Sziasztok!
Móni
Nagyon-nagyon sok boldog névnapot!!!
Kicsit el vagyok havazva, összecsaptak a babahullámok a fejem felett
De már nagyon hiányoztatok, úgyhogy a szemhéjaimat felpöcköltem 1-1 gyufaszállal és jöttem egy kicsit
Bálint megint fogzik, jön az ötödik foga, nyügi persze van hozzá ezerrel. Már a felállással is próbálkozik, de még csak segítséggel megy, de nagyon kitartó. És most kezd áttérni, azt hiszem, a napi 1 alvásra, mert a héten ez volt a szokása, de nem tudom, hogy ez így marad-e vagy csak átmeneti dolog, mindenesetre kicsit fárasztó, mert elfárad, de aludni nem akar, semmi sem jó neki, csak rajtam csüngeni... Úgyhogy így kicsit nehéz mellette összeszerveznem a dolgokat, de azért megy minden. És persze minden napra jut vmi program, holnap megyünk egy nagy babatalálkozóra, ahol sok baba és mama lesz, mindenki visz vmi kaját, úgyhogy ma minden szabad percemben sütöttem, még holnapra is maradt, a konyhát meg jobb, hogy nem látjátok
Gotti
Tök jó, hogy tettél fel a gyerkőcökről "csoportképet", nagyon édesek így együtt!! Milyen nagy fiaid vannak már!!
És a grilles cucc tényleg nagyon nyamin néz ki, és a halászlé is az egyik kedvencem
Dorka
Szoncsi nagyon ééédes! És nagyon jó a frizurája! Én a napokban nyírtam meg Bálintot, na azt látnotok kellett volna! Beállítottuk az etetőszéket a fürdőszobába, a nyaka köré tettem a védőfóliát, tisztára úgy nétzett ki, mint egy fodrászszalonban, azzal a különbséggel, hogy B. nem tudott megszökni, mert be volt szíjazva a székébe
De egész jól tűrte a beavatkozást.
Cicakiállításért kár, de majd bepótoljátok, vagy meglátogatjátok az ismert cicust! Jó nagymamázást, bizti kölcsönös a szerelem Szoncsi és a nagyi között, de így Te legalább tudsz egy kicsit pihenni
Ditta
Atinak jobbulást!! Tök jó, hogy megvan a konyhabútorotok! Képek jöhetnek
És kipróbáltam a csokipudingos muffinodat, hú, nagyon finom! A babatalira ezt a tésztát sütöttem, csak kis gombócokban és becsokiztam meg megszórtam szines cukorral. Végül azért mondtam le a muffinról, nehogy vmelyik gyerkőc megegye a papírt, de lehet hogy csak túlaggódom a dolgot. Hétvégére jó ünneplést Nektek! Nem tudom mit szeret nálatok a család, de szerintem az összes sütid isteni, bármelyiket elkészítheted. Nekem múltkor a tiramisu jutott eszembe, azt vinni nem túl jó, de vendégvárónak szupi lehet.
Kinga
Nagyon gyönyörűséges Bazsó ezen a képen! Hogy Te miket tudsz csinálni!
Tesó majd nálunk is lesz, de kicsit későbbre tervezzük, Bálint még csak most lesz 10 hónapos és minden energiánkat leköti. A 2-3 év korkülönbség van becélozva, mert már én sem vagyok mai csirke, meg nincs értelme egy kicsit dolgozni, aztán megint abbahagyni, szóval most jó pár évre elköteleztem magam a gyereknevelés mellett
Egyébként tényleg nem könnyű eldönteni, mi az ideális, azt hiszem mindenkinek más. Van olyan barátnőm ahol a gyerekek között kicsi a korkül. és van olyan, ahol nagy, mindennek megvan a maga előnye és hátránya, aztán ki-ki válasszon kedve szerint.
Adri
A lépcsős sztori nem semmi! Nálunk eddig Bálint csak éjjel aludt az ágyában, nappal pedig szopi közben aludt el és a franciaágyunkon maradt. De épp tegnap történt, hogy leesett az ágyról (nem álmában, hanem miután felébredt lemászott) és elhatároztuk, hogy mostantól nappal is beteszem az ágyába. Hát nem egyszerű a dolog, de ha arra a tompa puffanásra gondolok, amikor földet ért, hát kitartó vagyok...
Na de most már megyek aludni, jó éjt mindenkinek!
Puszi: Zsuzsa