Sziasztok lányok!
Jó régen nem voltam, szánom-bánom bűnömet! De most mindent visszaolvastam, és mennyi minden történt!
Helga,
gratulálok a kislányodhoz, nagyon szép, és milyen ideálisak a méretei!
Kívánok neki sok-sok fincsi tejcit, nektek meg boldog babázást!
Stella,
jó hogy tettél fel képeket a fiúkról, már nagyon kíváncsi voltam rájuk, és milyen édesek!
Tina,
nagyon át tudom érezni a helyzeteteket, bár nálunk nem volt konkrét rossz eredmény, de hoznunk kellett egy döntést ez ügyben, és volt pár stresszes hetünk emiatt. Borzasztóan örülök, hogy rendben alakultak nálatok a dolgok, remélem a toviábbiakban nem lesz több gond!!
Hajnóca,
voltál ma uh-n??? Bakker lehet, hogy te voltál, én meg annyira bamba vagyok! A múltkor mikor "megbeszéltük", hogy figyeljük egymást, elfelejtettem a vezeték nevedet. Ma voltunk bent reggel a Söfiben a Kósánál, és mikor téged szólítottak (ha te voltál), mondom a páromnak, ez a név olyan ismerős valahonnan. De csak most, hogy visszaolvastam az elmúlt heteket, látom, hogy ma mentél uh-ra!!!! Hárman ültetek egy padon, te középen? Te mentél be közületek másodiknak, és a harmadik lányzó végül egyedül maradt?
Én tőletek jobbra ültem bézs gatya, világoskék felső, párom mellettem sötét öltönyben. Rémlik valami?
Fanni,
nagyon szupi, hogy lett egy túlélő fagyibabátok, és nem is akármilyen!!
Ilyenkor nagyon türelmetlen az ember, de nyugi, minden rendben lesz, és nemsokára együtt örülhetünk! Addig kitartást!
Zsebi,
ti kezdtek végül, vagy később, vagy mikor??
Tudom, te most közömbös vagy a témához, de azért én kíváncsi-fáncsi vagyok!
Én kb. két hete feküdtem bent pár napot, dokikám összevarrta a méhszájamat. Utána sok pihi itthon, fekvés, de már megint mocorgok. Ja és a csajok is. Húsvét után kezdtem el érezni őket, és azóta annyira élvezem ezt az érzést! A nevek is véglegesítődtek, a jobb oldalon Anna, bal oldalon Zsófi ficereg.
Szóval ma voltunk uh-n is, és Kósa nagyon szépnek találta őket
. Mind a ketten fejfekvésűek, úgyhogy mondta Kósa, van esély a rendes szülésre. Kérdeztem, hogy addig már nem fognak forgolódni, erre ő, hogy nem biztos, már lehet, hogy így maradnak. Ennek örülök. Amúgy már napok óta azt éreztem, hogy mindig ugyanott, ugyanazok a részek "bukkannak" fel, de nem gondoltam, hogy ilyen hamar "beállnak". Ezek szerint a küldököm mellett olykor bekeményedő kerek forma nem Anna feje, ahogy gondoltam, hanem a kis popsija!!
Hétfőn voltam a Hidas dokinál az első kapcsolatanalízis órán. Ez ahova Dzsúd is járt, csak én a másik dokihoz jutottam be, a Raffainál már nem volt hely.
Kértem két uh képet, de azt kell mondjam, hogy Kósa amilyen jó uh-s, olyan rossz "fotós".
Na nem bántom, csak ezeket sajnos nem érdemes megosztanom veletek szerintem, elég nagy fantázia kell hozzá, hogy az ember kivegye rajta a dolgokat. De a pocakomról majd teszek fel képet, csak most elmegyek vacsizni, mert egy-két láb nagyon nem bír magával!
Pussz!
A.