Sziasztok!
Aranyosak vagytok, köszi mindenkinek a bíztatást. Hiába van melletted az egész család, én úgy érzem, mégsem értenek meg igazán, csak aki átéli, átélte.
A kukucskálás vasárnap nagy élmény volt, nagyon élénk volt a babucink, az arcocskáját is megláthattuk. Nagyon édesen forgatta a fejét és a végtagjait állandóan mozgatta, így nem igazán láttunk a lábai közé. Így csak fogadásból mondta a doki, hogy lány, de nem biztos. Azért volt annyira megható ez az egész, mert az apukája most találkozott vele először. A pocim is nemrég kezdett nőni, úgyhogy számára eddig hihetetlen volt az egész, hogy tényleg ott van.
A méhlepényem még mindig mélyen van, a méhszájat meg nem vizsgálta, nem tudom, az uh.-on látszik-e valami, gondolom a belső méhszáj esetleg. Szombaton megyek hozzá, de szerintem csak a "kezével" nézi meg, úgyhogy nem hiszem, hogy nekem lesznek értékeim, mennyire vagyok kinyílva, rövidülve. Nem tudom, ez jó vagy rossz, mármint hogy nem tudok róla. Mindenesetre szigorú fekvést rendelt el, aminek nem örülök, 20 órát még tudok feküdni, de 4 óra kell ellátni magam. A férjem megeszik bármit, de én ugye nem tehetem meg...A kajarendelés nem jött be.
A magnerotba 500mg van, továbbra is azt szedem, amióta dupláztam, azóta jobb, de bőven van még keményedés, van úgy, hogy egymás után többször, van mikor egész nap néhány. De a fekvéskor több, ami a doki szerint nem lehet. Nyilván ha fenn vagyok, nem érzem annyira, elterelődik a figyelmem. Háton fekve jön rögtön a keményedés és akkor is, ha egyik oldalamról a másikra fordulok.
Kisvirág! Örülök a jó eredményednek. Én is Canestennel kenem, de szerintem nem segít.
Hát, ez hosszú lett, bocs,megyek is lefeküdni. A hétvégén nem jutok géphez, akkor a férjemé és egy percre sem nélkülözi