Új privát üzeneted érkezett!

Cosmo
Praktiker...Mi csak azt mondjuk amikor megyünk:Na megyünk haza.Elég gyakran járunk.És még azt modják hogy a nők szeretnek vásárolniKépApa sem semmi...
Ha jól láttam a XVI .kerben laksz?!

Muszkuru
Külkereskedelmi ismeretek...az miii?!

Nika
ez valamilyen diéta?!vagy csak önsanyargatás?!
Én beszélek?Elkezdtem a 90 napos diétát.Tök jól birom,igaz hogy még csak egy napja csinálomKépKép

Takido
Kép(ezt most nem tudom miért raktam ide...)

Írt nekem a Bea sms-t.Előfizetett a netre és mostmár gyakrabban jön.Érzi a csaj,hogy sáros és rögtön nekem írtKép
Kép

málna2162

Málna!
Korábban felraktam egy mellékletet méregtelenítés ésszel onnét vettem az ötlet. Február óta minden héten egy nap. Hiszek abban, hogy ha lesz majd baba kevesebb mérget kap tőlem, olvastam, hogy javasolják baba elött.

Ügyi légy holnap!
hajrá! Ugye most tartod az 5 perc szüneted. Mars vissza tanulni Kép) Te mondtad.

Lépek lányok!
Holnap jövök ha párom hazahozza a gépet akkor este is benézek.

Most indulok, s élvezem az angol nyelvtanulás gyötrelmeit.

Kép
nika04

Sziasztok!

Málna az adataim:
név:Vikike, kor:25év, szülinap:1981.04.15, lakhely:Szfvár., utolsó menstruáció:április 11, babagyártás kezdete:2005 december, ciklus hossza:35

Nst
vikike_

Málna: tessék menni tanulni, nőljön szép nagyra a fejedKép
Bea nem semmi, Málna fegyelmezz minket, ha rosszak vagyunk, de én is észrevettem, hogy kimaradozik a lányzó. Örülök, ha mostmár gyakrabban leszKép
Takido: már biztosan az orvosnál ücsörög, vagy már lesi az Uh monitort?Kép
Én is lassan lelépek, szép napot továbbra is nektek!KépKép

Andi
candi

Málna,
Izgalmasan hangzik Kép
Nekem néha hiányzik a tanulás, úgy érzem, itt a mindennapi robotban ellustul az agyam
Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Hello csajok, látom, nincs itt senki. Csak annyi, hogy még mindig nem jött meg Kép, pedig ma kellett volna. Tuti, hogy 14 nappal ezelőtt volt a pé-m. 100%. A hasam fáj, érdekesen. Szűk rám a gatyám. Vagy megint csak hallucinálok Kép??? Jó lenne,ha nem... Majd kiderül.

Én is lassan elmerülök az angolban, 6-ra jönnek tanítványaim. Úgyhogy még egy picit itt vagyok, aztán lépek 1,5 órára.

Kata

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Valaki megtudná nekem mondani, hogy a beágyazódás hány napig tart?
Köszi előre is!
ildike25

Szia, elvileg 7-10 nap a fogantatástól

Kép

Kép

hoppá

Tehát, az hülyeség, hogy már a menzi elött pár nappal kimutatja a teszt, ha terhes lennél?
Akkor mikor lehet tesztet csinálni?
ildike25

Mensi előtt (ha rendesen 28 napos), akkor kimutathatja, mivel, ha a 14. napon volt peteérésed, akkor onnantól 10 nap múlva már látszódnia kellene a 2. csíknak, ha terhes vagy. Elvileg!!! De a biztos, ha minél később csinálod (mondom ezt én, aki baromi kíváncsi, és azonnal megcsinálja, amint elmarad...)

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!
Megjöttem,bár amilyen szerencsém lesz,tuti nem lesz itt senkiKép

Hoppá!
Ez nagyon jó hír.Ajánlom,hogy kövess minket,én mondtam,hogy rajtad a világ szemeKép

Szóval:UH.9mm-es a baba(ülőmagasság),és már látszódott a szívpulzáció,hallani csak néha lehetett,mert a gép rosszalkodottKép Vagyis kb.7 hetes vagyok,de pontos időpontot,majd a 10-12 hét körül mond a doki.Csinált citológiát is,meg emlővizsgáletot,az utóbbival elkeserített,mert azt mondta,hogy nem biztos,hogy tudok majd szoptatni,a mellbimbóm miatt(én legalábbis így értelmeztem)Ekkor két lehetőség van,vagy elapasztják a tejetKépvagy mindig lefejem,nekem ez az utóbbi jobban tetszik.Bár addig szerintem még alakulhat.Mindegy,most annyira örülök,hogy ez sem tudja elvenni a jókedvemetKépKép

KépKép
takido

Hali, valaki megmondaná nekem, hogy hogy kell a smile-kat beilleszteni?

Takido!
De jó neked úgy irigyellek, jó pocakosodást kívánok és örömteli kilenc hónapot, meg persze a baba születése után is sok sok szépet és egézséget!

Egyébként még nekem sem jött meg, úgyhogy talán még van remény. Reggel a javaslatotokra megmértem a hőmet és lám 37 volt. Ez ugye jó hír? Remélem jó a hőmérőm, a számban mértem a nyelvem alatt ahogy felébredtem. Egyéb tünetem nincs, bár lehet hogy még korai is lenne. Az egyik anyuka mesélte nekem az oviban, hogy mikor ment volna vissza dolgozni gyesről, elment dokihoz és közölte vele, hogy tíz hetes terhes, persze ő nem érzett semmi tünetet. Tényleg mikor kezdődhetnek? Beágyazódás után? Ja és holnap elkezdem szedni az Elevitet, szerintetek jó?

Nst
vikike_

Szia Vikike!
Smilek: leírom szóközzel,de majd szóköz nélkül kell,és ne ijedj meg csak a nézet küldése után fogja mutatni tehátKép= : ),Kép=: ( Kép=: O(az o-t is shifttel együtt kell nyomni.Remélem érthető voltamKép
Köszönöm a jókívánságokatKép
Nekem se voltak különösebb tüneteim,az első talán a szurkálás volt.De ilyentájt még nem éreztem szerintem semmitKépA 37 tényleg jó,meg az is,ahogy,és amikor mérted.
Az elevitről megoszlanak a vélemények,nekem azt mondta a dokim,hogy szedjem,de elég 2-3 naponta.Ugyhogy én így szedem+szedek még folsavat.

KépKép
takido

Takido, köszönöm a segítségetKép
Jövőhéten majd tesztelek ha addig nem jön meg, te hány nappal a menszesz kimaradása után teszteltél? És mikor mentél el dokihoz? Tényleg és mit szeretnétek, kislányt vagy kisfiút? Tudom elsősorban egézséges legyen. Nekem ha majd lányom lesz akkor Kertész Luca lesz ha fiú akkor lehet hogy Márton(Marcika) Kép

Nst
vikike_

Takidó, kép nincs?
Ugye milyen telhetetlen vagyok?KépKép, de azért nincs harag, ugyeKépKép
Nagyon örülök, hogy minden rendben van Tüncikével.

vikike
Kép : szóköz nélkül(
Kép : szóköz nélkül)
Kép : szóköz nélkül O

Muszkuru
nagyon szépek vagytok a képen.KépKép
Így könnyű nyuszitempót felvenni, ha van hozzá kabalanyuszi isKépKépOKép

Na mennem kell, majd még megpróbálok idelopózni, Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

A francba Takidó megelőzött, hiába neki súgott a Tüncike azért volt ilyen gyorsKépKépKép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Csak beugrottam.
Takido

Örülök hogy minden rendben!!Kép
Ez a szoptatás dolog meg MARHASÁG!!!!A nőgyógyász még sosem szoptatot.Gondolom...
Van úgynevezett mellbimbó kiemelő ha befelé forduló lenne
http://www.medela.hu/
Ezen az oldalon találsz mindenféle hasznos dolgot.
Mátét én is bimbóvédő sapkával szoptattam kb 3 hónapos koráig mert nem tudta rendesen a szájába venni.Aztán egyik napról a másikra elhagytuk.
Ne is gyötörd magad ilyenekkel!!!Menni fog!!Ne hagy magad lebeszélni róla!Egyébként is a picik olyan ügyesek,hogy hip-hop rájönnek a technikára!!
Megyek vacsoráztatni.

Vikike
Köszi az adatokat!

Küldöm majd az új táblát.

málna2162

Nincs mit.
Nálam azért volt nehéz ügy,mert elég későn volt pé.m a 23.vagy a 26.cn-on.Az ezt megelőző ciklusom 35 napos volt,és ha ezt nézem,akkor pont a 35.napon sikerült egy halvány 2.csíkosat tesztelnem.Az a jó,ha valaki, tudja,hogy mikor volt pé.-e.
Dokihoz pedig kb 5 hetesen mentem először,de akkor még nem sok mindent tudott megállapítani,ha a dokidnak van hüvelyi uh-ja akkor érdemes olyan korán elmenni,ha nincs,akkor elég 6 hetesen.mert így engem is 2 hét múlva visszarendelt.
A nevek nagyon jól hangzanakKép

KépKép
takido

Hahó, mindenki ilyen elfoglalt?Kép
Van egy nagyon jó könyvem: Elizabeth Fenwick:Kismamák nagykönyve, nagyon jó, a szülők gyakorlati kézikönyve a fogamzástól a gyermek hároméves koráig. Tudom ajánlani mindenkinek!

Nst
vikike_

Kis_Plutó!
Bea is üzent,és a lelkemre kötötte,hogy kérjek képet,sajna nem jutottam szóhoz az örömtöl,és elfelejtettem,bocsi,majd legközelebbKép
És nem volt szándékos az előzés,tényleg Tünci súgottKép

Málna!
Köszi,hogy megnyugtattál.És igazad van.elvégre anno azt is mondták,hogy kicsi a méhem,és nehezen fogok teherbe esni,ehhez képest a 3.hónapban sikerült.Lehet,hogy a szopizással is így leszKép

KépKép
takido

Vikike!
Most vetted?
Hol kapható?

KépKép
takido

Takido, az az igazság, hogy én ezt kaptam egy ismerősömtől akinek már nem kell, de szerintem nézd meg az Alba Plázában a könyvesboltban, azt sem tudom sajnos, hogy mikor vette(4800Ft). Csak annyit tudok hogy nagyon jó!! Szerintem keresgéld biztos van még.

Nst
vikike_

Rendben,majd utána nézek a neten is.Kép

KépKép
takido

Jaj de bolond vagyok nemis fehérvári vagy, bocsi. Akkor ne nézd meg az Alba Plázában.Kép

Nst
vikike_

Lányok, van itt még valaki?

Még mindig fáj a pocim.... És még nem jött meg, egyenlőre semm jel. Kép

Mit csináltok?

Kata

Kép

Kép

hoppá

Takido! Most olvasom a könyvben, hogy a hetedik hét körül hol tart a baba: a fej nagynak látszik, a mellre hajlik. Alakulóban van az arc, de szem még oldalt van és csukott. Átlátszik a fekete festékanyag a szemet takaró bőr alól. Világosan látható a kar és a láb, a végükön hasítékok vannak, amikből az ujjak lesznek. A szív megindítja a vérkeringést az embrió testében. Az idegrendszer főbb vonalaiban már szinte teljes. A csontsejtek kezdenek kifejlődni. Megjelenik a tüdő, a belek, a máj, a vese és a belső nemi szervek, de még nem teljesen kialakult formában. Remélem tetszett a beszámolómKép

Nst
vikike_

Vikike!
Nagyon tetszettKépKöszönömKép

Hoppá!
Ez jó hírKépCsak így továbbKép

KépKép
takido

Helló!!Ki van itt???Kép
Végre előfizettünk a netre,igy már olyan gyors mint az "állat"!Kép
Dóri!!Gratulálok a Tüncihez!!KépJó nagy már!!Kép
Én is már alig várom,hogy két hét múlva legyen!!

Kép
bea27

Jó éjszakát mindenkinek, megyek aludni.

Hoppá!
Én is drukkolok ám neked+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++

Nst
vikike_

Szia Bea!
KöszönömKépÉs hidd el,hamar eltelik az a két hét.Nekem is hosszúnak tűnt,aztán meg egy kettőre itt voltKép

KépKép
takido

Jut eszembe!!Amikor én először a Dokinál voltam 5 hetes,és 4napos voltam!Az tuti!!KépTehát mára JAJ!!Nemtudom!!Segitsen valaki!!!KépMárc.18.-án jött össze akkor most napra pontosan mennyi idős terhes vagyok??Összegabajodtam!!!

Kép
bea27

Bea!
Akkor most 7 hetes,és 5 napos vagy(az 5 hét,és 4 nap alapján.

takido

KépKép
takido

Biztos vagy a márc.18-ba?

KépKép
takido

Helloka, most jött megKép Kép Kép Kép ez az én formám.... De legalább jól számoltam, hogy kerek 14 napja volt pé-m...

Kép

Kép

hoppá

Már magam sem tudom!!Kép

Kép
bea27

Várjál!!!Megadom az időpontokat!!Nézd meg nekem légyszi!!!Márc.18márc.23,márc.25.Szerinted melyik,ha akkor a Doki 5 hetesnek mondott???
Málna!!Te meg hol vagy????Kép

Kép
bea27

Inkább márc.25.de még lehet,hogy később

KépKép
takido

Látom, nem láttátok, amit írtamKép Kép

Kép

Kép

hoppá

Most nézem,nagyon sajnálomKép

KépKép
takido

Én ezt nem értem!!Szerintem,ha a márc.25 lett volna akkor a Doki nem mondta volna,hogy 5HETES!!!Szerintem egy-két nappal előtte jöhetett össze!!Majd megkérem,hogy nézze meg!!Elviszem majd neki az időpontokat!!Ezt vajon pontosan SOSEM tudja majd megmondani???
HOPPÁ!!!SAJNÁLLAK!!Majd a jövő hónapban!!De nekem Anyu majdnem félidőig mensizett!!Erősen van meg??Holnap nézd meg,hátha csak pecsét!!Mérted a hődet??Ha igen mit mutatott?

Kép
bea27

Megvan!!Március23 lesz a NYERÕ!!!!KépAz jön úgy ki,hogy akkor voltam 5 hetes amikor a Doki mondta!!Megnézed ehhez a naphoz,hogy pontosan mennyi idős vagyok??

Kép
bea27

Bea, nem mértem a hőmet egyáltalán. Most úgy nézem, eléggé meg fog jönni. Hát ez van, most a sírás kerülget. Mostmár tuti, hogy megyünk a dokimhoz. Nem akarom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

hoppá

Na mindegy!!Nem kattogok ezen!!Majd rákérdezek!!Minnél jobban számolom annál nagyobb hülyeség jön ki!!Csak találgatózok!Ráhagyom a Dokira!A múltkor milyen volt az UH-ád?És most??
MIÉRT NEM KÉRTÉL KÉPET??????

Kép
bea27

Miért is kell a Dokihoz menni???Ne sirjál!!!Kép Kép Kép
Bocs,ha nem vagyok naprakész!!Kép

Kép
bea27

Mert megbeszéltük novemberben, ha májusig nincs baba, találkozunk, és meglátjuk, mi lesz a folytatás. ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom az egészet!!! Nekem miért nem jöhet össze?

Kép

Kép

hoppá

Holnap reggel mérd meg a hődet!!!!KépHa 37 körüli akkor nincs még veszve semmi!Mert ha igazi a mensi akkor alacsony lesz!36 valami!!Ne sirjál!!!
Ti mióta próbálkoztok???Nem kell feladni!!KITARTÁS!!KépÉs előbb,és nem utóbb meghozza a hatását a rengeteg próbálkozás!!!NYUGI!!!!!!!Kép
Küldök energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
bea27

Próbálkzzatok az UH-ás dologgal!!Tudod a peteéréses megfigyeléssel!!Az rengeteg párnak jött már össze!!!!De nem kell feladni!!Van még idő!!KépNyugi már!!!!!Kép

Kép
bea27

Köszi, aranyos vagy. 2004 októberben házasodtunk össze, azóta nem védekeztünk. De meg kell mondanom, nem vagyok egy szexmániás, úgyhogy nem mindig használtuk ki az alkalmat. Most először volt, hogy minden (max 1,5) nap(onta) beleadtunk mindent. És ennyi. Tuti, hogy 14 napja volt pé-m, aznap reggel szerettük egymást. Ezek szerint nem sikeresen. Kezdek belefásulni.......... Kezd elegem lenni az egészből.Kép

Kép

Kép

hoppá

Van az a nagyon SZUPER asztrológus csaj a nők lapjánál.Valamilyen Adrienn!!Nekem tutira megmondta,hogy mikor lesz babám!!Ne irj neki,mert csak nagyon sokára válaszol,hanem ott a mobilja!!HIVD FEL!!!Érdemes!!És személyesen megkérdezheted tőle,hogy mi a harci helyzet!!!!KépHIDD el nekem Õ igazat mond!!!Jelentkezz be holnap!!

Kép
bea27

Na,mára ennyi, megyek zuhizni, aztán alszom.

Puszi nektek, és vigyázzatok Óriáskára és Tüncikére is. (ugye tudjátok, hogy Óriáska fiúnév, Tüncike pedig lány!?!? Kép Kép)

Kép

Kép

hoppá

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?