Új privát üzeneted érkezett!

Gyugyi
[color=#ff0000][b]
Látod,nem számít a vérnyomás!!!!!

Ha vkinek kérdése van ferty ügyben,most vagyok egy kicsitKépRemélem tudok válaszolniKép

KépKép

KépKép
okr

Kép ez nem direkt került oda

KépKép

KépKép
okr

KépKépKépKépKép
Vendég

CicKép
Van itthon még egy tesztem, rápisilős, 20-as.
Vasárnap akarom megcsinálni. Ha az is pozitív, felhívom a dokit.
Képet mikor látunk? KépKép
Vendég

Kép szerintem reggel, mert 24 órázik a férjem.
cicmerák

Sziasztok lányok!
Mostanában csak visszaolvasni volt időm Minden kismamának nagy gratuláció!!! Mi túl vagyunk a vizsgálatok "apuka" részén és itt vége is lett a dolognak.... még rám vár egy-két "lényeges vizsgálat" és irány a lombik. Apánál olyan gondot találtak, hogy a doki szerint az inszemnek nincs értelme és amint az én eredményeim is megvannak el lehet kezdeni a fagyibaba programot. Majd azt kell megtudakoljam, hogy így is meg csinálják nálam a petevezeték-átjárhatóságot vagy így már nem.
Na nem akarlak untatni titeket a nyomiságunkkal, csak jó volt leírni
pötyike11

PötyikémKépKép
Ne beszélj má' bolondságokat. Méghogy untatsz, meg nyomiság. Mesélj, meghallgatunk, segítünk, ahogy tudunk! Hamar túllesztek a vizsgálatokon, aztán nosza!! Az idő minden kérdést megold.KépKép
Vendég

Pötyi! Engem sem untatsz!

Na csajok, itt van Babácska! Kissé homályos, de fel lehet azért ismerni:

Kép

A fentebb lévő kis fehér keresztnél van a buksija, az alsó a fenekénél van. Megpróbáltam berajzolgatni, hogy lássátok a szemüreget, meg a körvonalakat, de úgy tényleg elég ufós lett Kép Úgyhogy letettem róla.

Mi most elutazunk, most mondjuk meg a szüleinknek.
Pusza
Cic
cicmerák

CicKépKép
Tiszta apja!
Hát, nyugodtabb lennék már egy ilyen sztárfotóval a zsebemben...
Majd meséld el , mit szóltak a nagyszülők!Kép
Vendég

Kép megmondom nekiKép
cicmerák

Cic
Igazán helyes kölyök. Tök szupi neked. Kép Hogy bírtad ki eddig, hogy nem tudják a szülők?

Pötyi
Ez nem uncsi téma, hisz mindenkinek úgysem beszélsz róla, de azért néha muszáj valaki(k)nek, nem? Meg különben is, itt nincs titok, így kapunk segítséget egymástól. Kép Remélem sikerrel jártok majd, a sok "huza-vona" után! Kitartás!!! Kép Kép

Benita
benita

Potyi,
Bizony senkit sem untatsz. Remelem hamar megoldodik a dolog. Mikor mesz legkozelebb dokihoz?

Cic,
Nagyon edi a babad! Meselj majd mit szoltak a szulok. Mikor kell menned legkozelebb dokihoz?

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Lányok, hogy itt mennyi kismama lettKépKép
Gyugyika!!!
GratulálokKépKépKép
Nagyon örülök neked, NEKTEK!!!!

pötyike senkiet sem untatsz. Itt akármikor, akármennyit, akármiről...OK??? Azért vagyunk egymásnak. Nem véletlenül nyílt ez topik.

Én ma vagyok a 2 cn-on, holnap indul a Closty. Aztán meglátjuk, hogy alakul ez a ciklus. De reményem az vanKép

Puszi

kavics
(2 cn.)

UI: Lányok, aki babás a neve alá írja oda, hogy mennyi idős-babás: 9+1, vagy 10+2 stb
Aki még nem babás esetleg zárójelbe írja ki a ciklusnapját. Úgy jobban tudjuk követni egymást, ki hol tart. Kép
Ötlet...Kép
Vendég

KavicsKép
Hajrá closti!

Így gondoltad?

Gyugyi 3+6 KépKép
Vendég

Sziasztok!!! Itt van a naptár, eszerint 26-án kellene tesztelnem? Szerintem már előbb is lehet, az már a 34. nap lenne... nem?
Akkor én most... cn:22
vio<!--attachment: calendar-431548.html*mime_html.gif*text/html*139.9**calendar%2ehtm --><center><pre>
Kép
calendar.htm (139.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
vio

O-ó! Asszem, itt nem látszanak rendesen a jelölések... mindegy. Akkor itt a görbém! Kép

Kép
vio

VioKép
Én a dpo-t nézném. A 13. dpo-n lett az én tesztem halovány pozitív. Azt mondják, hogy 16 dpo-nál senki nem "húzza" tovább.

Mindjárt megkeresem a görbémet...
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

Kellemes vasárnapot Mindenkinek!!Kép

Gyugyi!
Én is látom a két csíkot a két nagyobb terhességi teszten.Kép EGYÉRTELMÛ!!!!

Cicmerák!
Tényleg tiszta apjaKép
Helyes formája van.

Nekem is kell!!!!!!!!!
KépKépKépKép

Pussz

Kavics
(3 cn.)
Vendég

Gyugyi! Tehát 23-a? Jövő héten úgyis akarok venni tesztet. Egész megnyugodtam, a görbéd láttán. Neked nem is megy 37-ig és mégis. Végülis az a lényeg, hogy 37 közelében legyen és maradjon. Valamint az is bíztató, hogy 1-1 tizedet ingadozott, ingadozik is lefele. Mint az enyém is Kép
Lányok! Az a baj, hogy mensi előtt ugyanazok a tünetek vannak, mint mikor nem jön meg és terhes vagy, csak még nem tudod.
-jönnek a ragyák
-felmegy a hő
-hisztis vagy
-fájdogál a hasad
-esetleg fáj a melled
-és zabálsz
Legalábbis nekem mindig így volt... most ott tartok, hogy jönnek a ragyák és zabálok és fenn van a hőm. De sajnos ez semmit nem jelent. Ha lemegy a hő, másnap már meg is jön? Vagy már előbb leesik?
Gyugyi, akkor Te is olyan "érzékeny-típus" vagy, mint én, hogy már nagyon hamar poz. lesz a teszt. Pedig nekem a lányom egy héttel kisebb volt, és mégis kimutatta a teszt már a 30 cn.-kor! Igaz, alig-alig látszott.
Akkor valamikor a hónap végén lehet, hogy dobok egy sárgát...Képha addig nem esik le a hőm.
cn:22
Vio

Kép
vio

VioKép
Az első két gyerekemmel a 27. cn-en teszteltem. A lányomnál negatív lett, csak estére pozitívult (Kép) be. A fiamnál pozitív lett, de arra nem emlékszem, hogy erősen vagy gyengén.
Most már a 24. cn-en próbálkoztam először, az lett a nagyon halvány. De: korán volt a pé-m.(11.cn)

(Szédülök és émelygek, ha lefelé nézek a billentyűzetre... DE JÓ!!!!)

Szóval, most meg szeretnék látni egy jó erős második csíkot! Én, a kis telhetetlen!Kép

Gyugyi (4+0)

Mikor menjek dokihoz?
Vendég

Sziasztok!

Végre én is itt vagyok. Ma van a 21. cn-em. Már nagyon várom a jövő hét elejét, hogy sikerült ez a hónap a Clostival.
Gyugyi: Nincs javaslatom a dokit illetően én is mennék mihamarább, de nagyon korán sem érdemes, nem látszik még olyan korán. De azt én is látom, hogy két csikos a két felső teszt.
Szerinted én mikor teszteljek a 14-15. napomon volt pé-m.? Már nagyon szeretnék biztosra menni. Remélem a Clostival sikerrel jártunk.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita

AnitaKép
A dpo-t nézd! A pé. után 13-14 nappal kimutatja már. A láthatatlatlanul halvány tesztet a 13. dpo-n prodokáltam. A 21.cn. még korai lenne tesztelned, szerintem várjál a 28. napig.
Vendég

Anita,
En dpo 12-n teszteltem hatarozott pozitivat, az volt a 27. cn. Mennek a drukkok.

Gyugyi,
En az otodik heten mentem dokihoz, de nekem a progi miatt kellett mennem. Mindenki mas akit ismerek, a hatodik heten ment eloszor...

Lanyok, en fel sem tudok kelni ket napja. Olyan gyenge lettem egyik naprol a masikra, mint a harmat. Kozben folymatosan hanyingerem van, emelygek, altalanosan baromi vacakul erzem magam. Ez lenne a buvos 6. het? Minden szagtol undorodom, egyszeruen nem birok fozni. Ez normalis szerintetek? Azon tunodtem, hogy masok akiknek kicsi gyerekuk van, hogy tudjak terhesen ellatni oket? En ulni is alig birok. Veletek ez hogy volt?

Ozi (6+5)

Őzi
Kép
Kép
Õzi

ÕziKép
Igen, a bűvös 6 hét. Nekem is akkor kezdődtek a kellemetlenségek.Kép Kicsi gyerekkel hogyan? Hát én nyitott wc ajtónál hánytam. Õ meg mellettem sertepertélt. Mindenkinek mesélte, hogy "ana oooáááh" Kép
Vendég

Bocs, ez lemaradtKép

Gyugyi (4+0)
Vendég

Sziasztok!
Õzi! Én is 6. hét után kezdtem az undorokat, először a kávé, aztán jött a kajaszag... hányni sose hánytam, csak émelyegtem. Illetve hazudok, mindkét terhességemnél egyszer hánytam a legelején, aztán émelyegtem. A második terhesség általában már nem annyira gáz, legalábbis nekem. De már lehet, hogy írtam. Elsőnél 6. hónapig teljesen váratlanul elájultam, leesett a vérnyomásom. Na a másodiknál már nem. Hál' Isten... gáz lett volna egy 23 hónapos gyerekkel sétálnom és egyszercsak elvágódok...Kép
23 cn.
vio

Kép
vio

Koszi a valaszokat lanyok!

Gyugyi,
Neked meddig tartott ez az idoszak?

Vio,
Ez az ajulos dolog meg mindig nagyon durva. Remelem velem nem lesz ez, bar ma reggel igencsak nekitantorodtam a szekrenynek. Kis szikrakon kivul nem sokat lattam...

Meg egy kerdes. Nem nagyon tudok enni, vagy ha megis akkor is csak keveset. Aggodom, hogy jut eleg tapanyaghoz igy a babam?

Cic,
Mi ujsag, mit szoltak a szulok, hol vagy?

Őzi
Kép
Kép
Õzi

ÕziKép
12. 13. hétig tartott.
A kaja miatt ne aggódj! Elszívja magának a kis parazita, amire szüksége van.KépKép Én még fogytam is a sok rókázástól.
Vendég

Ó-ó lányok... de jó nektek, hogy nincs étvágy... na jó, ennek az az ára, hogy émelyegtek (esetleg viszont látjátok a reggelit), de én is émelyegtem, viszont híztam elég sokat! Mondjuk az is igaz, hogy utána mind lement. Mármint szülés után. Kép
Õzi, én is osztom Gyugyi véleményét, hogy a Te tartalékodból jut neki elég!!!
Ne gondolj arra, hogy majd Te is elájulsz, de adok egy jó tanácsot: ha elkezd sípolni a füled és egyre távolabb hallod a hangokat, ülj le, akárhol vagy! Ill. kapaszkodj a férjedbe!Kép
ja, nekem 14. hétig tartott az émelygés, de túlhordtam a bébit, úgyhogy lehet, hogy az a 13. hét volt....
Vio

Kép
vio

Sziasztok!

Õzi! Te milyen tesztet vettél, hogy ilyen hamar kimutatta?
Már én is nagyon várom a jövő hetet, akkor jár le 28. napom.
A hőm ma is 36,8 volt. Nagyon bízom, hogy sikerült gyógyszerrel.
Gyugyi! Mikor mész dokihoz? Döntöttél már?
Vio! Nálad mi a helyzet? Érzel már valamit?
Anita (22.cn)

Anita
Kép
Kép
péknéanita

Helló csajok!

Jónak tartom én is a jelölést, már úgy is alig tudtam követni, úgy pörögnek az események. Részvétem a rosszullévő kismamáknak. Kép
Bár én nem tudom mi az, szerencsére nekem az elsőnél a nagy étvágyam és az álomkóron kívül más nem jutott. De ki tudja, a köv.-nél hogy alakul.
Én is szorosan előtte állok a nagy akciónak.... Kép 21-e a bűvös nap! /+ - 1-2 nap/ Csak lehet, hogy az előző 38 napos ciklus bezavar. Akkor hogy számoljak? Kép Eddig mindig 26-27 napos volt.
Várom a köv. ultrahangos bébit!!!! Kép Kép
Benita (10.cn)
benita

Már 36,9 a hőm...Kép
vio
cn:24

Kép
vio

Sziasztok!

Nincs jó hírem. Csináltam tesztet. Baromi halvány....KépKép
Vendég

Gyugyi,
Ugyanolyan tesztet csinaltal mint korabban?

Őzi
Kép
Kép
Õzi

ÕziKép

Nem, ez más. One-step.
Rendesen be vagyok sz@rva..
Vendég

Nem kéne már erősebben látszania?

Kép
Vendég

Gyugyi,
Szerintem a csik az csik. Annyit biztosan tudhatunk, hogy boven van HCG a szervezetedben, ha megjelenik a csik. Talan ez a teszt nem olyan erzekeny, mint az elobbiek voltak. Ra van irva sztem a dobozara. Gondolom ezt nem is reggel csinaltad... en nem aggodnek a helyedben.

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Vio, Gyugyi,
Koszi a tegnapi tanacsokat!

Anita,
Biztos nem tudod, hogy en most kulfoldon vagyok. A tesztet amivel probalkoztam, nem lehet otthon kapni Kép .

Benita, Vio,
Mennek a drukkok!

Őzi
Kép
Kép
Õzi

ÕziKép
Köszi a nyugtatást...Kicsit zizi vagyok, bocsi. (Remélem a hormonok)
Én se tudtam, hogy külföldön vagy...Hol, ha nem titok...
Vendég

Gyugyi!! Menj már, ez nem is olyan halvány!!! 1 hét múlva sokkal erősebb lesz! De egyértelműen látszik!!!
Vio

Kép
vio

Kép
Vendég

Gyugyi
Az a halvány csík azért van ott, mert CSÍK!!! Kép
Nekem semmi sem volt, nem is voltam babás. Nálad lesz valami, ne add fel!!! Különben mit mutatna? Kép Kép
Vio, hajrá! Már csak pár nap nem? Jóhíreket várunk ám! Kép
Kavics, Meske, Ancsa, veletek mi van? Hol tartatok?
Benita (cn:11)
benita

Sziasztok!

Ma egy kicsit rossz volt a hőm: 36,6Kép
De tegnap este nagyon rosszul voltam, hányingerem volt, abba aludtam bele. Ja, és a melleim a hónaljam felöl fájnak. Ez jelent valamit?Kép

Anita ( 23.cn)

Anita
Kép
Kép
péknéanita

Húha Anita! Valakinek már korán lehetnwk tünetei...
Ma nekem is csak 6,7 volt a tegnapi 6,9-hez képest, ez még simán jó!
vio(25.cn)

Kép
vio

Szia Vio!

Remélem, nem fogok csalódni. Bízom benne, hogy neked is jól sikerül majd és akkor együtt lehetünk kismamák.Kép De jó lenne!

Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita

Jaja!!! 2 nap lenne... Hol laksz? Pesten? Én szombat előtt nem merem megcsinálni a tesztet!
vio

Kép
vio

Tesztelőknek:

Kép
Vendég

Szia Vio!

Sajna nem Pesten. Veszprém megye,csak 150km Pesttől.
Én vasárnap reggelre gondoltam, a férjem még nem tudja. Ha pozítiv lenne, akkor nagy lenne a meglepi, negatív nagy lenne a koppanás. El se mondanám neki várnék még pár napot és ismétlés.
Az előbbinek nagyon tudnék örülni, gondolom te is.
Na jó éjt, mert nem lesz éjszaka Babanet, majd holnap folyt. köv.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita

Sziasztok Csajok!
Ki akarom bírni szombat reggelig.... pedig nagy a kísértés, hogy holnap megcsináljam!
cn:26
Vio
vio

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?