Új privát üzeneted érkezett!

Mtunde!

Mi csak 1 éves koráig adtunk neki talán bébi joghurtot (amit a baba kajáknál talász). Bár lehet hogy már hamarabb is áttértünk a normál Könnyű és Finom joghurtokra. A Danoninot a mi dokinénik szerit teljesen felesleges megvenni, mert ugyan azt tudja mint a többi joghurt csak "K" drága.

A beöntésről csak annyit, hogy nekem egyik gyereknél se volt. Lehet hogy azért, mert nagyon gyorsan megszültem.
Ami a borotválást illeti: szerintem vajúdás közben ez lesz a legkisebb gondja az embernek. Mint ahogy a gátmetszés is. Akkor már csak azon van az ember hogy minnél gyorsabban meglegyen a béby. Kép A borotválás különben is csak 4 húzás.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szia Satuk,

nem én vagyok a képen, én csak a fotós voltam. Ágota van Tündével a képen, ő nem szokott ide írogatni, de Tündét ismeri.

Ti hogy alszotok? Én éjjel az első pisilésig tudok, utána mocorog a manócska, én meg rá figyelek. Napközben csak kóválygok a fáradtságtól, pedig még elég sok idő van hátra. (és aztán jön a java) Napközben próálom pótolni, de az nem ugyanaz. Nincs valami trükk?

Rita,

melyik gyerekorvos nénit ajánlanátok a Kútvölgyiből? Mindhárom egyformán jó, alapos és megbízható? Köszi!!

Jube
33+3

Kép

Kép
jube

Sziasztok!!

Látom, mindenki jól van!

Én nagyon nehezen alszom mostanában. Fél éjszaka csak forgolódom, napközben meg nem sikerül elaludnom. Szóval eléggé kivagyok. Pedig még meg sincsen a baba! :-D

Képzeljétek, úgy néz ki, nem fogok szülésznőt fogadni. Egész egyszerűen azért, mert akit szerettem volna, azért valamiért a dokim nincs oda. A többieket meg nem ismerem annyira. Így inkább a sorsra bízom.

Az alvásproblémát leszámítva egyébként nagyon jól vagyunk! Édesen mocorog a kis Manócska, és már nagyon várjuk, hogy megszülessen!

Üdv mindenkinek:
Dóri (34)

Kép
nagydora

Sziasztok!

HÁt ez a beöntés téma engem is érdekel, én is talán ettől tartok a legjobban. Bár ma reggel amikor voltam CTG-én pont szülés volt, és hát.... Kicsit megilyedtem, rémísztő hangok jöttek ki a szobából. De aztán hallottam ahogy a baba felsír. Annyira jó volt hallani. Csütörtökön megint mennem kell CTg-re.

Ma együtt vártunk Ágotával a Hegedűs dokinál. Jó nagy pocija van. Õ régen nem írt ide a babanetre? Annyira ismerős az "Anzán" név. De lehet, hogy tévedek.

Satuk,
Téged nem visel meg ez az idő? Én tegnap azt hittem, hogy megszülők, annyira fájt a hasam illetve a hátam. De semmi.

Vica (38+6)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Szia Jube!

Gyerekorvos: Tényleg nagyon jó szakemberek vannak a Kútvölgyi gyermekrendelőjében. A kisfiammal a Róna doktornőhöz járunk közel 7,5 éve. Nagyon emberséges, és nagy a szaktudása. Összehasonlítási alapom van, és az előző doktornő és a Róna doktornő között nagyon nagy a különbség, mind hozzáállás mind pedig a szakmai tudás terén. Ha gondolod, szívesen válaszolok, még ha van kérdésed.
E-mail címem: l.moni74@freemail.hu

További jó babavárást!

Üdv: Móni

Kép
mÓni

Vica.. nagy nyomozó vagyok.. akkor, ha Te együtt vártál Ágotával, és én is akkor voltam ott... akkorKép talán taliztunk, nem?
Én a párommal voltam, zöld hosszúujjúban, és kék mellénybenKép Nos?
Én ma vagyok hasfájós és hátfájós, tegnap inkább lefekvés után hasmenés, és hányinger jött rám... frontok???

satuk

Jube!

Mi a Berend dokinénihez járunk és meg vagyunk vele elégedve. A bátyám, az öcsén és én is hozzá jártunk még anno amikor picik voltunk. Nagyon lelkiismeretes, kedves és nagy a szaktudása.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Vica, igen, régebben írt Anzán/Ágota, de már nem.
Nekem ez a bébijoghurt sem tűnik sokkal jobbnak a Danone-nál, vagy tévederk? Nem lehet, hogy kb ugyanazt edják el drágábban? Jó, kicsit tejszínesebb... De ez azért nem tűnik elégnek.

Beöntés. Tényleg ne izguljatok miatta. Annyira nem kellemetlen, és nem is gáz.

Tünde (Bene 8 hó)

mtunde

Tünde!

Nekem ez az ún. bébjoghurt (frutapura) tűnik baromi drágának...
Én kb. másfél hete Danonino-t adok Gergőnek, ebéd után. Nagyon odavan érte, visítozva örül, csapkod a kezével, ha meglátja a dobozát, és szinte remeg az első falatért... Kép

Kép
kuha

Móni/Veronika!

Köszi a gyerekorvos tippeket! Jó hallani, hogy 3ból 2 dokinéni szuper.

Dévai doktornőhőz nem viszi valaki a Manócskáját?
Ha róla is ilyen jókat írtok, nem választhatunk rosszul. Kép

jó éjszakát, csendes Törpiket,
Jube
33+3

Kép

Kép
jube

Sziasztok!!

A beöntéstől én is tartok egy kicsit. De az a helyzet, hogy szerintem még mindig jobb, mint becsinálni mindenki előtt!!!

Egyébként én a Berend Kati néni kezei között cseperedtem fel, és tényleg ódákat tudnék zengedezni róla! :-)

Satuk!

A hányás és hasmenés nem a szülés néhány napon belüli megindulásának egyik lehetséges jele?? :-)

Eszti!

Mi van Veled??

Üdv: Dóri

Kép
nagydora

Kép DóraKép Szép lenne.. Kép azért nem parrantok ettől a lehetőségtől, mármint, hogy szülök előbb, mert a 17.e is korábbi időpont, amikor császározni fognak.Kép szerintem Olivér olyan helyeken van, ami már szigorúan az enyémnek kéne lennie... De az éjszakám.. hát tökéletes volt.. aludtam, mint akit agyonvágtakKép

satuk

Bár úgy tudom, hogy most itt Pocakosok közt nincs senki aki túlhordaná a babát, de egy szülésznő mondta, hogy morzsolgassam a mellbimbómat (ami oxitocint fog termelni) és az beindíthatja a szülést. Nos, én ezt egy hétfőn hallottam CTG-n, délután egyszer megcsináltam, bár nekem annyira nem volt jó, de hajnalban megindult a szülés. Ezt csak érdekesség kedvéjért írtam le, mert bár tök logikus, de nekem soha nem jutott volna eszembe. Kép

Szép napot Mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ez hogy tetszik nektek? Kép

Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kis*!
Tök jó vagy!!!!!!!!
Köszi.
Viszont most nézem, hogy most Olivér az egyetlen fiú a születendő csapatban? Pedig pont azt hozták ki, hogy több kisfiú születik mostanában..

satuk

Sziasztok Lánykák!

Tegnap sikerült a vizsgám, úgyhogy végre mérlegképes könyvelő lettem....annyira megkönnyebültem, úgyhogy mostantól kicsit több időm lesz bekkukantani Hozzátok Kép

Kiscsillag!
Szuper a táblázat, tök jó hogy képet is tudtál belevarázsolni Kép Köszönjük szépen.

S_Ildikó!

Marci akkor szépen fejlődik, de jó hogy már adhatsz neki mást is tápon kívül már én is nagyon várom, azt mondta a védőnénink, hogy 2 hét múlva már "nyomathatjuk" Kép Írtad, hogy kb. 9kg Marci, nálunk Zsombi kb. 7kg az nem sok, remélem nem lesz dagi -jó tudom picinél ez még nem jelent semmit, de azért mégis -?

Satuk!
Csak érdekességképpen, mi négyen voltunk a szobába miután szültem és Zsombi is egyedül volt kis pasi, sőt mikor jöttünk el akkor is csak lányok voltak... szerintem tök jó, legalább majd "válogathatnak"....na jó csak vicceltem Kép
Már nagyon a finischbe vagytok Vicával, de izgi majd szorítok -egyébként én is májusban születtem 12.-én-.

Na pusz Mindenkinek, ha bármiben segíthetek csak kérdezzetek Kép

Anita ( Zsombi 3,5hónapos )

Kép
szsombi

Sziasztok!

Satuk,
Én kedden kora reggel, mármint 1/2 8 magaslatábban voltam CTG-én. Én Ágotával a rendelőintézetben találkoztam, Õ utána ment fel CTG-re. Nekem azt mondta a Gabika, hogy minnél korábban megyek, annál jobb. Reggel nincsenek sokan. És tényleg. Múltkor majdnem 1 órát vártunk, így meg ha korán megyünk akkor kb. 10 perc. Csütörtökön is kb. 1/2 8 fele megyünk. Nálad is minden rendben? Nekem most már sűrítik a CTG-ket. Viszont Neked olyan jó, mert valószínűleg 1 hét múlva már a kezedben tarthatod a kisfiad. Nekem még egyáltalán nem biztos. Azt mondták, hogy ne izguljak, ha túl hordom.

Tényleg milyen érdekes, hogy Olivér lesz az egyetlen születendő kisfiú. Egyébként miért hozták 1 héttel előre a császármetszést?

Vica (39.hét)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Kedves Kiscsillag,

csak hogy a fiúgyermekek táborát erősítsem, beírnál engem is a táblázatba?
Név: Hurcia / Edina kor: 35 a legöregebb ha ha. Lakhely: Budapest. Fiú, és Balázs lesz, ha sikerül kiharcolnom Apukájánál...Orvos:Dr Tóth Ferenc.Kiírt időpont 2006. június 21. Szülésznő: Várnai Gabika. Bár a picúr még mindíg nem fordult be, pedig ez már 34+1 úgyhogy próbálom szugerálni, hogy pörögjön egyet..mert nem szeretnék ha egy mód van rá, császárral szülni.
Mindenkinek további szép napot kívánok, és utána nyugodt pihentető éjszakát!
Hurcia 34+1

Kép
hurcia

Halihó!
Vica! az az igazság, hogy az UH 16 és 22 közötti időpontokat adott, mint várható, gondolom ezek alapján lettem 17ére kiírva.. de nem tudom, lehet, hogy spontán jó nap ez a szülésreKép Nem kérdeztem....
Lehet, hogy rosszul teszem, de a doki orvosi véleményét nem kérdőjelezem meg.. mert mindig mindenki mást mondana, én meg feltetem magam most VidáraKép Remélem jól teszem..
Eddig minden ok..
Puszi mindnekinek!

satuk

Sziasztok!

Anita! Tegnap voltunk orvosnál, Marci 8830 g, tehát jól tippeltem. Azt mondják hetente kb. 200 g-ot kell gyarapodnia a M anónak. Szerintem ne aggódj Zsombi súlya miatt, biztos szólnának, ha gond lenne.

Tünde! Tejtermék ügyben nekem azt mondták, hogy sajtot illetve túrót lehet a kajájába tenni. Joghurtról nem esett szó. Ti mikortól adtatok a babának?

A beöntés szerintem sem kellemetlen, egyébként nem kötelező, de én azt mondom erősen ajánlott! Szerintem megtiszteli az ember az orvosát ill. szülésznőjét azzal, hogy nem nyom a szülőágyra semmi nem odavalót, hogy finoman fogalmazzak ... Kép

Mindenkinek további szép napot!
Vendég

az ha valaki nem kap beöntést, nem jelenti feltétlenül azt, hogy valami oda nem illő fog a szülőágyra kerülni. Kép bár biztos célszerű ilyet csinálni.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

viszont attól, hogy kap beöntést, attól sajnos még mindig kerülhet nem odavaló az ágyra.... Kép
de egyetértek, célszerű ilyet csinálni.

Jube
33+4

Kép

Kép
jube

Sziasztok!
Ildi! Mi kb 3 hete adunk joghurtot. túrót, sajtot Benének. Szereti nagyon őket. Bár mindent szeret, mai kanalas. Õ a tápot utálta, meg a cumisüveget, a mellemmel meg nem is tudott mit kezdeni. (Most meg néezegti, de azt sem tudja,mire való Kép)

Na megyek, iszonyúan fáj a fejem ettől a viharos időtől.
Puszi
Tünde (Bene 8 hó)

mtunde

Sziasztok
Kiscsillag szupi a tablazat, tudtam sengiteni vmit a maillel amit kuldtem?
AKi meg nem szultKép sztem jo dolog a beontes,egyreszt segit a tagulasban masreszt van eselye a tolofajasnal hogy odaraksz egy "csomagot"Kép))

Kép
vaktyuk

Sziasztok!

Ritkán vagyok mostanában, mert sokat kell tanulnom, de az olvasásra mindig szakítok egy kis időt.

Kiscsillag nagyon ügyi vagy ezzel a táblázattalKép

Hurcia, nekem eddig nem esett le, hogy egy dokinál vagyunkKép

Nálunk minden rendben, hétfőn voltunk rendelésen. A Manó most fejjel lefele van, de még bizony össze-vissza forgolódhat, tehát nem biztos, hogy így is marad....nagyon sokat mozog, szinte egész nap, én nem is tudom, hogy alszik-e egyáltalán?

zsu 28+5

Kép
zsu11

Sziasztok!
Én most megzavarodtam.. nem kell beöntés akkor, ha császár lesz???Kép
Képzeljétek, szerintem már mindent megvettünk.. bár majd élesben fog kiderülni.. lehet, hogy a fölöslegeseket találtuk csak meg?Kép

satuk

Satuk!

Én úgy tudom, császárnál is kell beöntés, de nem tudom miért! Biztos azért, mert utána egy ideig nem tudsz WC-re menni!
Vendég

Sziasztok,
a beöntés azért kell, hogy a kismedencei beavatkozásnál a belek alsó szakasza üres legyen. Ennek két okból van jelentősége: az altatásnál, gerincközeli érzéstelenítésnél az izmok ellazulnak, a záróizmok is, és annak komoly következménye lenne, ha valaki a "csomagját" a steril műtőben hagyná. A másik pedig a kismama érdeke: 24 órát fekszik és a belei is a kismedencei beavatkozástól, a mozgásszegény állapottól...kevesebbet mozognak, az nem jó, ha a végbél alsó szakaszában a széklet megáll...A múgy is inkább bélmozgatót adunk a mamáknak 3 napon át, nehogy a belek meglassúbbodott működése bajt csináljon.
Remélem, kielégítő volt, kérdezzetek nyugodtan.
Jó pocakosodást kívánok: Rita
nováky_rita

Rita!
Tök jó, hogy vagy!Kép Mindig megnyugtatsz..Kép
Köszi.
Hopp, már csak 6nap 2in1Kép

satuk

Kedves Rita!

Van olyan hogy a gátmetszésénél használt felszívódó fonal nem esik ki? Az első gyerknél minimum 3 db kiesett darabot találtam zuhanyzáskor (az elsőnél jól meg is ijedtem, mert nem mondták, hogy a felszívódó az voltakép azt jelenti hogy majd magától kiesik). Szóval most a 2. gyereknél egy darabot se találtam és mivel még mindig van egy kis duzzanat/csomó a sebnél így azon filózok, hogy talán bent is maradt/(maradtak). Lehetséges ez?
Válaszod előre is köszi.

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,

Tünde,
http://babyfun.vasarlas.origo.hu
ez a címe annak az olcsó bababoltnak, amit meséltem. Én többek között Hurciától hallottam róla.

Ha az ember zsebrevágja az eladó dumáját, megéri ott szétnézni. Ne keress táblát az utcán, nincsen, házszám alapján lehet megtalálni.

Jube
33+5

Kép

Kép
jube

Sziasztok!

Bocs, kicsit el voltam veszve.
Alig győztem vissza olvasni benneteket. Így jár az... Kép

Kiscsillag! Tök jó ez a táblázat!

Beöntéssel kapcsolatban. Én kaptam a szülés előtt, annyira nem volt kellemetlen, nekem azzal volt gondom, hogy háromszor kellett elmennem WC-re utána (bevallom nektek csak kétszer sikerült).

Lakik közületek valaki a XII. kerületben?

Szép napot mindenkinek!

Dina

bdina

Hurcia Kép
Felvettelek a következőben, már benne lesztek. Kép

Vaktyuk Kép
Köszi szépen! Aranyos vagy nagyon! Most benne vagyunk még nagyon az inszemben, meg utána lombik ha ne adj isten nem sikerülne. Kép De azért aranyos vagy, köszi mégegyszer! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Beöntés-téma: szerintem ez is túl van spilázva. Nekem abszolút nem volt kellemetlen, és szerintem amiatt is jó, hogy nem friss gátsebbel kell, magyarán szólva, a WC-n szenvedni, ha úgy adódna a dolog. Elég lesz mozogni is vele, gondolom, a császársebnél szintén ez is benne lehet. A borotválás meg 3 húzás és szerintem ezt sem azért találták ki, hogy a kismamát "kínozzák" vele. Könnyebben tisztán lehet tartani ezt a területet, meg a seb is sterilebben tud gyógyulni, akkor is, ha nem vágnak, hanem mondjuk repedés van.

Ezek persze saját tapasztalatok.

Veronikusz: lehet, hogy még kipottyan az a varrat, nekem pl. tegnap is "távozott" egy.

Finiselőknek hajrá!!!!!

Réka és Sára (5 hét)
sampa

Sziasztok,
én is hozzászólnék az előkészítéshez.
Borotválás:otthon.
Beöntés: picit kellemetlen, de semmi több. Hihetetlen mennyi víz befér még ODA.

Nekem a felszívódó varrat elég kellemetlen volt, amikor húzódott össze a seb. Ráadásul kamillába ültem ,ami jól kiszárította és egy éjszaka alatt megszabadultam a maradék varrattól, az pokoli rossz volt, viszont másnapra semmi húzódás nem volt. Azt mondom inkább három császárvarrat, mint egy gátvarrat.
Andi
andry

Sziasztok..!
Lenne megint egy kérdésem.. bár lassan már én fogok segíteniKépKépKépKép
Szóval: HA császároznak, akkor ugye nem kelhetek fel, viszont a hugom mondta, hogy attól függetlenül, hogy hozzám nem jöhet be, Olivért még megnézné..Kép- a jófejKép Ilyenkor ha feljön a kórházba, akkor a nővérek megmutatják neki(k), vagy nálunk nincs erre lehetőség?
Köszi a válaszokat!Kép
Puszi.

satuk

Kedves Kiscsillag,

köszönöm, hogy felvettél a táblázatba.

Én valahogy nem is a beöntés és borotválás miatt szoktam szorongani, hanem a fájdalom miatt, amit nem tudom, hogy fogok viselni. Lesz-e önuralmam , meghajlítom-e a vaságyat.. stb.
Kedves Zsu,
Azt viszont megkérdeztem a Tóth Dr-tól a múltkor, hogy tovafutó varrattal szokott összeölteni, ami, ahogy hallottam, a jobbik eset, mert nem sündisznó feeling, mint a másik módszerrel. Bár manapság gondolom már az orvosok többsége ezzel stoppol.
Én előszőr kb 25.-én megyek CTG-re a Gabikához. Reménykedem, hogy a Kismackóm megfordul addig, mert most, fogalmam sincs hogy fekszik, csak tippelni tudok.
Tünde,
a fent említett bolt tényleg jó, csak ki kell bírni a fazont. Olcsóbban ad egy csomó mindent mint a többi bolt.
További szép napot mindenkinek!

Hurcia

Kép
hurcia

Szia Szampa!

Tegnap voltam a 6 hetes kontrollon, hisz most kedden voltun 6 hetesek Kép és kiderült hogy a doki kiszedte mind, (csak egy-két db volt) ezért nem láttam. Az a gombóc szerű duzzanat is egyik napról a másikra eltűnt. Mintha tudná hogy 6 hét után már nem illik neki ott leni. Kép

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Mit szóltok ehhez a csodaszép májusi időhöz? Kép Én örülök neki, csak a manó nem díjazta a dolgot Kép Olyan volt, mintha ki akarná rugni az oldalamat... veletek mizujs ezügyben?

Vica, Satuk!
Mint finiselők, ti hogy viseltétek ezt a hirtelen jóidőt?
Vica, remélem a pici lány még megvárja, hogy levizsgázz ma Kép Drukkolok!

Kiscsillag!
Nagyon ügyi vagy Kép Remek ez a lista Kép Felvennél minket is? Az adatok: Nyuszoka, 26 év, Budapest, SzonjaKép, Dr Hegedűs, 05.31., Rákóczi Ági
Köszi

Vigyázzatok magatokra! És szép hétvégét Kép
Nyuszóka
nyuszoka

Satuk, császár után a papa meg is foghatja a babát, bemehet a folyosóra ha beöltözik. Legalábbis a férjem megkapta. Õ hozta oda az ágyamhoz ha jól emlékszem.
andry

Andry! Ez jó hír!! viszont ha reggel császároznak, és 12 órás fekvésben kell lennem, és jönne a hugom,.. akkor megmutatják neki?
Mert tudom, hogy szokott lenni olyan, hogy tv-ben mutatják, vagy tükör mögül, ha jön látogató. Csak mert kérdezik, én meg aztán nem is tudom..
Egyébként tök jó napunk van, egész nap alszom.. szerintem készülök.. Az éjszakát végigalszom, majd délután 1óra, majd ébren, és megint egy óra.. KépKépKép
Már csak 4 napKép

satuk

Sziasztok!!

Satuk!
Én is rengeteget alszom ám! Bármennyit tudnék! Viszont kevesebbet eszem meglepő módon! :-D
Egyébként meg nem tudom, meg tudják e mutatni, mert a gyermekágyas folyosóra, ahol a picik is vannak, úgy tudom csak az apuka mehet be, és csak beöltözve!

De talán Rita segít majd neked a témában!

Mi nagyon örülünk a szép időnek, bár csak reggel és este megyek ki, ha lehet, a legnagyobb melegeben nem merem megkockáztatni!

ESZTI!!!

Mi van Veled nagyon eltűntél! Jól vagy????

Ja, nincs fent valaki az iwiw- en??? Akkor megnézegethetnénk egymást! :-)

Kép
nagydora

Sziasztok Pocakosok,
eltűntem egy konferenciára és a Születés hetén Pécsen adtam elő, úgyhogy most olvasom az írásaitokat, amire tudok, válaszolok.
A babákat a csecsemősök megmutatják a családnak, kitolják őket az üvegajtóhoz és ott nézhetik meg. A csecsemősök nagyon segítőkészek ebben, néha a munkájuk miatt kicsit várni kell.
A felszívódó varratokról annyit, hogy az is lehet, hogy már kiesett, csak nem vetted észre, pl egy pisilésnél...
a dudor pedig a varratok tulajdonsáaiból adódik: a felszívódó azt jelenti, hogy a szervezet egy hosszabb idejű "steril" gyulladással elbomlasztja és elszállítja a varrat testedben lévő részeit. Valahogy hasonlóan, mint amikor szálka kerül az ujjadba, akkor is elkezdi eltüntetni, csak ott nincsenk steril körülmények és a szálka fából van...
Na jó bonyolult voltam, de talán kicsit érhető is.
Szeretettel: Rita
nováky_rita

Sziasztok!
Satuk! Nyugi, majd a csecsemősök megmutatják a babaát és a férjed is bemehet érte, ő is kiviheti a látogatókhoz a folyosóablakig.
iwiw. Én fent vagyok Kép Pappné Mike Tünde
Jube, Hurcia, köszi a boltötletet.
Ildikó, te hogy állsz a fogyással? Nekem kilóban nem maradt csak 3, de centiben 10 a hasamon, és rengeteg bőr Kép Lemegy ez ég valaha? és hogyan?
Ja és kiderült, diétáznom kell, mert magas a koleszterinem. Ha ás nem, talán ettől fogyok is Kép
Tünde (Bene 8 hó)

mtunde

Sziasztok,
Satuk, akkor én már nem írom le, mert már kaptál választ.Tényleg segítőkész mindenki a kórházban és megmutogatják a babát. Persze azért szerintem egy császáros anyukához nem kellene bemenni akkor, amikor ő még ágyhoz kötött.Én kértem, hogy csak másnap jöjjenek, mert én szerettem volna a babát megmutogatni a látogatóknak, én szerettem volna dicsekedni vele, és az olyan jó érzés. Már csak 4 napod van a kiírásig?

Én is vagyok az iwiw-en: Hegyesné Sáska Andrea
andry

Sziasztok! Kép
Ha már itt tartunk. Tud valaki küldeni iwiw-re meghívót nekem???

*

Kép
Kép
kiscsillag

nekem sajnos nincs iwiw meghívóm. A myVip-re van.
andry

Sziasztok!!

Rita!

Köszönjük az infókat! :-) Miről tartottál előadást, ha szabad érdeklődni??

Sajnos nekem sincsen meghívóm! :-(

Viszont Tünde, Andry, megjelöllek titeket! Vigh- Nagy Dóraként vagyok fent! :-)

Tud valaki valamit Esztiről??

Kép
nagydora

Sziasztok!
Meghívó: nekem sincs, sőt nem is vagyok fönt.. mindegyKép
Másik: képzeljétek, mostanában olyan magas a vérnyomásom, hogy ma is be kellett mennem a kórhába, ctg, vizelet, vérnyomás mérés, mert tegnap is nagyon felfutott..Kép Meg ott is magas volt.. most 2 féle gyógyszert szedek, ami azért is meglepő, mert soha sem szoktam gyógyszert szedni..
Lehet, hogy már sokkolódom, pedig nem érzem.. Tök nyugisnak és kiegyensúlyozottnak érzem magam... Mindegy, már nem sok van, és látom OlivértKépKépKép
Köszönöm a hozzászólásokat, mondtam a sok rokonnak az infót.. hogy mi lesz belőle.... nem tom. Imádom őket, és sejtem, hogy nem menekülünkKépKép Csak nem dobnak ki minket a kórházból..Kép
Puszi!

satuk

Dóri, oké, majd kereslek.

Tünde, téged megjelöltelek már, ha nem haragszol.

Esztiről se nagyon hallani, se Anideról, se Adriról. Akik megszülnek, utána "eltűnnek" innen, pontosabban ritkulnak, én is többet írtam szülés előtt. Most sokszor csak olvaslak benneteket és nosztalgiázom.
Szép napot mindenkinek.
Andi
andry

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?