a számítógépet a mi szobánkba, aminek az lett az eredménye, hogy este már nem tudtam veletek beszélni. Repültek a napok. Csomagolás, takarítás, papírok beszerzése, közben anyák-napja az óviban.
Április 28.
Miklóska aznap volt 13 hónapos. Munka után indultunk. Sóstófürdőn a Blaha Panzióban szálltunk meg. (Ajánlom mindenkinek- nagyon kedves emberek a tulajok és az alkalmazottak is).
Április 29.
10-re mentünk a családhoz. Előtte még elmentünk vásárolni, vettünk egy "karika-tornyot" Miklóskának. Nagyon örült neki, azóta is szívesen játszik vele. Nagyon barátságos volt, de ha kiment a nevelőmami nyöszörgött és volt, hogy sírt utána. A nevelőmami és fia voltak csak otthon, a másik két gyerkőc a nagyinál hétvégézett, a férje dolgozott. Meghívott minket ebédre és megvárhattuk, amíg Miklóska felébred. Sokat játszottunk. Ahogy néztük egyre jobban beleszerettünk. Az ölemben jól eljátszott Robival. Néha megfordult, hogy megnézze ki is tartja, olyankor kicsit meglepődött.
Április 30.
Túrórudit vittunk kicsi fiúnknak. Nagyon szereti. Hangodan kiabál, hamm-hamm- nyamm-nyamm!, ha nem adom elég gyorsan. Ezen a napon szinte természetesnek vette, hogy vele vagyunk. Ebédeltünk és utána együtt elmentünk Tokajba. Miklóska és a nevelőmami velünk jöttek, a férje és kisfia külön. Ki sem akart szállni a kezünkből csak amikor már nagyon elfáradt. Közben sokat beszélgettünk szokásairól, eddigi kis életéről.
Május 1.
A nevelőcsaláddal közösen elmentünk szalonnát sütni. Indulás előtt még szereztünk egy kis sérülést a fejünkre. Megcsúszott a keze és beütötte egy kisautóba, volt nagy sírás-rívás. A nevelőmami már nem jött velünk, hanem a kisfia ült mellettünk az autóban. Repültek az órák. Próbáltunk minden pillanatot bevésni. Visszafelé elaludt az autóban, kicsit meglepődött mikor felébredt, de nem sírt. A panzióban aznap elmondtuk, hogy miért is utaztunk oda. Nagyon kedvesen fogadták. Megtörtént az első peluscsere Sétáltunk a parkban, közben eleredt az eső. Az ernyőtől kicsit megriadt, talán akkor látott először. Sajnos a babakocsit nem vittük magunkkal, így egy hétig kézben vittük a nagylegényt. Cipőcskéje sem volt, és járni sem tudott még. Az Apa szót már mondta, persze a nevelőapukának. Az utolsó nap azonban már Robinak szólt
Május 2.
Reggel a gyámhivatalban kezdtünk. Leadtuk a papírokat. Kicsit másképp értelmezte a megyei és a városi (ahova Miklóska tartozik) gyámhivatal az előírásokat, de segítőkészek voltak. Délelőtt csak 2 órát lehettünk fiacskánkkal, mert délután a Nyíregyházától ellenkező irányba 25 km-re fekvő városba kellett mennünk jegyzőkönyvet felvenni. Megkérdezték mi lesz a neve. Mi először a Benedek vagy a Bence első néven gondolkodtunk. De mivel Miklósként ismertük meg, így zártuk a szívünkbe Miklós maradt. Nagyon elcsodálkoztak a hivatalban. Az ügyintéző azt mondta ő még nem találkozott olyan házaspárral aki meghagyta volna a gyerkőc nevét, mindenki tett legalább mellé még egyet. Délelőtt elvittük autózni. Öröm volt minden perc, mosoly, tapsolás, sikítás, kacagás Robi este hazautazott a környezettanulmány és munka miatt.
Május 3.
Délelőtt a nevelőmami elhozta hozzám a panzióba. Nagyon izgultam. Délutánig kettesben voltunk. Ez volt a "főpróba", nagyon izgultam. Sokat sétáltam vele, mindent nagyon megnézett. Szinte kattogott a kis agya, ahogy a sok újdonság, információ raktározódott. Hintáztunk, talán életében először. Olyan csodálatos dolog megmutatni neki a világot. Nagyon megörült Robinak délután. Az emeleti hosszú folyosón fáradhatatlanul másztunk és sikítoztunk ide-oda. Szerencsére a panzióban keddtől már csak mi voltunk Este hazavittük és vásároltunk pár ruhácskát, amiben hazahoztuk.
Május 4. csütörtök
Délelőtt megérkezett a környezettanulmányunk, délután pedig meghozták a hazabocsátó határozatot. Ha jól érzi magát velünk egész nap és éjszaka is, pénteken meghetünk. Hát így volt. Reggel vettünk neki cipőcskét. Elmentünk a Nyíregyházi vadasparkba. Mint egy kis szivacs, vagy inkább pórszívó. Tátott szájjal figyelte az állatok minden mozdulatát, sikítozott nekik. Az oroszlánketrecnél le akart menni a földre. Letettem és megtörténtek anya kezét fogva az első bizonytalan lépések. Ma már egyedül feláll és kapaszkodva menetel, közben pakol. Csupa boldogság ez a gyerek, a MI GYERMEKÜNK, még mindig hihetetlen. Olyan kedvesek voltak a panzióban, lesték minden óhajunk. Este (ők ajánlották fel), hogy a másik szobában a kádban (mert a miénkben csak zuhany volt) megfüröszthetjük Miklóskát. Imád fürödni, közben anyát és apát is benedvesíti. Mivel külön szobához szokott meg sem mertünk moccanni, mert nyikorgott az ágy. Én alig aludtam, néztem azt a csöppséget, aki már több mint egy éve várt ránk. Leköltöztem a kiságy mellé és figyeltem, hogy szuszizik.
Május 5. péntek
Reggel mosollyal ébredt. A gyámhivatalban átvettük a határozat másolatát, majd elbúcsúztunk a nevelőmamitól. A felnőttek sírtak, Miklóska pedig elégedetten ült az autósülésben, Az úton sokat aludt, de nagyon elfáradt. Itthon a papa-mama, sógornőm nagy örömmel várták.

Hát így lettünk mi 2 hét alatt APA és ANYA, igazi CSALÁD!

Nagyon jól eszik. Nagyon kevés dolgot nem szeret. Napról-napra ügyesebb. Ma már egész nap pápázott, persze csak Apának és nekem. Reggel kicsúszott a száján az ajtó "ató", a videóbanyulkálás során megtanulta a nemet és már sok halandzsaszava is van. Sok mindent be kell pótolnia, megmutatjuk neki a világot és nekiadjuk

Edina kívánsága (hogy "koraszülés" legyen) bejött.5-én jöttünk haza, 10-én lett volna határozatunk 9 hónaposKép
süni_renóca

Süni_Renóca!

Nagyon szép és megható a történetetek, könnyet csalt a szemembe.Ksözönöm, hogy megosztottad velünk! Gratulálok, nagyon sok örömöt és boldogságot kívánok a pici babátokhoz!!!!
És várom a képeket! Kép

Tiko

tiko

Igazi tündérmeseKép
Legyetek nagyonnagyonnagyon boldogok!!!!
Lois

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Szia Zsebi!

Köszi, most már értem ! Kép
Puszi!
crys74

Borsi!

Merre vagy? Jól vagy ugye?

Holnap ET Kép Kép Kép

Tiko

tiko

Süni_RenócaKép
Istenem, én is megkönnyeztem a történeteteket! Hát véget ért a hosszú várakozás! Teljes család lettetek! Kívánom, hogy szeressétek nagyon egymást, és legyetek nagyon boldogok!Kép
ZsebiKép
NAgyon szépet vettél! Ma mi is szétnéztünk kicsit, persze nem kaptam.Kép De most 2 hétig úgysem fogok korán melóba indulni, aztán meg már remélhetőleg meleg lesz!Kép

KiscsillagKép
Hogy döntöttél? Sajnálom, hogy nem voltam itt, és nem tudtam segíteni! Bár én magam nehezen döntök ezt most láthattátok, tanácsot adni könnyebb.Kép
Én azt hiszem, hogy a helyedben folytatnám az inszemeket, ha lehet. Lombikból csak 5 a támogatott, és az nagyon hamar letelik sajnos. Amíg lehet, én nem kezdeném el "fogyasztani" őket!

Lányok!Kép
NAgyon izgulok, holnap fél 11-kor ET. Sajnos ma nem lehetett betelcsizni, nem tudom mizujs a pici margarétáinkkal. Remélem mind a hatan szépen fejlődnek!!! Holnapra még nagyon kellenek a drukkok!
Különösen a szerencse-kabalámnak kell talpon lennie!!!Kép
TIKO! Ugye ráérsz????!!!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Naná, hogy ráérek!!!! Semmit nem fogok fél 11-től csinálni, csak rátok gondolok. Kép
Hányat szeretnél vissza?
Biztos rendben van minden, különben telcsiztek volna neked.

Tiko

tiko

TikoKép
Erre nem is gondoltam, tényleg biztos felhívtak volna. Akkor 10-től kérem a segítséged!!!Kép
Szerintem most is 3-at fogunk visszakérni! Azt nem is merem remélni, hogy olyan jól osztódnának, hogy lebeszél a doki a 3-ról.

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Oké, 10-től a tiéd vagyok. Kép
Tudsz utána jelentkezni? A férjed veled lesz?

Tiko

tiko

TikoKép
Mi olyannyira nem hittünk abban, hogy lesz transzfer, hogy ő erre a napra nem is vett ki szabit. (Fő az optimizmus!!!Kép) Holnap reggel bemegy korán, és kivesz egy napot, mert nem akarja, hogy egyedül menjek!Kép Ez azt is jelenti, hogy nem biztos, hogy a gép közelébe fog engedni amikor hazaértünk. De ha másképp nem megy, majd bediktálom neki a lényeget. Decemberben is így csináltuk!Kép
Te hogy bírod a semmittevést? Mennyit szoktál feküdni?

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Vagy te vagy a férjed legalább 2 sort írjatok, hogy minden rendben és hogy hány embrikét kaptatok vissza.

Moat már egész jó bírom a semmittevést. Pont ma mondtam a férjemnek Kép, hogy még a végén megszokom. Elég sokat fekszem, de azért ma levittem a kutyát 1x, elmentünk a telkünkre megnézni a gazt, hogy mekkora. Úgyhogy ma elég sokat voltam fent. HOlnap már kicsit dolgozni is fogok, de azért igyexem sokat pihenni. Majd kiderül jól tettem-e. Persze az sosem fog kiderülni, hogy ha nem feküdtem volna ennyit, akkor sikerül-e.
A sok fekvéssel csak az a bajom és azért megy nehezen, mert már fáj tőle a fejem.
Te mennyi fekvést tervezel?

Tiko

tiko

TikoKép
Mindenképpen jelentkezünk majd valamilyen formában, megígérem!Kép
Remélem, csak megnézted a gazt, és nem álltál neki kertészkedni!
Kép Hagy legyen nekik is jó egy picikét!Kép
Én úgy tervezem, hogy csak a transzfer napján (HOLNAP!!! Kép) fogok feküdni, aztán már csak az utrok felküldése után egy-egy fél órát. Azért dolgozni nem fogok, betegszabin leszek 2 hétig.
Én sem szeretek sokat feküdni, mert nekem a hátam kezd el egy idő után fájdogálni! Holnap azért majd rákérdezek, hogy a doki mit javasol.

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Nem kertészkedtem, dehogy. MOst csak megnézni mentünk. Kép Annyira jó képeid vannak. Kép
Meg sétáltunk egy jót.

Kérdezd meg, kiváncsi vagyok a Szmati mit mond erre. De el ne felejtsd a nagy izgalomban. Kép

Ha nem fogsz feküdni legalább tudsz jönni engem szórakoztatni. Kép

Tiko

tiko

TikoKép
Én mindent elfelejtek ott, és akkor, amikor meg lehetne kérdezni.Kép Rendszeresen fel kell hívnom utólag, hogy rákérdezzek a dolgokra. De ez talán nem fog kimenni a fejemből!Kép
Igen, én is úgy terveztem, hogy többször fogok majd bekukkantani napközben is. Legalább nem leszek olyan magányos itthon. Előkészítettem már néhány könyvet, hogy végre lesz időm olvasni is, de néhány nap után már unni fogom, az biztos. De most legalább lesz lehetőség dumcsizni!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Hát én itt leszek, ez tuti. Kép
Kezd állandóan a hülye teszt járni a fejemben. Kép

Tiko

tiko

TikoKép
Nem vérvételre fogsz menni? Megcsinálod előtte a tesztet is?

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Fogok tesztelni az tuti, de vérvételre is megyek. Nem tudom ki fogom-e bírni péntekig. Te kibírod, hogy ne tesztelj?

Tiko

tiko

TikoKép
Én legutóbb sem teszteltem. A decemberi ET-kor kapott teszt itt lapít még a fiókomban. Sajnos annyi negatívat láttam, hogy el sem tudom már képzelni, hogy létezik kétcsíkos teszt is.Kép
Szerintem most sem fogok tesztelni. Nem igazán hiszek bennük.
Próbáld meg kibírni péntekig!Kitartás, addig már csak 5 nap!!!!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

HÁt te nagyon erős vagy! Én sem hiszek benne, de nem fogom kibírni. De majd még meglátom, úgyis szólok, ha teszteltem. Kép

Tiko

tiko

TikoKép
Azt remélem is, hogy szólni fogsz!!!Kép
Nekem az elsőnél már a 10. nap környékén voltak mikubának jelei. Tehát már tudtam, hogy nem sikerült. HA ez nincs, lehet hogy én sem bírom ki tesztelés nélkül! Remélem most másképp alakul mindkettőnknek, és sok-sok kétcsíkos tesztet fogunk produkálni!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Hát ezt én is remélem. Kép

Megyek alukálni, fárasztó napom volt ma is. Kép
HOlnapra nagy-nagy drukk!!!

Jó éjt mindenkinek!

Tiko

tiko

TikoKép
Köszönöm a drukkokat, holnap majd jelentkezünk!
Jó éjszakát neked is!
BorsiKép

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Renóca Kép
Köszönjük a szép történetet, olyan szívmelengető. Legyetek nagyon boldogok és okozzatok sok-sok örömet egymásnak!

BorsikaKép
Ügyi legyél holnap, ágyazz meg szépen a margarétáknak, aztán gyere hamar a hírekkel!

TikoKép
Kitartás, már nincs sok hátra a tesztig! Szerintem olyan jó, hogy ilyen sokan akciózunk, mert így legalább leköt a drukk másokért és mindig történik valami.
A tapadós embrikémet másodszorra már sikerült a helyére tenni, tehát mindketten itt vannak.

ZsebiKép
Tök jó a blézer, biztos jól ki tudod használni, mert olyan "mindenhezmegy" darab.

Kiscsillag Kép
Tanácsot adni nem tudok, de a tapasztalataimat és véleményemet leírom Neked. Én végigcsináltam 6 inszemet, a kedvem nagyon hullámzott. Az elsőnél és az ötödiknél voltam nagyon lelkes és pozitív. A negyediknél a teszt volt pozitív, de sajnos csak biokémiai terhesség volt. A hatodikat már csak kényszerből csináltuk, inkább már a lombikot vártam. Szóval a sikertelen inszemek után elég erős mentsvár, hogy majd a lombik sikerül és én még mindig ebben bízom. Gondolom a sikertelen lombik után viszont nagyobb lehet a csalódás, mert a bizalom nagyobb, a procedúra meg hoszabb és strapásabb. De szerintem minden lehetőséget ki kell használni, ha van esély, mert sose lehet tudni, hogy mitől és mikor jön a zebra. Ismerek olyan kislányt, aki a 6. inszem alkalmával fogant, pedig már ott is inkább a lombikra készültek!

Crys Kép
Nekem a 3. napon volt az ET. Az egyik 8-10 sejtes volt, a másiknál pedig már nem is igazán látszódtak a sejthatárok. Szóval ők ketten jól elhúztak, mert a többiek csak pár sejtesek voltak, nem is tudták még megmindani, hogy fagyaszthatók-e vagy sem. Majd csak holnap derül ki.

Andi

Kép
bandika

Sünikém! Kép
Istenem, hát végre eljött a ti időtök is! Kép Áldott jó kisfiút kaptatok, vigyázzatok rá nagyon! Most már nagyon gyorsan fog fejlődni, hipp-hopp és járni fog meg beszélni sokat! Kép Nagyon megérdemeltétek azt a boldogságot, amit Miklóska varázsol az életetekbe! Kép

Borsi! Kép
Drukkjaim mennek mára! Kép

Tiko! Kép
Jó kabala legyél! Kép

Kiscsillag! Kép
A lombik lelkileg nagyon megterhelő, sokkal megterhelőbb az inszeminél, és a sérülékenységedet, törékenységedet figyelembe véve én inkább az utóbbi mellett döntenék. Ez is meg tud viselni Téged nagyon - annyira elkenődtél egyszer, mikor le akarták állítani - ugye jól emlékszem? - mintha csak egy lombikod nem sikerült volna. Tele volt szomorú kék fejecskével az írásod. Ha ez ennyire megvisel, én biztosan az inszemire szavaznék.
Ráadásul a szervezetednek is jobb: kevesebb hormon, kisebb megterhelés. A tested csak megrázza magát, és jöhet a következő próba. A lombik nem ilyen. Több és komolyabb mellékhatása lehet, nem beszélve róla, hogy a születendő babáknál is nagyobb a genetikai rendellenességek aránya.
Szerintem légy jó magadhoz, és maradjatok az inszemi mellett. Kép Remélem nem volt bántó, amit írtam - úgy gondoltam, hogy az őszinteségemmel jobban tudok segíteni. Másnak lehet, hogy nem ezt írnám, de NEKED igen! Kép Kérlek, magadból indulj ki, nem másból. Hallgass Zsebire: a legfontosabb, hogy a saját lelkiállapotoddal légy tisztában.

Lois,
Kép erre nincs szó...

puszi,
seszi

Kedves lányok! Kép
Köszönöm szépen mindenkinek a sok-sok segítséget és hozzászólást! Végül az inszem mellett döntöttünk. Több okból is. Jól vagy rosszul azt nem tudom, de nem is ez a fontos, hanem, hogy sikerüljön nem igaz? Kép

Borsi Kép
Gondolok rád és nagyon, de nagyon szorítok értetek!!! Drukk ++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Seszikém Kép
Ti hol tartotok?? Nálatok mikor indul a nagy akció??

Süni Kép
Gyönyörű, szívet, leleket melengető történetetek. Köszi, hogy megosztottad velünk!! Sok-sok boldogságot és minden jót Nektek! Én se tudtam parancsolni az érzelmeimnek. Már mi is gondolkodunk az öribabán, de legalábbis nem vetjük el teljesen a gondolatot! Kép Ez azért valamennyire megnyugtat engem is. Privátban sem küldhetsz képet? Nagyon szeretném már látni a pici fiatokat! Kép

Mniki Kép
Rátok is sokat gondolok. Kép Drukkolok az uh-hoz és mennek a babanövesztők!! Kép ++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pihenj sokat és vigyázz Magatokra nagyon!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Süni,

Szivből kívánom, hogy legyetek nagyon boldogok!!! Kép

Kiscsillag,

Bocsi, hogy csak igy idepofátlankodtam, szoktalak olvasni titeket. Nekem a 4. inszem sikerült, most 12 hetes terhes vagyok. Már intéztük a papirokat a lombikhoz, mert én annyira már nem biztam az inszem sikerében. Már a fogigátlót is felirta a doki a lombikhoz. De rábeszélt még egy utolsó inszemre....nagyon nem biztam benne, nem paráztam annyira, úgy gondoltam, majd a lombik....és pont ez jött be, amikor már lemondtam róla. Én azt gondolom sokmindenkinek azért szokott a 6. inszem sikerrel járni, mert már nem szoronganak tőle annyira.

Lányok!

Kérdésem lenne. A Kaaliba járok én is a Krizsa dokihoz. Azt mondta, ha betöltöttem a 12. hetet, menjek vissza hozzá egy gratulációra és a kartonomat is lezárják. Én annyira hálás vagyok neki, de tudom, hogy pénzt nem lehet adni neki. Tudom, hogy vannak itt olyan kismamik, akiket ő segített babához. Kérdés. Lehet-e neki vinni valami ajándékot, italt, vagy nem is tudom mit. Ciki lenne ott hálálkodni üreskézzel. Van valakinek ilyen tapasztalata? Vagy nem fogadna el semmit,

Köszönöm, ha válaszoltok.

Fruzsi

fruzsina32

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?