Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Nadine, hogy megosztottad velünk életed legszebb napját! Jó volt olvasni.
Kép

KépKép
KépKép
mirama

Cumi: nalunk egyiknek sem volt, es szerencsere az ujjukat sem szoptak, igy nem tudom mi a biztos modja, hogy leszokjon egy gyerek rola.

Ejszakai pisi: Nalunk a Bencevel a szobatisztasag egy remalom volt. Kb. 2.5 evesen a pisi 2 nap alatt ment a bilibe, de a kakival kinlodtunk tobb mint 3 eves koraig. Azt is tudta szabalyozni, csak nem a bilibe akarta csinalni, hanem kizarolag a gatyajaba. Szolt, hogy ker pelust, majd mikor kesz volt, pelenka nelkul volt. Az ejszakakrol ugy szokott le, hogy minden reggel szarazon ebredt, igy szepen elhagytuk a pelust, tehat mar ejjel is szobatiszta volt amikor meg mindig a kaki a pelusba ment, aztan nem is tudom, valahogy ravettuk este meseolvasas kozben, hogy uljon a bilin (mert mindig este furdes utan kakilt), es igy lassan az is sikerult.

Amica!
Remelem a mai ejszakad valamivel nyugodtabb lesz mint a tegnapi! Mi ez a kor? Valami virusos fertozes?

Mirama!
Majd csinalok kepeket es elkuldom e-mailben jo? Te is kuldhetsz nekem. Kép
Nekem is sok ruham a H&M-bol van. Most is amiben jelenleg vagyok. KépTerhes ruham is mind onnan volt. Nekem valahogy a Wiener Neustadtban levo uzlet jobban tetszik. Jobban atlathato mint az Eisenstadtban levo 3 szintes, meg szerintem a valaszteka is nagyobb. Itt a legkozelebbi Torontoban van, es ugy tudom ez az egy az orszagban. Ez meg olyan, mintha azt mondanank Sopronban, hogy a legkozelebbi uzlet Parizsban van. Kép

Kép
Kép
agi

Sziasztok!
Oviból szerzett vírusos fertőzés...
Még nekünk sem volt semmi ilyen, de szerencse három betegségett szerzett csak az oviban szeptember óta!
Túléltük az éjjeltKép

Mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!A mi éjszakánk viszont egy rémálom volt,semmit nem aludtam.Virág 5-ször hányt és 39-fokos láza volt.Hűtőfürdőztük egész éjjel mert a gyogyszert kihányta a kúpot kinyomta.Kicsi volt akkor sem éjszakáztunk most ez nagyon furcsa volt számomra.Úgy féltem,hogy lázgörcse lesz,mert remegett is.Hát nemtudom hol szedett össze valamit,hogy már nem tud ki gyógyulni belőle.
Viol!Nagyon szép a történet,olyan megható!

KépKép
kola2

Ági!

Szerintem mindenkit érdekelnek a ház képek, ha nem akarod a hsz-be tenni, nem csinálnál egy ideiglenes albumot amit ha megnéztük törölhetsz is? Lécccci Kép!

Amúgy 9 nap van hátre, no hetek!!! Kép Kép
itt a szalagom:
Kép

Amica,
szegény Márton és Janka és Te...
Szoktál homeos bogyókat adni nekik?
Az Állomás Patikában van a Hársné Unger Klára, aki meg tudja mondani mit kell adni ha a kisgyerek hányt, rosszul van ilyenek. Õ tud segíteni, mert vírusnál sima gyógyszert nemigen lehet adni. (Csak délelőtt dolgozik, hétköznap)
Ugyanez Virággal kapcsolatban...
Mindenkinek javulást!!!!!

H&M
Én is az eisenstadti sétálóutcást ismerem. W.Neustadtban nem voltam még H&M-be. Amit én még szeretek (kétbetűsök Kép) a C&A, meg a Takko az most van Sopronban is az Intersparban.

Szonjának jó időt az állatkertezéshez!!
Vendég

Zsanett!
Együttérzek!
Az éjjel már csak lázas volt a Márton, de aludtunk egyben 5 órátKép!!!!!!!!!
Ma már sokkal jobban van. Szerencse nálunk nem volt semmi előzetes betegeskedés, csak ez a két nap.

Vírus Vero, nem is kellett szerencse semmi gyógyszert beszedni, csak hányás elleni kúpot kapott. Használtam homeos bogyókat fogzásnál, de szerencsére a mienkek nem betegesek. Janka életében egyszer, Márton háromszor kapott antibiotikumot. Azt is sárgaságra, meg most télen egy fülfájós esetben. Nem tudom mit változtat majd a helyzeten ha már ketten lesznek ovisok...

A 9 nap tényleg nem semmi márKép!!!!!!!!!!!!
Izgalmas a vége. A jóslóid hogy alakulnak?

Szonja cumiját már beette a zsiráfKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
amica

Azért megkérdeztem a hányára a homeos bogyót ezt kell kérni a patikában:

china-t, vagy ha tényleg vírusos, és hasmenéssel is jár, akkor chininum arsenicosum-ot.

Jóslók ugyanúgy vannak, mint a sűrűsödés előtt.
Mégegyszer nem tréfálnak meg, 5-3 percesekkel vagyok hajlandó elindulni csak...

Szonjácskának a cumija tényleg a zsiráfé lehet már!!!

Kép
Vendég

Sziasztok!
Cumi még megvan mivel nem jutottunk el az állatkertbe.Több oka is volt.Az egyik,hogy az udvarunkon egy állványt állítottak fel a szomszéd kocsma cserepezéséhez így tőlünk autó se ki se be!KépA másik ok,hogy a férjemnek dolga akadt.Talán holnap ha az időjárás engedi.
Kép

Zsani!
Képzelem,hogy elegetek lehet már a betegségekből.Kicsi Virág nagyon rosszul viseli?

Hajnus!
Istinek,hogy sikerült a kirándulás?

Kriszti!
Mi úgy csináljuk,hogy ha mondjuk 8-kor megissza a kakaóját(2dl)és 9,fél 10 körül pisilés nélkül elalszik akkor én 11,fél 12 körül beviszem az ágya mellé a bilit,Szonját felemelem,közben mondom neki,hogy most pisikézünk,ráültetem a bilire,Õ pisil(félkómásan)aztán vissz az ágyba.Igazándiból fel sem ébred.KépMikor ül a bilin a feje néha leesik vagy döl ide-oda.Én persze megtartom neki.

Amica!
Mizujs a kis beteggel?

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Eszti!
Remeljuk holnap jo ido lesz, es tudtok allatkertbe menni. Mi is azt tervezzuk holnapra, en is remenykedem a jo idoben.

Amica!
Orulok, hogy jobb volt az ejszakatok, es hogy Marton jobban van!

Zsani!
Most mar nektek is meg kell gyogyulni. Szegeny Virag! Kép

Vero!
A Magyar utcai patikaban is eleg sokat tudnak a homeos cuccokrol. En mindig oda megyek. ("mindig" ha-ha Kép)
Tettem kepeket a hazrol a profilomban levo albumba. A kupit ne nezzetek, foleg a Bencenel, de hat ott minden este rendet rakunk, es reggel 10 percen belul igy nez ki megint. A Balintnal nem csinaltam meg kepeket mert alszik.

Na tegnap semmi nem volt az unnepseg az oviban. Minden honap elejen adnak egy naptart arra a honapra, ezen rajt van, hogy melyik nap milyen foglalkozasok lesznek stb. A tegnapi napra az volt irva, hogy: "Mother's Day Celebration". Hat nem tudom ezt mas hogy ertelmezi, de en azt hittem unnepseg lesz, mivel nekunk (anyukaknak) delre kellett odamenni. Hat annyi volt, hogy egyutt ragasztottunk egy sziv alaku kituzot, aztan a nap hatralevo reszet (jatek, mese, enekles, kaja) egyutt csinaltuk vegig. Ez jo is lett volna, csak a 25 gyerek melle volt ugye 25 anyuka, nehol nagymama is jott, ill. nehany testver, a ket ovono, szoval voltunk vagy 60-an a teremben. A Balint marhara elvezte, jott-ment, minden jatekot kiprobalt (volt amit meg is nyalt, remelem nem lesz beteg!). Aztan egyszercsak latom am, hogy valami jatekkal a kezeben egyenest a mosdoba tart, es meg mielott odaertem bele is martotta a wc-be..... Kép
Azt mondtam mar, hogy a Bence egyik ovonenije magyar? Mar itt szuletett, de tud magyarul.

Kép
Kép
agi

Ági, ha itt vagy...Kép
Elkaptam a vírustKépKépKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Itthoniak, szép álmokat! Megyek megpróbálok pihenni.

Kép
Kép
Kép
amica

Szegény Amica!
Gyógyulj meg hamar!
Kép

Ági, nagyon klassz a ház, főleg a kandalló!!!

Kép

megyek kivasalom a kisruhákat...Kép
Vendég

Sziasztok!
Sajnos Amica a kórházban van a fránya vírus miatt.Hányt és görcsölt,nem maradt meg benne a gyógyszer sem.Infúziót kap és már jobban van.Főképpen a baba miatt ment be,hogy ne legyen semmi gond vele.Idézem:"Baba teljesen jól van"

Örülök neki és Amica is minél előbb gyógyuljon meg!
Kép

Voltunk az állatkertben!Nagyon élveztük mindhárman.Visszatértek a gyermekkori állatkertes emlékeink a férjemmel.Szonja odaadta a cumiját a zsiráfnak.Bedobta a ketrecébe.Csináltam róla képet és még sok minden másról.Simorattunk szamarat,kis kecskét és bárányokat.Majd felrakom őket.
Az időjárás is kedvezett nekünk.Picit ugyan fújt a szél de meleg volt.
2-re haza is értünk.
Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!
Ági, köszi a képeket. Igazán szép kis lakásotok van. Jól látom, hogy a konyha és a fürdöbútor ugyanolyan? A hütötök nagyon tetszik. Ki csinálta a gyerekszoba falra a patchworkot? Te?
Látom a fiúknak külön szobája van. Én úgy gondoltam lassan összerakom Öket egy szobába. Gondoltam amíg picik, legyenek együtt, majd ha már nagyobbak lesznek akkor kapnak külön szobát. De még vacilálok ám. Nem jó a gyerekeknek ha közös a szobájuk?
Amica! Gyógyulj meg minél elöbb!! Nagyon sajnálom, hogy kórházban kötöttél ki.
Vero! Igen, Szilveszter volt a dokim mindkétszer. Neked ki is?
Ági! Az eisenstadti H&M tényleg fura, bár ha csak gyerekcucc kell megteszi. Amúgy én Shopping City függö vagyok. Csak mostanában nem jutok el.
Cumi. Nálunk mindkét gyerek ujjszopis. Cumit direkt nem vettem, hát megtalálták az ujjukat. Kiváncsi leszek, hogy szoknak le róla.
Zsani! Virág jobban van?
Eszti! Jó lehetett a vidámpark. Mi tavaly Auszrtiában voltunk, az is tök jó volt.

KépKép
KépKép
mirama

gyerköceim.
Kép
Kép

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti!
Nagyon szépek a kicsikéid!Ma készültek a fotók?
Én nagyon szerettem,hogy az öcsémmel egy szobában voltunk.Esténként mindíg nagy eszmecseréket folytattunk mindenféle dolgokról.Arról nem beszélve,hogy egy biztonságot nyújtott,hogy nem vagyok és ő nincs egyedül.Éjjel ha megébredt engem is felkeltett,hogy kísérjem ki a WC-re(ami egyébként 3 lépés a szobától)és én minden alkalommal megtettem.Aztán persze eljött a kamaszkor(először az enyém) és akkor már igényeltük a különlétet így én megkaptam anyuék hálóját és ez pont így volt jó!
Nem vidámparkban voltunk hanem állatkertben de a jövő hónapba ki szeretnénk menni a Meseparkba Eisenstadtba.Voltatok már ott?Könnyű oda eljutni?
Szeretnénk legalább havonta egy kirándulást tenni valami Szonja számára érdekes helyre.Lenne ötleted hová?

KépKép
eszti76

sziasztok

bocsi hogy nem írok mást de nem is olvastam vissza...
nagyon fáj a pocakja, vigasztalhatatlan...
létezik, hogy aki hasfájós, annak minden nap fáj?? minden nap szenvedünk, de valamikor jobban, van, amikor napközben is...
ölben sem jó szegénynek, majd kiugrik onnan is...
a szívem tudna megszakadni...

eszti,
a sab simplexet ti hogy adtátok? napi mennyit? és csak akkor ha már nagyon szenvedett? milyen gyorsan hatott?

gondolom van más megoldás is, ti mit javasoltok?
nem vol még olyan nap, hogy ne lett volna...
mint akit nyúznak, komolyan...
hol az ő könnyei folynak, hol az enyém Kép

nadine81

Nadin!

Kitartás!

Olvas egy kicsit az úgy nevezet három hónapos kólikáról.
Máténak 2 és fél hónapos koráig ez ment, se nappal nem aludt, sem éjjel, csak, úgy ha kézben volt, akkor is inkább szabályosan rázni kellett, 18 óra után rosszabbodott, 23 óráig szinte csak üvöltött, nekünk a polka jött be, szegény férjem minden este órákig táncolt. Utána sem aludt valami jól, sokszor fél éjszaka ráztuk, volt, hogy rajtunk aludt, volt hogy szinte tánc közben elaludtunk.Kép
Tapasztalatunk szerint, nem használ semmi, (mindent kipróbáltunk, amit csak létezik)
Sajnos csak az idő segít, nem hittem el sokáig, pedig rengetegen állították, hogy egyik pillanatról a másikra múlik el, de így lett.Kép
Délelőtt még üvöltött, aztán délután elaludt, és csak aludt, aludt...És mi meg csak néztük, hogy mi van a mi kisbabánkkal, másodpercenként néztük lélegzik-e, mert ilyen még nem volt!!!Kép
Nálunk a második héten kezdődött, és csak rosszabbodott, mert az második héten nem volt olyan durva, de aztán egyre jobban fájt neki.Kép
Én azt olvastam, hogy fejletlen az emésztőrendszerük, és ezért fáj.
Máténak 2 hétig minden pelusban volt széklet, aztán egyszer csak az is elmaradt, volt hogy napokig semmi, és utána csak hőmérőzéssel tudott kakilni. Ez is elmúlott, sőt már naponta akár többször isKép szerintem ez független dolog, mert ez 4 hós koráig volt.Kép
Kitartás, együtt érzek, én a végén már zombi voltam.Kép

Halálos ellenségemnek sem kívánom!

katus78

Sziasztok.Pár pillanatra beugrottam,még nem olvastam vissza.Én is megbetegedtem,de már jobban vagyok.Most Apa szenved már 3.napja.Hányás,hasmenés...Annyit láttam,hogy Amica is...szegénykém.Az iskolában is ez van.
Viol,nekünk szinte 2.napos korátol fájt a hasa a Bencének.Már a kórházban is végig üvöltötte az éjszakát.Több mindent kiprobáltunk,nekünk csak a tea segitett és a tornáztatás.2 és fél honapig kinlodtunk azért.Nálunk egyik naprol a másikra mult el.Igaza van Katusnak,kitartás,tényleg csak az idő oldja meg.
Isti volt kirándulni,jol érezte magát.
Megyek,van mit csinálni,2 napig csak feküdtem.

Kép

Kép
hajnus

Szegény Amica és pocaklakója! Remélem minél hamarabb meggyógyulnak!!!!

Viol!
Sajnos az enyém is hasfájós volt, szintén kb 3 hónapos koráig Kép
Én őszintén megmondom, hogy nem adnék cseppeket, meg ilyesmit mégegyszer, nekem csak rontott a helyzeten a "gyógyszer" meg a tea...
A meleget szerette, a kis pocakját ha maszírozgattam, meg persze a kézben tartás, rázogatás, ringatás...

Én sem kívánom senkinek, de hát ez van lehet h mégegyszer átmegyek én is rajta.

Hajnus, jó hogy meggyógyultál...
Ezek szerint valami járvány van. Remélem Áron nem kapja el, most nagyon nem hiányozna az utolsó napokra (igaz, a betegség sehol sem jön jókor).

Szonja nem hiányolja a cumit azóta sem?

Kriszti!
Nagyon helyes gyerekek Kép még mindig Kép Kép

Katus!
Megtaláltam a másik DVD-t is, most hogy áll a helyzet, Esztivel már cseréltetek? Ha még nem akkor ezt is odaadom neki és akkor egyszerűbben csere-berélünk!
Vendég

Most kapcsoltam be a régi telefonomat!

Mindenki arra küldött sms-t!

Amica, Niki, Katus köszönöm szépen!!!! Bocs hogy nem válaszoltam de megváltozott a számom és elfelejtettem közkincsé tenni!!!!
Ha valakiét esetleg nem kaptam meg akkor azért mert lemerült állapotban létezett vagy 10 napig!!!

Most akinek megvan az email-je annak megírom az új számot!!!
Vendég

Vero!
Nem hagytuk el teljesen a cumit mert még van egy itthon.Azt a szomszéd"Marduk"néni disznajának adjuk oda ha Szonja elérkezettnek látja az időt rá.Talán a jövő héten.De legalább egy cumitól megszabadultunk.
Íme a cumi a zsiráf rezidenciáján:

Kép
ha jól megnézitek a kerítés bal sarkánál mint egy pici pont látszik a cumi:
Kép
ezt a kis földi kutyát le kellett fotóznom mert olyan édi volt:
Kép
végül Szonja találkozása Bambival:
Kép

KépKép
eszti76

Eszti! De hülye vagyok, tudom, hogy állatkertben voltatok, nem tudom miért vidámparkot írtam. Mi voltunk tavaly Ausztriában a vidámparkban, Märchenparkban. Erre gondolsz? Csak az nem Eisenstadtnál van, kicsit arrébb. Itt a honlapja : http://www.maerchenpark-neusiedlersee.at/
Nagyon jóóó!! Én nyáron akarok megint menni.
Meg a Schönbrunn-i állatkertben voltunk, ez is jó. A címe : http://www.zoovienna.at/
Mást nem néztünk még meg, de szeretnék még én is elmenni Mirával pár helyre.

KépKép
KépKép
mirama

A fotók amúgy nem ma készültek hanem pénteken.

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti!
Köszi!Erre a parkra gondoltam.Azt pontosan nem tudom,hogyan kell eljutni oda.Le tudod írni nekem pontosan?
Az egyik barátnőm a férjével a park mellett csinál egy büfét.Õ mondta,hogy menjünk el hozzájuk de elvesztettem a tel.számát.

KépKép
eszti76

Jó reggelt!

Már megint
Kép

Amica

Jobbulást neked, szegénykém!Kép
Kép

Eszti

Boldog Névnapot Szonjának!

Kép
Nagyon jók lettek a képek, örülök, hogy el tudtatok menni.
Cumis dolog nagyon tetszik, szuper ötlet.Kép
A munkatársam unokájának a cumiját a télapóhoz küldték el, később nyafogott, hogy kéne neki, erre nem sokkal később a tv-ben bemondták, hogy a télapó, mennyire örült a cumiknak, amit kapott.
Hallotta a kisfiú, teljesen megnyugodott az óta nem kéri a cumit.
Ez is tetszett, de a tiétek még jobban.
Abba a meseparkba mi is készültünk, még terhes voltam, aztán pont esett az eső, utána meg már nem mehettem.Kép
Na de majd mostKép
Schnbrünn-ban is voltunk már 2szer, mindent végigjártunk, kivéve az állatkertet, legközelebb mi is felfedezzük.Kép

Vero

Köszi a számot!
Kép
Kívánom, hogy Iván ne legyen hasfájos!
Eszti még nem hozta fel a dvd, úgyhogy odaadhatod neki azt is.Kép
Kép
Hogy vagy? 24-dike a dátum?

Ági

Nagyon tetszenek a képek, szép a házatok kívül, belül. Remélem már a homokos ügy is rendeződött.
Természetesen a gyerekek homokjára gondolok KépKépKép
Hány hét múlva jöttök?

Gabó

Nagyon jó volt sétálni, sajnálom, hogy nem itt lakszKép
Én sem értem miért kell fogyóznod!Kép
Nagyon szimpi vagy!Kép

Niki

Ti, hogy vagytok? Cicid rendben? Szintia mekkora, alvás?
Az a C&A kupon a dm kuponfüzetben volt?
Én is benne vagyok a bababonuszban, de nekem ilyen nem volt!KépGondolom később tétek csak ilyet bele.
Tudja már hordani Szinti a kis ruhát?
Minden kis betegnek jobbulást kívánok!

Hajnus

Merrefelé szoktál sétálni?Egyszer elmehetnénk együtt, mi Erikáékkal szoktunk sétálni.
Elmehetünk 6-os ban, megismerkedhetnénk.Kép

Szép napot!Kép

katus78

Eszti!
Nagyon aranyos, hogy igy atadta a zsirafnak a cumijat a Szonja! Ez a "Marduk neni disznaja" duma nagyon jo. Fetrengtem a rohogestol. Kép

Amica!
Gyogyulj meg hamar!! Mifele virus ez ami igy leteriti az embert a labarol?! Mennyi ideig voltal korhazban?

Hajni!
Titeket is nyilvan ugyanez a kor kerulget. Szornyu!

Nadine!
En sajna semmi epkezlab tanaccsal nem szolgalhatok, mert az en gyerekeim nem voltak hasfajosak. Kuldok mindenesetre pozitiv energiakat:+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mirama!
Nagyon edesek a gyerkeid! Milyen vakuval csinalod a kepeket? Olyan szepen deritettnek neznek ki a kepeid mindig.
A falvedoket a gyerekek szobajaba a nagynenem csinalta. A Bencenel a betusek zsebek is egyben, lehet bennuk kincseket tartani. A Balint szobajaban a pelenkazo ket oldalan levo kepeket csinaltam en. Szinespapirbol vagtam oket.
Majd te is tegyel kepeket a lakasrol jo?
En nem akarom kozos szobaba tenni a gyerekeket, mert teljesen masok az elalvasi szokasaik, es csak zavarnak egymast. A Bencenel nem lehet becsukni az ajtot (soha nem is lehetett, egesz pici koratol majd fraszt kapott, ha csukva latta), este a mese utan o meg jatszik, fennt viribul neha orakat mielott elalszik. A Balint ezzelszemben bemegy az agyaba, kicsit dumal es mar alszik is, engedi, hogy csukva legyen az ajto, ill. akkor alszik igazan jol, haboritatlanul, ha becsukom. Jatszani meg lennt a nappaliban szoktak napkopzben, vagy fennt a Bencenel. Szoval csak az alvas az ami miatt kulon vannak.

Vero!
Juj, mar csak egy het! Es meg a vegen te is kihuzod a kiirt idoig! Kép

Kép
Kép
agi

BOLDOG NÉVNAPOT SZONIKA!!!!!

Kép
Vendég

Sziasztok, szép jó reggelt nektek!
Remélem már gyógyulgatnak a betegeink! Kép
Amica, mennyit voltál kórházban? A gyerekek hogyan viselték?

Eszti, jó lehetett az állatkert. Szonjának tetszett mi? A disznó is megkapta már a cumit? Szonja megvan nélküle? Mi régen mindig május 1-jén mentünk az állatkertbe az volt a fix program. Nekem nagyon tetszik. Kép
Szuperek a képek, a kis zsiráf már biztos sokkal jobban érzi magát hogy van már cumija.

BOLDOG NÉVNAPOT SZONJÁNAK!!!!

Ági, hol vannak a képek?? Én is megnézném őket.

Kriszti, nagyon szépek a gyermekeid. Én is megismertelek ám a kórházi képekről. Mikor bennt voltam, és láttam a képed szülés után, arra gondoltam, milyen jó ennek a csajnak, nem is venni észre rajta micsoda megpróbáltatásokon ment keresztül. Kép Kép
Ti merre laktok?

Viol, én nem tudok mit mondani, nálunk szerencsére nem volt ilyen gond. De kívánom hogy hamar elmúljon, és ne kelljen sokat szenvedni vele. Kitartás!!! Kép

Niki, ti jól vagytok?

Képzeljétek, ma reggelre elkezdtem vérezni. Kép Nagyon kevés, meg nem is fáj mint előtte, de nagyon elkeseredtem. Most mi lesz a tejcivel? Azt hallottam, hogy ilyenkor hamar el szokott apadni. Kép Kép Szerintetek? Ti mikor kezdtetek menstruálni újból??

Gabó meg már biztos hazafele robog.....

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi, én menstruáltam a szoptatás alatt, ehhez képest 1 éves koráig szopott. Ha gondolod fejjél le egy kis tejcit (mondjuk 2-3 decit) hűtőbe-mélyhűtőbe mert a tej mennyisége csak a menstruáció napjain csökken, ha elmúlt újra több lesz.
Legalábbis nálam...
Vagy többször cicizteted esetleg...

(Azért én lefejnék picit, csak a nyugalom kedvéért)
Vendég

Erika!
En a Bencet 1 1/2 evig szoptattam, a Balintot meg mar tobb mint 14 honapja. A Bencenel kb. 2 honap utan!!! jott meg eloszor, a Balintnal meg 7. Szoval ne izgulj, nem lesz semmi.

Katus!
Jo koran keltel! Kép Kerlekszepen 33 nap mulva indulas van!!! En mar nem hetekben, hanem napokban szamolom. Magat az utazast kihagynam, mert az nem lesz egyszeru, de aztan utana milyen jo lesz! Juhejj!! Kép

Kép
Kép
agi

Sziasztok!
Köszi a Szonja nevében a köszöntőket és a képeslapokat!

Kép

Nercsi!
Most csak az első cumitól szabadultunk meg még van 2.Lassan azt is elajándékozzuk valami állatnak.Kép

Amica még mindíg kórházban van és szomorkodik mert nem jöhet-mehet ahogy azt megszokta.A laboreredményei megnyugtatóak és nem fertőz.Pocaklakó jól van!Kép
Kép

KépKép
eszti76

Köszi lányok, most már megnyugodtam. Még mindig csak nagyon kevés van. Azt is hallottam, hogy ilyenkor megváltozik a tej íze, és van baba, aki nem fogadja el. De ezt nem tapasztalom. Kép

Szegény Amica!!! Mikor jöhet haza? Biztos utál benn lenni, de a lényeg, hogy pocaklakó jól van.

Ági, mennyi időre jössz?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!
Most végre van egy kis időm.Azt hiszem visszaolvasni már nem fogok,majd csak Viol születéstörténetét.
Úgy tűnik a vírusból kigyógyultunk.A Bencust megvédte az anyatej.A szoptatás egyik előnye.Erre az időre felfüggesztettük a kostolgatást is.Most kapar a torkom.Nem vagyok egy beteges tipus,de szülés óta harmadszor betegedtem meg.(5 hónap alatt)
A napjaink mostanában elég nyűgösen telnek.Társasházat építenek mellettünk,közvetlen falszomszédunk lesz.Ez jo nagy hangzavarral jár,igy a napközbeni alvás elég nehézkes.És mivel nem alussza ki magát,nyűgösködik.Minden alkalommal nem sétálgathatok vele.Éjszaka még mindig többször kelünk,ugyhogy elég befordulós vagyok.
Katus,nagyon aranyos vagy,hogy gondoltál rám.Épp az előbb leirtak miatt nagyon örülök,felőlem mehetünk bármerre,beszéljük meg.
Zsanett,mi ujság?Hogy van Virág?
Megyek,talán most lesz egy kis alvás.Jó éjszakát!
Ja,nekünk a kedvenc macink is H&M-es!

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Csak röviden irok!
Szombat este ota az agyat nyomom egy jo kis mellgyulladassal meg ami ezzel jar 40 fokos laz! Kép
Ha jobban vagyok majd jövök!
Mindenkinek szep napot!

Kép
Kép
reni76

Hajnus!
Jó, hogy meggyógyultál!!!

Ma voltam NST-n Amicával összefutottam, teljesen jól van, meggyógyult, holnap ő is mehet haza!!!
Puszil és üdvözöl mindenkit!
(Jól is nézett ki, vidám volt! Kép )

Reninek mihamarabbi javulást, kitartás a szopival ezen néha sajnos átmegyünk, a cici begyullad, láz, egyebek. Szegényke!! Neked is gyógyenergia!! +++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok! Kép

Bocsi, ha csak rövid leszek, de most picit nyugodtan alszik Dorka és nemtom meddig tart ez az állapot...
A tegnapi éjszakánk elég jó volt, 10 Akkor is csak kaja miatt, amúgy jól volt.
Viszont előtte nap! Este 8-tól éjjel fél 1-ig kb. 1-2 perces szünetekkel folyamatosan sírt. Alug aludt szegénykém... Kép
De ma pihenget. A Sab Simplex nekünk nem vált be, úgy néz ki nem segített semmit, pedig jó másfél hétig ment.
Most Infacol-t vettem, meglátjuk az mit segít.

Köszönöm mindenkinek a tippeket erre a hülye hasfájásra, látom inkább azok vannak kevesebben, akiket elkerült...

Amica,
örülök, hogy azt olvastam, jobban vagytok mindketten, és már jöhetsz is haza! Kép Már nagyon vár otthon is mindenki, főként a gyerekek, igaz? Kép

Eszti,
nagyon jók a képek az állatkertből, tök jó lehetett. Kép Nekünk még az ehhez hasonló élményre picit várni kell.. Kép
A cumi kifejezetten jól mutat ott egy bazi nagy zsiráf ketrecében! Kép

Mirama,
nagyon édesek a gyerkőcök! Kép

Hajnus,
nektek jobbulást, férjednek is! Kép Mielőbb! Kép

JAJ, SZONJÁNAK UTÓLAG UGYAN, DE NAGYON-NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!! Kép Kép Kép

Erika,
én ahhoz a vérzéshez még nem tudok hozzászólni, de erről jut eszembe az enyém, hogy már alig vérzek. Most lesz három hete, hogy kint van ez a Csöpp Baba Kép, és már elég mindig a tisztasági betét. Tök jó. Ha így megy. lassan mehetek úszni is!! Kép

Szolit mikor lehet elkezdeni?

Reni,
húú, neked is jobbulást, elég sz@r lehet. Nekem eddig (ugyan még az elején vagyok... Kép) még semmi baj nincs a cicivel, még a bimbik sem lettek sebesek picit sem. Remélem elkerülöm.

Megyek megnézem ezt a Dorka babát, mert elég sokat bezeng a mikrofonba! Kép

Remélem tudok azért jönni valamikor még... Kép

Akinek nem írtam, ezer bocsánat, gondolok ám mindenkire azért! Kép

Puszi Nektek! Kép

Viol

nadine81

Sziasztok! Kép

Bocsi, ha csak rövid leszek, de most picit nyugodtan alszik Dorka és nemtom meddig tart ez az állapot...
A tegnapi éjszakánk elég jó volt, 10 Akkor is csak kaja miatt, amúgy jól volt.
Viszont előtte nap! Este 8-tól éjjel fél 1-ig kb. 1-2 perces szünetekkel folyamatosan sírt. Alug aludt szegénykém... Kép
De ma pihenget. A Sab Simplex nekünk nem vált be, úgy néz ki nem segített semmit, pedig jó másfél hétig ment.
Most Infacol-t vettem, meglátjuk az mit segít.

Köszönöm mindenkinek a tippeket erre a hülye hasfájásra, látom inkább azok vannak kevesebben, akiket elkerült...

Amica,
örülök, hogy azt olvastam, jobban vagytok mindketten, és már jöhetsz is haza! Kép Már nagyon vár otthon is mindenki, főként a gyerekek, igaz? Kép

Eszti,
nagyon jók a képek az állatkertből, tök jó lehetett. Kép Nekünk még az ehhez hasonló élményre picit várni kell.. Kép
A cumi kifejezetten jól mutat ott egy bazi nagy zsiráf ketrecében! Kép

Mirama,
nagyon édesek a gyerkőcök! Kép

Hajnus,
nektek jobbulást, férjednek is! Kép Mielőbb! Kép

JAJ, SZONJÁNAK UTÓLAG UGYAN, DE NAGYON-NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!! Kép Kép Kép

Erika,
én ahhoz a vérzéshez még nem tudok hozzászólni, de erről jut eszembe az enyém, hogy már alig vérzek. Most lesz három hete, hogy kint van ez a Csöpp Baba Kép, és már elég mindig a tisztasági betét. Tök jó. Ha így megy. lassan mehetek úszni is!! Kép

Szolit mikor lehet elkezdeni?

Reni,
húú, neked is jobbulást, elég sz@r lehet. Nekem eddig (ugyan még az elején vagyok... Kép) még semmi baj nincs a cicivel, még a bimbik sem lettek sebesek picit sem. Remélem elkerülöm.

Megyek megnézem ezt a Dorka babát, mert elég sokat bezeng a mikrofonba! Kép

Remélem tudok azért jönni valamikor még... Kép

Akinek nem írtam, ezer bocsánat, gondolok ám mindenkire azért! Kép

Puszi Nektek! Kép

Viol

nadine81

Jaj és még valami!

Ugyan kaptam már néhányotoktól valamilyen ügyben mail-t, de azokat már kitöröltem (bocsi), ezért nincs meg a cím...
Viszont van egy nagyon jó mail-em, amit szeretnétek veletek is megosztani. Engem így szülés után eléggé meghatott, hogy szépen fogalmazzak... Kép
Lehet, hogy már valamelyikőtök látta is, de akit érdekel szívesen elküldöm, csak dobjatok egy üres, vagy mittomén milyen mailt a ggviol@easymail.hu-ra és továbbítom nektek.

Pá! Kép

nadine81

Jaj és még valami!

Ugyan kaptam már néhányotoktól valamilyen ügyben mail-t, de azokat már kitöröltem (bocsi), ezért nincs meg a cím...
Viszont van egy nagyon jó mail-em, amit szeretnétek veletek is megosztani. Engem így szülés után eléggé meghatott, hogy szépen fogalmazzak... Kép
Lehet, hogy már valamelyikőtök látta is, de akit érdekel szívesen elküldöm, csak dobjatok egy üres, vagy mittomén milyen mailt a ggviol@easymail.hu-ra és továbbítom nektek.

Pá! Kép

nadine81

Sziasztok!

Utólag is BOLDOG NÉVNAPOT SZONJÁNAK!
Kép

Ági, azon a kinti képen pl. nem vakuztam. Sütött a nap, lehet azért olyan éles. Tényleg szép képeket csinál a gépünk pedig semmi extra, kis Sony, 5.1-es digi.
Oké, csinálok én is képeket a házról.
Nercsi! Harkán lakunk. Kép
Én pontosan Mira 1 éves szülinapján kezdtem el újra mensizni. Tök érdekes, milyen véletlen. Most még nem mensizek.
Hajnus! Nekem ugyanez van. Én sem voltam soha beteges, mégis szülés óta vagy fáj a torkom, vagy taknyi vagyok vagy köhögök. Most szerencsére egyik sem. Szerintem gyengébb az immunrendszerünk a szoptatás miatt.
Reni! Gyógyulj meg! Nekem egyszer volt Miránál mellgyuszim, tudom milyen. Kép
Nadine! Én szoliztam már szülés után 2-3 héttel is. Nem lehetne? A tej miatt? Nekem nem volt semmi baj belöle.

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!
Köszönjük a jókívánságokat!

Viol!
Szerintem ha elmúlik a vérzés már mehetsz is szolizni.Én a fertőzés elkerülése végett a bugyiban való,a mellbimbó védelmére pedig a melltartóban való sütkérezést ajánlanám.
Pihizz amennyit Dorkád hagy!Kép

Reni!
Gyógyulást a cicidnek!Így nagyon rossz lehet szoptatni.Kép

Örülök,hogy Amica holnap jön haza!Kép

Jó éjt mindenkinek!

Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!
Tegnap írtam, de ez a hülye babanet nem tette fel. Kép
Reni, kitartás, remélem elmúlik hamar. Nem lehet egyszerű. Én azt hittem ilyen csak az elején lehet, mikor még esetleg sebes....., de már gondolom neked is simán ment a szopiztatás. Jobbulást!!!!

Veró, mit mondtak Nst-n? Van már valami égi jel?? Jól beijesztett Ivánka, aztán most meg ki se akar jönni. Kép

Képzeljétek, elmúlt a vérzés. Kemény egy napig volt, de csak annyi, hogy a tisztasági betét elég volt, aztán másnap már semmi. De nekem még van folyásom. Bocs hogy ilyen témával jövök, de szerintetek ez meddig normális? Alíz holnap lesz 4 hónapos. Azt hittem eddigre már elfelejtek mindent. Talán el kéne mennem dokihoz? Kép Kép

Amica, tök jó, hogy hazajöhetsz!!! Kép Meséld el mi volt!

Viol, a szoli szerintem már mehet. Én állóban voltam, ott nem kell hozzáérni a plexihez. A gyerekorvos azt mondta, a tejnek nem lesz semmi baja tőle. Kép

Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!
Itthon vagyok!
Majd jövök, csak még magamhoz kell térnem!
Majd mesélek is, van mit.........!!!!!!!!!!
Puszi, köszönöm a jókívánságokat!

Kép
Kép
Kép
amica

Üdv itthon Amica!!!!!
Kép Kép

Álló szoli de jó ötlet, hol van ilyen?
(Egyről tudok a régi Hoffer cuki helyén, Solisun asszem, de elég drága...
Vendég

Veró, van az Istvánbíró utcában is. Legalábbis egy éve még volt mikor oda jártam. Az elég közel van hozzátok.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Szoli van, az biztos. Álló kabin is van benne? De jó lenne...

Csináltam lakásalbumot. A miénk picike és mindenhol minden van, úgyhogy csak csínján a kritikával! Kép))))))))))))

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=9625&page=1
Vendég

Vero!

Van álló az Istvánbíróban, oda járok!Kép
Nekem tetszik a lakás!Kép Megtaláltam a telefonfülkét is a képen.Kép
Tetszenek a boltívek, ez egy műemlék jellegű ház? Még mindig nem tudom melyik az kívülről.Kép
A kert nagyon szupi, imádom az orgonát az az egyik kedvencem, meg a gyöngyvirág, kála, tulipán, stb.........na szóval minden virág!
Nekem még csúnyát nem tudtak mutatni. Mármint virágotKépKépKép
Nekünk tavaly a folyóson muskátli volt kint, idén petúnia van, teszek fel képet a muskátlikról a petúniát, meg majd lefotózom.
Ha lesz időm én is, készítek lakás albumot.)

Szép napot!
Kép
Kép

katus78

Nagyon szépek Katus!!!

Nem műemlék, mert nem utcafronti, de régi az biztos.

Nem fényképeztem le kívülről, mert nem érdemes, félkész állapotban leledzik...
Majd jövő tavasszal ha minden igaz...

Heinekenes üveg a fürdőben HA-HA!!!
Vendég

Sziasztok!

Bocsi hogy mostanában ritkán jövök és hogy nem nagyon tudok hozzászólni és reagálni, de sajna a lányom nyűgös korszakát éli!
Most is csak kérdezni jövök!
Úgy néz ki hogy Szinti fogínyén alul és felül is van 1-1 fehér fogcsíra! Tudja valaki hogy mi ez és hogy esetleg milyen problémát okozhat? Az interneten semmit nem találtam róla!

KépKép
nicika

Vero, olyan jó a házatok. Nekem nagyon tetszenek a régi házak, vastag falak, boltívek....
Szépen megcsináltátok. Amúgy mekkora, Mennyi m2?
Katus, ez hullott le a folyosóra? Nagyon szépek. Kép
Alíz úgy bealudt, pedig már úgy lemennék. Pedig nincs valami bizalomgerjesztő idő. Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?