Sziasztok! No itt vagyok végre. Eléggé lemaradtam, már ami a reakciókat illeti. De végigolvastalak Benneteket, csak annyi minden történt a napokban.
Reggel voltunk a Praxisban. Nagyon klassz volt, ismét megkönnyeztem. Babánk jól van, a doki szerint egészséges
, jó alaposan végignézte. Persze megint aludt, valahogy mindig az uh-ra időzíti.
Így viszont jó fotókat lehetett róla készíteni.
Csak egyszer megnéztem volna, hogy pl. hogy bukfencezik a méhemben, de ne legyek telhetetlen, tudom. És továbbra is 150 %, hogy kisfiú. Már csak egy név kellene... Még hétfőn megyünk szívuh-ra, ha ott is minden ok, akkor békén hagyjuk növekedni egy időre.
Bali, lehet, hogy én vagyok figyelmetlen, de mintha az uh-os beígért beszámolód elmaradt volna...
De az jó, hogy rendben vagytok.
Rejo, tényleg ennivaló a kisfiad! Csodálatos lehet megélni, ahogy nyiladozik az értelmük!
Alig várom, hogy majd az enyém is hasonlóakat mondjon. Bár siettetni nem akarom az időt, úgyis olyan gyorsan felnőnek. De azért a kislányok is hasonló dumára képesek. Tudom, mert 2 unokahugicám van.
Krisszi, Rejo! Benne vagyok bármikor a találkában (egyedül a vasárnap gázos, mert az családi nap - szüleim, anyósék), itthon vagyok táppénzen. Dévaihoz legközelebb majd 31-én megyek. Ott laktok mellette? Nektek mikor jó? Ja és könnyen mozgok, van kocsi ui. Szóval ha pihizel Rejo, akkor én is szívesen mozdulok.
És én is szívesen csatlakoznék az Outletes látogatáshoz, ha beugrunk a bébis részbe is.
Gratula a cukoreredményedhez!
Remélem, majd az enyém is hasonló eredménnyel zárul! Hogyhogy ilyen korán voltál terheléses cukron? Drukkolok, hogy legközelebb ne legyen a babátok nagyon szégyenlős!
Gigi, részvétem a dolgozat miatt!
Ilyen szép időben ilyennel foglalkozni külön kín lehet...
Köszi Melinda az infókat.
Én nem gondoltam, hogy ez probléma lehet, így nem is említettem a dokinak. Igaz, hogy kb. 1 hónapja mondta, hogy ő keménynek érzi a hasamat és szedjek dupla magnéziumot. A héten is ellenőrizte, azt mondta, ez így ok.
Akkor egy ilyen hipp-hopp szülésben, mint Giginél volt, én is benne lennék...
Ja és szorítok, hogy a céged kihúzza nyár közepéig!
Ezek tényleg olyan disznóságok!
És persze gratulálok a laboreredményeidhez, örülök, hogy minden rendben van Veletek!
A vizelet ph-m nekem sem volt ok, de azt mondta a Dévai, ez csak attól függ, éppen mit ettem.
Sz_Kata, ne parázz, mert akkor még inkább keményedsz! Nyugi, inkább keress meg gyorsan egy másik dokit is!
Gratula az új babacuccokhoz!
Ja és aranyos voltál a tv-ben, én is meglestelek.
Gesztenye, gratulálok a négymarkeres eredményetekhez!
Én már csak tudom, hogy ez mekkora megkönnyebbülés!
Tűzmanó, részvétem a szemét főnököd miatt!
Jadey, jobban vagy már?
Kata, teljesen egyetértek Veled, én sem bírnék nő nőgyógyászhoz járni.
Én is imádom a bababoltokat járni.
És én is csatlakozom az érdi találkozóhoz! Köszi Kata az infót!
No sikerült ismét sokat írnom. Remélem, azért lesz türelmetek hozzám!
Nagyon szép hétvégét kívánok mindenkinek! Melba (19+5)