Sziasztok!
A többi szüli- és névnaposnak is sok boldogságot kívánok
!
Ne haragudjatok hogy nem egyesével, de nem akarok kifelejteni senkit, és időm nincs sok.
Végzem itthon a kármentést. Múlt héten végre megvolt az államvizsga, ami nagyon jól sikerült, de ennek az ára, hogy úgy néz ki a lakást, mintha tornádó söpört volna végig. Levasaltam egy kosár ruhát, közben megszáradt egy hasonló adag. Tegnap egész délután a játékokat válogattam. Minden szerte-széjjel. Hihetetlen, hogy kiesik 2-3 hét és mi történik itthon. De ilyenkor legalább kiderül, hogy én is csinálok valamit
!
Ráadásul mindenki beteg. Matyinak elment a hangja, Gerdának sok-sok zöld folyik az orrából... Én se vagyok mvalami jól...
Timi, Emese, Ági!
Hát az IWIW-re meghívó nekem is nagyön kellene. Csak egyetlenegyke, Gábornak, de nincs. Most kaptak azok, akik x után regosztráltak, de én sajnos nem vagyok köztük. Hát ez van.
Panka!
Ahogy mondtam, nekem a 27 és 28 nem jó, a többi hétvégéről nem tudok, mármint hogy lenne valami programom.
Marika!
Hova adtad írásba, hogy nem akarsz harmadikat? Ezt nem egészen értem.
A héten én is rendeltem ebédet. Nekem ez a főzés állandó probléma: most napokig együk ugyanazt vagy mi legyen? Mert olyan kicsi adagokat nem tudok főzni.
Kriszta!
Én azért nem írok Neked, mert nem tudom, el tudod-e olvasni. Nem hívtál tegnap.
Ditta!
Szerintem Attila nem is olyan babás
! Mi is beiratkoztink az oviba a múlt héten. Gerdának már télen ment a bilizés, de a bugyipelussal sikerült leszoktatnom sajnos. Így most kezdjük elölről. Azt hiszem most leginkább az akarat hiányzik, látszólag pontosan érzi, de nem nagyon érdekli a dolog.
Megyek, mert Gerda rajzol. Ha elfogy a papirja, keres más felületet. Először keze, lába majd a bútor, parketta stb. Jobb ilyenkor nem egydül hagyni...
Betti