Sziasztok!!
Aranyosak vagytok, hogy hiányoltok bennünket, a lustábbjait...
. Bár én most jöttem többször is, de a babanet "hipersebessége" tett róla, hogy elmenjen a kedvem az írástól. Ma már gyorsan bejött minden, úgyhogy nekifutok...
Bocs, hogy az "ezer éve" feltett kérdéseitekre most fogok válaszolni!!!
Anikó!
No.: Úgy kerültünk ki, hogy a férjemmel kipattant a fejünkből, hogy menjünk külföldre nyelvet tanulni... aztán az álomból valóság lett, sikerült munkát találni (egy évre) egy építész irodában (ő építész tervezőmérnök), és szedtük a sátorfánkat
. Október (max. december) környékén térünk haza, én megyek vissza dolgozni, Enikő meg megy a bölcsibe. Anyukám egy veszprémi bölcsődében dolgozik, Enci is oda fog járni. Nem az ő csoportjába, de legalább engem megnyugtat, hogy a közelben van a mama
.
Szilvi!
Tominak jobbulást, remélhetőleg gyors lefolyású lesz ez a bélfertőzéses dolog. A múlt héten Enikőnek gyomorrontása volt, miután este vacsira jól bekajált apukájával kolbászból...
Nem egy bébigyomornak való kaja... gondolhatjátok mit kapott a férjem, miután másnap reggel és egész nap rosszul volt a kicsi
.
A költözést gondolom már tűkön ülve várjátok... addig is kitartás!!!!!!
Nóra!
Meggyógyultatok már? Rajtad is kijöttek végülis a tünetek???
Timi!
Mint "kétgyerekes", megpróbálok nyilatkozni...
Nos, sokat edződtem, mert Ákosnál még én is hasonlóképpen fogtam fel a dolgokat, mint Te, és sokszor akadtam ki. Aztán megtanultam elfogadni Ákos vérmérsékletét, meg elhatároztam, hogy kicsit visszafogom magam a korlátozásban. Leálltam arról, hogy minden percben elhangozzék a számból a "nem" szócska, csak akkor szóltam, ha muszáj volt. Mert a sok korlát is kiválthatja a kicsikből a "csakazértis viselkedést". Végülis bevált, Enikőnél meg már sokkal lazább vagyok, bár ő nyugodtabb gyerek és szófogadóbb is. Ja, és azt is megtanultam, hogy nem szabad 100%-osan figyelembe venni a külvilág véleményeit és elvárásait. Mert abba bele lehet hülyülni...
Szóval nem könnyű, de ahogy telik az idő, majd Te is meglátod, hogy egyre könnyebbé válik a gyereknevelés. Ezt is, mint mindent, meg kell tanulni. Kinek könnyebb, kinek nehezebb a lecke...
Nálunk most rendes kerékvágásban folyik az élet, nem voltunk kirándulni két hétvégén sem a változékony időjárás miatt. Pihiztünk, meg a férjem egyik kollégájáéknál grillpartiztunk. Náluk három gyerkőc van (6, 4, 1 évesek), jó nagy kert, így volt jókis gyerekbuli... Nekünk meg jókis nyelvgyakorlás
.
Ja, és mostanság sok időt töltök az iwiw-en
... kutakodom ismerősök után. Ismeritek? Ti fent vagytok?
Na puszi, megyek, mert Enci felébredt éppen. Sétálni ma nem megyünk, max. egy rövidre, mert sz.r az idő. Jó, ha 10-12 fok van. Holnap ez megy Mo. felé is, úgyhogy készüljetek...
Kriszta