Sziasztok, kiscsapat!
Az otthon töltött idő mindig olyan lassan telt, most meg olyan gyorsan peregnek a napok. Lili édes pofa, olyan dumái vannak, hogy majd leesek a nevetéstől a székről:
Kiöntöttem valamit: "Mama béna!"
Felborult a szék, és mondtam, hogy bocs: "Nem gáz!"
Mi van a bölcsiben Lili? - "Fiúk!" esetleg "Patrik!"
Mi volt az ebéd? - "Hami!"
Leitta magát szörppel: "Basszus!"(Enyhén sejpítve)
Bekanyarodott mellénk 1000-rel egy nem normális autós: "Hülye!"
Elmegy mellettünk egy nagy motor: "Komoly!"
Szóval tanul a gyerek..
Olyan eleven, hogy amit leírt Judy és Csirkesz a 2 gyerek ténykedéséről ő egymaga simán megcsinálja secperc alatt
Tegnap bölcsi után nem egyből haza mentünk, hanem egy nagyon rövid bevásárlást meg akartam ejteni kiscsaláddal együtt. Úgy kiborított a fél óra Tesco és a 10 perces hazaút alatt, hogy otthon benyomtam egy Baileyst nyugatóként - én az antialkesz- nehogy úgy megtakarjam, hogy felborul
Vasárnap bővült a család, született vasárnap 5 kisnyúl, némi ármány, fondorlat és erőszak bevetése után most úgy tűnik, hogy szoptatja is őket a nyuszimama
/- múltkor is született egy, de őt teljesen elhanyagolta, és elpusztult./ Édes kis rózsaszín kukackák!!
Gyengébb idegzetűeknek előre szólok, hogy teszek a hsz végére 1 képet róluk pár perccel a születésük után - aki nem bírja a látványt, lapozzon...
Magi! bocs, hogy rossz webcímet írtam..
Bnetesek kapnak majd valami kedvezményt a bölcsidben??
Puskakészítéshez hajrá, eddigi vizsgákhoz nagy nagy gratula a többihez meg sok drukk!!!
Liv! Apák napja Amcsiban ápr.1-én van, bár ott az anyáknapja is egy hétvégével később volt!
Csípések hogy vannak?
Kormi! Töxupi tesvérállót találtál!
Érezd jól magad vidéken!
Reditke! Testedzés-szopi: túlzott folyadékveszteség esetén veszélyezteti a szoptatást. Ha odafigyelsz a folyadékháztartásra, akkor semmi akadálya.
Tontica! Köszi! Augusztus már mindjárt itt van, nálunk is addig tart a visszaszámlálás, csak nálunk költözés ügyileg..
Beszéd: nálatok ráadásul 2 nyelvű környezetben van Ratico, úgyhogy szerintem a 30 szó nagyon jó!
Dino! Csak nem spanyol nyaralást terveztek??
minden rosszindulat nélkül irigyirigyirigy..
Viola! Azért ha olvasod: sok sikert mindenhez, és ne feledd az Unicum reklámot: "Csak pozitívan!"
Csirkesz! Birkanyírás szerintem jól sikerült!
kitartás kedves Dupla, majd ha már Csenge is kis kártevő lesz és együtt csinálják a káoszt, azt fogod kívánni, bárcsak csak Botival kéne elbánnod még mindig!
Judy! neked is sok kitartást és kötél idegzetet kívánok.. esetleg egy kis Baileyst a bárszekrénybe..
Nikk! Utazás!
Tanuláshoz már csak egy kis kitartás kell..
- nem jössz 20-én Eu tan. II-ből vizsgázni..
Pocó! Fanni egyre gyönyörűbb lesz!
És nagyon ügyes!!
Édesség mánia nálunk is kialakult húsvét és az azzal járó csokifigura-özön hatására..
"NEM" is ismerős, mi ist mindenre ezt kapjuk válaszul!
Nagyon egy húron pendülnek a gyerekeink..
Tcis! Szopi - nem tudtam kivenni a szavaidból, hogy ennek örülsz, vagy sajnálod!
Repcsizésnek nézz utána, mert légitársaság függő is, hogy infantnak /=csecsemő/ minősítik-e a 2 alatti gyereket, vagy sem, mert csak ez esetben lehet az öledben tartani. Ja, és nálunk a szék felhajtható karfája csípte be Lili ujját, arra nem árt nektek sem figyelni... Szépítkezés
Én ha sokallja a férjem a kozmetikus árát, akkor mindig a mamámat idézem: a szépségért szenvedni kell - nekem fizikailag fáj, neki anyagilag!
Vera! Továbbra se izgulj a duma miatt.. Különben sem lehet mindenki nagydumás, kell 1-2 csendesebb egyéniség is!
Na léptem, puszmáj:
Macs