Cas
Rászántam magam! Pénteken megyek proctológiára, pózolok egyet, ez nagyon megalázó!
A képek nagyon jók! Köszi, hogy felraktad, de majd szeretném CD-re is elkérni.
Nem volt jó éjszakánk utána! Fél 3-tól 3-ig Laci volt Korival, én pedig 3-tól 4-ig, aztán pedig 6-kor már kukorékolt...
Ja és akkor akartam ide jönni olvasni, és nem működött hajnalban.
Grill party: én viszek sütiket (muffin, joghurtos), ezt beszéltem meg Szilvivel, továbbá Szilviéknek nagyobb kád, Sacitól mosakodót kérek cserébe.
Szilvi
Harisnyásnál egyéni vásárló is vásárolhat?
Nálatok nem volt jég? Pedig nem laktok sokkal messzebb.
Lívinek ezt írtam: Szivi, de most vettem észre, hogy hálós 990,-ért is van, erre Te: mi hálós? nem kapcsolok. Lívinek azt írtam Szivi, ezt érthetted Szilvinek. Amúgy hálós függőágy.
Mucus
Kori is a teregetni valót szereti, amit csak tud (bugyi, melltartó, stb.) a nyakába aggatja. Néha úgy néz ki, mint a karácsonyfa és egyáltalán nem zavarja, hogy hideg, vizes. Ja és most már adogatni is szokta (persze a nyakba akasztható bugyit csak odanyújtja, aztán mégsem adja nekem, inkább valami mást) és a szárítóról ő sem veszi le szerencsére!
Hmmc
Hova mentek 4D-re? A kezdőlapon regisztrálhatsz a praxisba és egy ezressel olcsóbb, ez csak egy tipp.
Aranyhold
Jobbulást kívánunk!
Laga
Teusnak boldog szülinapot!
És engem is érdekel, mint kapott, mit csinált a torával, stb.! A képeket már nem is említem...
Viki
Akkor most belehúzhattok az építkezésbe! Ha valaki elfelejtené, hogy elköltöztetek, vajon melyik orvost látogatnánk meg?
Myra
Jobbulást! Megkaptátok az sms-m???? És láttátok a műsort?
A mi gyerekdokink azt mondta, hogy már mézezhetünk mértékkel, de nekünk nincs semmiféle allergiánk!
Ma bekötötték a kábelnet light netet, már csak telepíteni kell, és akkor többet tudok jönni talán! És nem állandóan lemaradásból írok (keddig olvastam most is)!
Boglárka
A mai dm-s vásárlás lefújva (nekem nem jó, de Szilvinek sem), hívtalak de., de hiába, megbeszéljük, vagy megírom és gyere Te is!