Naszóval:
Asszem ott hagytam abba, h. ott álltunk csokor nélkül.
Még este felhívtam a kozmetikusomat h. ha tudja írja meg nekem annak a hölgynek a telefonszámát akivel MAJDNEM( de megbántam, h. mégsem!!!!
)köttetük a csokromat. Reggel jött a szám sms-ben, felhívtam a hölgyet - addigra a Zsuzsi ( a kozmetikusom ) már elmesélte neki a kálváriámat - nagyon aranyos volt, azzal kezdte, h. ő részéről ugrásra készen, de hol a virág, hogy-hogy még nincs itt!!!
Azonnal autóba pattantunk, bőgve átadtam neki az előző este a Tecsóban vásárolt két orchideát, aztán fodrász, kozmi, mire kész voltam, kész volt a csokor! Nem egészen olyan volt, mint amit szerettem volna, de legalább VOLT! (Egyébként gyönyörű lett!!!! )
A fotózás nagyon jó volt, isteni időnk lett, a fotósnak még a páromat is sikerült lelazítania, még mosolygott is!!!!( Én csak Morcosnak hívom, mert az az alap nézése!
)
Délutánig szunyáltunk egyet, aztán meg már ment minden, mint a karikacsapás!!! Nagyon kellett koncentrálnom, h. ne nézzek anyámra, mert tudtam h. bőg, és én is majdnem elsírtam magam, annyira jó volt minden, na de az meg hogy nézett volna ki!!!
Nagyon jó volt a vacsora, én mindenkinek, aki még előtte áll, javaslom, h. felejtse el a lagzit, és csak és kizárólag olyan embereket ( családtagokat és barátokat) hívjon meg, akik fontosak a számára, mert akkor ez a nap tényleg őróla fog szólni és nem arról, h. végig KELL menni a rokonság sosem látott részein és jópofizni hajnalig pedig már tele van a hócipője!!! Kit érdekel, h. a kétévente egyszer ha látott Magdi néni megsértődik, mi történik akkor???????
Így végül 10 óra körül volt asztalbontás, de csak azért mert a csemeték addigra fáradtak el ( 7-kor legkésőbb ágyban lett volna a helyük!!!
). És nagyon jót dumáltunk a sógornőimmel, öcsémék tök jól elvoltak a picikkel, és végre apám is kiélhette nagypapai hajlamait( mondtuk is h. itt az ideje a gyakorlásnak!
). Nem volt semmi gond!!
Az ellátásról annyit, h. kicsit féltünk, mert a Pezsgőház Pécs egyik, ha nem a legdrágább étterme( mint kiderült az összes nagykutya protokolláris vendéglátását itt rendezik), mi meg csórikák idejövünk és megrendeljük 16 főre a legolcsóbb menüt egy pár órás vacsorára.
Végig nagyon normálisak voltak a megbeszélések és egyeztetések során, de az előzmények ismeretében ne csodálkozzatok, h. én végig azt vártam, h. mikor derül ki a turpisság!
Ezzel szemben le a kalapom!!!!!! Ilyen királyi kiszolgálásban még sosem volt részünk, isteni volt a kaja, két pincér állt ugrásra készen, ha bárkinek bármi kívánsága lenne, minden időre kész volt, tapintatosan hagytak időt beszélgetésre is a desszert előtt, bejött a főnök is megkérdezni, h. mindennel elégedettek vagyunk-e!!!!! Szóval, ha bárkinek valaha is olyan ötlete támadna, h. Pécsen tartsa az esküvőjét csak ajánlani tudom a helyet!!!!
Ahogy anyám mondta " nem baj, ha szar a főpróba, annál jobb lesz az előadás!!!"
Most már csak az esküvőszervezőm kifizetése ill. a fotók kiválogatása, megrendelése és kifizetése van hátra. Amint lesz kép rakok fel!!!
Ja a csokrom utóélete:
Tegnap a párom visszament a foglalóban otthagyott 5000 Ft-ért. Én nem mentem vele, mert nem akartam Mütyűrkét mégegyszer ilyen terhelésnek kitenni, de így is ott izgultam az Árkád fagyizójában!
Majd 20perc múlva jelent meg, kezében egy cserepes orchideával. Aztmondta nagy ordítozás volt!!! Nem akarták visszaadni a pénzt, mert hogy ők végül megkötötték a csokrot( meg is mutatták a páromnak !) így hosszas veszekedés után odab..tak neki cserébe egy virágot!!!
Már elnézést, de a megrendelés teljesítése szerintem az átadással zárul, így viszont nem történt teljesítés, mert engem a kutya nem hívott fel reggel, h. " Elnézést kérünk a tegnapiért, elkészült a csokor, ha gondolja, jöjjön be, nézze meg, ha tetszik akkor az eredetileg megbeszélt áron az öné, és mégegyszer, elnézését kérjük, h. csak mostanra lett készen!!!!" Bár még akkor sem biztos, h bementem volna!!! Így viszont szerintem az a csokor már nem nekem készült!!!!
Szóval semmiképpen ne rendeljetek csokrot a pécsi Árkád északi bejáratánál lévő virágboltból!!!! Nem ajánlom őket senkinek!!!!!
Szóval igyekszem felejteni a dolgot ( bár nem lesz könnyű!!!)!