Kavicska!!!!! Segítség!!!
Mikor hajnalban kijöttem gépezni, meg enni, mert nem bírtam aludni, még semmi bajom nem volt, aztán visszafeküdtem az ágyba, és fáztam, mert kihűlt az ágy. Olyan görnyedt-mereven feküdtem a paplan alatt, és egyszer csak egy rossz mozdulat, és bal oldalon a lapockámnál kiakadt valami. ha megtalálom azt a rossz mozdulatot és pózt, olyan elviselhetetlenül fáj, hogy ordítani tudnék. Alapból is fáj, csak tompán. Olyan érzés, mintha bedagadt volna a hátam-lapckám bal oldala (meg is nézem a tükörben, nem dagadt-e be)
Most mit csináljak??? menjek el háziorvoshoz? Annál órákat kell várni. Vagy kenjem voltarennel? Már ha elérem
Most egy jó meleg fürdő jutott eszembe, hátha ott visszaugrik, vagy kilazul vagy mittudomén.
nem merek elindulni piacra, mert hogy hozom haza a kosarat, meg busszal menni, mert hogy kapaszkodom így?!
Képzeljétek mit álmodtam!!
mentem a 18. heti UH-ra, és azt a megdöbbentő tényt látta a szonográfus, hogy a 18 hetes babám mellett felfedezett egy 6 hetes ikerpárt a méhemben!!!
Még képet is kaptam róla, ott volt a két fehér, szabályos körvonalú petezsák!! 6 hetesek voltak! A nagyobbik babáról kiderült hogy lány(Kavicska!!
), az ikrekről később az álmomban, hogy egyik fiú másik lány.
A dokik teljesen kiakadtak, hogy ilyen nem lehetséges, utánaolvastak szakirodalomban hogy volt-e már ilyen, konzíliumot hívtak össze stb. Aztán rá akartak beszélni, hogy vetessem el az ikreket, mert ők így nem vállalják a terhesgondozásomat
Én ragaszkodtam az összes gyerekhez a hasamban. Akkor azon problémáztak, hogy fogom őket megszülni, mert ha a nagyobb babát természetes úton szülném, akkor a fájások miatt megszületnének az ikrek is, akik akkor még nem lennének életképesek. ha az első babát császárral szülném, akkor meg az ikreket nem szülhetném hüvelyi úton, mert túl friss lenne a császáros heg, és felnyílhatna az erőlködéstől.
Végül is arra jutottak, hogy akkor mindhármat császárral kell megszülnöm
És láttam utána magam, ahogy tolom babakocsival a három kölköt, és azt hitték hármas ikrek, mert ugye csak két hónap volt az ikrek meg a lányom között!
na ezt kapjátok ki! behaltam magamon reggel mikor felébredtem. Kiváncsi lennék egy álomfejtő mit mondana erre!
mondjuk mindig is szerettem volna ikreket, és épp azt számolgattam a napokban, hogy a negyedik gyerek nem fog beleférni a korom miatt
Hát álmomban huszárosan megoldottam ezt a problémát
Én kis telhetetlen!
Bocs hogy ennyit írtam róla, de olyan vicces.
Ginuska!!
Mi volt a dokinál??? Mondd el!!
Csakegy nem ma jössz te haza???? Írdd meg mi van veled??
Okr!
remélem jól haladsz a tanulással! Néha azért nézz be!